- ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ , ساعت ۲:۴۶
- 4,131 بازدید
- ثبت یک دیدگاه
- چاپ مطلب
کیک عروسی
بهارک مبینی (بهار)
مدیر ارشد بهارسایت
* نکته: این روش یه روش ساده و خونگی هست . روش قنادی ها با این متفاوت هست.
* برای درست کردن کیک دو طبقه به دو صفحه و تعدادی پایه برای وصل کردنشون نیاز داریم که فکر کنم خیلی واضح توی عکس نشون داده شده .
* پایه های کوچیکتر به صفحه بزرگ وصل می شه .
* و پایه های بلند به صفحه کوچیکتر .
* و در نهایت به این صورت روی همدیگه قرار می گیرن . این صفحات پلاستیکی طبق وزن محاسبه و قابل خرید هستن .
* و اما به چه صورت کیکمون رو درست کنیم ؟
* فکر کنم بد نباشه قبل از مطالعه این قسمت یه سری به بزنید . چون من خیلی مطالب رو توی اون پست توضیح دادم و دویاره نمی خوام تکرارشون کنم .
* روی صفحه بزرگ کاغذ روغنی یا نایلون میذاریم تا بعدا خیلی راحت از زیر کیک برداریم تا روی صفحه تمیز بمونه .
* بعد کیک رو روش قرار می دیم .
* در ابتدا یه کیک اسفنجی یا شیفون درست کنید .
* مقداری خامه فرم گرفته روش ریخته و با پالت صاف می کنیم .
* بعد مواد میانی کیک رو می ریزیم . من خودم موز و گردو رو از همه بیشتر دوست دارم ولی شما می تونید از چیپس شکلاتی یا آناناس یا انواع کمپوت استفاده کنید .
* و بعد کیک بالایی رو قرار داده و با دست کمی فشار می دیم .
* برای صاف کردن خامه ،ابتدا یه بار خامه ریخته و صاف می کنیم و بعد در یخچال قرار می دیم بمدت یک ساعت ( البته اگه مثل من وقت نداشتید می تونید ۱۵ دقیقه توی فریزر بذارید ) این لایه آستری هست .
* از یخچال در بیارید ، بعد مجددا” خامه ریخته و صاف می کنیم . این لایه نهایی هست . البته اگه بعضی جاها کاملا صاف نشد خیلی نگران نباشید چون می تونید با انواع روشها اونو بپوشونید و در ثانی اگه نشد باز نگران نشید ، قشنگی کیک های خانگی به همین چاله چوله هاش هست .
* با هر ماسوره ای که دوست داشتید کیک بالایی ( کوچیکه ) رو تزیین کنید . همه اینا رو قبلا توی توضیح دادم .
* و در نهایت بعد از آماده کردن کیک پایینی ، آنها رو روی هم سوار کنید .
* نکته : سعی کنید کیک زیر کمی بزرگتر از پایه ها باشه تا پایه ها کاملا داخل اون فرو برن و مثل شکل زیر با پایه مماس نشه و گرنه … .
می دونید چه اتفاقی می افته ؟ چون پایه با لبه کیک مماس می شه کاملا لبه کیک رو می بره و روز از نو و روزی از نو . یعنی هر چقدر صاف کرده بودید از بین می ره و دوباره از اول باید شروع کنید
* بعد از اینکه دو کیک رو روی هم سوار کردید ، کیک طبقه پایین رو هم مثل بالایی تزیین کنید .
* هر گلی که دوست دارید رو انتخاب کنید و خوب بشورید . می تونید با دسته گل عروس ست کنید .
* بعد تیغ های گل رز رو کاملا پاک کنید .
* و صد البته برای پر کردن فضاهای خالی و جلوه دادن به کیک ، برگ لازمه .
* و در نهایت طبق سلیقه خودتون بچینید . می تونید بصورت مارپیچی هم بچینید و در نهایت برگ ها رو بین ساقه ها قرار می دید .
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .