امروز 4 شهریور 1398, 09:07



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 24 مهر 1392, 19:55 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
دوستان عزیز اگر وسط کیک بیشتر از اطرافش پف کنه علت چیه؟ با سپاس

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 مهر 1392, 00:48 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
دوستان عزیز اگر وسط کیک بیشتر از اطرافش پف کنه علت چیه؟ با سپاس

درحالت کلی این اتفاق طبیعیه  وسط کیک پف بیشتری داره البته بغیر از برخی کیکها مثل اسفنجی و شیفون و ... ولی اگه این حالت بیش از حد باشه می تونه بخاطر کوچیک بودن قالب نسبت به حجم مواد باشه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Tahere Noorallahpour (29 مهر 1392, 20:12) • faride sadat (26 مهر 1392, 08:20) • مریم2 (25 مهر 1392, 16:41) • azam (24 مهر 1392, 01:03) • ملیکا (24 مهر 1392, 00:52)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 مهر 1392, 21:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
لطفا یه مارک خوب برا پودر کاکائو معرفی کنید اصل باشه

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 مهر 1392, 00:52 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
ملیکا نوشته است:
لطفا یه مارک خوب برا پودر کاکائو معرفی کنید اصل باشه


ملیکا جان ما تو فروشگاه پودر کاکائو اسنو ترکیه داریم که هم تیره هست و هم خیلی خوش عطره . از موقعی که این مارکو استفاده می کنم پودر کاکائوی آلمانی قبلی رو کنار گذاشتم .هر جا پیدا کردی حتما بخر .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Tahere Noorallahpour (29 مهر 1392, 20:12) • ملیکا (28 مهر 1392, 10:52) • masumjoon (28 مهر 1392, 08:55) • مریم2 (27 مهر 1392, 03:10) • ملیسا (27 مهر 1392, 01:14)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 08:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:02
پست ها : 31
تشکر کرده: 33 تا این لحظه
تشکر شده: 14 تا این لحظه
سلام
من کیک اسفنجی رو با دستور شما پختم خیلی خوب شده بود هم یکدست پف کرده بود و هم خیلی خوشمزه شده بود
فقط دو تا نکته
اول اینک وقتی میخواستم از وسط نصفش کنم یه مقدار داخلش خورد میشد و صاف و یکدست در نیومد کمی پستی بلندی داشت ولی خب چون دوباهر رو هم میزاشتم در نهایت چیزی معلوم نبود ولی خب به هرحال کاملا صاف دو تیکه نشد

دوم هم اینکه وقتی از فر در اوردم و برش گردوندم روی سه پایه که خنک بشه روی کیک  که مونده بود روی صفحه سه پایه میله های سه پایه فرو رفت توش


یه سوال هم در مودر خامه داشتم خامه فریزی از فروشگاه خودتون خریدم
خامه من بعد زدن خیلی حجمش اضافه نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم اینکه خیلی شبیه عکس شما نشد مال شما اخر کار جای همزن مونده
مال من از همون اولی که شروع کردم به زدن رد همزن روش بود تا اخرش


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 09:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:02
پست ها : 31
تشکر کرده: 33 تا این لحظه
تشکر شده: 14 تا این لحظه
یه سوال هم در مورد شیرینی رولت داشتم
من شیرینی رولت رو درست کردم و  روی سینی فر خودم کاغذ روغنی انداختمو مواد رو ریختم داخلش و پهن کردم البته ضخامتش کم بود
بعد چند دقیقه دیدم بوی سوخت میاد
رولتم از زیر جزغاله شده بود روش پخته بود ولی اصلا پف نکرده بود همون لایه روش رو با  قاشق برداشتم خوشمزه شده بود و پخته بود در همون 5-10 دقیقه ولی زیرش جزغاله  بودو اصلا پف نکرده بود

این دستور رولتم

تخم مرغ ........................ 5 عدد
شکر ............................. 100 گرم
آب گرم .......................... 6 قاشق غذاخوری
وانیل ............................. نصف قاشق چایخوری
آرد سفید ....................... 100 گرم
بکینگ پودر ...................... 1/3 قاشق چایخوری



در ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. کف سینی فر را کمی با روغن چرب کرده و سپس کاغذ آشپزخانه (کاغذ روغنی) قرار دهید. در این صورت کاغذ راحت تر روی سینی فر قرار می گیرد. روی کاغذ را چرب نکنید. آرد و بکینگ پودر را نیز با هم الک کنید.  

نحوه تهیه:
1- ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را در ظرفی متوسط بریزید و با همزن برقی دور متوسط هم بزنید و در همین حین 50 گرم از شکر را به صورت پره ای روی سفیده بریزید. هم زدن سفیده با شکر باعث می شود که سفیده پف خودش را از دست ندهد. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا سفیده سفت و محکم شود و از ظرف نریزد. سپس سفیده را کناری قرار دهید.
2- در ظرف بزرگتری زرده ها را همراه با وانیل و آب گرم توسط همزن برقی با دور متوسط هم بزنید. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا زرده ها کف کند. سپس باقی مانده ی شکر را نیز به صورت پره ای روی زرده ها بپاشید و هم زمان به زدن با همزن ادامه دهید. آنقدر هم بزنید تا مایه حالت کرم به خود بگیرد و رنگ آن نیز کرم رنگ شود.
3- در این مرحله آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آرامی و طی چند مرحله به مواد زرده اضافه کنید. می توانید بدون همزن و با لیسک به آرامی مواد را هم بزنید تا آرد به صورت یکنواخت در مایه پخش شده و گلوله های آرد در مایه نباشد. از همزن نیز می توانید استفاده کنید.
4- سفیده ها را طی 2 مرحله به آرامی به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی و از یک جهت مخلوط کنید تا پف سفیده ها نخوابد. سپس مواد را به آرامی هم بزنید تا یکنواخت شود و سفیده ها به صورت گلوله در مواد دیده نشوند
5- مایه رولت را درون سینی آماده شده فر قرار دهید و با پشت قاشق  یا کاردک سطح آن را صاف کنید. سپس در فر با حرارت ذکر شده قرار دهید. مدت زمان مورد نیاز برای پخت رولت 15 تا 20 دقیقه هست. دقت کنید که روی رولت زیاد خشک نشود.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 10:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:49
پست ها : 10
تشکر کرده: 14 تا این لحظه
تشکر شده: 5 تا این لحظه
خانوما سلام

مي خوام برا تهيه كيك آرد بگيرم .ولي از نانوايي . در حقيقيت آردي مي خوام كه بشه تو اكثر دستورا  (تهيه غذا، كيك و شيريني ) ازش استفاده كنم.
حالا به نظر شما اساتيد چه آردي باشه؟ از چه نانوايي ؟ لواش ، سنگگ، بربري و..... ؟؟؟؟؟؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 11:08 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
maryam_SH نوشته است:
خانوما سلام

مي خوام برا تهيه كيك آرد بگيرم .ولي از نانوايي . در حقيقيت آردي مي خوام كه بشه تو اكثر دستورا  (تهيه غذا، كيك و شيريني ) ازش استفاده كنم.
حالا به نظر شما اساتيد چه آردي باشه؟ از چه نانوايي ؟ لواش ، سنگگ، بربري و..... ؟؟؟؟؟؟


سلام خانومی .
چرا از آرد سه صفر استفاده نمی کنید ؟
از لوازم قنادی ها میتونید بصورت کیلویی و با قیمت مناسب خریداری کنید .
واسه پخت انواع شیرینی و کیک و غذا هم مناسب تره



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند maryam_SH (28 مهر 1392, 11:10)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 11:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:49
پست ها : 10
تشکر کرده: 14 تا این لحظه
تشکر شده: 5 تا این لحظه
مرسي گلم.
نگهداري اين آرد به چه صورت؟ مي تونم مثلا يكي دو كيلو بگيرم تو يخچال نگه دارم؟؟؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 11:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
maryam_SH نوشته است:
مرسي گلم.
نگهداري اين آرد به چه صورت؟ مي تونم مثلا يكي دو كيلو بگيرم تو يخچال نگه دارم؟؟؟

اگه این مقدار رو تا مدت کم مثلا چند ماه میتونید استفاده کنید و به سال نمیرسه آره میشه نگهداری کرد و هیچ مشکلی نداره.

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): maryam_SH (28 مهر 1392, 11:39) • faride sadat (28 مهر 1392, 11:24)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad