امروز 4 شهریور 1398, 09:06



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 22:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
diana77 نوشته است:
سلام دوستان می خواستم بدونم رسیپی کاپ کیک فقط باید توی قالب   کاپ کیک پخته بشه؟آخه من یه قالب 12تایی دارم که برای فرمولهای بالای 3تخم مرغ کمه .فرم هم توکار وکم عرضه نمی تونم از قالب تارت با کپسول استفاده کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.ویه چیز دیگه این قالب های تفلون تا زمانی که نو هستند زیر کیک رو برشته می کنند؟باید چی کار کرد؟با آلومینیومی هام مشکل ندارم توی همون دما وزمان .


سلام عزیزم نه من توی قالب کیک یزدی سایز بزرگ هم درست کردم مشکلی پیش نیومده تا جایی که میدونم کلا قالب تفلونم نسبت به آلومینیوم ( توی یک زمان خاص ) کیکو برشته تر میکنه ربطی به نو بودنش نداره.

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): azam (4 آبان 1392, 23:59) • samira17 (4 آبان 1392, 23:30)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 23:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 16:03
پست ها : 520
تشکر کرده: 1753 تا این لحظه
تشکر شده: 680 تا این لحظه
azam نوشته است:
دوستای عزیز،یک پیمانه کره چند گرمه؟ممنون


هیشکی نیست به سوال من جواب بده؟؟؟؟؟خانم های عزیز لطفا پاسخ بدید.

_________________
آرامش در قلبی است که در تصرف خداست.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 02:37 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
azam نوشته است:
azam نوشته است:
دوستای عزیز،یک پیمانه کره چند گرمه؟ممنون


هیشکی نیست به سوال من جواب بده؟؟؟؟؟خانم های عزیز لطفا پاسخ بدید.


عزیزم تا اونجا که من خوندم 1 پیمانه برابر 220 گرم کره میشه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند azam (5 آبان 1392, 10:56)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 آبان 1392, 08:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
diana77 نوشته است:
سلام دوستان می خواستم بدونم رسیپی کاپ کیک فقط باید توی قالب   کاپ کیک پخته بشه؟آخه من یه قالب 12تایی دارم که برای فرمولهای بالای 3تخم مرغ کمه .فرم هم توکار وکم عرضه نمی تونم از قالب تارت با کپسول استفاده کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.ویه چیز دیگه این قالب های تفلون تا زمانی که نو هستند زیر کیک رو برشته می کنند؟باید چی کار کرد؟با آلومینیومی هام مشکل ندارم توی همون دما وزمان .

سلام دوست من.شما هر مدل كيكي رو ميتونين تو قالب كاپ كيك و هرمدل كاپ كيكي رو تو قالب كيك بپزين.فقط سايز قالب مد نظرتون بايد باشه.
من درست متوجه نشدم.اگر فرتون كم عرض و كوچيكه كه قالب كاپ كيك 12 تايي نبايد بره توش اما قالب تارت كه كوچيكه و بايد بره.اما شما ميگي قالب تارت نميره توش!!
يه كيك ساده ي 3تخم مرغه 14 تا كاپ كيك ميره.پس قالب 12 تاييتون براي اين كيكا جواب ميده.
من فرقي بين قالبها براي برشته شدن نميبينم.قالبهاي تفلون هم مثل بقيه قالبها هميشه برشته ميكنن اما زمانشون متفاوته.مثلا بيشتر بمونه تا برشته بشه.نو و كهنه نداره كه.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند azam (5 آبان 1392, 10:55)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 آبان 1392, 08:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
azam نوشته است:
azam نوشته است:
دوستای عزیز،یک پیمانه کره چند گرمه؟ممنون


هیشکی نیست به سوال من جواب بده؟؟؟؟؟خانم های عزیز لطفا پاسخ بدید.

يك پيمانه يا يك ليوان با گنجايش 250سي سي كره،معادل 225 گرم كره هست.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (7 آبان 1392, 10:58) • Nayere (5 آبان 1392, 14:28) • azam (5 آبان 1392, 10:55) • faride sadat (5 آبان 1392, 09:58)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 6 آبان 1392, 04:15 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 08:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مریم جون فک کنم بخاطر همون ظرفه در بسته است که خودت گفتی باعث ایجاد رطوبت روی کیک میشه.

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند مریم2 (7 آبان 1392, 10:58)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 09:58 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مريم جون اين كه مشكلي نيست.طبيعيه اينطور باشه.شما اگه كيك رو ازاد بذاري تو يخچال ك خشك ميشه.حتي اگر يه سلفن ساده بكشي روش هم روش چسبناك ميشه.اصلا من عاشق كيكيم كه ميمونه ميذارم يخچال بعدش با رويه چسبناك ميخورمش.خيلي لذيذ ميشه.همونطور ك دوستمونم گفتم كيك عرق ميكنه و شيريني اون حالت چسبنده و موم مانندي به رويه كيك ميده.اگر كيك هاي اماده رو هم بگيري بذاري يخچال هم رويه ش چسبنده ميشه.طبيعيه.اگه دوست نداري ،به اندازه مصرف درست كن و بذار بيرون يخچال و سريع مصصرفش كن.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند مریم2 (7 آبان 1392, 10:59)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 10:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
خانمها وقتی توی یه دستور میگن از رنده پوست پرتقال استفاده کنید فرقی نداره که پرتقال ازاین پوسته نارنجی ها باشه یا از این پوسته سبزها؟

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 10:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
najma نوشته است:
خانمها وقتی توی یه دستور میگن از رنده پوست پرتقال استفاده کنید فرقی نداره که پرتقال ازاین پوسته نارنجی ها باشه یا از این پوسته سبزها؟

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون هدف عطریه که توی پوستشه فقط اون پوست سفیدش نباید رنده شه.

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad