امروز 5 آذر 1399, 17:42



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: لازانیا
پستارسال شده در: 5 مهر 1393, 23:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3476 تا این لحظه
لازانیا
قبل فر



بعد از پخت


_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مریم2 (6 مهر 1393, 22:46) • ssamiraa (6 مهر 1393, 16:00) • samira17 (6 مهر 1393, 12:35) • مامان 3 قلوها (6 مهر 1393, 07:27) • sana (5 مهر 1393, 02:41) • Tara (5 مهر 1393, 01:11) • zahra.sh (5 مهر 1393, 00:42) • faride sadat (5 مهر 1393, 23:44)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: لازانیا
پستارسال شده در: 5 مهر 1393, 02:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2861 تا این لحظه
عاطفه54 نوشته است:
یکی از رازهای پخت لازانیا که اکثرا نمی دونن اینکه شب قبل باید اون ابکش کرد لای پارچه نخی گذاشت تا ابش بره داخل یخچال وفردا شب پخت وحتما سس سفید غلیظ وپنیر پیتزا بزنید اینطور عالی به هم می چسبند وبرش می خوره در صورتی که همان لحظه ابکش می کنند ومواد میریزند وداخل فر لایه ها روی هم سر می خورند واصلا چسبندگی نداره وخوب برش نمی خره

خب ساجده جان باید دونه دونه تو پارچه بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم سخته...جایگزین نداره....

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (6 مهر 1393, 12:35) • faride sadat (6 مهر 1393, 12:10) • zahra.sh (6 مهر 1393, 10:41) • Nayere (6 مهر 1393, 09:45)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: لازانیا
پستارسال شده در: 6 مهر 1393, 12:15 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 فروردین 1393, 00:21
پست ها : 558
محل سکونت: املی کیجا
تشکر کرده: 1346 تا این لحظه
تشکر شده: 3476 تا این لحظه
مامان مهرانا نوشته است:
عاطفه54 نوشته است:
یکی از رازهای پخت لازانیا که اکثرا نمی دونن اینکه شب قبل باید اون ابکش کرد لای پارچه نخی گذاشت تا ابش بره داخل یخچال وفردا شب پخت وحتما سس سفید غلیظ وپنیر پیتزا بزنید اینطور عالی به هم می چسبند وبرش می خوره در صورتی که همان لحظه ابکش می کنند ومواد میریزند وداخل فر لایه ها روی هم سر می خورند واصلا چسبندگی نداره وخوب برش نمی خره

خب ساجده جان باید دونه دونه تو پارچه بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم سخته...جایگزین نداره....


من بعد ابکش کردن یک پارچه نخی روی سینی میزارم ولازانیا را روی اون پهن می کنم واگر ورقه ها بیشتر بودند یک پارچه دیگه روی لازانیا می ندازم وروش دوباره ورقه ها را می چینم می زارم تو یخچال برای فردا شب

سس سفید من غلیظ بر می دارم شاید از ماست چکیده سفتتر باشه بعد از پنیر ریختن هر لایه 2الی3قاشق سس سفید می زنم لایه اخر بیشتر خیلی کش دار میشه

_________________
خداوندا
هر که به من میرسد بوی قفس میدهد
جز تو که پرمیدهی تا برهانی مرا



کاربرانی که از عاطفه54 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): sana (6 مهر 1393, 23:25) • Nayere (6 مهر 1393, 14:50) • مامان 3 قلوها (6 مهر 1393, 13:15) • samira17 (6 مهر 1393, 12:35) • zahra.sh (6 مهر 1393, 12:28) • مامان مهرانا (6 مهر 1393, 12:27) • faride sadat (6 مهر 1393, 12:22)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 تیر 1396, 21:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 اردیبهشت 1396, 15:22
پست ها : 155
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
با شکوه ترین قصر های  اشرافی اروپا

اروپا تنها قاره سبز نیست ، یک قاره کاملا تاریخی با پشتوانه هزاراه ساله که در گوشه گوشه آن می توان آثار و علائم تاریخی زیادی را مشاهده نمود مانند قصر های و عمارت ها و کلیساها و مجسمه های بزرگ و دیدنی . اما بی شک از دیدنی ترین و فوق العاده ترین این آثار قصر های بر جای مانده از پادشاهان و امپراطوری های اروپایی می باشد که هر کدام در نوبه خود بی بدلیل و استثنایی می باشند . در این مقوله می خواهیم به  برترین  این قصر ها اشاره ای داشته باشیم .


  1. قصر یا قلعه برن رومانی (  
    BRAN CASTLE, BRAŞOV
    )
دراکولای معروف  رومانی ها در این قلعه طبق افسانه ها زندگی می کرده است .  این قصر تاریخی  یکی از زیباترین و جذاب ترین مقاصد گردشگری رومانی و اروپا می باشدکه به شکل عجیبی حیرت انگیز و خوفناک به نظر می رسد .

برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .



02188656892



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: لازانیا
پستارسال شده در: 23 مرداد 1399, 10:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 23 مرداد 1399, 10:32
پست ها : 1
محل سکونت: Teh
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
لازانیا نوعی پاستای ورقه ای محسوب می شود که مانند دیگر پاستاها و ماکارونی های محبوب در جهان اصلتی ایتالیایی دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ لیوان
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک و جوز هندینوک قاشق چایخوری
دستور تهیه سس لازانیا
مرحله اول
برای تهیه سس لازانیا یا همان سس سفید بشامل ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دما محیط هماهنگ شوند. در ادامه آرد سفید را دو مرتبه الک کنید ( بهتر است از آرد شیرینی پزی استفاده کنید ) سپس در یک تابه مناسب روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

مرحله دوم
در این مرحله کره را داخل یک ظرف گود مانند شیرداغ کن قرار دهید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود سپس آردی را که در مرحله یک تفت دادید را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و جوزهندی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط کره و آرد کارملی رنگ شود.

مرحله سوم
در این مرحله شیر را که هم دمای محییط شده است را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کتید و مواد را به صورت متداوم هم بزنید تا سس به غلظت کافی برسد. زمانی که سس به غلظت کافی رسید آنرا از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
ورق لازانیا۱ بسته
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
قارچ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
روغن و آویشنبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
دستور پخت لازانیا
مرحله اول
برای شروع بهتر است فر را روشن کنید تا زمان اماده شدن لازانیا برای گرم شدن فر معطل نشوید ؛ برای این منظور فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در ادامه باید مواد میانی لازانیا را اماده کنیم.

مرحله دوم
برای این منظور فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک تابه جادار کمی تفت دهید تا پیاز کاملا نرم و سبک شود.

مرحله سوم
حالا سیرها را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید ، پس از کمی تفت دادن گوشت چرخ کرده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود.

مرحله چهارم
در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا قارچ و فلفل دلمه ای نیز سرخ شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه کمی آویشن به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و به طور کامل سرخ شود.

مرحله پنجم
پس از اینکه مواد را خوب تفت دادید یک لیوان آب به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. تابه باید تا زمانی که آب به طور کامل تبخیر شود روی حرارت بماند. پس از اینکه مایه لازانیا اماده شد آنرا کنار بگذارید و به سراغ اماده کردن ورقه های لازانیا بروید.

مرحله ششم
ورق های لازانیا را نیاز نیست در آب جوش قرار دهید کافیست یک ظرف جادار را پر از آب ولرم کنید و ورقه های لازانیا را به مدت ۳ دقیقه در ظرف قرار دهید تا نرم شوند. بهتر است ورقه های لازانیا را یک به یک داخل ظرف قرار دهید تا هنگام نرم شدن به هم نچسبند.

مرحله هفتم
پس از اینکه ورقه های لازانیا آماده شد یک ظرف مناسب مثل پیرکس انتخاب کنید و کف و بدنه داخلی آنرا با روغن مایع چرب کنید. در ادامه مقداری از سس بشامل کف ظرف بریزید به طوری که سس بشامل کف ظرف را بپوشاند.

مرحله هشتم
در این مرحله یکی از ورقه های لازانیا را کف ظرف روی سس بشامل قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی ورقه لازانیا می ریزیم و آنرا با پشت قاشق صاف می کنیم تا در تمام نقاط ورقه لازانیا به طور مساوی پخش شود.

مرحله نهم
نکته مهم در این مرحله این است که بهتر است به جای اینکه مقداری زیاد از مایه گوشت بین هر لایه لازانیا قرار دهید ، تعداد لایه های لازانیا  را بیشتر کنید تا پس از پخت در هنگام برش زدن مایه لازانیا از بین ورقه ها خارج نشود.

مرحله دهم
پس از اینکه گوشت را روی روقه لازانیا پخش کردید مقداری سس بشامل روی گوشت بریزید و در ادامه کمی پنیر پیتزا برای چسبندگی ورقه های بهم روی سس بشامل بریزید. به همین ترتیب ظرف را با ورقه های لازانیا ، مایه گوشت ، سس بشامل و پنیر پیتزا پر کنید.

مرحله یازدهم
در پایان یک ورقه لازانیا باید روی ظرف قرار بگیرد که روی انرا با سس فراوان بشامل پر کنید تا در هنگام پخت خشک شنود سپس روی لازانیا را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده است قرار دهید تا لازانیا آماده سرو شود.


پيوست ها:
lazania.jpg
lazania.jpg [ 39.49 KiB | بازديد 576 بار ]
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad