امروز 15 اسفند 1399, 08:50



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 36 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1391, 15:29 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4025 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?opti ... Itemid=127

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سوالات عمومی
*میشه توی فر درست کرد؟
جواب:180 درجه سانتیگراد و طبقه وسط فر و بهتره فویل رو چرب کنید و با فویل بپوشونید و تا زمانیکه بپزن .پس چک کنید.
*اگه در فر قرار بدهیم باید روی کل سینی فویل بکشیم یا تک تک جوجه ها را ؟در نظرات قبلی متوجه نشدم مرسی از آشپزی خوبت
جواب:کل ظرفتون رو فویل بکشید. آخر سر برای برشته شدن بیشتر گریل رو روشن کنید.
*اضافه کردن آبلیمو و نمک از اول باعث نمیشه جوجه ها سفتو بد بشن ؟
جواب:خیر .به جوجه طعم می ده .
*مرغ فقط با یه مقدار سرخ شدن تو ماهیتابه می پزه ؟ چقدر زمان نیاز داره؟
جواب:چون مرغ به قطعات کوچیک تقسیم می شه . حرارت گاز نباید زیاد باشه چون سریع سرخ می شه ولی داخلش نمی پزه پس بهتره با حرارت ملایم اجازه بدیم بپزه .
هروقت داخلش پخت و روش سرخ شد کافیه.
*تو ماهی تابه رژیمی میشه درستش کرد؟
بله در ماهیتابه رژیمی می شه درست کرد.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 13 نفر): faride sadat (31 شهریور 1392, 09:17) • motahareh (30 شهریور 1392, 18:54) • منصور (3 شهریور 1392, 13:05) • مریم2 (22 مرداد 1392, 11:49) • فاطمه78 (14 مرداد 1392, 19:58) • لوتوس (10 مرداد 1392, 17:39) • samira17 (10 مرداد 1392, 15:55) • yalda ma (10 مرداد 1392, 11:40) • marjan (9 مرداد 1392, 12:30) • مهرآرا (9 مرداد 1392, 11:15) and 3 more users
  Rating: 41.94%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 17 مرداد 1392, 10:04 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5573 تا این لحظه
سلام اگرمیخواید جوجه خوشمزه ای کباب کنیدعلاوه بر ماست پیاز نمک ابلیمو وزعفران کمی سس مایونز یا روغن مایع به مواد اضافه کنیدبرای ازبین بردن بوی مرغ هم میتونید ازفلفل دلمه ای استفاده کنید و نکته طلایی بعداز پخت در قابلمه ایی که جوجه ها رو قرار دادیدکره بیاندازید وخوب تکان دهید اینکار خشکی جوجه رو از بین میبره و مزه اش رو عالی میکنه امتحان کنید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): monir1343 (1 مهر 1393, 21:23) • sjafari (15 آبان 1392, 17:10) • baharak mobini (17 مرداد 1392, 00:20) • soheyla (17 مرداد 1392, 23:33) • maryam_r (17 مرداد 1392, 22:21) • samira17 (17 مرداد 1392, 21:13) • Tahere Noorallahpour (17 مرداد 1392, 14:14) • marzieh (17 مرداد 1392, 14:06)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 17 مرداد 1392, 23:38 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 11 مرداد 1392, 02:40
پست ها : 10
محل سکونت: tehran
تشکر کرده: 143 تا این لحظه
تشکر شده: 30 تا این لحظه
مریم جان منم دقیقا مثل شما درست میکنم و عالی میشه البته با روغن مایع،ولی در مورد سس مایونز من شنیدم که خوب نیست حرارت ببینه .



کاربرانی که از soheyla در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): sanaz (18 مهر 1393, 16:37) • مریم2 (18 مرداد 1392, 00:18) • Tahere Noorallahpour (17 مرداد 1392, 02:27)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 21 مرداد 1392, 13:07 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 21 مرداد 1392, 12:45
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
بهار جونم من اين مرغ رو درست كردم نمي دونم چرا خشك شد؟ شعله هم كم بود از شب قبل هم مرغهارو خوابوندم ؟ اگه راهنمايي كنيد ممنونم



کاربرانی که از selina_65 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (30 شهریور 1392, 19:29) • منصور (3 شهریور 1392, 13:05)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 3 شهریور 1392, 13:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
به selina پیشنهاد میدم یه قاشق سوپ خوری سس فرانسوی یا مایونز به موادش اضافه کنه و حسابی به جوجه استراحت بده



کاربرانی که از منصور در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (30 شهریور 1392, 19:29) • faride sadat (23 شهریور 1392, 16:58)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 16 شهریور 1392, 14:48 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 15:56
پست ها : 20
تشکر کرده: 58 تا این لحظه
تشکر شده: 40 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
*الهام* نوشته است:
برای خوش طعم تر شدن جوجه ها و پخت بهترشون من از دوغ استفاده میکنم.برای چند ساعت جوجه ها رو توی دوغ میریزم .محشر میشه.نرم و آبدار.


الهام جون فقط دوغ چیز دیگه ایی احتیاج نداره ؟


مریم جون من این دوغ رو علاوه بر مواد دیگه ای که میریزم گفتم
مثلا پیاز و فلفل سیاه و زعفران که دیگه حتما میریزم.نمک رو هم با احتیاط استفاده کنید.چون دوغ خودش نمک داره.

زمان استراحتش هم یادتون نره
حداقل 3 ساعت ظرف در بسته داخل یخچال

من گاهی هم فلفل دلمه ای یا فلفل قلمی شمال میریزم و عطر خوبی به جوجه میده



کاربرانی که از *الهام* در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): soheyla (1 مهر 1392, 20:48) • samira17 (17 شهریور 1392, 14:43) • مریم2 (16 شهریور 1392, 17:25)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 16 شهریور 1392, 17:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:23
پست ها : 87
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 102 تا این لحظه
تشکر شده: 232 تا این لحظه
من گاهی وقتا برای اینکه طعم جوجه کبابی تکراری نباشه به جای زعفران از زنجبیل رنده شده و زیره استفاده می کنم



کاربرانی که از مانی بهار در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): soheyla (1 مهر 1392, 20:48) • Tahere Noorallahpour (17 شهریور 1392, 23:13) • samira17 (17 شهریور 1392, 14:49)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 30 شهریور 1392, 19:13 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
m74 نوشته است:
واسه 30 نفر چقد مرغ لازمه؟
البته یه نوع خورشت هم کنارش هست...

عزیزم همونطور که میبینی روی هر سیخ 3 تا تیکه جوجه قرار داده شده . که بنظرم چون غذای دیگه هم داری . واسه هر نفر یه سیخ در نظر بگیر . فقط چند تا دونه اضافی درست کن . یعنی باید حدود 100 تا تکه مرغ  جوجه ای داشته باشی .
اگه تیکه های جوجه رو معمولی در نظر بگیری بنظر من سه تا چهار عدد مرغ کفایت میکنه .( بسته به سایز مرغتون متفاوته)



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): منصور (31 شهریور 1392, 11:20) • samira17 (30 شهریور 1392, 19:30)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 30 شهریور 1392, 19:16 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5573 تا این لحظه
m74 نوشته است:
واسه 30 نفر چقد مرغ لازمه؟
البته یه نوع خورشت هم کنارش هست...


عزیزم اگر مرغ با استخوان میزارید250تا300 گرم برای هرنفر کافیه البته باز هم به اشتهای افراد بستگی داره

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): منصور (31 شهریور 1392, 11:21) • faride sadat (30 شهریور 1392, 21:50) • samira17 (30 شهریور 1392, 19:30)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 31 شهریور 1392, 09:19 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
توی این روش وسط کار سیخ هارو برنمی گردونیم؟

سلام عزیزم . من سیخ ها رو برمیگردونم تا هر دو طرف جوحه ها خوب سرخ بشه .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (31 شهریور 1392, 11:23) • منصور (31 شهریور 1392, 11:22)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 36 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad