http://baharsite.com/forum/

کیک اسفنجی Sponge Cake
http://baharsite.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=195
صفحه 14 از 21

نويسنده:  chef sarina [ 24 اردیبهشت 1393, 16:42 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

diana77 نوشته است:
سارینا جون متشکرم از رسیپی فوق العاده تون.خییییییییلی تجربه خوبی بود.فقط منم مثل فریده جون بسکه می ترسم پف کیک بخوابه وآروم واز یه جهت هم میزنم همیشه موقع ریختن مایه توقالب میبینم یه مقدار آرد به خورد مواد نرفته.دیروزم همین جوری شد وته ظرفو دوباره با لیسک موادمو فولد کردم وریختم وسط قالب که بافت کیک وسط قالب کمی منسجم تر ازاطرافش شد.ولی فکر کنم از اول اگه کمی ظرفمونو کج کنیم این مشکل کمتر پیش بیاد.

دوستانی که تا بحال این رسیپی رو درست نکردین بشتابید.(بافرمول رزا هم مشکل نداشتم ولی اینم عالی بود چون پفش نمی خوابه)


دوست خوبم دستت درد نکنه و خسته نباشی.خواهش میکنم.اگر رسپی اصلاح شده خانوم طوروسیان که ارد ذرت هم داره رو درست کنید که خعلی محشر میشه.عالی.ظرف مایه کیک رو که کج میکنین تا توی قالب بریزین  با سرعت پایینی این کارو انجام بدین تا گوله هایی که سر راه میان رو ارم باز کنید و اردش رو با قاشق هم بزنید و وارد قالب کنین.تونستم منظورمو واضح برسونم؟یعنی گوله های اردی که به لبه کاسه میرسه رو با قاشق باز کنین و بعد تو قالب بریزین.اینطوری هم پفتون نمیخوابه هم اینکه نمیخواد کل مایه رو چند بار هم بزنید.

نويسنده:  faride sadat [ 24 اردیبهشت 1393, 19:03 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

رسپی  کیک اسفنجی با آرد ذرت خانم طوروسیان هم تو فروم هست ؟

نويسنده:  samira17 [ 24 اردیبهشت 1393, 19:41 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

faride sadat نوشته است:
رسپی  کیک اسفنجی با آرد ذرت خانم طوروسیان هم تو فروم هست ؟


بله فریده جون تو صفحه 8 همین مبحث سارینا جون زحمت کشیدند نوشتند. به ازای هر تخم مرغ 10 گرم آرد ذرت استفاده میشه.

نويسنده:  ملیکا [ 25 اردیبهشت 1393, 02:26 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

من درستش کردم عالیه پدر شوهرم تا خورد فهمیدآرد ذرت توشه ایشالا میرم خونه خودم عکسش رو میذارم

نويسنده:  diana77 [ 26 اردیبهشت 1393, 14:16 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

نويسنده:  chef sarina [ 27 اردیبهشت 1393, 08:16 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

diana77 نوشته است:
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

بله عزیزم اما ارد ذرت داره نه نشاسته ذرت.این دو خیلی متفاوتند.نشاسته ذرت بافت منسجم و سفتی به کیک ها میده برعکس ارد ذرت که زرد رنگه،بافتی بسیار سبک وپوک و انعطاف پذیر به کیک میده و کیک تو دهان اب میشه.خواهشا دوستان این دو رو اشتباه نگیرند بگن ریختم تو کیکم خراب شد.

نويسنده:  Nayere [ 27 اردیبهشت 1393, 09:07 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

chef sarina نوشته است:
diana77 نوشته است:
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

بله عزیزم اما ارد ذرت داره نه نشاسته ذرت.این دو خیلی متفاوتند.نشاسته ذرت بافت منسجم و سفتی به کیک ها میده برعکس ارد ذرت که زرد رنگه،بافتی بسیار سبک وپوک و انعطاف پذیر به کیک میده و کیک تو دهان اب میشه.خواهشا دوستان این دو رو اشتباه نگیرند بگن ریختم تو کیکم خراب شد.


سارينا جون آخه اين آرد ذرت و نشاسته ذرت‌هاي خارجي، كه توي بسته‌بندي‌هاي زرد رنگه و عكس يه بلال بزرگ روشه، همونطوري كه بهارك جون هم بارها گفته‌اند، يكيه، شايد به خاطر همون خانم‌هايي كه از اين بسته‌ها دارند ديگه توي گفتگوهاشون از همديگه تفكيك نمي‌كنند. احتمالا ساره جون هم از همونا داشته كه به كيكش زده و خوب در اومده.

نويسنده:  chef sarina [ 27 اردیبهشت 1393, 11:15 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

Nayere نوشته است:
chef sarina نوشته است:
diana77 نوشته است:
اتفاقا سارینا جون این همون 4تخم مرغی بودکه نشاسته ذرت داره و برای مینا جون دستورشو گذاشته بوذی.فکر کنم نزدیک 7-8سانت پف کرده بود.توقالب کمر بندی 23سانتی درست کردم.

بله عزیزم اما ارد ذرت داره نه نشاسته ذرت.این دو خیلی متفاوتند.نشاسته ذرت بافت منسجم و سفتی به کیک ها میده برعکس ارد ذرت که زرد رنگه،بافتی بسیار سبک وپوک و انعطاف پذیر به کیک میده و کیک تو دهان اب میشه.خواهشا دوستان این دو رو اشتباه نگیرند بگن ریختم تو کیکم خراب شد.


سارينا جون آخه اين آرد ذرت و نشاسته ذرت‌هاي خارجي، كه توي بسته‌بندي‌هاي زرد رنگه و عكس يه بلال بزرگ روشه، همونطوري كه بهارك جون هم بارها گفته‌اند، يكيه، شايد به خاطر همون خانم‌هايي كه از اين بسته‌ها دارند ديگه توي گفتگوهاشون از همديگه تفكيك نمي‌كنند. احتمالا ساره جون هم از همونا داشته كه به كيكش زده و خوب در اومده.

اون درست.اما خیلیا هم هستن مثل من میرن فله میگیرن اینا رو یا نوع ایرانی بسته بندی استفاده میکنن و همیشه این براشون سواله که تو فلان دستور کدوم منظوره.خارجیها دو تاش یکین اما ایرانی ها واقعا متفاوتند.سفید و زرد.اینو گفتم اون دوستان اشتباه نکنند.

نويسنده:  z_goli [ 28 اردیبهشت 1393, 12:13 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

دوستان عزیز یه سوال دارم
این که توی یه قالب به قطر بیست ی کیک چند تخم مرغی میشه پخت؟ کیک اسفنجی؟ نمیخوم سرریز بشه

نويسنده:  samira17 [ 28 اردیبهشت 1393, 12:22 ]
موضوع پست:  Re: کیک اسفنجی Sponge Cake

z_goli نوشته است:
دوستان عزیز یه سوال دارم
این که توی یه قالب به قطر بیست ی کیک چند تخم مرغی میشه پخت؟ کیک اسفنجی؟ نمیخوم سرریز بشه


دوست عزیزم به نظر 3 -4 تخم مرغی مناسب باشه

صفحه 14 از 21 ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/