امروز 12 آذر 1399, 17:30



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 12 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 22 اردیبهشت 1391, 17:54 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4025 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=741:cake-6-advieh&catid=65:cake&Itemid=122

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): مامان 3 قلوها (21 آبان 1393, 14:48) • sali (8 بهمن 1392, 16:40) • ssamiraa (28 مهر 1392, 11:13) • faride sadat (10 مهر 1392, 14:09) • samira17 (23 شهریور 1392, 19:22)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 15 شهریور 1392, 18:06 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی
*ميشه ادويه ها رو همه با هم آسياب كرد؟
جواب :جوزرابایدبادست رنده کنید ولی هل ومیخک رامیتونیدبا هم آسیاب کنید.
* به جای شکر قهوه ای از شکر معمولی می توانیم استفاده کنیم
جواب :  بله میتونیدازشکرمعمولی استفاده کنیدولی طعمش متفاوت میشه.
* ميشه به جاي شير,ماست بريزيم؟
جواب : در این دستور می تونید یک پیمانه ماست رو جایگزین شیر کنید.

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (10 آذر 1393, 13:57) • faride sadat (20 آبان 1393, 01:32) • ssamiraa (28 مهر 1392, 11:26)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 23 شهریور 1392, 18:54 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
سلام . من این کیک رو دوبار درست کردم . خیلی عالی شد . خیلی ازتون سپاسگزارم
فقط یه سؤال . یکبار با شکر معمولی و بار دیگر با شکر طلایی درست کردم . ولی با شکر طلایی کیکم خیلی کمتر پف کرد . دلیلش چی میتونه باشه؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند samira17 (10 آذر 1393, 13:57)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 10 مهر 1392, 11:13 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 شهریور 1392, 15:01
پست ها : 2
تشکر کرده: 2 تا این لحظه
تشکر شده: 3 تا این لحظه
سلام به همه دوستان خسته نباشید من قبلا هم این سوال را پرسیده بودم اما هیچ جوابی نگرفتم کلا از وقتی که سوال و جوابتون این مدلی شده یه جوری شده
حلا برم سراغ سوالم: آیا همیشه باید هل رو با پوست روش آسیاب کرد یا فقط برای این دستور این جوریه؟ چون من فقط دونه های داخل هل رو آسیاب میکنم . کدوم روش درست تره ؟
خواهشا ابن دفعه دیگه جواب بدین !!!!ممنون از همه شما بابت زحماتی که می کشید.



کاربرانی که از saeideh در این پست تشکر کرده اند samira17 (10 آذر 1393, 13:57)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 10 مهر 1392, 13:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
saeideh نوشته است:
سلام به همه دوستان خسته نباشید من قبلا هم این سوال را پرسیده بودم اما هیچ جوابی نگرفتم کلا از وقتی که سوال و جوابتون این مدلی شده یه جوری شده
حلا برم سراغ سوالم: آیا همیشه باید هل رو با پوست روش آسیاب کرد یا فقط برای این دستور این جوریه؟ چون من فقط دونه های داخل هل رو آسیاب میکنم . کدوم روش درست تره ؟
خواهشا ابن دفعه دیگه جواب بدین !!!!ممنون از همه شما بابت زحماتی که می کشید.

سعيده جان هل را با پوست آسياب مي‌كنند.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (10 آذر 1393, 13:57) • faride sadat (20 آبان 1393, 01:32) • saeideh (11 مهر 1392, 00:06) • Tahere Noorallahpour (10 مهر 1392, 16:38)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 10 مهر 1392, 13:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
saeideh نوشته است:
سلام به همه دوستان خسته نباشید من قبلا هم این سوال را پرسیده بودم اما هیچ جوابی نگرفتم کلا از وقتی که سوال و جوابتون این مدلی شده یه جوری شده
حلا برم سراغ سوالم: آیا همیشه باید هل رو با پوست روش آسیاب کرد یا فقط برای این دستور این جوریه؟ چون من فقط دونه های داخل هل رو آسیاب میکنم . کدوم روش درست تره ؟
خواهشا ابن دفعه دیگه جواب بدین !!!!ممنون از همه شما بابت زحماتی که می کشید.

سعیده خانم نصف خواص و بوی هل توی پوستشه چرا فقط دونه هاشو آسیاب میکنی؟من همیشه با پوستش آسیاب میکنم.اونوقت پوستشو دور میریزی؟

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (10 آذر 1393, 13:57) • saeideh (11 مهر 1392, 00:07) • Tahere Noorallahpour (10 مهر 1392, 16:38) • faride sadat (10 مهر 1392, 14:10)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 28 مهر 1392, 11:20 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4993 تا این لحظه
تو مبحث ماهیتابه رژیمی گفتم به خانومها که این کیک و توی ماهیتابه رژیمی درست کردم و بسیار عالی شد اینم تصویرش

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي



کاربرانی که از ssamiraa در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): samira17 (10 آذر 1393, 13:57) • مامان 3 قلوها (21 آبان 1393, 14:47) • مریم2 (24 خرداد 1393, 17:25) • Tahere Noorallahpour (29 مهر 1392, 19:57) • ملیکا (28 مهر 1392, 12:18) • faride sadat (28 مهر 1392, 11:56)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 29 مهر 1392, 09:55 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4993 تا این لحظه
بهارک جون یک سوال:
چرا تو ماهیتابه و فر این کیک ادیه من بافتش میشه مثل باقلوا ولی الان کیک شما در تصویر کاملا پف کرده ؟
البته  کیکم کاملا وسطش پخته میشه و با اون بوی ادویه ها بسیار خوشمزه

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي



کاربرانی که از ssamiraa در این پست تشکر کرده اند samira17 (10 آذر 1393, 13:57)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 29 مهر 1392, 18:48 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4025 تا این لحظه
ssamiraa نوشته است:
بهارک جون یک سوال:
چرا تو ماهیتابه و فر این کیک ادیه من بافتش میشه مثل باقلوا ولی الان کیک شما در تصویر کاملا پف کرده ؟
البته  کیکم کاملا وسطش پخته میشه و با اون بوی ادویه ها بسیار خوشمزه

پف این کیک خیلی زیاد نیست و بافتش کمی منسجم هست .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): samira17 (10 آذر 1393, 13:57) • ssamiraa (2 آذر 1393, 09:40) • مریم2 (24 خرداد 1393, 17:25) • sali (8 بهمن 1392, 16:40) • faride sadat (30 مهر 1392, 09:44) • Tahere Noorallahpour (29 مهر 1392, 19:57)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: کیک 6 ادویه
پستارسال شده در: 20 آبان 1393, 01:35 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
کیک  خوش عطر و بوی ادویه برای چندمین بار. برا مهمونی عصرونه.داغ داغ سرو شد . فقط یه تیکه کوچولوش باقی موند . همه دوست داشتند.
. اینبار از شکر طلایی استفاده کردم.... تشکر ویژه از خانم مبینی عزیزم بابت این رسپی فوق العاده....




کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): samira17 (10 آذر 1393, 13:57) • ssamiraa (2 آذر 1393, 09:41) • مامان 3 قلوها (21 آبان 1393, 14:47) • masumjoon (21 آبان 1393, 09:01) • elham1988 (21 آبان 1393, 08:54) • zahra.sh (20 آبان 1393, 02:39)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 12 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 9 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad