امروز 19 تیر 1399, 02:10



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 33 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: کرم موز
پستارسال شده در: 8 تیر 1392, 04:02 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید  

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): zahra.sh (15 مرداد 1393, 14:23) • مامان مهرانا (14 مرداد 1393, 12:57) • ملیکا (17 آذر 1392, 13:46) • مهرنازمامان (18 آبان 1392, 23:14) • titichef (13 مهر 1392, 23:08) • faride sadat (30 شهریور 1392, 18:27) • مریم2 (12 شهریور 1392, 17:57)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 11 شهریور 1392, 16:58 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی
*اين شكلهاي شكلاتي روش رو خودت ساختي؟
جواب: بله این شکلات ها همون شکلات تخته ای ای هست که آب کرده و روی کاغذ روغنی به شکلهای مختلف می ریزیم.
*لطفا تبدیل میزان ورق ژلاتین رو به پودرش بگین .
جواب : برای این دسر توصیه می شه از ورق ژلاتین استفاده کنید چون دسر رو شفاف تر می کنه ولی اگه بخواید جایگزین کنید یک و نیم ق س پودر ژلاتین بریزید.
*چرا وقتی من ژلاتین رو به شیر داغم اضافه کردم شیر برید؟
جواب : علت اصلی بریدن شیر هم دما نبودن شیر با ژلاتین هست . شیر نباید زیاد داغ باشه.
*بجای موز از میوه دیگه هم میشه استفاده کرد؟
جواب : میوه هایی مثل هلو و گلابی و ... البته بهتره از کمپوتشون استفاده کنید چون نرم تر هست و با دسر سنخیت داره.
*در مورد شکلاتها با پشت کار که صاف می شه چکار کنیم اون قسمتی که روی کاغذ قرار می گیره وقتی برداریم صافه دیگه خیلی خوشگل نمی شه به نظرتون با اون طرف کار چه کار کنیم که قشنگ تر بشه؟
جواب : قسمت صاف شکلات مشکلی پیش نمی آره و دید نداره.
*دسرهايي كه درست ميكنيم ورق ژلاتين بهتر هست كه استفاده كنيم يا پودر ژلاتين از نظر كيفيت وبهتر شدن دسر ؟
جواب : مسلما" ورق ژلاتین بهتره.
*آیا این کرم برای روی کیک یا لایه میانی کیک قابل استفاده است ؟
جواب : چون ژلاتین داره بهتره برای روی کیک استفاده نشه.
*ميشه در قالب بزرگ هم درست كرد؟
جواب : بله.اگه قالب بزرگ استفاده می کنید یه دونه ورق ژلاتین بیشتر کنید .
*باید قالب را قبل از ریختن مواد چرب کنیم؟
جواب: معمولا بهتره کمی چرب کرد ولی من اینکارو انجام ندادم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
*چند روز میشه دسر را در یخچال نگهداری کرد؟ میشه دو روز قبل از مهمونی درستش کنیم؟
جواب : خیر این دسر رو باید زود مصرف کنید . نهایت داخل خود قالب و روشو بپوشونید و یک روز نگهداری کنید.
*میشه به جای کتری از مایکروفر استفاده کرد؟
جواب :بله می شه.
*بجای پودر قند میشه از شکر استفاده کرد؟
جواب : ممکنه دونه های شکر حل نشده باقی بمونه.
*من این دسر رو می خوام ببرم خونه مادر شوهرم اگه با قالب ببرم و اونجا بر گردونم مشکلی پیش نمیاد
جواب : مشکلی پیش نمیاد میتونیدببرید اونجا بر گردونید.
* برای در اوردنش باید تو اب جوش بذارم؟
جواب :میتونید با آب جوش برگردونید ولی مواظب باشید زیاد داخل آب نمونه چون آب میندازه.
*ن این دسرو با کیوی هم درست کردم خیلی بد شد .
جواب : کیوی اجازه نمی ده ژلاتین ببنده.
*میشه با چاقو برش داد و مثل کارامل می مونه ؟
جواب : بله می شه.
*میشه تو این دستور موز رو پوره کنیم تا کرممون کاملن یک دست و یک رنگ بشه بعد با بقیه مواد مخلوط کنیم؟
جواب : بله می شه.
*وقتی با پودر ژلاتین درست کردیم چقدر آب لازم داره تا ژلاتین توش حل بشه؟
جواب : می تونید یک چهارم شیر رو کم کرده و معادلش آب رو با ژلاتین مخلوط کنید . یا اینکه ژلاتین رو داخل شیر ریخته و بطریق بن ماری ژلاتین رو حل کنید

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 24 شهریور 1392, 10:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
اینم کرم موز من که با ژله توت فرنگی دو رنگش کردم

اول کرم موز رو طبق دستور درست کردم فقط یه قاشق سر خالی نسکافه هم در شیر حل کردم ، طعم خوبی پیدا کرد. بعد داخل قالب ریختم وبعد 5 ساعت که خوب خودش رو گرفت با چاقو سه تیکه رو با فاصله بریدم و با قاشق خیلی آروم خالی کردم، بعد تو جاهای خالی ژله توت فرنگی که کاملاً خنک شده بود رو ریختم و دوباره گذاشتم تا دو ساعت خودش رو بگیره، بعد اون کرم موزی که از جاهای خالی در آورده بودم رو دوباره حرارت دادم تا شل بشه و وقتی خنک شد ریختم روی کرم و ژله......

برای تزیین دورش هم ژله زردآلو رو درست کردم یه کم که خودش رو گرفت با قاشق هم زدم تا به اون شکلی که تو عکس هست در آومد.....


پيوست ها:
2.JPG
2.JPG [ 42.66 KiB | بازديد 8459 بار ]
DSC_2043.JPG
DSC_2043.JPG [ 112.75 KiB | بازديد 8474 بار ]

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....


آخرين ويرايش توسط luna on 25 شهریور 1392, 11:39, ويرايش شده در 2.

کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): baharak mobini (25 شهریور 1392, 03:06) • Nayere (25 شهریور 1392, 12:38) • مریم2 (24 شهریور 1392, 01:32) • Tahere Noorallahpour (24 شهریور 1392, 13:13) • samira17 (24 شهریور 1392, 12:36) • faride sadat (24 شهریور 1392, 10:21)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 24 شهریور 1392, 13:18 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
luna نوشته است:
اینم کرم موز من که با ژله توت فرنگی دو رنگش کردم

وای . چقدر خوب و ناز شده .
لونا جان میشه روش کارت رو هم توضیح بدی؟ فکر کنم اینطوری مطلبتون پربارتر میشه

اول توی قالب ژله درست شده به صورت معمولی بعد که کامل بسته شد ژله رو از قالب در میاری و به 6 قسمت مساوی برش میزنی و دوباره سه قسمتش و به صورت یکی در میون داخل همون قالب برمیگردونی یعنی 3 تیکه ژله و وسز ر تیکه یه جای خالی و کرم موزت رئ داخل جاهای خالی میریزی
این هم یه نمونه از این سبک


پيوست ها:
03.jpg
03.jpg [ 20.67 KiB | بازديد 8461 بار ]

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*

کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): ملیکا (18 آبان 1392, 16:00) • pooran (26 مهر 1392, 01:58) • Nayere (25 شهریور 1392, 12:38) • faride sadat (25 شهریور 1392, 07:44) • مریم2 (24 شهریور 1392, 01:33) • samira17 (24 شهریور 1392, 13:46)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 25 شهریور 1392, 16:32 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
مرسی از پاسخ خیلی خوبتون . فقط یه سؤال ؟ همیشه این نکته رو در مورد ژله های لایه ای ( مثل رنگین کمان و ...) رعایت میکنیم که اگه یک لایه کامل بست لایه بعدی خوب بهش نمیچسبه و ممکنه از هم جدا بشن .
خوب این مدل کار از این قانون پیروی نمیکنه ؟؟؟؟؟

عزیزم وقتی تیکه های اولی رو میذاری و خواستی با ژله بعدی بین اونها رو پر کنی حدود 5-10 دقیقه دسر بیرون میمونه که حالت چسبندگی روش دوباره ایجاد بشه و بعد مابینش رو پر میکنی اینطوری لایه ها از هم جدا نمیشن.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): pooran (26 مهر 1392, 02:00) • مریم2 (25 شهریور 1392, 20:16) • samira17 (25 شهریور 1392, 17:41) • faride sadat (25 شهریور 1392, 17:12)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 18 آبان 1392, 10:55 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 08:55
پست ها : 12
تشکر کرده: 7 تا این لحظه
تشکر شده: 87 تا این لحظه
اینم کرم موز من که با پودر کاکائو و داخل آن شکلات تزئین کردم



در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط narsis1068 در 19 آبان 1392, 14:19 .


کاربرانی که از narsis1068 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): sjafari (1 دی 1393, 16:52) • مامان مهرانا (14 مرداد 1393, 22:26) • samira17 (13 آذر 1392, 18:09) • Tahere Noorallahpour (18 آبان 1392, 16:52) • ملیکا (18 آبان 1392, 16:00) • faride sadat (18 آبان 1392, 11:06)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 18 آبان 1392, 20:15 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
اینم کرم موز من که خیلی خوشششششششششششششششمزه بود حتما درستش کنین








_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): مامان مهرانا (14 مرداد 1393, 22:26) • فرشته لایق (18 آذر 1392, 15:08) • Nayere (18 آذر 1392, 09:13) • ملیکا (17 آذر 1392, 13:41) • najma (16 آذر 1392, 20:48) • samira17 (13 آذر 1392, 18:09) • faride sadat (19 آبان 1392, 10:19) • narsis1068 (19 آبان 1392, 08:56) • مهرنازمامان (18 آبان 1392, 23:19) • Tahere Noorallahpour (18 آبان 1392, 21:19) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 18 آبان 1392, 21:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
ملیسا نوشته است:
اینم کرم موز من که خیلی خوشششششششششششششششمزه بود حتما درستش کنین





ملیسا جان تزیینش هم توضیح میدید با سپاس خانمی


سلام مریم جون خوببببببببببببی ؟ کم پیدایی عزیزم دلمون برات تنگولیده بود کار خاصی نکردم بریلو تمشک و کاکائو رو با آب رقیق کردم و توی قیف ریخنم بعد روی کارمو تزیین کردم

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مریم2 (17 آذر 1392, 03:32) • samira17 (13 آذر 1392, 18:09) • faride sadat (19 آبان 1392, 10:20)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 17 آذر 1392, 13:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
faride sadat نوشته است:
faride sadat نوشته است:
سلام . میخوام این دسرو درست کنم . تو قالب مافین فلزی خوبه ؟؟؟
قالبم 6 تاییه . این مواد چند تا میشه؟


فریده جان قالب دیگه ای نداری؟ مثلا سیلیکونی باشه
از قالب فلزی چطور در میاد؟


مرسی عزیزم از پاسختون .
قالب سیلکونی بزرگ یکی شیفون دار ویکی دیگه گل دار دارم .
یعنی تو اونا یک تکه بریزم؟


به نظرم تو سیلیکونی بهتر باشه.
عارفه جون هم یک تکه درست کردند.
باز خودت میدونی اگه میتونی از قالب فلزی جداش کنی درست کن.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کرم موز
پستارسال شده در: 17 آذر 1392, 18:54 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
samira17 نوشته است:
faride sadat نوشته است:
مرسی خانومی . یعنی اگه بزارم توآب جوش در نمیاد؟


نمیدونم فریده جان. من تا حالا این کرم رو درست نکردم. میخوای امتحان کن. شاید لبه اش رو با چاقو آزاد کنی در بیاد.


منم تا حالا درست نکردم عزیزم . میخوام تستش کنم .
مهمون ندارم . راست میگیا. امتحانی درست میکنم . نهایت در نیومد با قاشق میخوریمش . نه؟


فریده جون مقدارش نسبتا زیاده واسه من 1 قالب پروانه با 6 تا کوچولو شد که عکس 3تاشو گذاشتم

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند faride sadat (17 آذر 1392, 19:26)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 33 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad