[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4429: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
• مشاهده مبحث - نان برنجی

امروز 14 آذر 1401, 14:37



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 18 فروردین 1393, 19:46 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
اینم نون برنجی های من با دستور خانم جنت دوست عالی بود بوی عطرش تو کل ساختمون پیچیده بود اصلا خمیرش سفت نبود البته ارد برنجش خیلی مهمه که چطوری درست بشه

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): عاطفه54 (3 تیر 1393, 23:40) • azam (22 فروردین 1393, 01:15) • samira17 (19 فروردین 1393, 16:22) • Nayere (19 فروردین 1393, 09:08)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 18 فروردین 1393, 20:38 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
ملیسا نوشته است:
اینم نون برنجی های من با دستور خانم جنت دوست عالی بود بوی عطرش تو کل ساختمون پیچیده بود اصلا خمیرش سفت نبود البته ارد برنجش خیلی مهمه که چطوری درست بشه

عارفه جون اونایی که دورنگ هست رو چه طوری درست کردید

تا عارفه جون بیان من بگم
خمیر زیری رو قرار میدین بعد یه تیکه کوچیک از خمیر رنگ دیگه روش میذارین و اطرافش رو آروم با دست رو خمیر قبلی باز میکنین(خیلی کم) و روش رو مهر میزنید و کاملا یه تیکه میشه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): azam (22 فروردین 1393, 01:15) • samira17 (19 فروردین 1393, 16:22) • Nayere (19 فروردین 1393, 09:09) • ملیسا (18 فروردین 1393, 21:25) • مریم2 (18 فروردین 1393, 20:53)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 فروردین 1393, 21:35 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
شیرینی برنجی : روغن صاف 220 گرم   پودر شکر 180 گرم   زرده 2عدد   تخم مرغ یکی  گلاب 30ml   ارد برنج 600 گرم

روغن + پودر شکر 1 دقیقه میزنیم
زرده ها + تخم مرغ  را به مواد بالا افزوده و 1دقیقه مجددا میزنیم
گلاب را ریخته و بعد ارد را اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم در نهایت خمیر نسبتا چسبناکی حاصل میشود که با 1-2 ساعت استراحت برطرف میشود
بعد به شکل دلخواه خمیر را درمیاوریم و در سینی چرب نشده می چینیم و در فر 180 قرار میدهیم بعد از پخت میگذاریم کامل شیرینی خنک شود بعد با کاردک جدا میکنیم.

نکته: حتما ارد برنج رو خودتون درست کنید و از الک حریر رد کنین اگر خمیر خشک بود کمی گلاب اضافه کنین


_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (26 فروردین 1393, 00:06) • azam (22 فروردین 1393, 01:15) • faride sadat (19 فروردین 1393, 10:29) • مریم2 (18 فروردین 1393, 00:10)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 فروردین 1393, 00:17 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
طرز تهیه ارد برنج: ابتدا 3پیمانه برنج را 24 ساعت خیس میکنیم بعد آب آنرا خالی کرده و برنج را روی پارچه متقال می ریزیم تا آب اضافیش خالی شده و برنج دو نم شود سپس کم کم در اسیاب ریخته و از الک رد می کنیم وقتی تمام برنج را اسیاب کردیم آنرا روی یک پارجه متقال دیگر پخش میکنیم و میگذاریم چند روز بماند و خشک شود ( من 4 روز گذاشتم ) بعد مجددا الک میکنیم و هنگام مصرف از الک حریر رد میکنیم

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (26 فروردین 1393, 00:06) • faride sadat (25 فروردین 1393, 17:35) • azam (22 فروردین 1393, 01:14) • Nayere (19 فروردین 1393, 09:15) • مریم2 (18 فروردین 1393, 00:37)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 20 فروردین 1393, 23:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7498 تا این لحظه
نان برنجي با دستور خانم نصيريان عزيزم:



دفعه اول كه درست كردم بعد از استراحت، خمير حالت سفتي و خشكي داشت كه كمي گلاب بهش اضافه كردم ولي دفعه دوم بعد از استراحت حدود 5 ساعت گذاشتم توي دماي آشپزخونه موند و به قدري خمير لطيفي شده بود كه لذت بردم.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (26 فروردین 1393, 00:06) • faride sadat (21 فروردین 1393, 10:41) • Tahere Noorallahpour (20 فروردین 1393, 00:50) • azam (20 فروردین 1393, 23:57) • مریم2 (20 فروردین 1393, 23:52)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 22 فروردین 1393, 13:04 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
پست ها : 247
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
نان برنجی با دستور خانم نصیریان



کاربرانی که از diana77 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): عاطفه54 (3 تیر 1393, 23:39) • samira17 (26 فروردین 1393, 00:07) • Nayere (23 فروردین 1393, 07:34) • ملیکا (22 فروردین 1393, 01:47) • azam (22 فروردین 1393, 14:18) • Tahere Noorallahpour (22 فروردین 1393, 14:15) • مریم2 (22 فروردین 1393, 13:10)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 22 فروردین 1393, 01:48 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه
azam نوشته است:
ملیسا نوشته است:
طرز تهیه ارد برنج:


عارفه جان برنج باید ایرونی باشه یا اینکه فرقی نداره؟

صد در صد برنج ایرانی مرغوب

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (26 فروردین 1393, 00:07) • مریم2 (23 فروردین 1393, 17:17) • azam (23 فروردین 1393, 16:20) • ملیسا (23 فروردین 1393, 07:21)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 فروردین 1393, 07:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
azam نوشته است:
ملیسا نوشته است:
طرز تهیه ارد برنج:


عارفه جان برنج باید ایرونی باشه یا اینکه فرقی نداره؟


همونطور که طاهره جون گفتن 100% ایرانی باشه من مارک مشعوف اسفاده میکنم

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (26 فروردین 1393, 00:07) • مریم2 (23 فروردین 1393, 17:17) • azam (23 فروردین 1393, 16:20) • Tahere Noorallahpour (23 فروردین 1393, 15:18)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 20 اردیبهشت 1393, 19:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
شیرینی برنجی ساده



شیرینی برنجی زعفرانی


_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): عاطفه54 (3 تیر 1393, 23:38) • ملیکا (20 اردیبهشت 1393, 02:33) • faride sadat (20 اردیبهشت 1393, 22:48) • Tahere Noorallahpour (20 اردیبهشت 1393, 20:31) • sana (20 اردیبهشت 1393, 20:28)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان برنجی
پستارسال شده در: 3 تیر 1393, 23:36 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
نان برنجی ...........
طعمش فوق العاده شده بود . ممنونم .
انگار همه مثل من موندند که خانم نصیری نازنین از چه آرد ذرتی و با چه مارکی استفاده کردند که شیرینیشون سفید رنگ شده ؟
عایا آرد ذرت خارجی/ همون نشاسته ذرت خارجی هست ؟ یا ............؟
من آرد برنج رو هم طبق روش عارفه خانم حاضرکردم ، اما از حریر عبور ندادم و یکروز در معرض هوا قرار دادم . اولی به دلیل تنبلی و دومی بخاطر عجله داشتن .
فرصت نداشتم که خمیرو چند ساعت بعد از استراحت در دمای محیط قرار بدم و با کمی گلاب نرمش کردم .
راستی از عارفه جون عزیزم هم تشکر ویژه دارم ...................




کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): samira17 (14 مرداد 1393, 16:23) • Tahere Noorallahpour (4 تیر 1393, 18:54) • ملیسا (4 تیر 1393, 09:10) • Nayere (4 تیر 1393, 07:49) • ملیکا (3 تیر 1393, 00:00) • عاطفه54 (3 تیر 1393, 23:38)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad