امروز 23 آذر 1397, 09:30



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پودینگ انار
پستارسال شده در: 27 آذر 1392, 02:36 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 13 نفر): samira17 (3 شهریور 1393, 13:27) • Elham (30 آذر 1392, 11:04) • baranbahari (28 آذر 1392, 22:51) • Nayere (28 آذر 1392, 22:01) • ssamiraa (28 آذر 1392, 11:32) • faride sadat (28 آذر 1392, 10:15) • masumjoon (28 آذر 1392, 09:13) • کتی (28 آذر 1392, 08:59) • azam (27 آذر 1392, 02:57) • ملیکا (27 آذر 1392, 02:50) and 3 more users
  Rating: 41.94%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 10:50 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9508 تا این لحظه
dorsa نوشته است:
با سلام وخسته نباشید.می خواستم ببینم میشه این دسر روبه صورت قالبی در آورد؟ممنون از راهنماییتون


عزیزم این دسر یه نوع پودینگ هست و پودینگ ها در حالت عادی زیاد غلیظ نیستند که بشه قالبی درشون آورد .
اما اگه بخواین قالبی بشه باید پودینگتون رو خیلی غلیظ درست کنید و یا از پودر ژلاتین استفاده کنید .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (3 شهریور 1393, 13:27) • ssamiraa (28 آذر 1392, 11:32)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 21:43 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9508 تا این لحظه
معصوم نوشته است:
باسلام وخسته نباشید از کارهای زیبایتان که واقعا" عالی و قابل استفاده هستند سوالی دارم ما در شهرمان پودر نشاسته ذرت پیدا نکردیم آیا میشود پودر نشاسته معمولی یا آرد ذرت بجای آن استفاده کرد آیا در طعمش فرقی می کند یا نه



سلام معصومه خانوم .
همونطور که دوستان بارها در جای جای این سایت به این سؤال پاسخ دادند ....

غلظت پودینگ ها بیشتر بخاطر وجود نشاسته هستش.
بافت نشاسته ذرت خیلی نرم تر و لطیف تر از نشاسته ساده میشه .و طعمی متفاوت داره .
نشاسته ذرت همون آرد ذرت خارجیه که رنگ سفید داره .

پس در وهله اول سعی کنید نشاسته ذرت رو از یجا گیر بیارین تا بتونید مدت ها ازش استفاده کنید .
اگه پیدا نشد . به ناچار از نشاسته ساده و یا نیمی آرد ذرت و مابقی نشاسته گل .... کمک بگیرین



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (3 شهریور 1393, 13:27)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 21:47 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9508 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
ممنون از دستور زیباتون.یه سوال همونجوری که گرمه توی ظرف سرو بریزیم و انار هم روش بریزیم بعد بذاریم توی یخچال؟چند ساعت بعد قابل خوردن هست؟


بله.
حداقل حدود یکی دو ساعت که بگذره پودینگ ها خنک میشن و خودشون رو میگیرند .و قابل خوردن میشن...



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (3 شهریور 1393, 13:28) • masumjoon (30 آذر 1392, 12:09)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 22:56 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 شهریور 1392, 22:30
پست ها : 11
تشکر کرده: 19 تا این لحظه
تشکر شده: 11 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
ممنون از دستور زیباتون.یه سوال همونجوری که گرمه توی ظرف سرو بریزیم و انار هم روش بریزیم بعد بذاریم توی یخچال؟چند ساعت بعد قابل خوردن هست؟


سلام وباتشکرازشما.اجازه دهید که کمی خنک شودوازحرارت بیفتد.به محض اینکه دسرتون کمی سفت وخنک شد قابل استفاده است تقریبا 2ساعت.نوش جان.



کاربرانی که از yasaman hashemzadeh در این پست تشکر کرده اند samira17 (3 شهریور 1393, 13:28)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 23:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 شهریور 1392, 22:30
پست ها : 11
تشکر کرده: 19 تا این لحظه
تشکر شده: 11 تا این لحظه
1391 نوشته است:
دستور عالي‌اي بود ممنونم.
اگر بخواهيم به جاي شكر، پودر قند اضافه كنيم، چه مقدار بايد باشد؟


باسلام وتشکرازشما.دراین دستورچون مقدار به گرم تعریف شده به همان اندازه از پودرقند استفاده کنید.مقدارشکروپودرقنددرپیمانه هامتفاوت است.



کاربرانی که از yasaman hashemzadeh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (30 آذر 1392, 16:34) • Nayere (29 آذر 1392, 14:07)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 5 دی 1392, 21:11 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
faezeh.t نوشته است:
باسلام

میشه از آب انار آماده در سوپرمارکتها استفاده کرد؟

سلام
بله میشه ولی با آب انار تازه خوشمزه تر میشه

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (7 دی 1392, 12:55) • faride sadat (5 دی 1392, 00:59) • Nayere (5 دی 1392, 21:26)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 3 شهریور 1393, 12:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:25
پست ها : 516
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 334 تا این لحظه
تشکر شده: 2305 تا این لحظه
این پودینگ من درست کردم قبلا واسه شب یلدا ولی چون نشاسته ذرت نداشتم و پیدا نکردم چون همه جا گیر نمیاد با نشاسته درست کردم که خیلی بوی خام داشت واصلا طعم خوبی نداشت فقط ضاهر باحال و جذابی داشت.پیشنهاد می کنم اصلا با نشاسته درست نکنید اگر نشاسته ذرت ندارید



کاربرانی که از Tara در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): Tahere Noorallahpour (4 شهریور 1393, 23:11) • غزال (4 شهریور 1393, 08:30) • مامان 3 قلوها (3 شهریور 1393, 19:58) • ssamiraa (3 شهریور 1393, 14:27) • Nayere (3 شهریور 1393, 13:46) • samira17 (3 شهریور 1393, 13:28) • مریم2 (3 شهریور 1393, 13:02) • faride sadat (3 شهریور 1393, 13:00)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پودینگ انار
پستارسال شده در: 30 آذر 1393, 14:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 آبان 1392, 13:15
پست ها : 6
تشکر کرده: 14 تا این لحظه
تشکر شده: 30 تا این لحظه
ممنون بابت دستور. منم درست کردم. ولی نمیدونم چرا یه کم مزه خامی می داد






کاربرانی که از sjafari در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): مریم2 (17 دی 1393, 17:48) • zahra.sh (6 دی 1393, 10:47) • مامان 3 قلوها (1 دی 1393, 12:49) • faride sadat (1 دی 1393, 10:44) • ssamiraa (1 دی 1393, 09:21)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad