امروز 4 شهریور 1398, 09:59



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 10:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
najma نوشته است:
خانمها وقتی توی یه دستور میگن از رنده پوست پرتقال استفاده کنید فرقی نداره که پرتقال ازاین پوسته نارنجی ها باشه یا از این پوسته سبزها؟

منظور پرتقال نارنجي هست بيشتر.هم براي رنگ زيبا و طعم و عطرش كه با نوع سبزش خيلي متفاوته.ميتونين تو فصل پرتقال نارنجي پوستش رو خشك و اسياب كنين و تو شيشه هاي بسته نگه دارين براي كيك و شيريني و بعضي غذاها خيلي عاليه.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (7 آبان 1392, 11:26) • najma (7 آبان 1392, 10:36)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 10:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
najma نوشته است:
خانمها وقتی توی یه دستور میگن از رنده پوست پرتقال استفاده کنید فرقی نداره که پرتقال ازاین پوسته نارنجی ها باشه یا از این پوسته سبزها؟

منظور پرتقال نارنجي هست بيشتر.هم براي رنگ زيبا و طعم و عطرش كه با نوع سبزش خيلي متفاوته.ميتونين تو فصل پرتقال نارنجي پوستش رو خشك و اسياب كنين و تو شيشه هاي بسته نگه دارين براي كيك و شيريني و بعضي غذاها خيلي عاليه.

چطوری باید خشکش کنیم که اون پوست سفید همراهش نباشه یعنی رنده اش کنیم خشکش کنیم؟عطرش از بین نمیره؟

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند Nayere (7 آبان 1392, 11:26)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 10:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
chef sarina نوشته است:
najma نوشته است:
خانمها وقتی توی یه دستور میگن از رنده پوست پرتقال استفاده کنید فرقی نداره که پرتقال ازاین پوسته نارنجی ها باشه یا از این پوسته سبزها؟

منظور پرتقال نارنجي هست بيشتر.هم براي رنگ زيبا و طعم و عطرش كه با نوع سبزش خيلي متفاوته.ميتونين تو فصل پرتقال نارنجي پوستش رو خشك و اسياب كنين و تو شيشه هاي بسته نگه دارين براي كيك و شيريني و بعضي غذاها خيلي عاليه.

چطوری باید خشکش کنیم که اون پوست سفید همراهش نباشه یعنی رنده اش کنیم خشکش کنیم؟عطرش از بین نمیره؟

`پرتقال رو سطحي پوست بگيريد كه لايه سفيدش باهاش جدا نشه.بعد خشك كنين.اگه رنده كنين و بعد خشك كنين مقدار زيادي از عطرش مي پره.در كل انتظار عطر پرتقال تازه رو ازش نبايد داشت اما خب طعم و عطر خاص خودش رو هم داره.
ميتونين خلال كنين و خشك كنين ويا فريز كنين و بازم مصرف داره.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند Nayere (7 آبان 1392, 11:27)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 11:02 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مريم جون اين كه مشكلي نيست.طبيعيه اينطور باشه.شما اگه كيك رو ازاد بذاري تو يخچال ك خشك ميشه.حتي اگر يه سلفن ساده بكشي روش هم روش چسبناك ميشه.اصلا من عاشق كيكيم كه ميمونه ميذارم يخچال بعدش با رويه چسبناك ميخورمش.خيلي لذيذ ميشه.همونطور ك دوستمونم گفتم كيك عرق ميكنه و شيريني اون حالت چسبنده و موم مانندي به رويه كيك ميده.اگر كيك هاي اماده رو هم بگيري بذاري يخچال هم رويه ش چسبنده ميشه.طبيعيه.اگه دوست نداري ،به اندازه مصرف درست كن و بذار بيرون يخچال و سريع مصصرفش كن.


سارینا جان مرسی از پاسخ دهیت گلم من کیک رو هم  بیرون یخچال نگه میدارم اخه اگر ظهر درست کنم تا شب خوردیمش ولی همینکه میزارمش تو ظرف در بسته برای جلوگیری از خشک شدن این اتفاق میافته چرا کیکای بیرونی این مشکل رو ندارند منظورم بیرون یخچاله

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 11:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مريم جون اين كه مشكلي نيست.طبيعيه اينطور باشه.شما اگه كيك رو ازاد بذاري تو يخچال ك خشك ميشه.حتي اگر يه سلفن ساده بكشي روش هم روش چسبناك ميشه.اصلا من عاشق كيكيم كه ميمونه ميذارم يخچال بعدش با رويه چسبناك ميخورمش.خيلي لذيذ ميشه.همونطور ك دوستمونم گفتم كيك عرق ميكنه و شيريني اون حالت چسبنده و موم مانندي به رويه كيك ميده.اگر كيك هاي اماده رو هم بگيري بذاري يخچال هم رويه ش چسبنده ميشه.طبيعيه.اگه دوست نداري ،به اندازه مصرف درست كن و بذار بيرون يخچال و سريع مصصرفش كن.


سارینا جان مرسی از پاسخ دهیت گلم من کیک رو هم  بیرون یخچال نگه میدارم اخه اگر ظهر درست کنم تا شب خوردیمش ولی همینکه میزارمش تو ظرف در بسته برای جلوگیری از خشک شدن این اتفاق میافته چرا کیکای بیرونی این مشکل رو ندارند منظورم بیرون یخچاله

من گاهی اوقات که واسه تایم کم میخوام کیکای عادی نه اسفنجی رو نگه دارم توی جعبه های شیرینی یا کیکی که قنادیها استفاده میکنن اونوقت نه خشک میشه نه رطوبت میگیره .

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند Nayere (7 آبان 1392, 11:28)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 11:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مريم جون اين كه مشكلي نيست.طبيعيه اينطور باشه.شما اگه كيك رو ازاد بذاري تو يخچال ك خشك ميشه.حتي اگر يه سلفن ساده بكشي روش هم روش چسبناك ميشه.اصلا من عاشق كيكيم كه ميمونه ميذارم يخچال بعدش با رويه چسبناك ميخورمش.خيلي لذيذ ميشه.همونطور ك دوستمونم گفتم كيك عرق ميكنه و شيريني اون حالت چسبنده و موم مانندي به رويه كيك ميده.اگر كيك هاي اماده رو هم بگيري بذاري يخچال هم رويه ش چسبنده ميشه.طبيعيه.اگه دوست نداري ،به اندازه مصرف درست كن و بذار بيرون يخچال و سريع مصصرفش كن.


سارینا جان مرسی از پاسخ دهیت گلم من کیک رو هم  بیرون یخچال نگه میدارم اخه اگر ظهر درست کنم تا شب خوردیمش ولی همینکه میزارمش تو ظرف در بسته برای جلوگیری از خشک شدن این اتفاق میافته چرا کیکای بیرونی این مشکل رو ندارند منظورم بیرون یخچاله

يه كلي نوشتم پريد.تو يخچال كيك عرق ميكنه و شكر توش با رطوبت يه حالت چسبنده به كيك ميده مثل اينه كه شربت بريزي روي كيك.اما تو جاي خشك ديگه كيك عرق نميكنه كه اين اتفاق واسش پيش بياد.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (28 مهر 1393, 21:56) • Nayere (7 آبان 1392, 11:29)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 11:22 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
مریم2 نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مريم جون اين كه مشكلي نيست.طبيعيه اينطور باشه.شما اگه كيك رو ازاد بذاري تو يخچال ك خشك ميشه.حتي اگر يه سلفن ساده بكشي روش هم روش چسبناك ميشه.اصلا من عاشق كيكيم كه ميمونه ميذارم يخچال بعدش با رويه چسبناك ميخورمش.خيلي لذيذ ميشه.همونطور ك دوستمونم گفتم كيك عرق ميكنه و شيريني اون حالت چسبنده و موم مانندي به رويه كيك ميده.اگر كيك هاي اماده رو هم بگيري بذاري يخچال هم رويه ش چسبنده ميشه.طبيعيه.اگه دوست نداري ،به اندازه مصرف درست كن و بذار بيرون يخچال و سريع مصصرفش كن.


سارینا جان مرسی از پاسخ دهیت گلم من کیک رو هم  بیرون یخچال نگه میدارم اخه اگر ظهر درست کنم تا شب خوردیمش ولی همینکه میزارمش تو ظرف در بسته برای جلوگیری از خشک شدن این اتفاق میافته چرا کیکای بیرونی این مشکل رو ندارند منظورم بیرون یخچاله

يه كلي نوشتم پريد.تو يخچال كيك عرق ميكنه و شكر توش با رطوبت يه حالت چسبنده به كيك ميده مثل اينه كه شربت بريزي روي كيك.اما تو جاي خشك ديگه كيك عرق نميكنه كه اين اتفاق واسش پيش بياد.


پس کار من ایراد داره چون اکثر مواقع این مشکل رو دارم برای همین توی ظرف میچینم روش دستمال کاغذی میاندازم گفتم شاید راه حلی داشته باشه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (28 مهر 1393, 21:57) • Nayere (7 آبان 1392, 11:29)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 13:11 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مریم جون باید اجازه بدی کیکت تو محیط کــــــــــــــــــاملا خنک بشه بعد سلفون بپیچ و بذار یخچال مطمئن باش هیچیش نمیشه .نکته مهمش اینه که کاملا کاملا خنک بشه .
روشی که خودم همیشه استفاده میکنم اینه:
کیک رو که از فر درمیارم حدود 10 دقیقه تو همون قالب میذارم تا از داغی اولیه ش بیفته بعد تو همون حالتی که کیک داخل قالبه روش یه دستمال از این دستمال جادوییا که جذب آبشون بالاست و بیشتر برای خشک کردن ظروف بکار میره میندازم و حدود 1-2 ساعت به همون حالت تو آشپزخونه رهاش میکنم بعد کاملا سلفون پیچش میکنم و میره تو یخچال .
چند ساله که از همین روش استفاده میکنم و اصلا نشده که رویه کیکم چسبنده شده باشه حتی به سلفون هم اصلا نمیچسبه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): zahra.sh (27 مهر 1393, 12:45) • faride sadat (8 آبان 1392, 12:35) • مریم2 (7 آبان 1392, 18:06) • samira17 (7 آبان 1392, 16:59) • najma (7 آبان 1392, 15:28) • masumjoon (7 آبان 1392, 13:33)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 آبان 1392, 21:07 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
Tahere Noorallahpour نوشته است:
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مریم جون باید اجازه بدی کیکت تو محیط کــــــــــــــــــاملا خنک بشه بعد سلفون بپیچ و بذار یخچال مطمئن باش هیچیش نمیشه .نکته مهمش اینه که کاملا کاملا خنک بشه .
روشی که خودم همیشه استفاده میکنم اینه:
کیک رو که از فر درمیارم حدود 10 دقیقه تو همون قالب میذارم تا از داغی اولیه ش بیفته بعد تو همون حالتی که کیک داخل قالبه روش یه دستمال از این دستمال جادوییا که جذب آبشون بالاست و بیشتر برای خشک کردن ظروف بکار میره میندازم و حدود 1-2 ساعت به همون حالت تو آشپزخونه رهاش میکنم بعد کاملا سلفون پیچش میکنم و میره تو یخچال .
چند ساله که از همین روش استفاده میکنم و اصلا نشده که رویه کیکم چسبنده شده باشه حتی به سلفون هم اصلا نمیچسبه.


طاهره ی عزیزم یک دنیا سپاسگذارم پس در تمام مدت کیک رو از قالب در نمیاریید درسته؟ فقط وقتی خواستید سلفون پپیچید و بزارید یخچال تازه از قالب درش میارید درست فهمیدم طاهره جان

بله مریم جون دقیقا همینه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (28 مهر 1393, 21:57) • مریم2 (8 آبان 1392, 11:04)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 8 آبان 1392, 11:07 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
Tahere Noorallahpour نوشته است:
مریم2 نوشته است:
Tahere Noorallahpour نوشته است:
مریم2 نوشته است:
دوستان من یک سوال داشتم خواهش میکنم اساتید و دوستان در صورت امکان پاسخ بدند من خیلی وقتا که کیک میپزم منظورم اقسام کیکای بدون خامه است وقتی که سرد میشه توی ظرفای پلاستیکی نگهش میدارم ولی متاسفانه بعد از 1 الی 2 ساعت میبینم روی کیکم چسبناک شده مشکلم چیه وقتی از فر درش میارم یا حتی 1 تا 2 ساعت بعد که هنوز توی ظرف در بسته نزاشتمش این مشکل رو ندارم بعد از نگه داری تو ظرف اینجوری میشه با سپاس از پاسخ دهیتون

مریم جون باید اجازه بدی کیکت تو محیط کــــــــــــــــــاملا خنک بشه بعد سلفون بپیچ و بذار یخچال مطمئن باش هیچیش نمیشه .نکته مهمش اینه که کاملا کاملا خنک بشه .
روشی که خودم همیشه استفاده میکنم اینه:
کیک رو که از فر درمیارم حدود 10 دقیقه تو همون قالب میذارم تا از داغی اولیه ش بیفته بعد تو همون حالتی که کیک داخل قالبه روش یه دستمال از این دستمال جادوییا که جذب آبشون بالاست و بیشتر برای خشک کردن ظروف بکار میره میندازم و حدود 1-2 ساعت به همون حالت تو آشپزخونه رهاش میکنم بعد کاملا سلفون پیچش میکنم و میره تو یخچال .
چند ساله که از همین روش استفاده میکنم و اصلا نشده که رویه کیکم چسبنده شده باشه حتی به سلفون هم اصلا نمیچسبه.


طاهره ی عزیزم یک دنیا سپاسگذارم پس در تمام مدت کیک رو از قالب در نمیاریید درسته؟ فقط وقتی خواستید سلفون پپیچید و بزارید یخچال تازه از قالب درش میارید درست فهمیدم طاهره جان

بله مریم جون دقیقا همینه.


طاهره جونم این یکی از مهمترین مشکلات کیک پزیم بود واقعا ازت سپاسگذارم که حلش کردید شرمنده اسپم ولی دلم نیومد بازم تشکر نکنم

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): minda (4 دی 1392, 01:45) • samira17 (18 آذر 1392, 01:11) • Nayere (8 آبان 1392, 20:27) • Tahere Noorallahpour (8 آبان 1392, 15:28)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 63  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad