امروز 19 تیر 1399, 01:25



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 203 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: کیک اسفنجی Sponge Cake
پستارسال شده در: 22 اردیبهشت 1391, 17:41 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه




جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=117:sponge-cake-&catid=65:cake&Itemid=122



سوالات عمومی
*کیک رو توی ماکروفر درست کردم ولی روی کیکم خیلی برشته شد .روی چه درجه ای باید تنظیم بشه؟
جواب: معمولا دمای مکروفر رو 40 درجه از دمای فر بیشتر در نظر می گیرن ولی باز هم باید بصورت تجربی و با توجه به مکروفر خودتون بدست بیاد ، من روی 200 درجه و 220 درجه امتحان کردمو مشکلی نبوده.
*مواد کیک اسفنجی رو دو برابر کردم وبعد تو دوتا قالب ریختم و با هم داخل فر گذاشتم بعد از پخت پف کیکها در قسمت وسطشون خوابید چکار کنم که این اتفاق دیگه نیفته البته مقدار بیکینگ پودر من بیشتر از مقدار گفته شده شما بود ولی اطراف کیک خوب بود این روهم اضافه کنم که بعد از خنک شدن بیشتر این اشکال معلوم شد..
جواب :1 - سعی کنید مواد کیک رو دو برابر نکنید بلکه جدا جدا درست کنید چون کیفیت کیک پایین می آد .
2 - مقدار بکینگ پودر رو تغییر ندید .
3 - برای اینکه قسمت وسط کیک نخوابه دفعه بعد یکی دو قاشق آرد بیشتر اضافه کنید .
*روی آن چسبناک شد حتی درجه فر 180 بود ودر ضمن 1 ساعت و 10 دقیقه طول کشید تا پخت.وبعد از پخت بوی تخم مرغ آدمو خفه می کرد با وجود اینکه زرده ها رو 8 دقیقه زده بودم.
جواب : همون سطر اول رو که خوندم فهمیدم مشکل از کجا بود و البته خودتون در سطر آخر توضیح دادید که چیکار کردید تا سطح کیکتون چسبنده بشه. زیاد هم زدن زرده ها باعث چسبناکی سطح کیک می شه .
بوی تخم مرغ کمی با هم زدن زرده از بین می ره و درصد بیشتر اون با وانیل . با آخرین تخم مرغ وانیل اضافه کنید اگه بوی تخم مرغ می ده بخاطر کم بودن وانیله یا پایین بودن کیفیت وانیل هست *آیا میشه برای خوش طعم شدن کیک اسفنجی بجای شکر به همان اندازه پودر قند استفده کرد؟
جواب: این دستور با شکر معمولی درست می شه و اگه با پودر قند هم درست کنید باز تفاوتی از لحاظ طعم نداره . شکر باعث هوادهی می شه بهتر جایگزین نکنید .
*برای از بین بردن بوی تخم مرغ وانیل کافیه؟
جواب : وانیل اساسی ترین فاکتور برای از بین بردن بوی تخم مرغ هست ، البته مقدار هم زدن زرده تخم مرغ و اینکه وانیل در آخرین زرده اضافه شود نیز بی تاثیر نخواهد بود .
*چرا وقتی من کیک اسفنجی را در ماکروفر سولاردم ال جی روی کانوکشن 200 قرار میذهم اولا کیکم خیلی پف نمی کند وبلافاصله بعذ از باز کردن درب دستگاه در اتمام کار بقیه پفش هم میخوابد ؟
جواب : عامل های زیادی می تونه توی پف نکردن کیک تاثیر بذاره ، مثلا بزرگ بودن قالب ، دقیق نبودن اندازه ها ، زیاد هم زدن مایه بعد از اضافه کردن آرد و ... پس علتش فقط دما و مکروفر نیست . در ضمن این کیک حساس هست و نیاز به دقت و تمرین داره .
*میشه برا کیک اسفنجی از ظرف پیرکس استفاده کرد؟
جواب :از کاغذ روغنی برای کف اون استفاده کنید
*من کیک اسفنجی رو درست کردم.با چنگال هم بعد از پخت امتحان کردم.بهش نچسبید.ولی وقتی روی شبکه گذاشتمش کیک به شبکه چسبیده بود.به سختی تونستم کیک رو ازش جدا کنم.خواستم از وسط دو قسمتش کنم اما همش خورد شدویه حالت خمیری پیدا کرده بود.
جواب :اینکه کیکتون خمیری شده نشان دهنده اینه که حرارت فرتون زیاد بوده لطفا دفعه بعد حرارت رو کمی کم کنید و مدت زمان پخت رو بیشتر.
*کیک اسفنجی ام وسطش گود میشه!
جواب : بله گود شدن بخاطر کمی آرد هست.
* وزن تقریبی تخم مرغ چقدره؟
جواب : معمولا تخم مرغ با وزن 60 گرم مناسب هست.
*چه کار کنم که روی کیکم اصلا ترد نشود و فقط پخته شود؟
جواب : سفیده رو زیاد زدید و بخاطر همین سطح کیکتون خشک شده . سفیده در حدی زده بشه که وقتی برمی گردونید از ظرف نریزه نه بیشتر( البته این اتفاق در ظرفهای پلاستیکی می افته و در ظرفهای بلور سر می خوره ).
*چررا گاهی روی کیک ترک میخوره ؟
جواب : دلایل مختلفی می تونه داشته باشه که یکی از این دلایل بخاطر زیاد بودن آرد هست.
*روی کیکم قهوه ای تیره شد 2. وقتی از وسط بریدمش یه قسمتهاییش چسبونکی شده بود...
جواب: آیا برای کیک از شربت استفاده کردید؟دانه درشت بودن شکر برای کیک اسفنجی مناسب نیست.
* یه طرفش بیشتر پف کرده می تونم راهنماییم کنید چرا؟
جواب : پف کردن یه طرف کیک بخاطر تنظیم نبودن حرارت داخل فر هست. می تونه بخاطر تراز نبودن فرتون هم باشه.
*ته کیکم هم خال های سفید داشت...
جواب : برای خال سفید هم ممکنه آرد رو خوب مخلوط نکرده باشید.یا اثرات آرد پاشی باشه.
*با چی کیک رو مرطوب کنم؟
جواب : برای مرطوب کردن کیک اسفنجی از شربت یا آب کمپت یا حتی مخلوط خامه و شیر استفاده می کنند.
*کیکم وسطش خام موند...
جواب : حرارت فر یا مکروفرتون زیاد بوده که توش خام بوده در حالیکه روش پخته.
* این کیک باید خنک بشه از قالب دربیاریم یا اینکه تا داغه رو شبکه بزاریم؟
جواب :اجازه بدین کمی خنک بشه بعد روی توری برگردونید
* کف قالب هم کاغذ روغنی گذاشتم و بعدکیک را روی کاغذ روغنی ریختم و توی فرگذاشتم اما وقتی پخت کیک به کاغذروغنی چسبیده بود ونشدکیک را جدا کرد چرا؟
جواب: کیک به کاغذ روغنی می چسبه ولی براحتی هم جدا می شه.متوجه نمی شم که چه جوری نشد که جدا کنید . اگه اجازه می دادید کمی خنک بشه مشکل حل بود.
*میشه مواد کیک اسفنجی را نصف کرد؟مقدار همه مواد نصف میشه؟
جواب : بله.
* اگه بخواهیم کیکمون کاکائویی باشه چقدر و چطور کاکائو اضافه کنیم.
جواب : یک ق س از آرد کم کنید و بجاش کاکائو اضافه کرده و با آرد الک کرده و به مواد اضافه کنید .
*.میشه داخل مواد از گردو و کشمش استفاده کرد
جواب : بله
*کیکهای من یه مشکلی دارند همچین یه ته مزه تیز دارند که زبون رو اذیت میکنه...
جواب : بخاطر وانیل هست.شما از یک هشتم وانیل استفاده کنید یا می تونید از وانیل شکری استفاده کنید.
* وقتی میگید طبقه وسط فر یعنی قالبمان را روی سینی طبقه وسط بگذاریم یا سینی را برداشته و قالب را مستقیم روی پنجره ی مشبک فلزی طبقه وسط فر بگذاریم ؟
جواب : سینی لعابی رو در کف فر قرار بدین و قالب رو در وسط قرار بدین .
*برای اینکه روی کیک گنبدی نشه باید چیکار کنیم ؟؟
جواب : اگه حجم قالب مناسب باشه و از دستور خوبی برای کیک اسفنجی استفاده کنید روی کیک گنبدی نمی شه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): msts.msts (27 فروردین 1393, 23:48) • ssamiraa (8 اسفند 1392, 13:11) • faride sadat (26 شهریور 1392, 08:36) • زینب (13 شهریور 1392, 20:08) • مادر صبور (24 مرداد 1392, 19:27) • samira17 (13 مرداد 1392, 07:51)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 17 مرداد 1392, 00:17 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
javad64 نوشته است:
سلام . من قبلابرای حدود 20 نفر کیک اسفنجی با تزیین خامه و ژله درست کردم . با قالب کمربندی و با 10 تخم مرغ . بعدا عکسش میذارم . حالا میخوام برای اولین تولد پسرم  خودم برای حدود 50 تا60 نفر کیک بپزم . برای این حجم کیک به چه قالبی نیاز دارم . سینی آلمینیومی سایز 4*35*45 جواب میده ؟

سلام
برای 60 نفر شما باید کیک 30 تخم مرغی درست کنید .لزومی نداره همه رو با هم در یک مرحله و در یک سینی درست کنید بلکه می تونید در چند مرحله درستش کنید .
خیر این سینی برای این تعداد تخم مرغ کافی نیست و همونطوریکه گفتم باید در چند مرحله انجام بشه

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (26 شهریور 1393, 09:45) • faridehh (28 فروردین 1393, 19:36) • ssamiraa (8 اسفند 1392, 13:12) • Nayere (3 مهر 1392, 23:39) • مریم2 (26 مرداد 1392, 14:32)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 مرداد 1392, 05:14 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
baharak mobini نوشته است:
javad64 نوشته است:
سلام . من قبلابرای حدود 20 نفر کیک اسفنجی با تزیین خامه و ژله درست کردم . با قالب کمربندی و با 10 تخم مرغ . بعدا عکسش میذارم . حالا میخوام برای اولین تولد پسرم  خودم برای حدود 50 تا60 نفر کیک بپزم . برای این حجم کیک به چه قالبی نیاز دارم . سینی آلمینیومی سایز 4*35*45 جواب میده ؟

سلام
برای 60 نفر شما باید کیک 30 تخم مرغی درست کنید .لزومی نداره همه رو با هم در یک مرحله و در یک سینی درست کنید بلکه می تونید در چند مرحله درستش کنید .
خیر این سینی برای این تعداد تخم مرغ کافی نیست و همونطوریکه گفتم باید در چند مرحله انجام بشه


بهار جان چطور اندازه ميگيري كه براي چه قالبي كيك چند تخم مرغي نيازه؟
براي تولد خواهر زاده ام ميخوام كيك زمين فوتبال درست كنم... نميدونم تو چه قالبي و چند تخم مرغي ؟


عزیزم اگه می خواید بدونید برای 60 نفر چه کیکی درست کنید لازمه که تعداد مهمونا رو نصف کرده که می شه 30 پس کیکی باید درست کنید که 30 تخم مرغی باشه .
در مورد قالب لازمه خدمتتون عرض کنم که در قنادیها همه کیک ها یا در قالب های گرد با قطرهای مختلف درست می شن یا سینی های خیلی بزرگ و بعد بسته به نیازشون کیک رو برش می دن . پس در مورد قالب نمی شه خیلی نظر بدم چون به نوع تزیین هم بستگی داره بعضا برای اینکه وزن کیک رو بالا ببرن یه کیک مستطیل تزیین می کنن و بفرض روش کیک باربی می ذارن . ولی طبق تجربه این قالبی که دوستمون عنوان کردن برای این مقدار کیک جوابگو نیست . البته یه مورد دیگه بافت کیک اسفنجیتون هست ممکنه کیکی درست کنید که خوب پف کنه و برعکس ممکنه کیکی درست کنید که پف نکنه پس حجمش کمتر می شه و بافتش سنگینر تر و کیک تون هم کوچیک تر خواهد شد.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): ssamiraa (8 اسفند 1392, 13:13) • faride sadat (31 شهریور 1392, 12:38) • مریم2 (26 مرداد 1392, 14:35) • samira17 (26 مرداد 1392, 13:07) • chef sarina (26 مرداد 1392, 06:56)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 11:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
fariba370 نوشته است:
سلام خانوم ها
من کیک اسفنجی رو درست کردم ولی خیلی بوی تخم مرغ می ده مال شما هم همینجوریه؟مال بازاری ها اینجوری نیستا

خيلي خوب زدن زرده ها و سفيده ها و ريختن اندازه مناسب و كافي وانيل بوي تخم مرغ رو از بين ميبره.شايد تازهه از فر بيرون بياد كمي بوي تخم مرغ بده اما در كل هيچ بوي تخم مرغي نداره.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (26 شهریور 1393, 09:45) • faride sadat (31 شهریور 1392, 12:39)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 13:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 16:16
پست ها : 175
تشکر کرده: 191 تا این لحظه
تشکر شده: 572 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
سارابانو نوشته است:
سلام
ببخشید من واسه تولدم میخوام کیک اسفنجی درست کنم.
تو سایتت دیدم که این کیک چندان پفی نکرده.من میخوام با این دستور  4 لایه کیک درست کنم
یعنی خوب پف میکنه؟راستی میتونه بستگی به قالبش داشته باشه؟
بهاری زود جواب بدیا...منتظرم.
قربونت

من  كيك اسفنجي هام رو هميشه با دستور بدون نقص و عالي خانوم طوروسيان درست مي كنم.راحت كيك 4لايه ميشه.بافتش منسجم و عاليه.حين كارم خوب برش ميخوره و نميشكنه.تو نت سرچ كنين رسپيش مياد.اگرم خواستين واستون ميذارم.
كيكي كه اينجا هست كيك اسفنجي كلاسيك هست كه به ازاي هر تخم مرغ 25 گرم ارد و 25 گرم شكر نياز هست.معمولا بكينگ پودر نميخواد يا اينقدر كم كه بهارك جون نوشتند.پفش هم حدودا 9سانته كه فكر كنم تو عكس خوب نيفتاده.من هر دو نوع كيك رو امتحان كردم اما رسپي خ طوروسيان كه ميزان ارد و شكرش دو برابر هست علاوه بر اسفنجي بودن كار تراكم خوبي ميده و بسيار مناسب كيك هاي حجميه چون راحت و عالي برش ميخوره.و معمولا دغدغه خوابيدن پف كيك يا كم بودنش نيست اما كيك كلاسيك خواهي نخواهي كم تا زياد(بدليل تجربه كم)پف كيك ميخوابه چون دليل اصلي پف از تخم مرغه و درست هم نزدن تخم مرغها و مايه كيك سبب خوابيدن پف كيك ميشه.

خيلي ربطي به قالب نداره هرچند بهترين گزينه قالبهاي فلزي هست مهم درست زدن و فولد كردن تخم مرغها و مايه كيك در اين دسته از كيك هاست كه با تجربه به دست مياد.


---------------------
سارینا جون قربونت
اره همون روز رفتم با دستور خانوم طورسیان درست کردم.خیلی مونده بودم چون الان تخم مرغ شونه ای 9 تومنه میخواستم هدر نره تخم مرغارو.از دیروز کیک اسفنجیمو درست کردم گذاشتم تو یخچال تا امروز واسه تولدم تزیینش کنم :) واااااااااای خیلی هیجان دارم.اینم از کیک بدون تزیین با دستور خانوم طورسیان:






کاربرانی که از سارابانو در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): ssamiraa (8 اسفند 1392, 13:14) • ملیکا (29 آذر 1392, 19:38) • melmel (24 مهر 1392, 19:20) • Tahere Noorallahpour (10 مهر 1392, 16:59) • faride sadat (26 شهریور 1392, 08:43) • samira17 (25 شهریور 1392, 20:20) • مریم2 (12 شهریور 1392, 18:07) • baharak mobini (9 شهریور 1392, 15:56) • Nayere (9 شهریور 1392, 14:10)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 شهریور 1392, 11:37 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
زینب نوشته است:
سلام عزیزم خسته نباشید.من واسه تولد شوهرم که کیک درست کردم کیکو که برش دادم وسطش خامه گذاشتم برزهای کیک با خامه قاطی میشد دلیلش چیه؟قبل از اینکه خامه بزنم به کیکم شربت زدم.سوال دومم اینه که وقتی کیکمو برش میدم  کیکم مثه کیکای بیرون به خامه نچسبیده جدا میشه البته من اناناس میزارم لای کیک دلیلش میتونه وجود اناناس باشه؟


سلام
اگه وسط کیک خرده هاش به خامه می چسبید که مشکلی نیست ولی اگه اطرافش این حالت پیش می آد بهترین راه حل اینکه که در دو مرحله خامه کشی کنید
من فکر می کنم یه دلیل دیگه هم اینه که خامه تون خیلی سفته چون فرم گرفتن بیش از حد خامه هم دردسرهای خاص خودشو داره از جمله این دو موردی که می فرمایید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): ssamiraa (8 اسفند 1392, 13:15) • faride sadat (31 شهریور 1392, 12:45) • samira17 (25 شهریور 1392, 20:19) • سارابانو (13 شهریور 1392, 13:35)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1392, 00:47 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
Tara نوشته است:
من قبلا این کیک را درست کردم با اینکه اولین بار بود ولی خیلی خوب شد و کاملا بافت اسفنجی عالی داشت ومثل ابر های اسفنجی وقتی با دست کمی فشار میدادم حس میشد لایه اسفنجی  
اما با اینکه وانیل تازه و به اندازه دستور استفاده کردم اما باز هم حتی پس از سرد شدن خیلی بوی ضخم تخم مرغ حس می شد.
دلیل چی میتونه باشه؟

عزیزم باید با آخرین تخم مرغ وانیل رو اضافه کنی .ممکنه به خاطر کم بودن وانیل بوده و اینکه از کیفیت وانیلت باید مطمئن باشی.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): faride sadat (31 شهریور 1392, 12:46) • azam (26 شهریور 1392, 23:05) • samira17 (26 شهریور 1392, 11:45) • Nayere (25 شهریور 1392, 02:49)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 شهریور 1392, 13:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
سارابانو نوشته است:
اگه خوب بمونه تو یخچال اصلا بوی تخم مرغ نمیده
همه از کیکم تعریف کردنو گفتن مثل بیرون شده.
:)

سارا جون پس تزیین شده کیکتون کجاست تا ببینیم و ذوق کنیم؟


عزيزم كيك تولد ٢٠ سالگيش منظورشه
عكسش رو اينجا گذاشته

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (23 دی 1392, 13:53)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 مهر 1392, 22:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 شهریور 1392, 21:18
پست ها : 88
تشکر کرده: 104 تا این لحظه
تشکر شده: 204 تا این لحظه
سلام به همه
من یه رسپی درباره کیک اسفنجی دیدم که توش آبجوش هم داره
میشه بگین کودومش ریسکش کمتره و خوب میشه؟


اینم موادش:
آرد قنادی: 300 گرم معادل 2 پیمانه

پودر قند: 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی

تخم مرغ خنک: 6 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف

نمک: نوک قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

آب جوش: نصف پیمانه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 مهر 1392, 23:59 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
m74 نوشته است:
اینم موادش:
آرد قنادی: 300 گرم معادل 2 پیمانه

پودر قند: 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی

تخم مرغ خنک: 6 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف

نمک: نوک قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

آب جوش: نصف پیمانه



من تجربه و نظر خاصی راجع به این رسپی که شما قرار دارید ندارم ، اما فقط یه نکته رو میگم که دستورهای این سایت بارها امتحان شده اند و 100 در صد تضمینی هستند و اگه تمام نکات رو رعایت کنید حتما به نتیجه میرسید .
پس ریسک هدر رفتن مواد اولیه و زحماتتون رو هم نداره .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (26 شهریور 1393, 09:46)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 203 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad