امروز 15 اسفند 1399, 08:24



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 36 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 31 شهریور 1392, 09:31 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
هنگام استفاده از سیخ های چوبی برای درست کردن کباب ، سیخ ها ممکنه در اثر حرارت بسوزند و یا تیره شوند .
برای رفع این مشکل سیخ های چوبیتون رو از قبل در ظرفی پر از آب خیس کنید . ابن عمل مانع از سوختن سریع سیخ های چوبی میشود .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): soheyla (1 مهر 1392, 20:46) • Nayere (1 مهر 1392, 20:33) • samira17 (31 شهریور 1392, 11:20) • مریم2 (31 شهریور 1392, 11:10)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 1 مهر 1392, 14:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
اينم از جوچه كباب چوبي ... گوجه گيلاسي نداشتم كه سر سيخ ها بزنم همون فلفل دلمه اي زدم.. و توي ماهيتابه رژيمي درست كردم
پيوست:
DSC01635.jpg
DSC01635.jpg [ 115.69 KiB | بازديد 7291 بار ]

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): ملیکا (12 آذر 1392, 15:26) • ملیسا (30 مهر 1392, 19:17) • baharak mobini (9 مهر 1392, 21:48) • Tara (2 مهر 1392, 14:57) • faride sadat (1 مهر 1392, 15:43) • masumjoon (1 مهر 1392, 14:51)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 1 مهر 1392, 19:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
برای جوجه کباب: سعی کنین همیشه از سیخ فلزی استفاده کنین (مگر اینکه مجبور باشین) و بین جوجه ها کمی فاصله بدین
این 2کار باعث میشه حرارت از طریق سیخ به وسط جوجه منتقل بشه و جوجه حسابی مغز پخت بشه

برای سرخ کردن بادمجون: بعد از پوست کردن کمی ماست به جونشون بمالین و بعد سرخشون کنین
این کار باعث میشه بادمجون سرخ شده ی خوشگل تری داشته باشین و مهمتر اینکه روغن کمتری مصرف میشه



کاربرانی که از منصور در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مامان 3 قلوها (22 اردیبهشت 1393, 08:55) • ملیکا (12 آذر 1392, 15:24) • مریم2 (2 مهر 1392, 06:59) • samira17 (1 مهر 1392, 00:48) • faride sadat (1 مهر 1392, 23:32) • Tahere Noorallahpour (1 مهر 1392, 21:57) • soheyla (1 مهر 1392, 20:46) • Nayere (1 مهر 1392, 20:33)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 مهر 1392, 11:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
با اجازه اساتید
این تجربه رو من قبلا یکبار توی مبحث جوجه کباب چوبی براتون گذاشته بودم
دوباره میذارم برای اونائی که ندیدن
برای مزه دار کردن جوجه کباب: کمی سس مایونز هم به موادتون اضافه کنین
این کار باعث میشه جوجه کباب حالت خشکی پیدا نکنه و ضمنا خوشمزه تر هم میشه
قبل از اینکه جوجه کباب کاملا برشته بشه کمی کره بهش بمالین
این کار باعث میشه جوجه کباب حالت خشکی پیدا نکنه وضمنا ار عین اینکه برشته میشه, نمیسوزه و سیاه نمیشه



کاربرانی که از منصور در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (9 آذر 1392, 02:31) • samira17 (2 مهر 1392, 00:28) • Nayere (2 مهر 1392, 11:42) • faride sadat (2 مهر 1392, 11:39)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 30 مهر 1392, 19:22 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
Atefeh.m نوشته است:
چیکار کنیم که جوجه کبابمون خشک نشه و آبدار باشه؟؟؟


گلم اگه تو موادش وقت استراحت سس مایونز بریزی نرم تر میشه .
با این روش بهار سایت هم جوجه نرم میشه . اگه بازم نرم تر بخواین ، اواخر پخت به جوجه ها کره بمالین .
دیگه الان راه حلی تو ذهنم نمیاد  .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (4 آبان 1392, 17:36)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 12 آذر 1392, 15:07 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
دوستان خانوم مبینی توی دستور گفتن:
نکته : می تونید مقدار موادتون رو بیشتر کنید و بعد از اینکه همه این مراحلی که گفته شد رو انجام دادید این مواد رو بسته به وعده های غذایی تون تقسیم کنید و داخل نایلون فریزر گذاشته و فریز کنید و هر وقت دلتون جوجه کباب خواست در عرض سه سوت جوجه کبابتون آماده می شه
منظورشون مواد بدون مرغ هست یعنی اون سس که درس میکنیم یا همراه مرغ منظوره؟اگه مواد منظورشه یعنی دفعه بعد از فریزر درش میاریم و میذاریم یخش واشه بعد مرغهارو توش میذاریم و بقیه ماجرا؟


عزیزم مرغ را داخل موادی که گفتن میذاری و به جای اینکه تو یخچال استراحت بدی میذاری فریزر و هر موقع خواستی در میاری و بعد از اینکه یخش باز شد می زنی به سیخ و آماده اش میکنی...

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند masumjoon (12 آذر 1392, 15:10)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 16 آذر 1392, 19:30 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5573 تا این لحظه


من همانطور که قبلا هم گفتم توی مواد جوجه سس مایونز میزنم اخر کار هم کره و زعفرون رو ریختم روی کباب ها

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): ملیکا (17 آذر 1392, 12:46) • masumjoon (17 آذر 1392, 10:58) • faride sadat (17 آذر 1392, 10:09) • Tahere Noorallahpour (16 آذر 1392, 00:38) • samira17 (16 آذر 1392, 19:31)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 29 آذر 1392, 14:27 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5573 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
مریم2 نوشته است:

من همانطور که قبلا هم گفتم توی مواد جوجه سس مایونز میزنم اخر کار هم کره و زعفرون رو ریختم روی کباب ها

مریم جان آخر سر یعنی وقتی کبابها پخت و از روی حرارت ورداشتی؟کره رو با قلمو مالیدی؟


نه معصومه جان کره رو روی حرارت قرار دادم وقتی کمی گرم شد زیرش رو خاموش کردم زعفرون رو توش ریختم و بعد همین جوری ریختم روی کبابا از قلمو استفاده نکردم

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (29 آذر 1392, 14:56)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 29 آذر 1392, 20:09 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 آذر 1392, 23:45
پست ها : 32
تشکر کرده: 13 تا این لحظه
تشکر شده: 79 تا این لحظه
کباب چوبی مرغ من















کاربرانی که از khadij در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (30 آذر 1392, 16:17) • faride sadat (29 آذر 1392, 21:59) • ملیکا (29 آذر 1392, 20:13)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: جوجه کباب چوبی
پستارسال شده در: 2 دی 1392, 22:09 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
جوجه كباب




کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ملیکا (3 دی 1392, 18:11) • faride sadat (3 دی 1392, 10:49) • azam (2 دی 1392, 00:12)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 36 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad