امروز 5 آذر 1399, 06:06



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 203 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 28 اردیبهشت 1393, 13:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:11
پست ها : 15
تشکر کرده: 5 تا این لحظه
تشکر شده: 37 تا این لحظه
سلام دوستان هنرمند یه سوال ؟ تعداد تخم مرغ را به نسبت اندازه قالب چطور باید حساب کرد من همیشه با این مورد مشکل دارم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 اردیبهشت 1393, 14:35 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .
طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. بسته به فر شما دارد.همان دمایی که کیک هاتون رو توش میپزید بذارید.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). دو قالب ۲۳ سانت یا یک قالب ۲۵ سانت نیاز هست.
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.

* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .

* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد یا تا زمانی که تستر (خلال دندون یا چوب کبریت یا چنگال) کاملا تمیز از کیک بیاد بیرون.
رسپی از:ژانت طوروسیان
*برای نوع کاکائویی 2ق غذاخوری از ارد کم کرده و به اون پودر کاکائو بزنین.نیز به ازای هر تخم مرغ 50 گرم شکر و 10 گرم ارد ذرت زرد رنگ و 40 گرم ارد سفید میخواین.

مینا جون برای 4تخم مرغ 200 گرم شکر-160 گرم ارد سفید و 40 گرم ارد ذرت میخوای.بقیه مراحلشم مثل روش بالاست نوشتم.اب جوش هم یک سوم بریز.


ارتفاع قالبمون چقدر بايد باشه؟
قالبهاي مربع يا مستطيل من بيشتر از 3 ـ 4 سانت ارتفاع ندارند.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 اردیبهشت 1393, 15:17 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
seti نوشته است:
سلام دوستان هنرمند یه سوال ؟ تعداد تخم مرغ را به نسبت اندازه قالب چطور باید حساب کرد من همیشه با این مورد مشکل دارم


من خودم اینطور حساب میکنم. اگر درست نیست لطفا بهار جون یا طاهره خانم اصلاح بفرمایند.

برای کیک اسفنجی 6 تخم مرغی به قالب 25-23 سانتی نیاز داریم.
پس نسبت اون برای 4 تخم مرغی 20-22 سانتی و برای 3 تخم مرغی حدود 18- 20 سانتی

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (29 اردیبهشت 1393, 10:45) • faride sadat (28 اردیبهشت 1393, 16:20)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 08:03 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
seti نوشته است:
سلام دوستان هنرمند یه سوال ؟ تعداد تخم مرغ را به نسبت اندازه قالب چطور باید حساب کرد من همیشه با این مورد مشکل دارم

خب!من یه فرمول بدم بهتون کیف کنین و هی برین تو قالبهای مختلف تند تند باهاش کیک اسفنجی بپزید.البته فرمولم برای همین رسپی ک خودم کار میکنم شایدم برای بقیه ش درست در بیاد.
شما اول حجم قالبتون رو حساب میکنین و عدد588 رو تقسیم بر اون میکنید عدد حاصله تعداد تخم مرغهایی رو میده که مجاز به استفاده در این قالب هستین.
مثلا برای قالب 35 در 45 اینطوری میشه.35*45*4=6300 این حجم قالبه.حالا 6300/588=11 و این میگه تو این قالب تا حداکثر 11 تخم مرغ رو میتونین بپزین و سر نمیره.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (29 اردیبهشت 1393, 17:51) • faride sadat (29 اردیبهشت 1393, 11:15)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 08:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .
طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. بسته به فر شما دارد.همان دمایی که کیک هاتون رو توش میپزید بذارید.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). دو قالب ۲۳ سانت یا یک قالب ۲۵ سانت نیاز هست.
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.

* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .

* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد یا تا زمانی که تستر (خلال دندون یا چوب کبریت یا چنگال) کاملا تمیز از کیک بیاد بیرون.
رسپی از:ژانت طوروسیان
*برای نوع کاکائویی 2ق غذاخوری از ارد کم کرده و به اون پودر کاکائو بزنین.نیز به ازای هر تخم مرغ 50 گرم شکر و 10 گرم ارد ذرت زرد رنگ و 40 گرم ارد سفید میخواین.

مینا جون برای 4تخم مرغ 200 گرم شکر-160 گرم ارد سفید و 40 گرم ارد ذرت میخوای.بقیه مراحلشم مثل روش بالاست نوشتم.اب جوش هم یک سوم بریز.


ارتفاع قالبمون چقدر بايد باشه؟
قالبهاي مربع يا مستطيل من بيشتر از 3 ـ 4 سانت ارتفاع ندارند.

نیره جان ارتفاع قالب برای کیک 6تخم مرغی با این رسپی 23 در ارتفاع 9سانت باید باشه.یا 25 در ارتفاع کمتر.اگر نداشتین توی دو قالب 23 سانت با ارتفاع کم بپزین.ارتفاع قالبم 7سانته و کیک 5 تخم مرغی میتونم توش بپزم.قالبهایی مثل کیک شیفون ارتفاع های زیادی دارند اما من ست قابلمه رویی گرفتم چون ارتفاع بالایی دارند و ضخیمن جون میدن برای انواع کیک اسفنجی.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 09:09 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
Nayere نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .
طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. بسته به فر شما دارد.همان دمایی که کیک هاتون رو توش میپزید بذارید.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). دو قالب ۲۳ سانت یا یک قالب ۲۵ سانت نیاز هست.
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.

* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .

* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد یا تا زمانی که تستر (خلال دندون یا چوب کبریت یا چنگال) کاملا تمیز از کیک بیاد بیرون.
رسپی از:ژانت طوروسیان
*برای نوع کاکائویی 2ق غذاخوری از ارد کم کرده و به اون پودر کاکائو بزنین.نیز به ازای هر تخم مرغ 50 گرم شکر و 10 گرم ارد ذرت زرد رنگ و 40 گرم ارد سفید میخواین.

مینا جون برای 4تخم مرغ 200 گرم شکر-160 گرم ارد سفید و 40 گرم ارد ذرت میخوای.بقیه مراحلشم مثل روش بالاست نوشتم.اب جوش هم یک سوم بریز.


ارتفاع قالبمون چقدر بايد باشه؟
قالبهاي مربع يا مستطيل من بيشتر از 3 ـ 4 سانت ارتفاع ندارند.

نیره جان ارتفاع قالب برای کیک 6تخم مرغی با این رسپی 23 در ارتفاع 9سانت باید باشه.یا 25 در ارتفاع کمتر.اگر نداشتین توی دو قالب 23 سانت با ارتفاع کم بپزین.ارتفاع قالبم 7سانته و کیک 5 تخم مرغی میتونم توش بپزم.قالبهایی مثل کیک شیفون ارتفاع های زیادی دارند اما من ست قابلمه رویی گرفتم چون ارتفاع بالایی دارند و ضخیمن جون میدن برای انواع کیک اسفنجی.


ممنون عزيزم، منم قابلمه رويي دارم تا دلت بخواد ولي توي اين مدت 16 ـ 17 سال حتي براي نمونه يكبار هم ازشون استفاده نكردم، خوب منم مي‌تونم ازشون به جاي قالب استفاده كنم. مرسي از اينكه بهم ايده دادي.
پس فقط توي قالب‌هاي رويي ميشه اسفنجي درست كرد؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 09:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
chef sarina نوشته است:
Nayere نوشته است:
chef sarina نوشته است:
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .
طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. بسته به فر شما دارد.همان دمایی که کیک هاتون رو توش میپزید بذارید.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). دو قالب ۲۳ سانت یا یک قالب ۲۵ سانت نیاز هست.
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.

* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .

* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد یا تا زمانی که تستر (خلال دندون یا چوب کبریت یا چنگال) کاملا تمیز از کیک بیاد بیرون.
رسپی از:ژانت طوروسیان
*برای نوع کاکائویی 2ق غذاخوری از ارد کم کرده و به اون پودر کاکائو بزنین.نیز به ازای هر تخم مرغ 50 گرم شکر و 10 گرم ارد ذرت زرد رنگ و 40 گرم ارد سفید میخواین.

مینا جون برای 4تخم مرغ 200 گرم شکر-160 گرم ارد سفید و 40 گرم ارد ذرت میخوای.بقیه مراحلشم مثل روش بالاست نوشتم.اب جوش هم یک سوم بریز.


ارتفاع قالبمون چقدر بايد باشه؟
قالبهاي مربع يا مستطيل من بيشتر از 3 ـ 4 سانت ارتفاع ندارند.

نیره جان ارتفاع قالب برای کیک 6تخم مرغی با این رسپی 23 در ارتفاع 9سانت باید باشه.یا 25 در ارتفاع کمتر.اگر نداشتین توی دو قالب 23 سانت با ارتفاع کم بپزین.ارتفاع قالبم 7سانته و کیک 5 تخم مرغی میتونم توش بپزم.قالبهایی مثل کیک شیفون ارتفاع های زیادی دارند اما من ست قابلمه رویی گرفتم چون ارتفاع بالایی دارند و ضخیمن جون میدن برای انواع کیک اسفنجی.


ممنون عزيزم، منم قابلمه رويي دارم تا دلت بخواد ولي توي اين مدت 16 ـ 17 سال حتي براي نمونه يكبار هم ازشون استفاده نكردم، خوب منم مي‌تونم ازشون به جاي قالب استفاده كنم. مرسي از اينكه بهم ايده دادي.
پس فقط توي قالب‌هاي رويي ميشه اسفنجي درست كرد؟

تو هر قالب و قابلمه ای میشه(ک دسته پلاستیکی نداشته باشه) اما چدن و رو چون ضخیم هست و ضمن اینکه حرارت رو هم خیلی خوب منتقل میکنه خیلی برای اینکار مناسبه بویژه که ارتفاع زیادی هم دارند.ولی مثلا استیل خوب نازکتره و خیلی زود هم داغ میشه و زود کیک میسوزه بدون اینکه پخته بشه.ظروف سرامیکی هم خیلی خوبند.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند Nayere (29 اردیبهشت 1393, 10:16)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 10:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
seti نوشته است:
سلام دوستان هنرمند یه سوال ؟ تعداد تخم مرغ را به نسبت اندازه قالب چطور باید حساب کرد من همیشه با این مورد مشکل دارم

خب!من یه فرمول بدم بهتون کیف کنین و هی برین تو قالبهای مختلف تند تند باهاش کیک اسفنجی بپزید.البته فرمولم برای همین رسپی ک خودم کار میکنم شایدم برای بقیه ش درست در بیاد.
شما اول حجم قالبتون رو حساب میکنین و عدد588 رو تقسیم بر اون میکنید عدد حاصله تعداد تخم مرغهایی رو میده که مجاز به استفاده در این قالب هستین.
مثلا برای قالب 35 در 45 اینطوری میشه.35*45*4=6300 این حجم قالبه.حالا 6300/588=11 و این میگه تو این قالب تا حداکثر 11 تخم مرغ رو میتونین بپزین و سر نمیره.

دوست خوبم اینی که گفتی واسه مستطیله درسته؟
واسه دایره هم مساحت قاعده رو میتونیم در ارتفاع ضرب کنیم و حجم رو بدست بیاریم و بقیه قضایایی که گفتی؟

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند Nayere (29 اردیبهشت 1393, 10:45)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 11:53 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
chef sarina نوشته است:
seti نوشته است:
سلام دوستان هنرمند یه سوال ؟ تعداد تخم مرغ را به نسبت اندازه قالب چطور باید حساب کرد من همیشه با این مورد مشکل دارم

خب!من یه فرمول بدم بهتون کیف کنین و هی برین تو قالبهای مختلف تند تند باهاش کیک اسفنجی بپزید.البته فرمولم برای همین رسپی ک خودم کار میکنم شایدم برای بقیه ش درست در بیاد.
شما اول حجم قالبتون رو حساب میکنین و عدد588 رو تقسیم بر اون میکنید عدد حاصله تعداد تخم مرغهایی رو میده که مجاز به استفاده در این قالب هستین.
مثلا برای قالب 35 در 45 اینطوری میشه.35*45*4=6300 این حجم قالبه.حالا 6300/588=11 و این میگه تو این قالب تا حداکثر 11 تخم مرغ رو میتونین بپزین و سر نمیره.

دوست خوبم اینی که گفتی واسه مستطیله درسته؟
واسه دایره هم مساحت قاعده رو میتونیم در ارتفاع ضرب کنیم و حجم رو بدست بیاریم و بقیه قضایایی که گفتی؟

برای دایره رو نمیدونم اما برای مستطلیل درست در میاد.اخه مشکلمونم معمولا برای مستطیلیه.برای دایره تقریبا میدونیم که حداکثر گنجایش قالب 23 شش تخم مرغیه یا 5تخم مرغ بقیه رو میشه به این نسبت تخمین زد.برم حساب کنم برای قالب دایره چطور در میاد.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (31 اردیبهشت 1393, 15:25) • Nayere (29 اردیبهشت 1393, 13:40) • masumjoon (29 اردیبهشت 1393, 11:55)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 خرداد 1393, 23:15 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 19:51
پست ها : 9
تشکر کرده: 6 تا این لحظه
تشکر شده: 4 تا این لحظه
سلام
ببخشد من میخوام واسه 50 نفر کیک بپزم
اگه بخوام 3 تا کیک تو قالب 30*40*5  بپزم چند تخم مرغی بایدد باشه هر دفعه؟
باید 3 تا کیک 8 تخم مرغی بپزم؟
این قالب جواب میده واسه 8 تخم مرغ؟
ممنون میشم زود جواب بدین


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 203 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 8 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad