امروز 4 شهریور 1398, 09:30



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 63  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 8 آبان 1392, 17:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
دوستان برای کیک اسفنجی 6 تخم مرغی اگه از سینی 30*40 استفاده کنم ... ارتفاعش اونوقدر میشه که بشه از وسط نصفش کرد؟ یا باید 2 تا درست کنم روی هم بذارم ؟
ضمن اینکه بعد از برش چطور لایه رویی رو منتقل کنم که مشکلی براش پیش نیاد و خرد نشه؟

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند minda (4 دی 1392, 01:45)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 8 آبان 1392, 19:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
دوستان برای کیک اسفنجی 6 تخم مرغی اگه از سینی 30*40 استفاده کنم ... ارتفاعش اونوقدر میشه که بشه از وسط نصفش کرد؟ یا باید 2 تا درست کنم روی هم بذارم ؟
ضمن اینکه بعد از برش چطور لایه رویی رو منتقل کنم که مشکلی براش پیش نیاد و خرد نشه؟


سمیرا جون بهتره 2تا کیک 6 تخم مرغی درست کنی (من واسه کیک عقد اینکارو کردم ارتفاعشم خیلی خوب شد) کارت تمیزتر میشه برای انتقال لایه دومم من خیلی اروم دستمو میذارم زیر

کیکو بلندش میکنم بعضی وقتاهم کیکمو از عرض برش میدم بعد منتقلش میکنم این روش خیلی بهتره وقتیم که خامه کشی میکنی دیگه مشخص نیست که نصفش کردی

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): minda (4 دی 1392, 01:46) • samira17 (8 آبان 1392, 20:10)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 آبان 1392, 20:28 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
دوستان برای کیک اسفنجی 6 تخم مرغی اگه از سینی 30*40 استفاده کنم ... ارتفاعش اونوقدر میشه که بشه از وسط نصفش کرد؟ یا باید 2 تا درست کنم روی هم بذارم ؟
ضمن اینکه بعد از برش چطور لایه رویی رو منتقل کنم که مشکلی براش پیش نیاد و خرد نشه؟


سمیرا جان به نظر من هم باید 2 تا کیک بپزید که کارتون تمیز تر در بیاد و ضخامتش مناسب باشه اخه قالب کیک 6 تخم مرغه ی من که شما هم اندازه اش رو خواسته بودید 25*34 پس برای این قالبی که فرمودید 6 تخم مرغ کمه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند samira17 (11 آبان 1392, 14:27)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: کیک
پستارسال شده در: 10 آبان 1392, 16:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 آبان 1392, 16:24
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
با عرض سلام و خسته نباشید .علت خوابیدن پف کیک اسفنجی چیست؟ البته اول زیاد پف داشت ولی به محض بیرون آوردن از تستور پف آن خوابید در این شرایط باید چیکار کرد؟ آیا وانیل مایع در فروشگاه شما موجود است؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک
پستارسال شده در: 10 آبان 1392, 16:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
fariba نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید .علت خوابیدن پف کیک اسفنجی چیست؟ البته اول زیاد پف داشت ولی به محض بیرون آوردن از تستور پف آن خوابید در این شرایط باید چیکار کرد؟ آیا وانیل مایع در فروشگاه شما موجود است؟


یا ظرفتون نسبت به موادتون کوچیک بوده یا بکینگ پودرتون تاریخش گذشته بوده یا موقعی که مواد خشک رو ریختید خیلی هم زدین در ضمن ما تاپیک پرسش و پاسخ شیرینی پزی داریم

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک
پستارسال شده در: 10 آبان 1392, 17:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
fariba نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید .علت خوابیدن پف کیک اسفنجی چیست؟ البته اول زیاد پف داشت ولی به محض بیرون آوردن از تستور پف آن خوابید در این شرایط باید چیکار کرد؟ آیا وانیل مایع در فروشگاه شما موجود است؟


عزیزم دلایل زیادی داره ریختن بیش از حد بکینگ پودر، باز کردن در فر حین پختن کیک، بالا بودن بیش از حد فر،  وقتی کیک پخته شد بلافاصله اونو از فر بیرون نمیاریم اجازه میدیم چند دقیقه توی فر خاموش بمونه .

عزیزم سوالای مربوط به فروشگاهو تو بخش خودش بپرس

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 آبان 1392, 11:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
طاهره جان مبحث شیرینی های نوروز بسته است
شیرینی پر که گذاشتمش جزء شیرینی های نوروز هست لطفا قرارش بدین

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 آبان 1392, 17:02 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
ملیکا نوشته است:
طاهره جان مبحث شیرینی های نوروز بسته است
شیرینی پر که گذاشتمش جزء شیرینی های نوروز هست لطفا قرارش بدین

عزیزم با اجازه اول شیرینی های موجود در پرتال رو با لینک میذاریم بعد میریم سراغ شیرینی های آموزش داده شده توسز کاربران عزیز

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ملیکا (11 آبان 1392, 17:57) • ملیسا (11 آبان 1392, 17:55) • مریم2 (11 آبان 1392, 17:27)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 آبان 1392, 19:02 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
میشه یک نفر به من بگه فرق مافین وکاپ کیک چیه؟

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند minda (4 دی 1392, 01:46)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 آبان 1392, 22:29 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
najma نوشته است:
میشه یک نفر به من بگه فرق مافین وکاپ کیک چیه؟


لغت انگلیسی مافین (Muffin)، که به قولی از ریشه فرانسوی (Mufflet) به معنای نان نرم گرفته شده و در زبان آلمانی نیز معادل کلمه (Muffe)، به معنای نوعی کیک می باشد، به نوعی نان اطلاق می گردد که در اندازه کوچک پخته و سرو می گردیده و در پخت آن از مایه خمیر جهت فرآوری خمیر و حجیم نمودن آن، استفاده می گردیده و غالب انواع آن شیرین نبودند. در قرن 19 میلادی به دلیل تک نفره بودن این نوع کیک، پخت و سرو آن خصوصا به صورت داغ جهت صبحانه، گسترش زیادی پیدا کرد و به مرور بنا به ذائقه های مختلف، تنوع فراوانی در دستور پخت آن بوجود آمد و نمونه شیرین آن نیز که از حجم دهنده های شیمیایی بجای مایه خمیر در پخت آن استفاده می شد و دارای رویه تزئینی هم شده بود، متداول گردید.
مافین های جدید، که در پخت آن ها از بیکینگ پودر (و گاهی جوش شیرین) استفاده می گردد، چیزی بین کیک و نان هستند و بسته به میزان کره و شکر استفاده شده در آن، به دو دسته "بافت نانی" و " بافت کیکی" تقسیم بندی می گردند که واضح است که دسته اول، از میزان شکر و کره کمتری در دستور پخت برخوردار بوده و هر کدام از این دستورها، نحوه اختلاط موادشان منحصر بفرد می باشد. شایان ذکر است که کاپ کیک ها (Cupcakes) نیز در دسته دوم طبقه بندی می شوند.
برای تهیه مافین ها از دو کاسه جداگانه برای مخلوط مواد خشک و مایعات استفاده شده و از روغن مایع یا کره ذوب شده سرد، استفاده می گردد و معمولا به سرعت و در زمان 20 تا 25 دقیقه پخته خواهد شد. نکته مهم در تهیه انواع مافین ها اجتناب از زدن بیش از اندازه خمیر است که در صورت عدم رعایت این مورد، نفوذ گلوتن موجود در آرد به مخلوط، سبب ایجاد رشته های طنابی در مخلوط خمیری شده و بافت مافین حاصله پس از پخت، فشرده و لاستیکی و دارای حفره های عمیق گردیده و کیفیت مطلوب بدست نمی آید. بنا به تجربه، 8 تا 10 دور هم زدن مخلوط خمیری، کافی بوده حتی اگر گلوله های آردی در این مخلوط دیده شد نیز در حین پخت، مخلوط یکنواخت خواهد شد.
در تهیه کاپ کیک ها، از همان روش های تهیه کیک از جمله تهیه کرم کره ای از زدن کره و شکر و سپس افزودن تخم مرغ به آن و نهایتا افزودن مواد خشک به مخلوط، استفاده می گردد. افزایش محدود میزان شکر و روغن در خمیر این کاپ کیک ها، علاوه بر ایجاد بافتی نرم، باعث غنی شدن آن گردیده ضمن اینکه افزایش میزان روغن، از گسترش رشته های گلوتنی در خمیر جلوگیری نموده و نتیجه آن، پخت بهتر و بافتی مناسب خواهد بود. در گذشته بدلیل نبودن قالب های مافین، این کیک ها در فنجان پخته می شد، به این دلیل به کاپ کیک شهرت پیدا کرده است.
خمیر مافین، شامل مواد پایه ای چون: آرد، شکر، بیکینگ پودر (یا جوش شیرین)، تخم مرغ، روغن و شیر (یا ماست) بوده و گاهی اوقات انواع میوه یا مغزها یا شکلات، وانیل و ادویه جات مختلف جهت طعم و عطر دهی به آن استفاده می شود.

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): zahra.sh (3 شهریور 1393, 10:07) • samira17 (2 شهریور 1393, 16:05) • minda (4 دی 1392, 01:53) • faride sadat (15 آبان 1392, 10:43) • najma (13 آبان 1392, 09:11) • ملیسا (12 آبان 1392, 22:35)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 63  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad