امروز 23 مهر 1398, 01:44



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 28 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 27 شهریور 1392, 18:29 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
کباب کوبیده مرغ تابه ایی
پيوست:
DSCF3302.JPG
DSCF3302.JPG [ 73.22 KiB | بازديد 7595 بار ]

مواد لازم
مرغ چرخ شده مخلوط سینه و ران مناسبه
پیاز چرخ شده
نمک فلفل وکمی زردچوبه
زعفران و ابلیمو
1ق غ روغن
طرز تهیه
همه ی مواد رو به جز ابلیمو  و نیمی از زعفران (زعفرانتون باید خیلی غلیظ باشه و گرنه کبابتون شل میشه خوب فرم نمیگیره) با هم مخلوط کرده کمی مواد رو ورز داده تا مزه ها خورد هم برند سپس نیم ساعت در یخچال قرارداده
پيوست:
DSCF3251.JPG
DSCF3251.JPG [ 65.03 KiB | بازديد 7595 بار ]

در مرحله ی بعد روغن رو کف تابه ریخته و مواد رو یا با دست یا با کباب زن فرم بدید و در تابه بزارید تابه رو روی شعله ی ملایم قرار بدید
پيوست:
DSCF3277.JPG
DSCF3277.JPG [ 93.18 KiB | بازديد 7595 بار ]

تا اب بندازه و بپزه(انا زیر تابه رو کمی زیاد کرده بود باعث شد مثل همیشه روغن پس نده)
پيوست:
DSCF3286.JPG
DSCF3286.JPG [ 78.36 KiB | بازديد 7595 بار ]

میتونید برای اینکه هردو طرف کبابتون طلایی بشه کبابا رو برگردونید که من اینکار رو نکردم در نهایت کبابتون پخته میشه و کمی هم روغن پس میده بعد مابقی زعفرون وابلیموتون رو روی کبابا بریزید بعد از چند مین غذا اماده است
من با برنج زعفرانی سروش کردم طعمش عالیه سریع اماده میشه و رژیمی اصلا خشک نیست بلکه ابدار و خوشمزه است اگر خواستید میتونید در کنارش گوجه کبابی بخورید
منبع مادرگلم
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 17 نفر): ملیکا (10 مرداد 1393, 19:24) • soheyla (31 شهریور 1392, 19:16) • baharak mobini (28 شهریور 1392, 00:37) • Nayere (28 شهریور 1392, 22:23) • masumjoon (28 شهریور 1392, 08:28) • Tara (27 شهریور 1392, 02:01) • faride sadat (27 شهریور 1392, 23:45) • Tahere Noorallahpour (27 شهریور 1392, 22:19) • مانی بهار (27 شهریور 1392, 19:50) • samira17 (27 شهریور 1392, 18:46) and 7 more users
  Rating: 54.84%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 مهر 1392, 12:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 31 شهریور 1392, 13:23
پست ها : 34
تشکر کرده: 110 تا این لحظه
تشکر شده: 75 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
کباب کوبیده مرغ تابه ایی

سلام عزیزم
من توی کباب تابه ای مرغ یک قاشق ماست و یک قاشق خامه هم میریزم. ادویشم پودر زیره سبز و اویشن اضافه میکنم. پیاز هم خوب ابشو میگیرم بعد میریزم توش. مایعش شل نشد. ولی متاسفانه عکس ندارم ازش



کاربرانی که از شمیم گلی در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): samira17 (3 مهر 1392, 13:58) • مریم2 (3 مهر 1392, 12:18) • Nayere (2 مهر 1392, 13:06) • Tahere Noorallahpour (2 مهر 1392, 12:57) • masumjoon (2 مهر 1392, 12:45) • faride sadat (2 مهر 1392, 12:40)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 مهر 1392, 12:37 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
مریم2 نوشته است:
کباب کوبیده مرغ تابه ایی
پيوست:
DSCF3302.JPG

مریم جان مرسی از دستوری که واسه استفاده سایر دوستان اینجا قرار دادین .
همسر من علاقه خاصی به انواع کباب دارند .
حتما واسه ناهار فردا درستش میکنم .
واسه دو نفر چه مقدار مرغ درنظر بگیرم ؟
در آخر باید مقداری از سس (روغن و زعفران و آبلیمو) باقی بمونه یا اینکه باید اجازه دهیم که کاملا آب سس کشیده بشه و خشک بشه؟
بنظرتون اگه خود مرغ را از قبل تکه کنمو مزه دارکنم و بعد چرخ کنم طعمش بهتر نمیشه؟ یا همینطوری خودش مزه دار میشه؟


فریده جان مقدار مرغ بستگی به خوراکتون داره هرچقدر سینه برای همون خوراک مرغ معمولیتون میزارید کافیه میتونید کمی بیشتر بزارید میدونید که کباب خوش خوراکه
از سس تقریبا چیزی باقی نمی مونه فقط شاید کمی از روغن مرغ باقی بمونه اتفاقا ایده خیلی خوبی مزه دار کردن مرغ ولی اگر اینکار رو کردید دقت کنید وقتی دارید چاشنی ها رو به مرغ چرخ شده اضافه میکنید زیاد نریزید که شور یا ترش بشه ولی من با اون که هیچ وقت مزه دارش نمیکنم کاملا مزه و طعم دار میشه
فریده جان اب پیازت رو بگیر و زعفرانت رو خیلی غلیظ درست کن و بهش اضافه کن شعله ات رو متناسب با سایز ظرف انتخاب کن وزیر قابلمه ات  رو کم کم کن کبابات رو هم تقریبا کلفت بگیر با  سایز دلخواهت بزرگ یا متوسط
موفق باشید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Nayere (4 مهر 1392, 17:29) • Tahere Noorallahpour (3 مهر 1392, 14:16) • samira17 (3 مهر 1392, 13:59) • faride sadat (3 مهر 1392, 12:42)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 مهر 1392, 18:10 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
ممنون و سپاس فراوان بابت پاسخ دهیتون دوست مهربونم .
بنظرتون کباب تابه ای مرغ رو اگه تو تابه رژیمی بگذارم خوب در میاد؟ لاستیکشم جا بندازم؟


فریده جان تا به حال امتحان نکردم ولی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (3 مهر 1392, 21:32)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 مهر 1392, 18:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
ممنون و سپاس فراوان بابت پاسخ دهیتون دوست مهربونم .
بنظرتون کباب تابه ای مرغ رو اگه تو تابه رژیمی بگذارم خوب در میاد؟ لاستیکشم جا بندازم؟


من درست کردم گلم خوب شد اخرشم کمی با در باز گذاشتم تا برشته بشه

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن



کاربرانی که از ملیکا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (3 مهر 1392, 21:32) • samira17 (3 مهر 1392, 19:03) • مریم2 (3 مهر 1392, 18:31)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 مهر 1392, 16:39 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
کباب کوبیده مرغ تابه ایی
[

مریم جان واقعا مرسی بابت دستور خوبتون . خیلییییییییییییییییییییی خوشمزه شده بود .
من مرغ هام رو تکه تکه کردم و با پیاز و سیر خوردشده، نمک، فلفل و زردچوبه ، یکم دارچین، آبلیمو و یک ق غ سس مایونز (واسه اولین بار ) مزه دار کردم . حدود 4 ساعت .
بعد مرغ ها رو چرخ کردم و مابقی ماجرا . (یک حبه سیر هم با پیاز رنده زدم )
راست گفتید . کباب ها خیلی آب و روغن پس داد و تو سس خودش پخت . من گوجه هم حلقه حلقه برش زدمو سرخ کردم تو آب و روغن مرغه .
دو تا فلفل دلمه کوچولو هم درسته گذاشتم کنار کباب ها . خیلی خوش طعم شده بودند .
کباب ها هم در نهایت آبدار و ترد شدند . به همه دوستان پیشنهاد میکنم که این غذای لذیذ رو درست کنند و لذت ببرند .
بازم ممنونم مریم خانوم .
اینم عکسش


پيوست ها:
DSC03294.JPG
DSC03294.JPG [ 97.2 KiB | بازديد 7542 بار ]

کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): ملیکا (10 مرداد 1393, 19:24) • Tahere Noorallahpour (5 مهر 1392, 03:43) • مریم2 (4 مهر 1392, 01:29) • samira17 (4 مهر 1392, 19:45) • Nayere (4 مهر 1392, 17:28) • najma (4 مهر 1392, 17:07)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 آبان 1392, 18:18 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
بازم کوبیده مرغ تابه ایی



_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): ملیکا (10 مرداد 1393, 19:26) • مهرنازمامان (15 آبان 1392, 22:04) • Nayere (6 آبان 1392, 15:40) • faride sadat (6 آبان 1392, 11:10) • samira17 (5 آبان 1392, 18:25) • Tahere Noorallahpour (5 آبان 1392, 18:24)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 آبان 1392, 22:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 مرداد 1392, 12:13
پست ها : 104
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 286 تا این لحظه
تشکر شده: 258 تا این لحظه
ممنون مریم جون بابت این دستورخوب.این کباب خیلی خوش خوراکه وتقریبا مزه جوجه کباب میده سعی کنید زعفرانشو کم بریزید تا روش حالت سوخت سوخته وسیاه نشه فکر نکنید که زعفرانش بیشتر بشه بهتره چون نتیجه عکس می گیریداگه خواستید خانواده یا مهمونتونو تحویل بگیریدو زعفران زیاد تری بریزید در اخرزغفران دم کرده وغلیظ وباکره ابکرده به صورت یک مایع غلیظ روی کبابها بریزیدوچند دقیقه ای اجازه بدید رو حرارت بیشتر به خورد کبابها بره.این غذارو اگه یکبار امتحان کنیددیگه جزء منوی دائمی غذاهای خانواده می شه.



کاربرانی که از مهرنازمامان در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): Tahere Noorallahpour (15 آبان 1392, 01:27) • مریم2 (15 آبان 1392, 00:02) • faride sadat (15 آبان 1392, 22:27)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 آبان 1392, 00:05 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
بله مهرناز جان کاملا حق با شماست مرسی ازدرمیان گذاشتن تجربه ی خوبتون  اما من خودم از عمد گذاشتم برشته بشه و در واقع در اخر پخت سرخش کردم برای دل همسری

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (16 آبان 1392, 09:55) • مهرنازمامان (15 آبان 1392, 01:04)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 6 آذر 1392, 02:27 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
دوستان من چند روز پیش کباب کوبیده رو مجدد درست کردم البته طبق توصیه مهرناز مامان عزیز مقدار بیشتر زعفرون رو در اخر با کره ترکیب کردم و بعد از یک تفت کوچولو ریختم روی کبابا نتیجه عالی عالی عالی شد مرسی دوست گلم یک دنیا سپاسگذارم  خیلی خوش رنگتر و خوش عطرتر و خوشمزه تر شد

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مهرنازمامان (7 دی 1392, 21:41) • samira17 (9 آذر 1392, 15:49) • Tahere Noorallahpour (7 آذر 1392, 09:40) • ملیکا (6 آذر 1392, 02:34)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 28 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad