امروز 14 فروردین 1399, 10:47



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: Re:‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 12 خرداد 1393, 11:14 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
sali نوشته است:
دوست جونا شما تجربه نان قیفی با این خمیر داشتین؟ چون برای نون قیفی این خمیرم با شکست مواجه شد متاسفانه! بااینکه استراحت و مایه خمیر کم بود ولی بازم خمیر رو قیف پاره شد و خودشو ول کرد!


فرشته جون بله من درست کردم صفحه ی 3 همین تاپیک تصاویرش رو گذاشتم خیلی عالی در اومد و بدون هیچ مشکلی امتحان کنید نتیجه میبینید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند samira17 (13 خرداد 1393, 14:35)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 13 خرداد 1393, 13:43 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
msts.msts نوشته است:
سلام مریم خانمی چشممون به جمال نورانی شما مبارک

این اعیاد عزیز هم بر شما و خانواده گرامی مبارک باشه

این خمیر و میشه برای پیتزا هم استفاده کرد؟؟؟؟

بعد از استراحت دوم میشه فریز کرد ؟؟؟  اگر میشه چه مدت؟؟؟

ممنون:)


سلام مرسی ثمین جان برای پیتزا میتونید استفاده کنید در مورد فریز کردن تجربه ی شخصی ندارم البته از شدن میشه ولی کیفیت اولیه رو نداره

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): msts.msts (17 خرداد 1393, 20:12) • sana (13 خرداد 1393, 19:59) • samira17 (13 خرداد 1393, 14:34)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 خرداد 1393, 15:24 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
ثمین جون مارک پودر خمیر فوری رو قبلا گفتم من فریمان استفاده میکنم و خیلی راضیم


مارک گل مایه هم خیلی خوبه

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): msts.msts (17 خرداد 1393, 20:13) • samira17 (17 خرداد 1393, 17:58) • مریم2 (15 خرداد 1393, 15:28)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 خرداد 1393, 08:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
ملیکا نوشته است:
arghavan نوشته است:
ممنون مریم جون خیلی دستور عالی بود. منم دیشب باهاش پیتزا درست کردم. خیلی عالی شد. پسرم که کلا از هر غذایی ایراد می گیره، کلی خورد و تعریف کرد.
در ضمن منم از خمیر مایه فوری فریمان استفاده می کنم خیلی خوبه. قبلا از خارجیش استفاده می کردم ولی راضی نبودم و خمیرم همیشه بوی ترشی می داد ولی فریمان خیلی خوبه و چون فوریه احتیاجی به عمل آوردن نداره.

میشه عکس بسته خمیر مایه تو بگذاری


ببخشید مینا جون با کلی تاخیر



_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): ملیکا (20 خرداد 1393, 16:44) • samira17 (19 خرداد 1393, 14:18) • مریم2 (18 خرداد 1393, 18:26) • Tahere Noorallahpour (18 خرداد 1393, 16:48) • faride sadat (18 خرداد 1393, 11:29)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 20 خرداد 1393, 08:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
msts.msts نوشته است:
سلام مریم خانمی چشممون به جمال نورانی شما مبارک

این اعیاد عزیز هم بر شما و خانواده گرامی مبارک باشه

این خمیر و میشه برای پیتزا هم استفاده کرد؟؟؟؟

بعد از استراحت دوم میشه فریز کرد ؟؟؟  اگر میشه چه مدت؟؟؟

ممنون:)


من اکثر مواقع خمیر پیتزایی رو که درست می کنم اضافشو فریز می کنم. هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد و خیلی هم خوب می شه تازه مواقعی که می خوام سریع پیتزا درست کنم خیلی به دردم می خوره. البته برای پیتزا استراحت دوم نمی دم. خمیر مریم جون رو هم که درست کردم یه مقدارشو فریز کردم اما هنوز استفاده نکردم. بعد از استفاده از کیفیتش خبرت می کنم.

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (20 خرداد 1393, 16:14) • faride sadat (20 خرداد 1393, 13:02) • مریم2 (20 خرداد 1393, 11:41)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 20 خرداد 1393, 16:15 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام مریم جون.من تاحالاخمیردرست نکردم.حالامی خوام درست کنم آردش بایدمخصوص شیرینی پزی باشه یااینکه باآردنونوایی هم می شه درست کرد؟


راضیه جان بهتره از آردهای مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید.
در مورد سوال بعدیتون. منظورتون چه نانی هست؟ بهتره خمیر رو خودتون درست کنید.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند مریم2 (21 خرداد 1393, 20:12)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 20 خرداد 1393, 18:58 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام مریم جون.من تاحالاخمیردرست نکردم.حالامی خوام درست کنم آردش بایدمخصوص شیرینی پزی باشه یااینکه باآردنونوایی هم می شه درست کرد؟


سلام عزیزم بهترین ارد برای پخت نان های این سبکی که حالت فانتزی دارند ارد ی که خود فروشگاه های نون فانتزی استفاده میکنند من هم همیشه ارد نون فانتزی میگیرم ارد نونوایی های معمولی سبوس داره برای همین ارد سفید تهیه کنید بهتر
در مورد سوال دومتون باید خدمتتون عرض کنم که تهیه خمیر نون به مراتب اسونتر و ریسکش پایین تر از تهیه ی کیک هست بهتون پیشنهاد میکنم برای شروع باهمین دستور یک خمیر اماده کنید واصلا نگران نباشید عالی در میاد خیلی بهتر از اینه که برید خمیر اماده تهیه کنید موفق باشید

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 22 خرداد 1393, 22:37 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام بهارجون ببخشیدتوی بحث هامی گشتم ببینم سوالم راکجامطرح کنم فکرکردم توی بخش انواع نان وخمیریه مبحث باشه برای پرسش وپاسخ درموردنان وخمیرپیدانکردم.سوالم این بودکه من که تاحالانان درست نکردم برای شروع می تونم از نانوایی خمیربگیرم وباهاش نون درست کنم یااینکه حتما خودم بایدخمیرشودرست کنم؟ممنون.

خمیری که از فانتزی یا نانوایی بگیرید بخاطر آماده بودن بطبع خیلی کار خاصی نداره . لذت درست کردن نون از شیرینی و کیک خیلی بیشتره . وقتی برای خمیر زحمت میکشید و بعد از آماده شدن توی فر میذاریدبعد لحظه به لحظه پف کردنش رو می بینید بنظرم خیلی لذت بخشه(من وقتی توی فر نون میذارم تا لحظه ای که بیاد بیرون جلوی فر میشینم و محو تماشاش میشم) . پس حتما خودتون دست بکار بشید و یه نونی انتخاب کرده ( البته با دستور معتبر ) و بعد اقدام کنید و در آخر از بوی نونی که در خونه می پیچه ، لذت ببرید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): غزال (29 خرداد 1393, 09:44) • msts.msts (24 خرداد 1393, 17:15) • masumjoon (24 خرداد 1393, 07:59) • ملیکا (23 خرداد 1393, 02:51) • مریم2 (23 خرداد 1393, 11:02) • faride sadat (22 خرداد 1393, 23:50) • Nayere (22 خرداد 1393, 23:21)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 خرداد 1393, 13:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 مرداد 1392, 17:20
پست ها : 254
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1648 تا این لحظه
تشکر شده: 1157 تا این لحظه
اين اولين تجربه پخت نون من .. بازم ممنونم مريم جون..خيلي عالي بود وبوش تو خونه پيچيده بود..البته از خمير مايه ناب مايه استفاده كردم خيلي زود عمل كرد
                

ولي چند تا سوال برام پيش اومد ..اول اينكه ميگين تا زماني اردو ميريزيم كه ديگه به راحتي جذب مواد نشه يعني ميشه اردو تا جايي بريزم كه ديگه بدستم نچسبه چون من با دست همزدم..
ودوم اينكه شرايط نگهداري ومدت زمانش چندروزه؟ چون من تو پلاستيك وداخل يخچال گذاشتم ولي بعد از دوروز ديگه مثل اولش نبود ودر ضمن از من تقريبابه كاغذ زيرش چسبيده بود ولي از شما تو عكس اينطور نيست....

_________________
     بيا وتاريكي را فوت كن ...

              دلم يك دل سير صبح ميخواهد...


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 خرداد 1393, 14:59 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
sana نوشته است:
اين اولين تجربه پخت نون من .. بازم ممنونم مريم جون..خيلي عالي بود وبوش تو خونه پيچيده بود..البته از خمير مايه ناب مايه استفاده كردم خيلي زود عمل كرد

ولي چند تا سوال برام پيش اومد ..اول اينكه ميگين تا زماني اردو ميريزيم كه ديگه به راحتي جذب مواد نشه يعني ميشه اردو تا جايي بريزم كه ديگه بدستم نچسبه چون من با دست همزدم..
ودوم اينكه شرايط نگهداري ومدت زمانش چندروزه؟ چون من تو پلاستيك وداخل يخچال گذاشتم ولي بعد از دوروز ديگه مثل اولش نبود ودر ضمن از من تقريبابه كاغذ زيرش چسبيده بود ولي از شما تو عكس اينطور نيست....


خواهش میکنم مریم جون من که کاری نکردم دست مخترعش درد نکنه
عزیزم میتونی دستت رو بشوری و انگشتت رو توی خمیر کنی اگر خمیر بهش نجسبید دیگه نباید ارد اضافه کنید چون خمیرتون سفت میشه و نونتون بافتش سنگین میشه در مورد نگه داریش اطلاعی ندارم چون من همون موقع همه اش رو میپزم عزیزم منظورت این که به کپسولات چسبیده اگر بله که باید بیشتر توی فر میزاشتید بمونه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad