[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4429: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
• مشاهده مبحث - نان برنجی

امروز 14 آذر 1401, 15:09



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان برنجی
پستارسال شده در: 19 تیر 1392, 15:47 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 تیر 1392, 19:23
پست ها : 64
تشکر کرده: 27 تا این لحظه
تشکر شده: 285 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید  



کاربرانی که از Masume Nasiri در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): banoo3 (28 شهریور 1392, 12:08) • faride sadat (24 شهریور 1392, 12:34) • مریم2 (17 مرداد 1392, 17:15) • samira17 (9 مرداد 1392, 23:11)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 19 شهریور 1392, 03:53 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی
*وقتی میخواستم طرح بزنم ترک می خورد ،آیا داشتن آرد ذرت تو این دستور به خاطر همینه؟
جواب :  احتمالاخمیرتون سفت بوده آرد ذرت پوکش میکنه.
*آیابه کاغذروغنی نیازی نیست؟
جواب : خیر.
*درکدام طبقه فر قراربدیم؟
جواب : طبقه وسط.
*طرز و مدت نگهداریش ؟
جواب : ماندگاری این شیرینی خیلی زیاده فقط درظرف دربسته نگهداری کنید
*ميشه به اين دستور زعفران هم اضافه كرد؟
جواب :  زعفران راباآب کم حل کنیدوبه خمیراضافه کنیدوورزدهید مقدارش بستگی به خودتون داره که چقدردوست داشته باشدشیرینیتون رنگ داشته باشه.
*میشه ازکره استفاده کرد؟
جواب : باکره اصلا خوب نمیشه باید روغن جامدباشه.
*میشه این دستور رو توی ماکروفر هم درست کرد ؟
جواب : با دکمه کانوکشن و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید . از سه پایه کوتاه اسفاده کنید .این شیرینی با مکروفر کمی سفت تر از فر می شه .
*از روغن قنادی میشه استفاده کرد؟
جواب :  بله میشه ولی شیرینی سفت میشه با روغن جامدمعمولی مخلوط کنید.

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند faride sadat (25 شهریور 1392, 08:09)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 25 شهریور 1392, 17:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
hesam25195 نوشته است:
قبل از گذاشتن خمير در يخچال شكل پذيري خوبي داشت و نرم لطيف بود ولي بعد از 24 ساعت كه از يخچال بيرون آوردم به سختي فرم مي گرفت و ترك ميخورد. مشكل از كجاست؟


منم همين مشكل رو داشتم كه كمي گلاب اضافه كردم ولي باعث شد كه شيريني ها كمي در فر پهن شوند!!!

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 28 شهریور 1392, 12:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
آرد ذرت زرده اما ظاهرا بهارك جون اينا اردي دارند كه كيفيتش متفاوته و سفيدرنگه و جايي خوندم كه جايگزين نشاسته ذرتم ميشه.مهم نيست شما همون ارد ذرت زرد رنگو استفاده كنين.خيلي تو رنگ شيريني تاثير نميذاره.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (28 شهریور 1392, 16:46) • Tahere Noorallahpour (28 شهریور 1392, 12:17)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 28 شهریور 1392, 12:17 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
معصومه جان
من یک بسته ارد ذرت خریدم که زردرنگه و نشاسته ی ذرت هم برای دسر هام دارم که سفیدرنگه کدوم رو باید در این دستور به کارببرم میدونم فرمودیداردذرت ولی گویا ارد شما سفید ازهر جا پرسیدم گفتند ارد ذرت زردامکانش هست راهنمایی بفرمایید

عزیزم آرد ذرت و نشاسته ذرت خارجی یکی هستن یعنی در مارکهای خارجی آرد و نشاستشون یکیه ولی بسته بندیهای ایرانی آرد ذرت زرد رنگی دارن و با نشاسته ذرت فرق میکنه .شما تو این دستور میتونید از آرد ذرت ایرانی که زرده استفاده کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (28 شهریور 1392, 00:42) • مریم2 (28 شهریور 1392, 16:46)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 28 شهریور 1392, 13:12 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
خانم نصیری جون معمولا نون برنجی اصیل کرمانشاه زعفرونیه حالا ما اگه بخوایم توی این دستور زعفران استفاده کنیم تو کدوم قسمت و چقدر باید اضافه شه و اینکه خود خشکش باید باشه یا اینکه با آبجوش دم بشه؟

معصوم جون اینو قبلا تو سوالات عمومی پرسیدن و معصومه جان هم جواب دادن.این نقل قول سوال و جواب :
نقل قول:
ميشه به اين دستور زعفران هم اضافه كرد؟
جواب :  زعفران راباآب کم حل کنیدوبه خمیراضافه کنیدوورزدهید مقدارش بستگی به خودتون داره که چقدردوست داشته باشدشیرینیتون رنگ داشته باشه.


_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): masumjoon (30 شهریور 1392, 08:42) • samira17 (28 شهریور 1392, 00:42)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 28 شهریور 1392, 00:32 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4026 تا این لحظه
فکر کنم لازمه یه پست جدا برای آرد ذرت اختصاص بدیم تا این قضیه شفاف سازی بشه .
دوستان گلم درخصوص آرد ذرت قبلا توضیح دادم ولی باز هم توضیح می دم که انشالله مشکل برطرف بشه . آرد ذرت خارجی ( سفید رنگ ) با نشاسته ذرت خارجی ( سفید رنگ ) یکی هست و بین دو انگشت صدای غژ غژ می ده ولی با آرد ذرت ایرانی (زرد رنگ ) فرق داره . چرا ؟ برای اینکه آرد ذرت خارجی ها از ذرت سفید ( عید مروارید سفیده ) بوجود می آد ولی آرد ذرت ایرانی از ذرت زرد ( که همه می شناسیم ) درست می شه . کیفیت و بافت آرد ذرت خارجی خیلی بالاتر از آرد ذرت ایرانی هست و باعث می شه شیرینی یا هر خمیر یا دسری که با اون درست می شه لطیف تر و خوشمزه تر بشه ولی آرد ذرت های ایرانی دونه درشت هستن و لطافت آرد ذرت خارجی ها رو ندارن . پس لطفا برای اینکه کیفیت شیرینی ها و دسرها و کیک ها تون خوب باشه آرد ذرت ایرانی رو جایگزین خارجی نکنید .
حالا چرا بعضی  دستورها می گن آرد ذرت و بعضی دستورها می گن نشاسته ذرت و آیا می شه این دو رو بجای هم استفاده کرد ؟ در بعضی از کشورها از کلمه آرد ذرت و در بعضی کشورهای دیگه بجای آرد ذرت ، نشاسته ذرت می گن ( که درواقع هر دو یکی هست ) ولی موقع ترجمه دستورات به فارسی ، این دو از هم جدا شده ( حتی ما هم در فروشگاه آرد ذرت و نشاسته ذرت بصورت جدا داریم چون نمی تونم بعضی ها رو نسبت به این قضیه توجیه کنیم ) .

نتیجه نهایی : آرد ذرت خارجی ( سفید رنگ ) با نشاسته ذرت خارجی ( سفید رنگ ) یکی هست ولی ( طبق نوشته سطر اول ) با آرد ذرت های ایرانی ( زرد رنگ ) فرق دارن .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مریم2 (29 شهریور 1392, 10:58) • faride sadat (29 شهریور 1392, 10:54) • samira17 (28 شهریور 1392, 00:43)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 6 اسفند 1392, 13:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 اسفند 1392, 12:03
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام مرسی بابت دستور خوبتون میشه مقدارها رو به پیمانه برام بگین طاهره جون .....ممنون عزیزم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 6 اسفند 1392, 14:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
sali نوشته است:
Nayere نوشته است:
soroor01 نوشته است:
با سلام. توي سوالات عمومي گفته بوديد كه روغن قنادي شيريني رو سفت ميكنه. خوب روغن جامداي الانم كه نيمه جامدن. پس چيكار كنيم؟؟؟؟


سرور جان، مي‌توني از روغن جامد اصيل استفاده كني. براي پخت شيريني عاليه.


نیره جون روغن جامد اصیل که دیگه تولید نمیشه اگه مارکی رو سراغ داری که هنوز میزنه اعلام کن منم در ب در دنبالشم


من هفته پيش 5 كيلويي‌اش رو خريدم 45000 تومان


از کجا خریدی نیره جون؟

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 6 اسفند 1392, 15:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
از محل.
سر كوچمون بغل بانك مسكن يه دونه سوپري كوچولو هست اسمش سوپر ميثمه اگه اومدي اونورها حتما مي‌بينيش. از اونجا.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند samira17 (6 اسفند 1392, 15:32)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad