امروز 16 فروردین 1399, 06:03



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 13 آذر 1392, 11:13 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 مرداد 1392, 14:27
پست ها : 102
محل سکونت: کرمانشاه
تشکر کرده: 110 تا این لحظه
تشکر شده: 257 تا این لحظه
رفتم از مادر شوهرم پرسیدم
میگفت که من 2 نوع درست میکنم که یکیش به اسم کوفته نخودچی معروفه که توش نخود رو میپزه بعد چرخش میکنه با گوشت و کمی آرد نخودچی مخلوط میکنه و کمی سبزی های معطر هم داخلش میریزی
وسطش هم کشمش و برگه قیسی و گردو (هرچی دوست داری) داخلش میریزی سرخ کرده و داخل آب میگذاری البته نباید قاشق داخلش بزنی که وا بره
کمی برنج که پخت داخل آبش میریزی برای لعاب دادنش + برگ قیسی

نوع دیگه هم همین هست با برنج مخلوط میکنه که بهش کوفته برنجی میگن
نکته:برای کوفته برنجی  مامان من بدون لپه درست میکنه داخلش تخم مرغ میریزه و سرخ میکنه بعد میپزونه
اما مادر شوهرم با لپه میدرسته و تخم مرغ نمیزنه سرخ نمیکنه و یهوییییی میپزونه که گفتم وا نمیره !!!!!!   گفت که باید موادش رو طوری درست کنی که نره و خیلی سخته

_________________
آنان كه با افكاري پاك و فطرتي زيبا در قلب ديگران جاي دارند را هرگز هراسي از فراموشي نيست
                 
                                                                                                                                            چرا كه جاودانند



کاربرانی که از belona در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Tahere Noorallahpour (13 آذر 1392, 18:46) • samira17 (13 آذر 1392, 12:32) • faride sadat (13 آذر 1392, 12:07) • masumjoon (13 آذر 1392, 11:32)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 آذر 1392, 14:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
اگه خدا بخواد میخوام واسه ناهار فردا کوفته کرمانشاهی بزارم . این میزان مواد چند تا کوفته همین سایزی میشه حدودا؟؟


عزیزم برای دو نفر این مقدار براتون زیاده..
من اینجوری حساب میکنم: 3 پیمانه برنج + 1 پیمانه لپه + 1 پیمانه سبزی معطر + مواد میانی حدود 6 پیمانه در نظر میگیرم. یعنی همین مواد اولیه رو وقتی درست میکنی که اگه بخوای برنج ساده درست کنی 6 پیمانه درست میکنی... بیشتر زمانهایی که مهمون داری..
ما 10 نفر بودیم و چون شام بود این مقدار برامون کافی بود.
شما ببین برای خودتون 2 نفر همیشه چقدر برنج درست میکنی به نسبت کم کن. فقط میمونه تخم مرغ یا یک تخم مرغ کوچک استفاده کن یا تخم مرغ رو با چنگال بزن و نصفش رو بریز چون تخم مرغش هم زیاد باشه سفت میشه.

تعدادش دقیق یادم نیست ولی برای هر نفر حدود 2 تا در نظر میگیرند. دیگه طرف خیلی بخور باشه 3 تا ... بیشتر نمیتونن بخورن چون مواد میانی اش هم کامل آدم رو سیر میکنه.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مونا (5 دی 1392, 02:54) • faride sadat (24 آذر 1392, 16:00) • masumjoon (24 آذر 1392, 14:19)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 آذر 1392, 00:03 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
کوفته کرمانشاهی .........

بسیار مقوی و خوشمزه . یک دنیا ممنونم سمیرا جون .
همسری یکم با خرماش درگیر بود . اما در کل بعد از خوردن اینطوری بودند

اما من از خرماش خوشم اومد . یه طعم خاص و مطبوعی داشت با خرما

اینم عکسش در قابلمه . سرد شده بود دیگه . چون قرار بود بره یخچال واسه ناهار فردامون


راستی یک نکته : البته با اجازه سمیرا خانوم .
وقتی کوفته هارو تو ماهی تابه واسه سرخ کردن میزارین اجازه بدین یک طرفش کاملا سرخ شه و بعد برگردونید . والا میچسبه یکم به کف تابه و ممکنه راحت نچرخه. البته شاید اگه روغن زیاد بریزین همچین اتفاقی رخ نده . اما اگه مثل من روغن کم میریزین این نکته رو مد نظر قرار بدین .




کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): مونا (5 دی 1392, 02:54) • مریم2 (29 آذر 1392, 12:32) • samira17 (26 آذر 1392, 13:53) • Tahere Noorallahpour (26 آذر 1392, 12:44) • masumjoon (26 آذر 1392, 09:20) • azam (25 آذر 1392, 00:19) • ملیکا (25 آذر 1392, 00:12)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 آذر 1392, 17:43 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
faride sadat نوشته است:

راستی یک نکته : البته با اجازه سمیرا خانوم .
وقتی کوفته هارو تو ماهی تابه واسه سرخ کردن میزارین اجازه بدین یک طرفش کاملا سرخ شه و بعد برگردونید . والا میچسبه یکم به کف تابه و ممکنه راحت نچرخه. البته شاید اگه روغن زیاد بریزین همچین اتفاقی رخ نده . اما اگه مثل من روغن کم میریزین این نکته رو مد نظر قرار بدین .



خواهش میکنم فریده جان. خوشحالم که مورد پسند بوده.
من تا حالا مشکل چسبیدن به کف تابه رو نداشتم!! خیلی تعجب کردم. ولی در کل باید یک طرفش که سرخ شد بچرخونید که کوفته خودش رو گرفته باشه تا وا نره.
منم همیشه با روغن کم سرخ میکنم، پس مشکل از روغن نیست.


سمیرا جون ماهی تابه من نچسبه ولی ...................



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (26 آذر 1392, 18:19)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 13:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 28 آذر 1392, 12:04
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 4 تا این لحظه
ممنون خانمی من خیلی دنبال طرز تهیه این کوفته بودم بچه که بودم عمه بابام این کوفته رو درست میکرد ولی عزیزم تخم مرغ رو یادت رفت بگی وسطش بزارن .متشکرم منو دوباره یاد کرمانشاه انداختی



کاربرانی که از VANOSHK در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (30 آذر 1392, 16:36) • ملیکا (28 آذر 1392, 17:29) • Tahere Noorallahpour (28 آذر 1392, 16:06) • faride sadat (28 آذر 1392, 13:44)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 آذر 1392, 16:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
خواهش میکنم دوست عزیز.
استفاده از تخم مرغ سلیقه ای است... ما اغلب نمیذاریم...

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (1 دی 1392, 12:13)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 دی 1392, 02:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 15:06
پست ها : 7
تشکر کرده: 15 تا این لحظه
تشکر شده: 29 تا این لحظه
ممنون از دستور خوبتون. اولین بار بود کوفته درست می کردم. دعا می کردم وا نره که نرفت و خیلی خوب شد.








کاربرانی که از مونا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (7 دی 1392, 12:54) • مریم2 (6 دی 1392, 14:24) • faride sadat (6 دی 1392, 13:42) • Tahere Noorallahpour (5 دی 1392, 02:45)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 مرداد 1396, 03:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 مرداد 1396, 18:57
پست ها : 98
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
چطور به یک شهروند رسمی دراسپانیاتبدیل شوید ؟
اگر حتی شما نیازی به ویزا  برای اقامت در اسپانیا نداشته باشید ممکن است به فکر گرفتن شماره شناسایی خارجی این کشور (EIN) افتاده باشید .این شماره می تواند شما ره به عنوان شهروند قانونی اسپانیا مبدل کرده  که برای کار و سایر موارد مهم دیگر ضروری می باشد .
شماره شناسایی خارجی شماره ای است سازمان خدمات مهاجرتی  هنگامی که شما تبدیل به شهروند اسپانیا شدید برای شما صادر می کند و شما می توانید آن را در کارت شهروندی خود ببینید . این شماره شناسایی شما در اسپانیا می باشد . برای داشتن این شماره شما باید یک پرونده مالیاتی ، داشتن یک کسب و کار ، باز کردن یک حساب بانکی و تقریبا به شکل های مختلف دیگر می توانید درخواست خود را تکمیل نمایید . برای تمامی شهروندان داخلی اتحادیه اروپا و خارج از اتحادیه اروپا این شماره صادر می شود .
کارت سبز یا کارت اقامت کارتی است که شامل  شماره شناسایی خارجی شما ، مشخصات شخصی برای افرادی که در کشور های عضو اتحادیه اروپا نباشند ؛ عکس پرسنلی  و اثر انگشت می باشد . برای اشخاصی که می خواهند با شما معاملات تجاری انجام دهند و خدماتی به شما ارائه نمایند  ضروری است که بتوانند آدرس فیزیکی اعلام شده شما را در اسپانیا پیدا و تایید نمایند  . ( به عنوان مثال بانک ها ، سازمان مخابرات و ... ) اقامت اولیه برای متقاضیان  غیر اتحادیه اروپایی یک سال است که در صورت تجدید ، این درخواست تا 5 سال قابل افزایش می باشد . ملیت های اتحادیه اروپا باید کرات شهروندی خود را پس از سه ماه  تایید نمایند و پس از آن دیگر این کارت منقضی نخواهد شد .
برای  مطالعه ادامه مطلب و اطلاع از سایر فرصت های استثنایی با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .
estate.sahelaftab.com
02188656891


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 اسفند 1397, 15:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 اسفند 1397, 15:07
پست ها : 3
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
من خودم کرمانشاهی هستم واقعا غذای خوشمزه ایه                                                                                                                                                                                                                               تشک بادی | تخت بادی


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 آذر 1398, 14:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 آذر 1398, 14:17
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
برای اینکه طعم ترشی داشته باشه چی بهش اضافه کنیم؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 20 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad