امروز 21 فروردین 1399, 04:37



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 8 پست ] 
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 21 شهریور 1392, 17:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
بفرماييد ناهار (پنجشنبه‌ها) در خدمت باشيم:

همه مي‌دونيم كه خيلي‌ها از خوردن ماهي متنفرند. حتي حاضر نيستند كه امتحان كنند. پس بايد يك كاري كنيم كه حتي اونهايي كه از نگاه كردن به ماهي‌ هم حالشون بد ميشه مشتاق خوردن بشن و بعد عاشق خوردن ماهي بشن و بعد روز شماري كنند كه كي ماهي روي ميز غذاشون خواهد آمد.

ماهي قزل آلا رو بعد از اينكه استخوان‌هايش را در آورديم به همان روشي كه بهارك خانم آموزش داده‌اند، مي‌شوريم و 1. نمك 2. زردچوبه 3. فلفل قرمز 4. گلپر (آسياب شده) رو به ترتيب روي ماهي‌ها مي‌زنيم همه اين‌ها در حد متعارف بايد باشند فقط در مورد گلپر بگم كه اگر زياده‌روي بشه ماهي‌ها را تلخ خواهد كرد و اين گلپر است كه بوي خوبي در موقع سرخ كردن به ماهي ميده.

اگر فرصت داريد شب قبلش مواد را بزنيد. (اگر داخل سيني گذاشته‌ايد روي ماهي‌ها را سلفون يا كيسه فريزر بكشيد و داخل يخچال بگذاريد) اما اگر فرصت نداريد 2 ـ 3 ساعته هم مزه مي‌گيره.

ماهي‌ها را داخل تابه با شعله كم سرخ كنيد. * نكته: ابتدا قسمت گوشتي ماهي‌ها و بعد روي پوستي را سرخ كنيد. به دليل اينكه اگر اول روي پوستي را سرخ كنيد موقعي كه مي‌خواهيد برگردانيد گوشت از پوست جدا خواهد شد.

اميدوارم كه امتحان كنيد و لذت ببريد. نوش جان!
پيوست:
IMG_5284.JPG
IMG_5284.JPG [ 161.69 KiB | بازديد 8837 بار ]



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): ssamiraa (9 مهر 1393, 11:12) • ملیکا (8 مهر 1393, 23:25) • baharak mobini (23 شهریور 1392, 20:05) • faride sadat (22 شهریور 1392, 13:56) • samira17 (22 شهریور 1392, 12:18) • Tahere Noorallahpour (21 شهریور 1392, 01:53) • مریم2 (21 شهریور 1392, 18:54)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 8 مهر 1393, 17:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 فروردین 1393, 18:56
پست ها : 438
محل سکونت: کرج
تشکر کرده: 5624 تا این لحظه
تشکر شده: 2322 تا این لحظه
کرفس پلو
مواد لازم:
گوشت چرخکرده یا خورشتی(مرغ)
ساقه کرفس
پیازداغ، رب، نمک و فلفل و زردچوبه

اگر از گوشت چرخکرده استفاده می کنید میتونید به صورت قلقلی که با پیاز رنده شده و کمی نمک مخلوط میکنیم. یل میتونید ساده وقتی که پیازتون سرخ شد گوشت رو هم بریزید.

اگر به صورت فیله(خورشتی) اول در قابلمه ایی جداگانه با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل سیاه بپزید وقتی گوش پخت کمی از ابش رو جا بگذارید که برای پختن کرفس نیاز دارید.

برای مرغ به همین صورت هست فقط کمی نمک هم بزنید.

نکته:من این غذارو با فیله گوسفندی(خورشتی) درست کردم.

ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده تفت میدیم(من نذاشتم کامل سرخ بشه بخاطر سرماخوردگی ولی در تابه رو گذاشتم تا پیاز سبک بشه)



وقتی طلایی شد ساقه های کرفس خردشده رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم که کرفسها سبک بشه بعد رب و کمی ابلیمو و پودر زعفرون رو میریزم و مخلوط میکنیم.



بعد گوشتمون رو اضافه میکنیم که از صافی ردش کردیم. درنهایت نمک رو اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد اب گوشت رو اضافه میکنیم در تابه رو میذاریم تا کرفس پخته بشه زیادم نذارید که له بشه.





بعد برنجمون رو که کته یا صاف کردیم راو داخل قابلمه ریخته و مواد رو بین برنج میریزیم و دم میذاریم در نهایت پلو امادست.
واقعا غذای خوشمزه ای هستش.    
ته دیگش رو سیبزمینی رو به صورت درشت رنده زدم





برگرفته از سایت روز منو( البته بنده توی موادش تاحدودی دست بردم)

_________________
وقتی خوشبخت هستی که وجودت باعث ارامش دیگران شود.



کاربرانی که از مامان 3 قلوها در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): maryam.k_73 (15 اسفند 1397, 13:10) • samira17 (14 آذر 1393, 12:11) • sana (10 مهر 1393, 13:22) • zahra.sh (9 مهر 1393, 12:08) • ssamiraa (9 مهر 1393, 11:12) • ملیکا (8 مهر 1393, 23:24) • faride sadat (8 مهر 1393, 19:37)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 30 دی 1393, 02:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
لوبیا پلو شیرازی
لوبیا چشم بلبلی  رب گوشت مرغ ادویه شویدخشک


_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): zahra.sh (4 بهمن 1393, 16:41) • مامان 3 قلوها (1 بهمن 1393, 13:47) • ssamiraa (1 بهمن 1393, 12:03)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 30 دی 1393, 02:17 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3475 تا این لحظه
گردن سرخ کردم وپختم لای برنج ابکش شده دم کردم واب گوشت هم روی برنج ریختم


_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): zahra.sh (4 بهمن 1393, 16:41) • sana (1 بهمن 1393, 00:27) • faride sadat (1 بهمن 1393, 14:09) • مامان 3 قلوها (1 بهمن 1393, 13:48) • ssamiraa (1 بهمن 1393, 12:17)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 16 اسفند 1393, 20:33 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 اسفند 1393, 20:25
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
خیلی ممنون





---------------
مشهد

_________________
ترسو قبل از مرگش بارها میمیرد؛ دلیر فقط یک بار طعم آن را مییچشد.ویلیام شکسپیر
http://www.hellomashhad.com/


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 20 اسفند 1393, 21:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 اسفند 1393, 21:18
پست ها : 2
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1 تا این لحظه
http://www.bezanimbiroon.ir

سلام طرز تهیه همه پلوهارو با عکس بزارین لصفا

_________________
http://www.bezanimbiroon.ir


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 15 اسفند 1397, 13:05 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 اسفند 1397, 12:51
پست ها : 9
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
مامان 3 قلوها نوشته است:
کرفس پلو
مواد لازم:
گوشت چرخکرده یا خورشتی(مرغ)
ساقه کرفس
پیازداغ، رب، نمک و فلفل و زردچوبه

اگر از گوشت چرخکرده استفاده می کنید میتونید به صورت قلقلی که با پیاز رنده شده و کمی نمک مخلوط میکنیم. یل میتونید ساده وقتی که پیازتون سرخ شد گوشت رو هم بریزید.

اگر به صورت فیله(خورشتی) اول در قابلمه ایی جداگانه با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل سیاه بپزید وقتی گوش پخت کمی از ابش رو جا بگذارید که برای پختن کرفس نیاز دارید.

برای مرغ به همین صورت هست فقط کمی نمک هم بزنید.

نکته:من این غذارو با فیله گوسفندی(خورشتی) درست کردم.

ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده تفت میدیم(من نذاشتم کامل سرخ بشه بخاطر سرماخوردگی ولی در تابه رو گذاشتم تا پیاز سبک بشه)



وقتی طلایی شد ساقه های کرفس خردشده رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم که کرفسها سبک بشه بعد رب و کمی ابلیمو و پودر زعفرون رو میریزم و مخلوط میکنیم.



بعد گوشتمون رو اضافه میکنیم که از صافی ردش کردیم. درنهایت نمک رو اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد اب گوشت رو اضافه میکنیم در تابه رو میذاریم تا کرفس پخته بشه زیادم نذارید که له بشه.





بعد برنجمون رو که کته یا صاف کردیم راو داخل قابلمه ریخته و مواد رو بین برنج میریزیم و دم میذاریم در نهایت پلو امادست.
واقعا غذای خوشمزه ای هستش.    
ته دیگش رو سیبزمینی رو به صورت درشت رنده زدم





برگرفته از سایت روز منو( البته بنده توی موادش تاحدودی دست بردم)


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: انواع پلو
پستارسال شده در: 15 اسفند 1397, 13:09 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 15 اسفند 1397, 12:51
پست ها : 9
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
غذا با برنج ایرانی همه جورش خوش مزه میشه. مرسی از دستور پخت خوبتنون


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 8 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad