امروز 1 اسفند 1398, 00:32



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 53 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 05:08 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


برای مشاهده طرز تهیه این دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 16 نفر): p.feizi (3 آذر 1392, 08:09) • ssamiraa (2 آذر 1392, 02:00) • samira17 (26 آبان 1392, 12:45) • faride sadat (26 آبان 1392, 09:42) • Tahere Noorallahpour (25 آبان 1392, 19:24) • ملیکا (25 آبان 1392, 12:39) • مامان خونه (25 آبان 1392, 12:04) • minda (25 آبان 1392, 11:37) • Nayere (25 آبان 1392, 11:30) • baran (25 آبان 1392, 09:16) and 6 more users
  Rating: 51.61%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 10:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
هستی نوشته است:
سلام من چند تا سوال داشتم اول اینکه چرا خمیر مایه رو مث روشهای دیگه ی نون نمیذاریم توی شیر عمل بیاد و چه تاثیری داره که روی خمیر پاشیدین دوم اینکه نمیدونم من بلد نیستم یا همین جوریه طعم اکثر نونها مثل همه چه فرقی میکنه مثلا این نون رو با دستور نون دیگه ای درست کرد ببخشید که ابتداییه سوالام ولی واقعا نمیدونم خوب آخه من هر چی نون درست میکنم  همه مثل همند فقط شکلشون فرق میکنه یه چیز دیگه نونای من سفت میشن میدونم که شاید آرد زیاد میزنم ولی آخه من تا حدی میریزم که نچسبه به دست نمیریزم هم که نمیشه بازم معذرت

دوست خوبم خانوم مبینی توی دستور هم ذکر کردن خمیر مایه فوری شما اگه از خمیر مایه غیر فوری استفاده میکنید باید عملش بیارید و استراحت هم بدین خودتون هم جواب خودتون رو دادین که آرد زیاد میزنید کمی استراحت بدین و کمی نه زیاد ورز بدین یا حداقل فقط میز کارتون رو آرد پاشی کنین که نچسبه جای اینکه به خود خمیر آرد بزنین اونجوری سفت هم نمیشه.

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 11:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
هستی نوشته است:
سلام من چند تا سوال داشتم اول اینکه چرا خمیر مایه رو مث روشهای دیگه ی نون نمیذاریم توی شیر عمل بیاد و چه تاثیری داره که روی خمیر پاشیدین دوم اینکه نمیدونم من بلد نیستم یا همین جوریه طعم اکثر نونها مثل همه چه فرقی میکنه مثلا این نون رو با دستور نون دیگه ای درست کرد ببخشید که ابتداییه سوالام ولی واقعا نمیدونم خوب آخه من هر چی نون درست میکنم  همه مثل همند فقط شکلشون فرق میکنه یه چیز دیگه نونای من سفت میشن میدونم که شاید آرد زیاد میزنم ولی آخه من تا حدی میریزم که نچسبه به دست نمیریزم هم که نمیشه بازم معذرت

هستي جان مي‌تونيد به جاي اينكه آرد زياد به خميرتان بزنيد دستتان را آردي كنيد. من هميشه اين كار را انجام مي‌دهم. و نتيجه خوبي هم گرفته‌ام.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 11:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:52
پست ها : 482
تشکر کرده: 534 تا این لحظه
تشکر شده: 1757 تا این لحظه
سارینا نوشته است:
سلام میشه در مواقعی که عجله داریم از خمیر اماده در نان فانتزی استفاده کنیم و بقیه مراحل را ادامه دهیم

نان قیفی رو میتونین با هرنوع خمیری مثل خمیر پیتزا،خمیر پیراشکی که حتی پودرهای امادشون هم هست،خمیرجادویی و...درست کنین. بسیار مناسب سرو انواع پیش غذاهاس برای مهمانیهاست.از انواع مایه گوشتی و مرغی و کالباس و..گرفته تا انواع سالاد وسالاد الویه و ماکارونی و...تا لقمه های نان و پنیر و سبزی برای سفره های عقد و مناسبات مذهبی و...میتونین ازین شیوه استفاده کنین.
من اینجا دیگه ازین قیفها پیدا نمیکنم.دلم خوووونه.نمیدونم فروشگاه داره یا نه.



کاربرانی که از chef sarina در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (5 آذر 1392, 13:47) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:29) • faride sadat (25 آبان 1392, 12:07) • Nayere (25 آبان 1392, 11:56)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 21:27 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
pegah13 نوشته است:
سلام بهار خانوم،خسته نباشین
میشه بگین درست متوجه شدم یا نه؟
اینی که گفتین خمیر مایه فوری 2+1/4 ق م  ( 2 ق م + یک چهارم ق م )   یعنی اینکه اول 2 ق م و باز یک چهارم ق م  اضافه میکنیم؟

یه س.ال دیگه هم داشتم، چرا از شکر استفاده میکنیم تو این خمیر؟

ممنون و متشکر

بله درست فرمودید " اول 2 ق م و باز یک چهارم ق م  اضافه میکنیم "
شکر برای عمل کردن خمیر مایه کمک می کنه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (5 آذر 1392, 13:47) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:29)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 21:28 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
banafsheh.dolatyar نوشته است:
سلام خیلی دستور خوبی بود فقط میشه چند نمونه فیلینگ هم مثال بزنید؟چون بافت نونها شکنندس نمیدونم با چی میشه خوردش.ممنون

این نون بافت بسیار نرم و خوشمزه ای داره . با فیلینگ های مختلفی هم می شه پر کرد که انشالله یکی دو نمونه رو بعدا در سایت می ذاریم

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (5 آذر 1392, 13:57) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:38) • ملیسا (25 آبان 1392, 21:31)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 22:33 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 مرداد 1392, 12:13
پست ها : 104
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 286 تا این لحظه
تشکر شده: 258 تا این لحظه
نون قیفی پایه جدا نشدنی مهمونیای منه همیشه از مهمونیای عصر گرفته تا سفره افطار ازش استفاده میکنم.وبسته به نوع مهمونی فیلینگشو تعیین می کنم .ایندفعه الویه گذاشتم دستور خمیر من ونحوه پیچیدن من کمی متفاوته من اکثر مواقع حتی تا دو ماه( تو ظرف دربست که رو نونها کیسه فریزر کشیدم بعد درب ظرف بسته شده )تو فریزر نگهداری می کنم اگه فیلینگم موادپیتزا باشه که همینطور یخ در میارم وداخلش پر میکنم وتو ماکروفر ....عالیییییییی....انگار همین الان پخته شده من روی تخته باز می کنم وبا پیتزا بر یک سانتی نوار میکنم وبرام راحتتر وسریعتره .بادستور خمیر خودم حدود50-45عدد نون بهم میده.ممنون ازتون بهار جون که این نون اموزش دادید چون بسیار بسیار شیک وکاربردیه.



کاربرانی که از مهرنازمامان در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): Tahere Noorallahpour (26 آذر 1392, 16:30) • samira17 (5 آذر 1392, 13:57) • faride sadat (26 آبان 1392, 11:15) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:38) • baharak mobini (25 آبان 1392, 00:11) • ملیسا (25 آبان 1392, 23:08)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 23:53 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 مرداد 1392, 12:13
پست ها : 104
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 286 تا این لحظه
تشکر شده: 258 تا این لحظه
این نون قیفی منه ک فیبینگش الویه هست ...البته با عجله تزیین شد چون قرار بود روی هر کدوم گل با ژامبون باشه  :( ... ولی چون وقت کم اومد با چندتا جعفری خلاصه شد :)




کاربرانی که از مهرنازمامان در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): samira17 (5 آذر 1392, 13:57) • diana77 (26 آبان 1392, 21:34) • >>الی<< (26 آبان 1392, 11:20) • faride sadat (26 آبان 1392, 11:16) • masumjoon (26 آبان 1392, 09:08) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:39) • ملیکا (25 آبان 1392, 00:39) • baharak mobini (25 آبان 1392, 00:12) • Tahere Noorallahpour (25 آبان 1392, 00:00)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 00:18 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
soroor01 نوشته است:
سلام. ميخواستم بدونم با اين خمير چه تعداد نون قيفي ميشه درست كرد و اينكه ميشه خمير رو نگه داشت تا يكسري از نونها آماده بشه و دوباره سري بعدي رو گذاشت؟


بستگی به مقدار آردی که اضافه می کنید متفاوته ولی با مقدار آردی که من اضافه کردم 800 گرم خمیر داد که به 16 قسمت 50 گرمی تقسیم کردم . پیشنهاد می کنم در همین تعداد قیف داشته باشید که همه رو با هم در فر بذارید . ولی اگه تعداد قیف تون کمتره بقیه خمیرو در یخچال بذارید و بعد از پختن و سرد شدن نان ها و جدا کردن نانها ، به پختن بقیه خمیر ادامه بدین .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (26 آبان 1392, 12:45) • soroor01 (26 آبان 1392, 08:53) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:39)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان قیفی
پستارسال شده در: 25 آبان 1392, 01:13 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
این هم یه نمونه از کاربرد های نون قیفی


_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): zahra.sh (16 شهریور 1393, 13:27) • p.feizi (3 آذر 1392, 08:04) • samira17 (26 آبان 1392, 12:46) • >>الی<< (26 آبان 1392, 11:20) • مریم2 (26 آبان 1392, 05:39) • baharak mobini (25 آبان 1392, 01:18) • ملیکا (25 آبان 1392, 01:15)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 53 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad