امروز 30 شهریور 1399, 06:35



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 21:03 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5571 تا این لحظه
خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده  یا جادویی)


دوستان عزیز، برایتان یک دستور بسیار عالی کلوچه دارم... من عاشق نتیجه عالی رسپی و سریع و آسان آن هستم
سایر دوستانی که این رسپی را تهیه کردند متفق بودند این کیک را داغ با کره میل کنید تا پی به بی نظیر بودن طعم آن ببرید.
این دستور ساده می تواند ایده ای برای سایر کیک ها، پای، رول سوسیس و بیس اولیه پیتزا باشد، کافیست به آن شیرینی یا نمک یا سایر طعم دهنده ها را بیفزایید.این کیک را می توان هم مستقیم از فر درآورد وبصورت داغ سرو کرد هم مدتی در یخچال قرار داد و سپس سرو کرد.
همچنین هر چونه برای سرخ کردن در ماهی تابه عالی است.مطمئنم کافیست یک بار از ااین دستور استفاده کرده تا برای همیشه منوی ثابت تان قرار گیرد.

مواد لازم:

آرد 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر گرم 250 میلی لیتر
روغن مایع6 قاشق غذاخوری
مایه خمیر یک پاکت ( 11 گرمی )
نمک یک قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )

طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایه خمیر را اضافه کنید.آرد را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد ( به اصطلاح مایه از آرد سیر شد ) و نیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.
بعد از در اوردن از فر



این هم من با دستور بالا پختم لایه میانیش خرمای تفت داده شده در روغن هست با کنجد و دارچین مقدار شکر خمیرش رو هم 3 ق غ پر ریختم و نمکش رو نصف ق چ







با فاصله در ظرف چیدم چون 15 مین استراحت ثانویه دادم و در استراحت دوم چونه ها حجمشون بیشتر میشند و به هم میچسبند



بعد از استراحت دوم رومال رو زدم ترکیب شیر زرده و زعفرون و بعد در فر از پیش داغ شده با دمای 180 به مدت 20 مین گذاشتم



بعد از پخت



اینم برش خورده اش






در دستور استراحت دوم قید نشده ولی به نظر من هر خمیری احتیاج به استراحت دوم داره 15 تا 20 مین بافتش عالی خیلی سریع اماده میشه بی نهایت خوشمزه است پیشنهادم اینه امتحانش کنید هر چیزی رو میتونید با این خمیر تهیه کنید مثلا وسطش پنیر سبزی و گردو بزارید برای مدسه ی بچه ها انواع مارمالاد مواد پیتزا مواد ماکارانی و .....

منبع اصلی ؟ _ مامی سایت

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


آخرين ويرايش توسط مریم2 on 31 اردیبهشت 1393, 09:15, ويرايش شده در 3.


کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 14 نفر): مونا (7 تیر 1393, 17:30) • ملیسا (2 خرداد 1393, 18:22) • مامان مهرانا (1 خرداد 1393, 17:50) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 13:22) • Nayere (31 اردیبهشت 1393, 07:54) • luna (30 اردیبهشت 1393, 11:41) • ssamiraa (30 اردیبهشت 1393, 09:16) • faride sadat (30 اردیبهشت 1393, 09:12) • Tahere Noorallahpour (29 اردیبهشت 1393, 00:34) • sali (29 اردیبهشت 1393, 22:15) and 4 more users
  Rating: 45.16%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 23:34 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5571 تا این لحظه
sali نوشته است:
مریم2 نوشته است:
خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )


منبع اصلی ؟ _ مامی سایت


مریم جون من این خمیر رو درستیدم اتفاقا میخواستم دستورشو پست کنم واقعا خوشمزه اس اما اسم خمیر من خمیر جادویی بود از سایت روزمنو


فرشته جون بله به نظر من هم که خیلی عالی بود نمی دونم توی مامی سایت این اسمش بود البته به نظر من هم واقعا جادویی ولی دستور اصلی از یک سایت خارجی انگار برداشته شده

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 اردیبهشت 1393, 11:28 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
هستی نوشته است:
مریم جون ببخشید سوالم یه ذره شاید خنده دار باشه
میگم این خمیر میشه جایگزین خمیر های دیگه بشه مثلا خمیر پیتزا خمیر پیراشکی یا خمیر نونها یا همی غذاهی خمیری حالا اسمشو یادم نیست مث اون که خودت درست کرده  بودی


بله عزیزم . مریم جان که گفتند:


این دستور ساده می تواند ایده ای برای سایر کیک ها، پای، رول سوسیس و بیس اولیه پیتزا باشد، کافیست به آن شیرینی یا نمک یا سایر طعم دهنده ها را بیفزایید.این کیک را می توان هم مستقیم از فر درآورد وبصورت داغ سرو کرد هم مدتی در یخچال قرار داد و سپس سرو کرد.
همچنین هر چونه برای سرخ کردن در ماهی تابه عالی است.مطمئنم کافیست یک بار از ااین دستور استفاده کرده تا برای همیشه منوی ثابت تان قرار گیرد.



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (31 اردیبهشت 1393, 13:23) • مریم2 (30 اردیبهشت 1393, 12:00)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 09:19 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5571 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
مريم جان، مايع خمير همون بهبود دهنده است؟


نیره جون تصحیح شد اشتباه تایپی از منبع دستور بود که درستش کردم
راستی در مورد سوال خوبت در بخش گفتگوی ازاد باید بگم که خیر خمیر در زمان استراحت اولیه اش در فر نمی پزه و فقط این کار زمان استراحت خمیر رو کم میکنه و به عبارتی به زمان استراحت سرعت می بخشه یک دستمال کمی مرطوب روی خمیر باندازید تا روش خشک نشه  موفق باشید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (2 خرداد 1393, 18:15) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 13:23)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 12:09 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
ممنون مریم جون از دستور جالبت.
من همیشه برای زودتر و بهتر ور اومدن خمیرام همین کارو می کنم. یعنی فرو داغ کرده بعد خاموشش می کنم و بعد خمیرم و تو یه ظرفی که گنجایش سه برابر شدن خمیرو داشته باشه، گذاشته و توی فر خاموش می زارم. فقط با این تفاوت که روی ظرفمو سلفون می کشم. اینجوری گرمای بیشتری به خمیر وارد می شه و زودتر عمل می کنه.

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (31 اردیبهشت 1393, 18:38) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 13:24) • Tahere Noorallahpour (31 اردیبهشت 1393, 12:24) • faride sadat (31 اردیبهشت 1393, 12:10)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 14:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
منم با همین روش درست کردم همه مراحل رو هم مو به مو انجام دادم ولی زیاد پوک نشد و سنگین شد

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 18:36 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5571 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
مریم جان در مرحله اول فر را با چه دمایی روشن میکنید و خاموش میکنید که خمیر را داخلش قرار بدید؟
سوال بعدی اینکه  وقتی خمیر را داخل فر خاموش میذاریم در فر باید بسته باشد یا باز؟


سمیرا جون من روی 180 گذاشتم به مدت 4 الی 5 مین بعد خاموشش کردم با دربسته
خمیرش عالی ریسکش هم خیلی پایین و بافت نون خیلی سبک من اردم رو از مغازه های نون فانتزی میخرم ولی به حدی این خمیر عالی بود که تشویق شدم و هر بار یک خمیر تازه رو تست کردم ارزش یکبار امتحان رو داره

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط مریم2 در 2 خرداد 1393, 14:11 .


کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند samira17 (31 اردیبهشت 1393, 18:38)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 18:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
samira17 نوشته است:
مریم جان در مرحله اول فر را با چه دمایی روشن میکنید و خاموش میکنید که خمیر را داخلش قرار بدید؟
سوال بعدی اینکه  وقتی خمیر را داخل فر خاموش میذاریم در فر باید بسته باشد یا باز؟


سمیرا جون من روی 180 گذاشتم به مدت 4 الی 5 مین بعد خاموشش کردم باد دربسته
خمیرش عالی ریسکش هم خیلی پایین و بافت نون خیلی سبک من اردم رو از مغازه های نون فانتزی میخرم ولی به حدی این خمیر عالی بود که تشویق شدم و هر بار یک خمیر تازه رو تست کردم ارزش یکبار امتحان رو داره


من شدید اهل ریسک هستم ولی معمولا چیزهایی که میخوام درست کنم به حس و حالم بستگی داره.
روی یک کاغذ چیزهایی که قراره درست کنم رو می نویسم .. بعد نگاه میکنم ببینم کدومش به حس الانم میاد بعدش دست به کار میشم.
مطمئن باش این خمیر و روش استراحت رو هم امتحان میکنم و خبر میدم. بازم ممنون از دستورت عزیزم

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند مریم2 (31 اردیبهشت 1393, 18:51)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 19:04 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5571 تا این لحظه
پیراشکی گوشت با خمیر جادویی
مقدار شکر رو 1 ق م ریختم نمک رو کمی بیشتر از دستور

پيوست:
image.jpg
image.jpg [ 31.03 KiB | بازديد 11561 بار ]

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (31 اردیبهشت 1393, 01:25) • Tahere Noorallahpour (31 اردیبهشت 1393, 00:56)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 اردیبهشت 1393, 00:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 فروردین 1393, 18:56
پست ها : 438
محل سکونت: کرج
تشکر کرده: 5624 تا این لحظه
تشکر شده: 2322 تا این لحظه
اینم زمان که خمیر رو داخل فر گرم شده خاموش گذاشتم


اینم نتیجه کار فقط ببخشید چون تو ماکرو گذاشتم جاش کوچیک بود اینطوری در اومد ولی در کل خودم راضی بودم از نتیجه کارم


_________________
وقتی خوشبخت هستی که وجودت باعث ارامش دیگران شود.



کاربرانی که از مامان 3 قلوها در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): مریم2 (1 خرداد 1393, 15:06) • faride sadat (1 خرداد 1393, 10:48) • najma (1 خرداد 1393, 09:30) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 01:26) • Tahere Noorallahpour (31 اردیبهشت 1393, 01:05) • ملیکا (31 اردیبهشت 1393, 00:58)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad