امروز 20 بهمن 1401, 06:17



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 27 مرداد 1392, 22:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
ليدي فينگر


مواد لازم:
تخم مرغ.............۳عدد
شکر..................۶ قاشق غذاخوری
آرد.....................۴/۳ لیوان
پودر قند..............۶ ق غذاخوری
وانیل.................نوک چاقو


طرز تهیه:

پيوست:
lydi finger1_1.jpg
lydi finger1_1.jpg [ 131.06 KiB | بازديد 15353 بار ]



فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ماسوره ای به قطر یک و نیم سانت نیاز دارید.کمتر یا بیشتر خیلی تفاوت نمی کنه.

کاغذ روغنی به سایز سینی فرتون ببرید.دو خط موازی به فاصله ۷سانتی متر رسم کنید.بعد ۶ سانت برید پایینتر و دو خط موازی با فاصله ی ۷سانتی متری دیگه ای رو رسم کنید.
حالا کاغذ رو پشت و رو کنید و در سینی فر بگذارید.چون نمیخواییم جوهر بخوریم.

تخم مرغ ها رو بذارید بیرون از یخچال تا هم دمای محیط بشن.دو کاسه بزرگ انتخاب کنید.زرده و سفیده های تخم مرغ ها رو جدا کنید و هر کدوم رو جداگانه در کاسه ها بریزید.
سفیده رو با همزن برقی خوب میزنیم تا سفید بشه.بعد شکر رو میریزیم و دوباره اونقدر میزنیم تا سفیده براق بشه و وقتی همزن رو خاموش می کنید و از مایه بکشید بیرون،سفیده کشدار بشه.

زرده ها رو با وانیل مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم.زرده هم خورده رو به سفیده ها اضافه می کنیم و به آرومی فولد میکنیم.یعنی ساعتگرد یا پاد ساعتگرد و از رو به زیر تا پف مایه نخوابه.چون اگه دقت کنید بکینگ پودری در کار نیست و تمام پف شیرینی ها به تخم مرغشه.

آرد رو کم کم روی مایه الک میکنیم و به آرومی فولد می کنیم.مایه پفکی مون رو در قیف با ماسوره ساده گرد ۵/۱ سانتی بریزید و با زاویه ۴۵ درجه از روی خط اولی بکشید تا به خط پاینی که ۷سانت فاصله ش بود برسید.یعنی طول لیدی فینگرها ۷سانت میشه.این فاصله که تموم شد و به آخر خط رسیدید،میرید رو دو خط بعدی که فاصله شون ۷ سانته و همین عمل رو تکرار میکنید.حدودا ۴۵ تا لیدی فینگر باید داشته  باشید.پس ما در مجموع باید دو سری لیدی فینگر داشته باشیم.

با الک پودر قند رو روی لیدی فینگر ها میپاشیم چون لیدی فینگرها  شیرین هستند.میتونید سینی رو کج کنید تا پودرقند ها یک سمت جمع بشن و بریزیدشون بیرون از سینی.همینطورم میشه بذارید بمونه.

سینی رو تو فر گرم شده میذارید و ۱۰ دقیقه زمان میدید بمونه.بعد سینی رو بچرخونید و بذارید ۵ دقیقه دیگه هم بمونه.میتونید چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا یه هوا تغییر رنگ بدن.در کل شیرینیها باید سفید باشن.زیر شیرینی ها باید طلایی شده باشه.

سینی رو که از فر دروردید،سریعا و تا هنوز داغ هستند،با کمک کفگیر بزنید زیر شیرینی ها و سریع از کاغذ جداشون کنید.اگر بذارید سرد بشن از کاغذ جدا نمیشن.بذارین رو توری تا خنک بشن.

پيوست:
leydi finger2_2.jpg
leydi finger2_2.jpg [ 154.84 KiB | بازديد 15353 بار ]



لیدی فینگر ها باید کاور ترک خورده ی نسبتا خشکی داشته باشن و درونشون نرم و اسفنجی باشه.زود خشک میشن و حتما برای همون روز مصرفتون درست کنید.به مدت حداکثر ۲هفته هم در فریزر قابل نگهداری هستند.

منبع:شف طيبه و مطبخكده سارينا



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 13 نفر): diana77 (9 دی 1392, 23:25) • azam (8 دی 1392, 22:10) • ملیکا (25 آذر 1392, 00:43) • ssamiraa (23 شهریور 1392, 16:04) • soheyla (1 شهریور 1392, 01:36) • Nayere (1 شهریور 1392, 21:10) • Roya.ENG (1 شهریور 1392, 09:45) • samira17 (28 مرداد 1392, 18:39) • مریم2 (28 مرداد 1392, 11:14) • baharak mobini (27 مرداد 1392, 01:04) and 3 more users
  Rating: 41.94%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 14:20 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4994 تا این لحظه
وای که من هر چی فکر کردم نفهمیدم چیکار کردی سارینا ؟...............تو اون قسمتی که داری خط میکشی رو کاغذ روغنی ؟

راستی اگه من این همه لیدی فینگر نخوام میتونم موادو نصف کنم؟

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 14:55 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
ssamiraa نوشته است:
وای که من هر چی فکر کردم نفهمیدم چیکار کردی سارینا ؟...............تو اون قسمتی که داری خط میکشی رو کاغذ روغنی ؟

راستی اگه من این همه لیدی فینگر نخوام میتونم موادو نصف کنم؟

بله من با نصف مواد درست کردم و فک کنم 24 تا داد.اخه کلش 48 تا میشه و من زیادم بود.شاید نصفش 12 میشد.چرا یادم رفته؟با نصف درست کن.تخم مرغم دو تا کوچیک بذار یا واقعا یکی و نصفی بذار.

ببین کاغذ رو اندازه سینیت میبری.تا جایی که کمی از لبه ها رو هم پوشش بده.بعد ته سینی رو چرب کن و کاغذ رو فیکس کن روش.حالا از سر سینیت 3سانتی بیا پایین و یه خط بکش با خطکش.از یه سمت تا سمت کاغذ بشه.منظور کل طول رو خط بیاد.
بعد 7سانت میای پایین و به موازلت اون یه خط دیگه به هخمون طول میکشی.مثلا طول سینیت 40 سانته طول خطتت 35 سانتی بشه.حالا دو خط به فاصله 7 سانت داریم.
6سانت از خط پایینی پایینتر بیا و یخط دیگه به همون طول و موازاتشون بکش.بعد 7سانت بیا پایین و یه خط دیگه به هخون طول و موازات.اوکی؟
قیف رو باید با زاویه 45 درجه بگیری بصورت اریب از سر خط بالا تا پایینی که 7 سانته فاصله شون.یعنی طول هر لیدی فینگر  بیش از 7سانت میشه چون اریب ماسوره زدیم.متوجه شدی؟
متاسفانه اون موقع تصمیم به نشر مطالبم نداشتم و عکس نگرفتم از مراحلشون.شرمنده.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند ssamiraa (8 دی 1392, 17:16)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 15:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
یه جایی توی همین سایت طاهره خانوم عکس این مراحلی که گفتین رو گذاشتن دیشب دیدم ولی الان یادم نمیاد کجا بود احتمال زیاد پرسش وپاسخ شیرینی پزی باشه اگه پیداش کنم بهتون میگم

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند ssamiraa (8 دی 1392, 17:16)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 15:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
ایناهاش :درخواست آموزش دستور صفحه 7

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ssamiraa (8 دی 1392, 17:16) • chef sarina (8 دی 1392, 17:01)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 17:18 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4994 تا این لحظه
chef sarina نوشته است:
ssamiraa نوشته است:
وای که من هر چی فکر کردم نفهمیدم چیکار کردی سارینا ؟...............تو اون قسمتی که داری خط میکشی رو کاغذ روغنی ؟

راستی اگه من این همه لیدی فینگر نخوام میتونم موادو نصف کنم؟

بله من با نصف مواد درست کردم و فک کنم 24 تا داد.اخه کلش 48 تا میشه و من زیادم بود.شاید نصفش 12 میشد.چرا یادم رفته؟با نصف درست کن.تخم مرغم دو تا کوچیک بذار یا واقعا یکی و نصفی بذار.

ببین کاغذ رو اندازه سینیت میبری.تا جایی که کمی از لبه ها رو هم پوشش بده.بعد ته سینی رو چرب کن و کاغذ رو فیکس کن روش.حالا از سر سینیت 3سانتی بیا پایین و یه خط بکش با خطکش.از یه سمت تا سمت کاغذ بشه.منظور کل طول رو خط بیاد.
بعد 7سانت میای پایین و به موازلت اون یه خط دیگه به هخمون طول میکشی.مثلا طول سینیت 40 سانته طول خطتت 35 سانتی بشه.حالا دو خط به فاصله 7 سانت داریم.
6سانت از خط پایینی پایینتر بیا و یخط دیگه به همون طول و موازاتشون بکش.بعد 7سانت بیا پایین و یه خط دیگه به هخون طول و موازات.اوکی؟
قیف رو باید با زاویه 45 درجه بگیری بصورت اریب از سر خط بالا تا پایینی که 7 سانته فاصله شون.یعنی طول هر لیدی فینگر  بیش از 7سانت میشه چون اریب ماسوره زدیم.متوجه شدی؟
متاسفانه اون موقع تصمیم به نشر مطالبم نداشتم و عکس نگرفتم از مراحلشون.شرمنده.

عاشقتممممممم که اینقدر خوشگل توضیح میدی...........کامل متوجه شدم.........مرسی بوووووووووووووس

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي



کاربرانی که از ssamiraa در این پست تشکر کرده اند chef sarina (9 دی 1392, 08:14)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 17:21 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4994 تا این لحظه
najma نوشته است:

دستت طلا گلمممممممممممم



حالا بیا و درستش کن..........ماسوره به قطر یک و نیم سانتی ندارم............حالا چه خاکی تو سرم کنم

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 8 دی 1392, 03:54 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5217 تا این لحظه
ssamiraa نوشته است:
najma نوشته است:

دستت طلا گلمممممممممممم



حالا بیا و درستش کن..........ماسوره به قطر یک و نیم سانتی ندارم............حالا چه خاکی تو سرم کنم

مشکلی نیست سمیرا جان میتونی سر قیفت رو به همین اندازه برش بدی و بدون ماسوره کار کنی . یه کم سخت تر هست ولی شدنیه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (9 دی 1392, 12:28) • ssamiraa (9 دی 1392, 11:40) • masumjoon (9 دی 1392, 09:10) • chef sarina (9 دی 1392, 08:14) • ملیکا (8 دی 1392, 03:58)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 9 دی 1392, 11:46 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:50
پست ها : 1618
محل سکونت: مشهدمقدس
تشکر کرده: 7219 تا این لحظه
تشکر شده: 4994 تا این لحظه
Tahere Noorallahpour نوشته است:
ssamiraa نوشته است:
najma نوشته است:

دستت طلا گلمممممممممممم



حالا بیا و درستش کن..........ماسوره به قطر یک و نیم سانتی ندارم............حالا چه خاکی تو سرم کنم

مشکلی نیست سمیرا جان میتونی سر قیفت رو به همین اندازه برش بدی و بدون ماسوره کار کنی . یه کم سخت تر هست ولی شدنیه.

مرسی طاهره جون............دیشب از یکی از دوستان شنیدم با بیسکوئیت پتی بور درست کرده ما هم امتحان کردیم خامه فرم گرفته هم استفاده نکردم خامه رو عادی ریختم.........فردا که استفاده شد هم عکسشو براتون میزارم هم نظر مهمونا رو

_________________
بايد دنيا را کمي بهتر از آنچه تحويل گرفته اي تحويل دهي
خواه با فرزندي خوب،
خواه با باغچه اي سرسبز
خواه با اندکي بهبود شرايط اجتماعي
و اينکه بداني حتي فقط يک نفر
با بودن تو ساده تر نفس کشيده است
يعني تو موفق شده اي



کاربرانی که از ssamiraa در این پست تشکر کرده اند Tahere Noorallahpour (9 دی 1392, 16:59)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ليدي فينگر
پستارسال شده در: 1 دی 1393, 19:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2861 تا این لحظه
سلام دوستان من لیدی فینگرمو با همین دستور درست کردم خیلی عالی شد
فقط پوسته کرانچی بعضی از اونا ازش جدا شد عکسشو میزارم تا اگه کسی میدونه دلیلشو بگه

پيوست:
IMG_1791.JPG
IMG_1791.JPG [ 71.87 KiB | بازديد 14579 بار ]
پيوست:
IMG_1791.JPG
IMG_1791.JPG [ 71.87 KiB | بازديد 14579 بار ]

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.



کاربرانی که از مامان مهرانا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Nayere (6 دی 1393, 11:00) • zahra.sh (6 دی 1393, 10:29) • faride sadat (4 دی 1393, 10:48) • sana (3 دی 1393, 13:26) • ssamiraa (3 دی 1393, 12:43)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad