- ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ , ساعت ۲۰:۴۲
- 2,867 بازدید
- ثبت یک دیدگاه
- چاپ مطلب
اسنک مرغ و قارچ
بهارک مبینی (بهار)
مدیر ارشد بهارسایت
این اسنک خوشمزه برای فرزندان عزیزتون می تونه میان وعده ی خوبی باشه . مخصوصا اینکه بچه ها لقمه های کوچیک ترو راحت تر می پذیرن. در عین حال مقوی و سالم هست . می تونید با توجه به ذائقه کوچولوهاتون تغییرش هم بدید . در ضمن برای مهمونی های عصرانه و همچنین بعنوان پیش غذا هم قابل استفاده هست .
مواد لازم :
مرغ نصف سینه کامل
فلفل دلمه سبز ۱ عدد ( می تونید فلفل دلمه رنگی هم استفاده کنید )
هویج متوسط ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ذرت پخته شده ۱ پیمانه ( نصف کنسرو ذرت )
سس مایونز ۱ ق س پر
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم ( اگه تند باشه ،خوشمزه تر هم می شه )
آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه :
* توصیه می کنم نونهایی که با خمیر کلمی درست می شن رو یاد بگیرید چون غذاهای زیادی میشه باهاش درست کرد . اگه مقدارهاتون دقیق باشه و فر گازتون هم خوب باشه ، درست کردن اونا خیلی راحته .بنظرم همین امروز امتحان بکنید . چند دفعه اولی که درست می کنید، مقدار مواد رو نصف در نظر بگیرید .بالاخره با چند بار سعی و تلاش موفق به انجام اون خواهید شد . فعلا کاری نداشته باشید که با چی می خواید پرش کنید ، در مرحله اول سعی کنید نونهای خوبی درست کنید .
* قبلا توی این دستور کاملا روش کار رو توضیح دادم . فقط برای این دستور کافیه کمی دستور رو تغییر بدین : شکر رو حذف کنید و بجای اون ۸/۱(یک هشتم )ق م نمک و مقداری فلفل قرمز و ۴/۱ (یک چهارم) پودر آویشن اضافه کنید . نمک و فلفل رو همون اول توی آب و روغن اضافه کنید و آویشن رو بعد از درست شده خمیر بهش اضافه کنید .
* نکته ای که بد نیست باز هم اینجا یادآوری کنم اینه که اگه بعد از اضافه کردن تخم مرغ چهارم ، دیدید خمیر شل هست ، حسابی ورزش بدین چون با ورز دادن این خمیر فرم خودش رو بدست می آره . حتی می تونید از دستگاه همزن هم استفاده کنید .
* بقیه مراحل مثل همون دستور خمیر کلمی هست و هیچ فرقی نداره .
* این هم نانهای آویشن دار … ( اگه از آویشن خوشتون نمی آد ، می تونید از اویه های دیگه ای استفاده کنید مثل زیره و …)
* خوب بحث نان کلمی رو کنار می ذاریم و می ریم سر وقت مواد داخل نانها ؛
ابتدا سینه مرغ و هویج و پیاز و نصف فلفل دلمه و نمک و فلفل و مقداری آب رو می ریزیم داخل قابلمه و اجازه می دیم مرغمون بپزه .
* مرغ بعد از پختن فقط به اندازه یکی دو قاشق آب داشته باشه .
* اسنخوانهای مرغ رو جدا می کنیم و خردش می کنیم . قارچ و نصف دیگه ی فلفل دلمه ای رو هم خرد می کنیم و بهمراه سس مایونز و نمک و فلفل و پودر آویشن کاملا مخلوط می کنیم .
* مواد داخل نونها آماده هست .
* بعد از آماده شدن نونها ، اجازه بدین یه کوچولو سرد بشن بعد قسمت بالای اونا رو با چاقو لیزری ببرید و داخلش رو با موادی که آماده کرده بودیم پر کنید .
نوش جان …
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .