امروز 4 شهریور 1398, 09:09



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 59, 60, 61, 62, 63
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 6 اسفند 1393, 21:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام دوستان
برای اولین بار اومدم نان خامه ای درست کردم اما دریغ از یک ذره پف کردن.
همهی خمیر ها پهن شده بود کف قالب منم شکلات آب کردم ریختم روش به بچه ها گفتم کلوچه هست :))
آیا کسی هست من را راهنمایی کنه که چی شد اینطور شد.
دمای فر هم روی 200 درجه بود به مدت 25 دقیقه
ممنون از لطف همگی.

عزیزم من تبحر خاصی ندارم اما اینطوری به ذهنم میرسه که فرت اگرچه 200درجه بود اما هنوز داغ نبود یا اینکه وسطش در فرو باز کردی و یا زمان پختش هنوز کمی جا داشت
اینبار فرتو با 230 درجه داغ کن وقتی نوناتو تو فر گذاشتی بعد 3 دیقه آهسته دماشو به همون 200درجه برسون سعی کن تو 20دیقه اول اصلا در فرو باز نکنی
اینبار بذار بشه 30 دیقه البته به پا نسوزه...این اتفاقا واسه همه پیش میاد دوباره امتحان کن

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند غزال (8 اسفند 1393, 12:07)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 اسفند 1393, 09:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
راضیه جون توضیحات غزاله جون خیلی خوب بود. شما اگه تمام مراحل رو مو به مو انجام بدی به مشکلی بر نمی خوری، من چند بار درست کردم و مشکلی برام پیش نیومده

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند غزال (11 اسفند 1393, 18:26)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 اسفند 1393, 19:46 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 اسفند 1393, 18:35
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 2 تا این لحظه
سلام خوحالم
عضو این سایت

    شدم امیدوارم که بتونم ازتجربیات شما استفاده کنم



کاربرانی که از golroz در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): غزال (11 اسفند 1393, 18:26) • مامان مهرانا (9 اسفند 1393, 19:50)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 اسفند 1393, 18:30 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه
سلام دوستان .یه سوال دیگه.من یه بار دیگه نون خامه ای درست کردم.بعد از تخم مرغ چهارم ,خمیرم اونقدر شل شد که نمی شد توی قیف ریختش.منم یه کم آرد بهش اضافه کردم بعد ریختمش تو قیف .بازم مثل سری قبل یه ذره پف نکردویعنی اضافه کردن آرد اشتباه بوده؟؟؟؟

_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 اسفند 1393, 21:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام دوستان .یه سوال دیگه.من یه بار دیگه نون خامه ای درست کردم.بعد از تخم مرغ چهارم ,خمیرم اونقدر شل شد که نمی شد توی قیف ریختش.منم یه کم آرد بهش اضافه کردم بعد ریختمش تو قیف .بازم مثل سری قبل یه ذره پف نکردویعنی اضافه کردن آرد اشتباه بوده؟؟؟؟

عزیزم باید بیشتر ورزش میدادی تا سفت بشه
عکس هرمرحله رو با کارت چک کن تا عین اون دربیاد

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند غزال (14 اسفند 1393, 15:07)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 اسفند 1393, 19:56 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 19:51
پست ها : 9
تشکر کرده: 6 تا این لحظه
تشکر شده: 4 تا این لحظه
سلام دوستان
اگه بخوام تارت درست کنم که داخلس مغز باشه برای فیلینگش باید از چی استفاده بشه؟ مارمالاد پودینگ یا....؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 اسفند 1393, 21:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2860 تا این لحظه
beni72 نوشته است:
سلام دوستان
اگه بخوام تارت درست کنم که داخلس مغز باشه برای فیلینگش باید از چی استفاده بشه؟ مارمالاد پودینگ یا....؟


عزیزم بیشتر توضیح بده چه مغزی باشه و داخل خمیرش می خوای مغز بریزی؟
فکر می کنم هم مارمالاد و هم پودینگ خوب بشه

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند beni72 (16 اسفند 1393, 01:00)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 خرداد 1394, 12:38 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 29 بهمن 1392, 23:42
پست ها : 13
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام . بچه ها از کجا بفهمم خمیر مایه فوری خراب نشده و سالمه و عمل میکنه؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 19 خرداد 1394, 12:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 خرداد 1394, 11:06
پست ها : 61
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
Tahere Noorallahpour نوشته است:
دوستان عزیز سوالات خودتون رو در زمینه شیرینی پزی در این مبحث مطرح کنید.
با تشکر


من هر وقت شیرینی میپزم عطرش خوب میشه ولی قیافش نه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 629 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 59, 60, 61, 62, 63

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad