- ۵ مهر ۱۳۹۳ , ساعت ۱۸:۱۴
- 5,593 بازدید
- ثبت یک دیدگاه
- چاپ مطلب
حلوای ایرمیک
بهارک مبینی (بهار)
مدیر ارشد بهارسایت
همینجا از دوست خوبم ” مهسا ” تشکر می کنم که اطلاعات مفیدی در مورد ایرمیک تحقیق کرده و به نقل از ایشون این مطالب رو براتون می نویسم :
” ایرمیک در واقع میانی ترین قسمت گندم هست که در هر ۱۰۰ تن گندم ۵ کیلو آرد ایرمیک به دست میاد ایرمیک به زبان فارسی میشه خالص ترین جوانه گندمی که هیچ سبوسی نداره و عمده ترین تفاوت ایرمیک با سمولینا همین هست که ایرمیک سبوس نداره و خالصه ولی آرد سمولینا به نسبت مشخصی سبوس دارند به همین خاطر است که ایرمیک یا همان جوانه گندم خالص برای رشد کودکان در سن رشد خیلی توصیه میشه. علت استفاده نکردن کارخانجات ماکارونی از آرد ایرمیک به صرفه نبودن اون هست چون کسی حاضر نمیشه ۲۰ هزار تومن به ۱ بسته ماکارونی ۵۰۰ گرمی بده . البته جا داره این توضیح رو اضافه کنم که اکثرا” این دو آرد رو یکی می دونن و بجای هم استفاده می کنن ولی از لحاظ علم تغذیه این تفاوت بین ایرمیک و سمولینا وجود داره .”
مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱ پیمانه
گردو ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
زعفران آبکرده غلیظ ۱ ق س
آب ۱ پیمانه
وانیل نصف ق م
طرز تهیه :
* ابتدا کره را آب کرده و با آرد به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین .
* سپس شیر ، شکر ، زعفران آبکرده و آب رو اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا حلوا سفت بشه.
* حرارت رو خاموش کرده و بعد وانیل و گردوی خرد شده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
* حلوا رو داخل قالب مورد نظرمون می ریزیم و کمی فشار می دیم .
* بعد بمدت نیم ساعت در یخچال قرار می دیم تا سرد و سفت بشه ( من بمدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دادم ) .
* بعد براحتی از قالب درآورده و با دارچین روی اون تزیین می کنیم .
* نکته : با قالب های سیلیکونی خیلی راحت می تونید به حلواها فرم داده و اونا رو شکیل و مجلسی تر کنید . در ضمن از قالب در اومدن حلوا از قالب سیلیکونی بسیار راحت تر از اونیه که فکر می کنید .
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .