امروز 23 آذر 1397, 09:47



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 2 اردیبهشت 1393, 15:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 مرداد 1392, 17:20
پست ها : 254
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1648 تا این لحظه
تشکر شده: 1157 تا این لحظه
مامان مهرانا نوشته است:
sana نوشته است:
عارفه جون ميشه اصلا از سس استفاده نكنيم وفقط ماستو بريزيم يا نه خيلي تومزش تاثير ميذاره؟
چون سس مايونزم نبايد زياد حرارت ببينه

قبلا توی یک تاپیک دوستان از حرارت ندیدن سس مایونز گفتن... من نمی فهمم مواد داخلی سس مایونز چیزایی هست که با حرارت مشکل نداره....چرا حرارت دیدنش ضرر داره؟


اكثر پزشكان رژيمي واشپزهاي تلويزيون ميگن موقع حرارت ديدن مواد مضري توليد ميكنه كه خوردنش خطرناكه  
البته تو اين دستور ميتونه حرارت گاز خيلي كم باشه كه ضرري هم نداشته باشه

_________________
     بيا وتاريكي را فوت كن ...

              دلم يك دل سير صبح ميخواهد...



کاربرانی که از sana در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (3 اردیبهشت 1393, 10:08) • azam (2 اردیبهشت 1393, 21:46)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 2 خرداد 1393, 16:46 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 مرداد 1392, 17:20
پست ها : 254
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1648 تا این لحظه
تشکر شده: 1157 تا این لحظه
اينم جوجه كباب دودي.. ممنونم از عارفه جون خيلي عالي بود .. به نظرم بهتر از جوجه كباب ذغالي بود ... حتما تستش كنيد...

_________________
     بيا وتاريكي را فوت كن ...

              دلم يك دل سير صبح ميخواهد...



کاربرانی که از sana در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): ملیسا (23 خرداد 1393, 00:53) • samira17 (4 خرداد 1393, 11:21) • faride sadat (3 خرداد 1393, 09:34) • Tahere Noorallahpour (2 خرداد 1393, 21:36) • ملیکا (2 خرداد 1393, 18:17) • مریم2 (2 خرداد 1393, 18:11)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 3 خرداد 1393, 14:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 دی 1392, 12:51
پست ها : 98
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 242 تا این لحظه
تشکر شده: 170 تا این لحظه
سلام عارفه جون ما همیشه ماست پر چربو داریم میتونم به همون خامه اضافه کنم و مخلوطشو بریزم ؟ آیا خامش در اثر حرارت نمیبره ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 23 خرداد 1393, 14:05 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9508 تا این لحظه
دیروز ناهار جوجه کباب دودی خوردیم .
من بجای ماست خامه ای از سون استفاده کردم . تو سسش یه مقدار جعفری خشک شده ریخم .
گوجه ها رو نصف کردمو تو روغن با نمک سرخشون کردم .
طعمش خوب بود . مرسی عارفه جان .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (18 مرداد 1393, 20:01) • ملیسا (23 خرداد 1393, 00:53) • ملیکا (23 خرداد 1393, 00:47) • مریم2 (23 خرداد 1393, 17:20)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 23 خرداد 1393, 00:53 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
مریم بانو نوشته است:
سلام عارفه جون ما همیشه ماست پر چربو داریم میتونم به همون خامه اضافه کنم و مخلوطشو بریزم ؟ آیا خامش در اثر حرارت نمیبره ؟


سلام نه مریم جون نمیشه سسش اونقدر نیست که بخواد در اثر حرارت خراب بشه

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (18 مرداد 1393, 20:01) • مریم بانو (24 خرداد 1393, 19:20) • مریم2 (24 خرداد 1393, 16:42)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 19 خرداد 1396, 13:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 اردیبهشت 1396, 15:22
پست ها : 155
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
شهر های دیدنی پرتغال
پرتغال یکی از مدرن ترین و زیباترین کشور های جهان و اروپا می باشد که به دلیل خطوط ساحلی حیرت انگیز و جاذبه های گردشگری فوق العاده و منحصر به فرد هر روز بر میزان محبوبیتش افزوده می شود و هر سال از سال قبل جمعیت گردشگر بیشتر وارد این کشور می شوند تا با جاذبه های گردشگری و میراث غنی باستانی این کشور بیشتر آشنا شده و از نزدیک شاهد فرهنگ و مهمان نوازی پرتغالی ها باشند . پرتغال تنها به شهر لیسبون به عنوان پایتخت تمام عیار گردشگری این کشور محدود نمی باشد. در همه گوشه و کنار این کشور دوست داشتنی آثار باستانی و تاریخی و هنری بی شماری است که می تواند هر گردشگری را محو خود کرده و خاطرات او را تبدیل به بهترین ها بکند …
برای  مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تورو یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .
http://travel.sahelaftab.com/
02188656892
یوتیوب ساحل آفتاب


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 19 خرداد 1396, 13:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 اردیبهشت 1396, 15:22
پست ها : 155
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سفر چند روزه به بارسلون
بارسلون با داشتن جاذبه های توریستی و گردشگری ، بناهای تاریخی و سازه های باستانی ، سواحل زیبا و آثار هنری و تفریحی بسزا همواره مورد توجه گردشگران مختلف از سرتا سر دنیا می باشد .
بارسلون به غیر از جاذبه های گردشگری فراوانی که دارد به عنوان قطب علمی و صنعتی کشور اسپانیا هم محسوب می شود. دانشگاه های مطرح شهر بارسلون هر ساله پذیرای ده ها هزار دانشجو از سایر کشور های جهان می باشد. بارسلون در سه حوزه جذب گردشگر خارجی ، جذب دانشجویان خارجی و همچنین تولید و صادرات زیتون و روغن زیتون درآمد ارزی زیادی برای اسپانیا دارد…
برای  مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تورو یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .
http://travel.sahelaftab.com/
02188656892
یوتیوب ساحل آفتاب


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: انواع ثبت برند
پستارسال شده در: 25 آذر 1396, 23:51 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 23 اردیبهشت 1396, 22:08
پست ها : 60
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
انواع ثبت برند
در هنگام تهیه اظهارنامهثبت برند شما می توانید به دو صورت برند خود را به ثبت برسانید.  مطابق با ماده 30 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران برند هم بصورت انفرادی می تواند به ثبت برسد و هم بصورت جمعی.
برند های انفرادی
این نوع برند ها را همان برند خاص افراد حقیقی و حقوقی می نامند که قابلیت تمایز محصولات و خدمات شرکت ها و افراد مختلف را دارد و به عنوان نشان تجاری وقتی بر روی یک محصول و یا خدمت درج  می شود در واقع به دنبال تعریف آن محصولات و خدمات می باشد و مالکیت و انحصار محصول و خدمت را به فرد و یا شرکتی اثبات می کند. به همین دلیل به برند انحصاری هم شهرت دارد .
برند جمعی
برند های جمعی تعریف متفاوتی دارند. این برند ها هنگام ثبت اظهارنامه به عنوان مبدا و تائید کننده یک محصول و یا خدمت به ثبت می رسند. در اصل افراد و شرکت هایی که از این برند ها استفاده می کنند در واقع افرادی هستند که توسط صاحب برند تائید، توصیه و یا مشخص شده اند. در اصل دارنده این نوع برند که اغلب فرد حقیقی معتبر و یا شرکت حقوقی شناخته شده ای است به دلیل اینکه مشتریان مختلف را متقاعد و مطمئن به خرید  نمایند با اجازه استفاده این برند به دیگران محصولات انها را تایید می کند.
در این صورت هر گاه فردی خواهان استفاده از این نوع برند های جمعی می باشد باید استاندارد ها و شرایط خاص صاحب برند را رعایت کند و حتی گاها توسط این شرکت و یا فرد ممیزی هم می شود.  در اصل استفاده از برند های جمعی به دلیل توانایی این نوع برند ها برای بالا تر بردن میزان فروش و رقابت شرکت ها و افراد مختلف می باشد.
بنابر این برای ثبت برند می توانید با توجه به شرایط و اعتبار خود برند هایی را به عنوان برند جمعی هم به ثبت برسانید. متخصصین ما در موسسه حقوقی نوبل در کنار شما خواهند بود تا برند های شما را به بهترین نحو و در کوتاه ترین زمان با هر  گونه اظهارنامه مورد نظر شما به ثبت برسانند.
برای مطالعه ادامه مطلب بهسایت نوبلمراجعه فرمایید.
همچنین برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید .
آدرس : میدان ونک – خیابان گاندی جنوبی – کوچه 23 – پلاک 19 – واحد 102
تلفن :     02188203204
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت ثبت شرکت نوبل مراجعه فرمایید.
http://ssabt.com


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 6 شهریور 1397, 13:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 شهریور 1397, 13:04
پست ها : 3
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
چه دستور پخت های متفاوتی تو این سایت هست


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب دودی
پستارسال شده در: 9 آبان 1397, 11:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 آبان 1397, 11:46
پست ها : 5
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
واقعا با ذغاله کل مرغ خوشمزه میشه
فقط یجاییش رو متوجه نشدم ، اول مرغ رو میزاریم توی فویل بعد ذغال کنارشو روشن میکنیم یا چی؟؟



















راه اندازی رستوران ، دستگاه اسپرسو ساز


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad