امروز 12 آذر 1399, 17:46



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 346 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 14 اردیبهشت 1393, 10:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 10:47
پست ها : 177
تشکر کرده: 187 تا این لحظه
تشکر شده: 1221 تا این لحظه
ممنون هستی جان.انگری برد رو طبق روایت تصویر دارم اما باب رو چند روز دیگه میذارم.اونم طبق روایت تصویره.چون واقعا وقتم کم بود و باب هم بسیار وقتگیر.فقط 5ساعت تزئینش طول کشید.2شروع کردم 7تموم شد 8 میخواستنش.[/quote]


عالیه انگری برد رو دیدم منتظر باب هم هستم اگه تونستم و درست کردم حتما تلاش میکنم شاگرد خوبی باشم

_________________

هیچ چیز نمی تواند نگرانت کند وقتی که او مراقب توست



کاربرانی که از هستی در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (15 اردیبهشت 1393, 19:12) • chef sarina (14 اردیبهشت 1393, 10:42)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 اردیبهشت 1393, 10:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 دی 1392, 12:51
پست ها : 98
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 242 تا این لحظه
تشکر شده: 170 تا این لحظه
من تجربم توتزیین کیک کمه ومثل شماها هنرمند و حرفه ای نیستم لطفا کمکم کنید
اون هفته برای تزیین کیکم شکلات تخته ای (پارمیدا) رو به روش بن ماری آب کردم روون نشد توش تا3-4 قاشق روغن مایع هم ریختم بازم اونی که میخواستم نشد گذاشتمش تو ماکرو کم مونده بود بسوزه بعدش توش دون دون شد که اصلا باز نمیشدن  آخرش مجبور شدم با پوستکن برش بدمو روی کیک بریزم حالا عکسشو میذارم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 اردیبهشت 1393, 10:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
مریم بانو نوشته است:
من تجربم توتزیین کیک کمه ومثل شماها هنرمند و حرفه ای نیستم لطفا کمکم کنید
اون هفته برای تزیین کیکم شکلات تخته ای (پارمیدا) رو به روش بن ماری آب کردم روون نشد توش تا3-4 قاشق روغن مایع هم ریختم بازم اونی که میخواستم نشد گذاشتمش تو ماکرو کم مونده بود بسوزه بعدش توش دون دون شد که اصلا باز نمیشدن  آخرش مجبور شدم با پوستکن برش بدمو روی کیک بریزم حالا عکسشو میذارم


عزيزم بعد از اينكه شكلات رو آب كردين حالا به هر روشي كه بلديد، بايد تا داغه با قاشق حسابي هم بزنيد تا هم گوله‌هاش باز بشه و هم روغن به خورد شكلات بره و روونتر بشه.
در ضمن بهتره كه از شكلات «ما» استفاده بشه.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (15 اردیبهشت 1393, 19:13) • مریم بانو (14 اردیبهشت 1393, 00:51)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 اردیبهشت 1393, 10:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
هستی نوشته است:
ممنون هستی جان.انگری برد رو طبق روایت تصویر دارم اما باب رو چند روز دیگه میذارم.اونم طبق روایت تصویره.چون واقعا وقتم کم بود و باب هم بسیار وقتگیر.فقط 5ساعت تزئینش طول کشید.2شروع کردم 7تموم شد 8 میخواستنش.



عالیه انگری برد رو دیدم منتظر باب هم هستم اگه تونستم و درست کردم حتما تلاش میکنم شاگرد خوبی باشم[/quote]
ایشالا که حتما از پسش بر میای.فکر کم راحته.دور گیری تصویر خامه شکلاتی هست نه شکلات تمپر شده.بقیه شم که بریلو هست.ظاهرا عکس کیک های صفحه قبل از دید دوستان بهاری مخفی مونده.نگن این حرفا راجب چی هست.صفحه 19 هست عکس کیک.
باب اسفنجی یکم سخته و باید یه بک گراندی از کار حجم بلد باشی تا بتونی کیک رو مثل یه اسفنج برش بزنی و صافش کنی.بویژه جاهای کوچیک و ظریفش مثل دست و پاهاش.اینم مطمئنا میتونی.هر سوالیم داشتی هرجاش بپرس چون باب نکته زیاد داره.عکسایی که ازش دارم فقط طرز خامه کشی نهاییش هست.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): هستی (10 مهر 1393, 11:24) • samira17 (15 اردیبهشت 1393, 19:13)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 اردیبهشت 1393, 11:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
کیکی که به مناسبت 22 بهمن درست کردم و پسرم مدرسه برد. 2 تا کیک 6 تخم مرغی. چون عجله داشتم تصویرم روی کیک خوب منتقل نشد.

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): chef sarina (23 اردیبهشت 1393, 20:40) • ملیکا (16 اردیبهشت 1393, 16:31) • diana77 (16 اردیبهشت 1393, 11:50) • ssamiraa (16 اردیبهشت 1393, 11:01) • مریم2 (15 اردیبهشت 1393, 02:27) • samira17 (15 اردیبهشت 1393, 19:13) • razi69 (15 اردیبهشت 1393, 15:59) • faride sadat (15 اردیبهشت 1393, 12:48) • sali (15 اردیبهشت 1393, 11:53) • Nayere (15 اردیبهشت 1393, 11:24)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 اردیبهشت 1393, 14:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 10:47
پست ها : 177
تشکر کرده: 187 تا این لحظه
تشکر شده: 1221 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
هستی نوشته است:
ممنون هستی جان.انگری برد رو طبق روایت تصویر دارم اما باب رو چند روز دیگه میذارم.اونم طبق روایت تصویره.چون واقعا وقتم کم بود و باب هم بسیار وقتگیر.فقط 5ساعت تزئینش طول کشید.2شروع کردم 7تموم شد 8 میخواستنش.



عالیه انگری برد رو دیدم منتظر باب هم هستم اگه تونستم و درست کردم حتما تلاش میکنم شاگرد خوبی باشم

ایشالا که حتما از پسش بر میای.فکر کم راحته.دور گیری تصویر خامه شکلاتی هست نه شکلات تمپر شده.بقیه شم که بریلو هست.ظاهرا عکس کیک های صفحه قبل از دید دوستان بهاری مخفی مونده.نگن این حرفا راجب چی هست.صفحه 19 هست عکس کیک.
باب اسفنجی یکم سخته و باید یه بک گراندی از کار حجم بلد باشی تا بتونی کیک رو مثل یه اسفنج برش بزنی و صافش کنی.بویژه جاهای کوچیک و ظریفش مثل دست و پاهاش.اینم مطمئنا میتونی.هر سوالیم داشتی هرجاش بپرس چون باب نکته زیاد داره.عکسایی که ازش دارم فقط طرز خامه کشی نهاییش هست.[/quote]

ممنونم بابت اتماد به نفسی که میدی سارینا جان حتما تلاش خودمو می کنم البته من چون واسه خواهر زاده و برادر زاده هام کیک درست میکنم اولی تیر می خوام اون اگری برد رو درست کنم دومیه تقاضای باب داده من قبلا درست کردم بابو ولی دست و پاهاشو نذاشتم حالا می خوام مث شما درست کنم ان شا الله موقش که شد حسابی مزاحمت می شم

_________________

هیچ چیز نمی تواند نگرانت کند وقتی که او مراقب توست



کاربرانی که از هستی در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): chef sarina (15 اردیبهشت 1393, 20:53) • samira17 (15 اردیبهشت 1393, 19:14)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 16 اردیبهشت 1393, 13:17 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4993 تا این لحظه
مثلا زبرا چیز کیک هست برای تولد مادرشوهر گرام


_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي



کاربرانی که از ssamiraa در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 11:11) • chef sarina (23 اردیبهشت 1393, 20:40) • samira17 (20 اردیبهشت 1393, 20:53) • diana77 (17 اردیبهشت 1393, 13:33) • faride sadat (17 اردیبهشت 1393, 11:03) • arghavan (17 اردیبهشت 1393, 09:34) • Nayere (16 اردیبهشت 1393, 21:15) • sali (16 اردیبهشت 1393, 19:26) • ملیکا (16 اردیبهشت 1393, 16:31) • ملیسا (16 اردیبهشت 1393, 16:05) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 اردیبهشت 1393, 20:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
کیک پیراهن مردونه برای روز پدر و مرد برای پدر و همسر عزیزم.
یه کیک اسفنجی کاکائویی-روش خامه شکلاتی+فراستینگ چیز کریم و تزئین نهایی با فوندانت خانوم طوروسیان






کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 14 نفر): مهرنازمامان (31 خرداد 1393, 15:25) • مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 11:12) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 12:58) • najma (24 اردیبهشت 1393, 11:21) • faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 10:51) • diana77 (24 اردیبهشت 1393, 10:40) • ssamiraa (24 اردیبهشت 1393, 09:34) • ملیسا (23 اردیبهشت 1393, 00:27) • Nayere (23 اردیبهشت 1393, 22:48) • ملیکا (23 اردیبهشت 1393, 21:34) and 4 more users
  Rating: 45.16%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 10:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه



کیک شکلاتی با تزئین برای همسر عزیزم به مناسبت روز مرد و پدر
این بار وقت نداشتم برم قنادی و خامه بخرم خودم با خامه صورتی و پودر خامه فرم دادم که برای صاف کردنش خیییییییلی اذیت شدم اصلا صاف نمیشد ناصافیهای سطح کیکم به همین دلیله

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 11:13) • ملیکا (24 اردیبهشت 1393, 16:30) • chef sarina (24 اردیبهشت 1393, 16:17) • ملیسا (24 اردیبهشت 1393, 16:01) • arghavan (24 اردیبهشت 1393, 13:42) • samira17 (24 اردیبهشت 1393, 12:59) • Nayere (24 اردیبهشت 1393, 11:06) • faride sadat (24 اردیبهشت 1393, 10:51)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 اردیبهشت 1393, 22:55 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
كيك به مناسبت روز پدر
براي همسر و پدرم؛ كه پنجشنبه قرار بريم خونشون.
كيك اسفنجي 4 لايه، بين لايه‌هاش موز، گردو و چيپس شكلاتي ريختم.









خيلي تلاش كردم كه رنگ قرمز خوشرنگ در بيارم ولي نشد كه نشد!!!


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Nayere در 25 اردیبهشت 1393, 15:42 .


کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 10 نفر): arghavan (27 اردیبهشت 1393, 08:45) • مریم بانو (27 اردیبهشت 1393, 06:53) • مریم2 (26 اردیبهشت 1393, 11:13) • ملیکا (25 اردیبهشت 1393, 02:13) • عاطفه54 (25 اردیبهشت 1393, 11:56) • najma (25 اردیبهشت 1393, 11:18) • ssamiraa (25 اردیبهشت 1393, 10:30) • chef sarina (25 اردیبهشت 1393, 08:33) • مامان مهرانا (24 اردیبهشت 1393, 00:45) • ملیسا (24 اردیبهشت 1393, 00:05)
  Rating: 32.26%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 346 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad