امروز 9 مهر 1402, 09:34

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 166 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 11:07 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4994 تا این لحظه
Tahere Noorallahpour نوشته است:
ملیسا نوشته است:
طاهره جون اینجا باید فیلمایی که دیدیمو اسمشو بگیم؟؟؟

عزیزم این تاپیک به درخواست ssamiraa جون ایجاد شده .
ایشون خودشون شما رو راهنمایی میکنن

ممنون از طاهره عزیزم که لطف کردن و این بخش که خیلی خیلی مورد علاقه من هست و ایجاد کردن تا با دوستانی هم که علاقه مندن یتونیم بشینیم و راجع به فیلما گپ بزنیم و نقد کنیم...........
دوست دارم 2 بخش فیلم داخلی و خارجی داشته باشیم و زیر شاخه هر کدوم هم بشه فیلم و سریال............
حالا ما همین جا فیلم هایی که دیدیم و درباره اش صحبت میکنیم و ان شاالله اینقدر پربار بشه که طاهره جون تفکیکشون کنه

خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

موضوع پست: Re: فیلم و سینما
پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 11:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
خوب بچه‌ها سريال‌هاي مطرحي كه الان توي دنيا دارن نگاه مي‌كنن يكيش «هاوس» هست كه 9 سيزن داره و هر سيزنش 24 قسمته و خيلي سريال طولانيه هست.
كه تقريبا هلمز دنياي پزشكيه، پزشكي هستش كه بيماريهاي عجيب و غريبي رو درمون مي‌كنه.
بعدي «بريكينگ بت » هستكه تنها سرياليه كه تا حالا نقد منفي نداشته، و رگه‌هايي از طنز تلخ رو توش داره، موضوعش درباره يه معلم شيميه كه خيلي فقير و سرطان داره و تا چند وقت ديگه قراره كه بميره. يه دانش‌اموز داره كه قاچاقچي مواد مخدره، بهش پيشنهاد مي‌ده كه من برات شيشه و ... توليد مي‌كنم تو ببر بفروش و پولدار شو و ....
«هوم لند» هم كه حتما معرف حضورتون هست. در خصوص هوم‌لند مطلب مفصلي دارم كه به زودي براتون مي‌ذارم.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 11:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
خوب بچه‌ها سريال‌هاي مطرحي كه الان توي دنيا دارن نگاه مي‌كنن يكيش «هاوس» هست كه 9 سيزن داره و هر سيزنش 24 قسمته و خيلي سريال طولانيه هست.
كه تقريبا هلمز دنياي پزشكيه، پزشكي هستش كه بيماريهاي عجيب و غريبي رو درمون مي‌كنه.
بعدي «بريكينگ بت » هستكه تنها سرياليه كه تا حالا نقد منفي نداشته، و رگه‌هايي از طنز تلخ رو توش داره، موضوعش درباره يه معلم شيميه كه خيلي فقير و سرطان داره و تا چند وقت ديگه قراره كه بميره. يه دانش‌اموز داره كه قاچاقچي مواد مخدره، بهش پيشنهاد مي‌ده كه من برات شيشه و ... توليد مي‌كنم تو ببر بفروش و پولدار شو و ....
«هوم لند» هم كه حتما معرف حضورتون هست. در خصوص هوم‌لند مطلب مفصلي دارم كه به زودي براتون مي‌ذارم.

نیره جون اینا که گفتی تو م ا ه و ا ر ه هست؟ ما نداریمااااااا
ولی اگه شبکه خانگیه بگیریم ببینیم

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 11:58 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

sali نوشته است:
Nayere نوشته است:

نیره جون اینا که گفتی تو م ا ه و ا ر ه هست؟ ما نداریمااااااا
ولی اگه شبکه خانگیه بگیریم ببینیم

عزيزم ما هم نداريم.
ولي يكي از همكارامون كارگردان تئاتره، اونا هارداي كامپيوترشون رو با بيش از 1 ميليون نفر توي دنيا با يه نرم‌افزاري به اشتراك گذاشتن كه هركي هر فيلم و سريالي داره روي هاردشون قرار بده تا همه بتونن ازش استفاده كنن. ما از اون طريق ...
احتمال داره كه بعده يه مدتي مثل لاست زيرنويس هم بشه و بياد.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 12:54 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

خوب مطمئنم كه اين آقاي به ظاهر با شخصيت رو خيلي‌ها نمي‌شناسند.
ايشان هاوارد گوردون، تهيه كننده آمريكايي سريال‌هاي 24 و هوملنده.
اولا كه بهتر بدونيد سريال هوملند پيشنهاد اوباما بوده و يه سريال كاملا ضد ايرانيه.
اگه مي‌خواهيد راجع به اين سريال و خيلي چيزهاي ديگه اين آقا بدونيد بهتره به هفته‌نامه پنجره شماره 183، سال پنجم مراجعه كنيد كه بصورت كاملا مفصل راجع به ايشون مقاله داره.

بازيگراي ايراني سريال:
نويد نگهبان، هوشنگ توزيع، نازنين بنيادي، شون تاب، (متولد تهران و بزرگ شده خانواده مسيحي)، مري آپيك،(يوسفيان) و پرويز صياد(بازيگر نقش معروف صمد)
به عقيده گوردون؛ مردم آمريكا مثل گذشته تحت تاثير سينماي سياسي نيستند و فيلم‌هاي سياسي در سينماهاي آمريكا مورد استقبال مردم قرار نمي‌گيرد. واقعيت اين است كه مردم آمريكا قبل و بعد از رويدادهاي تروريستي يازدهم سپتامبر در بي‌خبري زندگي مي‌كنند. يعني فضاي رسانه‌اي و مطبوعاتي اينجا (آمريكا) مثل ايران نيست. به جرات مي‌توانم بگويم كه 75 درصد مردم آمريكا از سياست دور هستند و حتي عده‌اي خاص نمي‌دانند در حال حاضر چه كسي رييس جمهور است!!!!! اما از ساعت پخش برنامه اپرا (وينفري) يا آخرين كنسرت جاستين بيبر خبر دارند. مردم آمريكا از تماشايا اخبار عمدتا پرهيز مي‌كنند..... ما تصميم گرفتيم كه اطلاع‌رساني كنيم تا كمبودهاي اطلاع‌رساني در گذشته را جبران كرده و نگاهي به آينده داشته باشيم.....
رئيس جمهور اوباما شخصا دستور دادند سيا و پنتاگون من و الكسي (همكارش) را براي ساخت سريال ميهن حمايت كنند. سريال ميهن (هوملند) ريشه در سريال «اسراي جنگ» محصول اسرائيل را دارد. سريال اسراي جنگ در اسراييل خيلي پرطرفدار بود و اوباما بعد از سفري كه به آنجا داشت پيشنهاد كرد  كه نمونه آمريكايي اين سريال مي‌تواند ايده خوبي باشد....
در پلات اصلي قبل از ساخته شدن فصل سوم مي‌خواستيم نامي مشابه احمدي‌نژاد را انتخاب كنيم و فردي مشابه با ويژگي‌هاي سياسي وي را تصوير كنيم و ترور او را در داستان اصلي داشته باشيم و پس از ترور اين شخص، مذاكرات اتمي ايران و غرب به نتيجه برسد، يعني با كشته شدن فردي كه خصوصيات احمدي نژاد را دارد داستان پايان بپذيرد. اما حاميان مالي ما اجازه چنين كاري را به ما ندادند...
كارگردان ايراني كه آمد و اسكار گرفت (منظورش اصغر فرهاديه) به ما گفت كه (ما ملت صلح دوستي هستيم) اما هيچ آمريكايي عاقلي آن را باور نمي‌كند. همه ما به حماقتش خنديديم. ...
من براي نوشتن فيلمنامه اين سريال خيلي فارسي ياد گرفتم به قول شما ايراني‌ها Tarof nadarim.
مصاحبه كننده پرسيده كه: دروغ ديگر در اين سريال همكاري ايران با القاعده است.!
جواب: شما وقتي اعراب شيعه در جنوب لبنان را حمايت مي‌كنيد چه فرقي با آنها داريد؟
ما تمام قدرت رسانه‌اي خود را در 30 سال گذشته به كار گرفته‌ايم تا ايراني‌ها نتوانند تصويري از جامعه، دولت‌ها و دولتمردان خود به دنيا ارائه كنند.
خلاصه اينكه اين مصاحبه خيلي طولانيه و اينجا جاش نيست كه همه رو بنويسم. ولي اگه تونستيد حتما اين مصاحبه رو بخونيد.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 13:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

انيميشن frozen هم جديداً اومده خيلي طرفدار داره بخصوص در بين دخترايي به سن دختر من.
بيشتر آوازخوني داره (فكر كنم با صداي سلن ديون) و رومانتيكه.
رابطه بين دو تا خواهر كه شاهزاده خانوم هستند رو نشون مي‌ده.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 17:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9183 تا این لحظه
من علاقه ای به سریال و فیلم های ایرانی ندارم مگر اینکه طنز باشن.
سریال خیلی کم نگاه میکنم. اصولا از اینکه منتظر بمونم ببینم چی میشه خوشم نمیاد!!

بیشتر فیلم سینمایی دوست دارم و خارجی. قبلا که بهسا خانوم رو نداشتیم بیشتر فیلم ها رو با همسری زبان اصلی نگاه میکردیم. الان اینقدر باید حواسم به بهسا باشه که دیگه متوجه دیالوگ ها نمیشم. مجبوریم یا زیر نویس یا دوبله ببینیم.

چند تا فیلم قشنگ دیدم که الان اسمش یادم نیست ... از همسری بپرسم اسمهاشون رو میگم.

همسری آرشیو بسیار بزرگی از فیلم های خارجی داره... بیشتر از 100 تا دی وی دی که حداقل تو هر کدام  4 تا فیلمه... این فیلم ها رو تو زمان دانشجویی و تو خوابگاه جمع کرده...

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 8 بهمن 1392, 20:43 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

خانم‌هايي كه عاشق باب اسفنجي هستند جديدترين ورژنش : «مبارزان افراطي» خيلي خوبه.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 9 بهمن 1392, 12:08 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4994 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
من علاقه ای به سریال و فیلم های ایرانی ندارم مگر اینکه طنز باشن.
سریال خیلی کم نگاه میکنم. اصولا از اینکه منتظر بمونم ببینم چی میشه خوشم نمیاد!!

بیشتر فیلم سینمایی دوست دارم و خارجی. قبلا که بهسا خانوم رو نداشتیم بیشتر فیلم ها رو با همسری زبان اصلی نگاه میکردیم. الان اینقدر باید حواسم به بهسا باشه که دیگه متوجه دیالوگ ها نمیشم. مجبوریم یا زیر نویس یا دوبله ببینیم.

چند تا فیلم قشنگ دیدم که الان اسمش یادم نیست ... از همسری بپرسم اسمهاشون رو میگم.

همسری آرشیو بسیار بزرگی از فیلم های خارجی داره... بیشتر از 100 تا دی وی دی که حداقل تو هر کدام  4 تا فیلمه... این فیلم ها رو تو زمان دانشجویی و تو خوابگاه جمع کرده...

منم مثل همسر شما عشق فیلم خارجکی هستم البته دیگه اعصابم کشش فیلمایی مثل اره رو نداره ولی بیشتر رفتم تو خط سریالاش

خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

پستارسال شده در: 9 بهمن 1392, 12:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
سلام من از فیلمای کلاسیک هم خیلی خوشم میاد وحاضرم بارها اونا رو نگاه کنم مثل کازابلانکا -فیلم موزیکال THE SOUND OF MUSIC(اشکهاولبخندها)-بربادرفته و....        فیلمای ژانر اجتماعی هم خبلی دوست دارم.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 166 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad