امروز 9 خرداد 1399, 13:42



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 203 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 16:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
diana77 نوشته است:
سارینا جون متشکرم از رسیپی فوق العاده تون.خییییییییلی تجربه خوبی بود.فقط منم مثل فریده جون بسکه می ترسم پف کیک بخوابه وآروم واز یه جهت هم میزنم همیشه موقع ریختن مایه توقالب میبینم یه مقدار آرد به خورد مواد نرفته.دیروزم همین جوری شد وته ظرفو دوباره با لیسک موادمو فولد کردم وریختم وسط قالب که بافت کیک وسط قالب کمی منسجم تر ازاطرافش شد.ولی فکر کنم از اول اگه کمی ظرفمونو کج کنیم این مشکل کمتر پیش بیاد.

دوستانی که تا بحال این رسیپی رو درست نکردین بشتابید.(بافرمول رزا هم مشکل نداشتم ولی اینم عالی بود چون پفش نمی خوابه)


دوست خوبم دستت درد نکنه و خسته نباشی.خواهش میکنم.اگر رسپی اصلاح شده خانوم طوروسیان که ارد ذرت هم داره رو درست کنید که خعلی محشر میشه.عالی.ظرف مایه کیک رو که کج میکنین تا توی قالب بریزین  با سرعت پایینی این کارو انجام بدین تا گوله هایی که سر راه میان رو ارم باز کنید و اردش رو با قاشق هم بزنید و وارد قالب کنین.تونستم منظورمو واضح برسونم؟یعنی گوله های اردی که به لبه کاسه میرسه رو با قاشق باز کنین و بعد تو قالب بریزین.اینطوری هم پفتون نمیخوابه هم اینکه نمیخواد کل مایه رو چند بار هم بزنید.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Nayere (28 اردیبهشت 1393, 14:24) • diana77 (26 اردیبهشت 1393, 14:13) • faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 19:00) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 16:46) • ملیکا (24 اردیبهشت 1393, 16:44)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 19:03 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
رسپی  کیک اسفنجی با آرد ذرت خانم طوروسیان هم تو فروم هست ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 19:41 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
رسپی  کیک اسفنجی با آرد ذرت خانم طوروسیان هم تو فروم هست ؟


بله فریده جون تو صفحه 8 همین مبحث سارینا جون زحمت کشیدند نوشتند. به ازای هر تخم مرغ 10 گرم آرد ذرت استفاده میشه.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 20:14)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 اردیبهشت 1393, 02:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
من درستش کردم عالیه پدر شوهرم تا خورد فهمیدآرد ذرت توشه ایشالا میرم خونه خودم عکسش رو میذارم

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ملیکا در 26 اردیبهشت 1393, 01:47 .

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 اردیبهشت 1393, 14:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
پست ها : 247
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.



کاربرانی که از diana77 در این پست تشکر کرده اند chef sarina (27 اردیبهشت 1393, 08:13)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 اردیبهشت 1393, 08:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
diana77 نوشته است:
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

بله عزیزم اما ارد ذرت داره نه نشاسته ذرت.این دو خیلی متفاوتند.نشاسته ذرت بافت منسجم و سفتی به کیک ها میده برعکس ارد ذرت که زرد رنگه،بافتی بسیار سبک وپوک و انعطاف پذیر به کیک میده و کیک تو دهان اب میشه.خواهشا دوستان این دو رو اشتباه نگیرند بگن ریختم تو کیکم خراب شد.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند samira17 (27 اردیبهشت 1393, 11:28)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 اردیبهشت 1393, 09:07 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
diana77 نوشته است:
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

بله عزیزم اما ارد ذرت داره نه نشاسته ذرت.این دو خیلی متفاوتند.نشاسته ذرت بافت منسجم و سفتی به کیک ها میده برعکس ارد ذرت که زرد رنگه،بافتی بسیار سبک وپوک و انعطاف پذیر به کیک میده و کیک تو دهان اب میشه.خواهشا دوستان این دو رو اشتباه نگیرند بگن ریختم تو کیکم خراب شد.


سارينا جون آخه اين آرد ذرت و نشاسته ذرت‌هاي خارجي، كه توي بسته‌بندي‌هاي زرد رنگه و عكس يه بلال بزرگ روشه، همونطوري كه بهارك جون هم بارها گفته‌اند، يكيه، شايد به خاطر همون خانم‌هايي كه از اين بسته‌ها دارند ديگه توي گفتگوهاشون از همديگه تفكيك نمي‌كنند. احتمالا ساره جون هم از همونا داشته كه به كيكش زده و خوب در اومده.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 اردیبهشت 1393, 11:15 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
chef sarina نوشته است:
diana77 نوشته است:
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

بله عزیزم اما ارد ذرت داره نه نشاسته ذرت.این دو خیلی متفاوتند.نشاسته ذرت بافت منسجم و سفتی به کیک ها میده برعکس ارد ذرت که زرد رنگه،بافتی بسیار سبک وپوک و انعطاف پذیر به کیک میده و کیک تو دهان اب میشه.خواهشا دوستان این دو رو اشتباه نگیرند بگن ریختم تو کیکم خراب شد.


سارينا جون آخه اين آرد ذرت و نشاسته ذرت‌هاي خارجي، كه توي بسته‌بندي‌هاي زرد رنگه و عكس يه بلال بزرگ روشه، همونطوري كه بهارك جون هم بارها گفته‌اند، يكيه، شايد به خاطر همون خانم‌هايي كه از اين بسته‌ها دارند ديگه توي گفتگوهاشون از همديگه تفكيك نمي‌كنند. احتمالا ساره جون هم از همونا داشته كه به كيكش زده و خوب در اومده.

اون درست.اما خیلیا هم هستن مثل من میرن فله میگیرن اینا رو یا نوع ایرانی بسته بندی استفاده میکنن و همیشه این براشون سواله که تو فلان دستور کدوم منظوره.خارجیها دو تاش یکین اما ایرانی ها واقعا متفاوتند.سفید و زرد.اینو گفتم اون دوستان اشتباه نکنند.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ملیکا (27 اردیبهشت 1393, 01:29) • Nayere (27 اردیبهشت 1393, 19:47) • samira17 (27 اردیبهشت 1393, 11:28)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 اردیبهشت 1393, 12:13 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 آبان 1392, 12:38
پست ها : 14
تشکر کرده: 4 تا این لحظه
تشکر شده: 60 تا این لحظه
دوستان عزیز یه سوال دارم
این که توی یه قالب به قطر بیست ی کیک چند تخم مرغی میشه پخت؟ کیک اسفنجی؟ نمیخوم سرریز بشه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 اردیبهشت 1393, 12:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
z_goli نوشته است:
دوستان عزیز یه سوال دارم
این که توی یه قالب به قطر بیست ی کیک چند تخم مرغی میشه پخت؟ کیک اسفنجی؟ نمیخوم سرریز بشه


دوست عزیزم به نظر 3 -4 تخم مرغی مناسب باشه

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 203 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad