امروز 15 اسفند 1399, 09:09



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1391, 15:27 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4025 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=178:kabab-koobideh-&catid=72:kabab&Itemid=127

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): kelideservat (10 شهریور 1395, 08:25) • ملیسا (11 اسفند 1392, 00:07) • samira17 (23 شهریور 1392, 19:22) • faride sadat (23 شهریور 1392, 18:44)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 8 شهریور 1392, 18:13 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی:
*خیلی چسبنده بود یعنی مواد خیلی کشدار بود و موقع به سیخ کشیدن از هم جدا نمیشد و نمیشد به سیخ کشیدشون اما رو اتیش هم از سیخ جدا میشدن بعضی از سیخا اشکال کار کجا بود؟
جواب:
ممکنه نوع گوشت انتخابی تون درست نبوده . اگه کمی بیشتر مغز نان باگت می ریختید بهتر می شد .
*چه کنم تا کبابم سفت نشه ؟ همیشه سفت میشه.
جواب:سبوس و مغز نان باگت و کمی چربی گوشت کمک می گه کباب سفت نشه .

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 شهریور 1392, 18:47 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
کباب کوبیده رو دو بار درست کردم . خیلی خوب و عالی بود . اصلا از سیخ ها نریخت . واقعا ممنونم
تازه بار اول فقط از گوشت گوساله استفاده کردم.
فقط یه سؤال . اگه بخوام کبابم نرم نرم بشه واسه یک کیلو گوشت باید دقیقا چقدر چربی استفاده بشه؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند منصور (25 شهریور 1392, 12:42)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1392, 13:07 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
بهترین و مرسوم ترین گوشت برای کوبیده راسته ی گوساله و سینه ی گوسفنده (نصف نصف)
منظور از سینه گوسفند همون گوشتیه که لای دنده ها هست و منظور از راسته همون گوشتیه که وسط ستون فقراته
از هر کجای گوشت میشه استفاده کرد ولی بهترینش اینا بود که گفتم
مثلا بهترین کاربرد گوشت قلوه گاه برای خورشت سبزیه اگر چه باهاش کوبیده هم درست میکنن
اگه خواستی فقط با گوشت گوساله کوبیده درست کنی فقط وفقط با راسته درست کن
چون گوشت راسته کمی چربی داره به ازای هر یک کیلو گوشت 200 گرم چربی اضافه کن
و اگر از قسمت دیگر گوشت استفاده کردی که اثلا چربی نداشت (مثل ران) 250 گرم چربی (دنبه گوسفندی) بهش بزن



کاربرانی که از منصور در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): Nayere (26 شهریور 1392, 23:33) • faride sadat (25 شهریور 1392, 13:22) • مریم2 (25 شهریور 1392, 13:21)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1392, 13:23 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
ممنونم از پاسخ دهیتون آقا منصور . درست گفتم ؟
یا منصوره خانوم هستین؟
از چربی بهتره استفاده کرد یا دنبه؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند منصور (26 شهریور 1392, 10:29)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1392, 10:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
منصور هستم بخدا
اگه چربی از خود گوشت باشه مشکلی نیست
ولی اگه قرار باشه چربی اضافه کنی بهتره از دنبه ی بره استفاده کنی
هم کباب بوی خوبی میگیره و هم ترد میشه
به شرط اینکه دوبار چرخش کنی
کبابی ها برای جذب مشتری گاهی یه تیکه دنبه میندازن رو آتیش و اون بوی هوس انگیزو هوا میکنن



کاربرانی که از منصور در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ترش وشیرین (17 آبان 1392, 21:43) • faride sadat (26 شهریور 1392, 11:04)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1392, 11:13 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
masumjoon نوشته است:
منصور نوشته است:
منصور هستم بخدا
اگه چربی از خود گوشت باشه مشکلی نیست
ولی اگه قرار باشه چربی اضافه کنی بهتره از دنبه ی بره استفاده کنی
هم کباب بوی خوبی میگیره و هم ترد میشه
به شرط اینکه دوبار چرخش کنی
کبابی ها برای جذب مشتری گاهی یه تیکه دنبه میندازن رو آتیش و اون بوی هوس انگیزو هوا میکنن

فک کنم اولین آقای بهار سایتی باشین نه؟
البته آقایون در زمینه کباب درست کردن از خانوما اوستا ترن.من هروقت کباب سیخ میکنم  روی آتش از سیخ میریزه بنظرتون اشکال کارم کجاس؟یبار توی یه برنامه دیدم میگفت قبل گذاشتن روی آتش یکم به تخم مرغ آغشته اش کنید اما بنظرم دیگه طعم کباب نمیگیره شما راهکارتون چیه؟

معصومه جون از دستور بهار سایت استفاده کردین ؟ خیلی عالیه . من که با این دستو همه جا به عنوان یه کباب زن حرفه ای شناخته شدم .
امتحان کن . محاله بریزه .

راستش از کارم نا امید شدم و خیلی وقته دیگه خودم درست نمیکنم بخاطر این دستور بهار جون رو امتحان نکردم.راستی میشه بجای مغز نون باگت از نون سنگک خشک شده و پودر شده استفاده کرد؟

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1392, 11:22 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
من از نان سنگک استفاده نکردم تا حالا . اما از آرد سوخاری استفاده کردم و مشکلی نداشته . حتما روش این سایت رو امتحان کن . من تضمین میکنم که نتیجه میده .


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1392, 12:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
شاید اولین باشم!
اتفاقا من کباب درست نمیکنم! من فقط تئوریسینم!!!!!!!!!!!!
معصوم خانم دستور بهارو امتحان کن
اگه گوشت شما مناسب کباب نباشه زدن یه تخم مرغ به حداقل 1کیلو گوشت باعث انسجام گوشت میشه و بوی تخم مرغ هم نمیگیره
من از نوع گوشتی که قبلا گفتم استفاده میکنم و هیچ افزودنی هم غیر از پیاز ونمک بهش نمیزنم و نمیریزه
راستی سنگین بودن گوشت روی سیخ هم باعث ریزش میشه
کباب من 75 گرمیه



کاربرانی که از منصور در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): asal shams (2 مهر 1392, 15:51) • faride sadat (26 شهریور 1392, 13:20) • masumjoon (26 شهریور 1392, 12:47)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 شهریور 1392, 13:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 14:21
پست ها : 23
تشکر کرده: 45 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
منصور نوشته است:
راستی یادم رفت بهتون یادآوری کنم که بعد از اینکه گوشتو به سیخ کشیدین حتما و حتما حداقل نیم ساعت بذارین استراحت کنه و بعدش کبابش کنین
نوش جان

این استراحت باید توی یخچال باشه یا توی محیط آشپزخونه؟آخه توی بعضی از کبابی ها دیدم که سیخ میکنن و چندین ساعت آماده میذارن توی یخچال و وقتی مشتری میاد واسش کباب میکنن.

معصوم خانم فقط محیط گرم نباشه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad