امروز 14 فروردین 1399, 10:52



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 26 خرداد 1393, 15:21 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
sana نوشته است:
مریم2 نوشته است:
sana نوشته است:
خواهش میکنم مریم جون من که کاری نکردم دست مخترعش درد نکنه
عزیزم میتونی دستت رو بشوری و انگشتت رو توی خمیر کنی اگر خمیر بهش نجسبید دیگه نباید ارد اضافه کنید چودرمورن خمیرتون سفت میشه و نونتون بافتش سنگین میشه د نگه داریش اطلاعی ندارم چون من همون موقع همه اش رو میپزم عزیزم منظورت این که به کپسولات چسبیده اگر بله که باید بیشتر توی فر میزاشتید بمونه

عزيزم منم همون موقع همشو پختم .. شرايط نگهداري بعد از پختو ميگم چطوريه وتا چند روز خوب ميمونه؟
درمورد كپسولم كه به نون چسبيده با فر خاموش بايد بيشتر بمونه يا فرم روشن باشه؟


مریم جون نونش رو توی یخچال نزار من بیرون یخچال میزارم اضافه هاش رو هم تقریبا همونطور گرم فریز میکنم هر وقت خواستم 1 ساعت قبلش درش میارم مثل روز اول تازه است نه عزیزم فرت روشن باشه ولی اگر روش طلایی شذه بود توی فر خاموش بزار برای اینکه بفهمی خوب پخته نباید خمیر به خلال چسبیده باشه ولی وقتی هم انگشتت رو روی نون فشار میدی باید نون بره تو یعنی نونش باید نرم باشه اگر نونتون خشک بود یا در اثر بریدن خرد بشه میتونه دلیلش اینا باشه

اگر خمیر در دمای بالا(هوای گرم)و به مدت طولانی ور بیاد,نان بافت خشک و خرده مانند پیدا میکنه.خمیر همینکه 2 برابر بشه کافیه و برای اطمینان از ور آمدن,اگر رد انگشت روی خمیر موند یعنی ور آمده و میتونی مراحل بعد رو انجام بدی.
همینطور اگر نان به مدت طولانی در فر بمونه خشک میشه ,دمای فر هم باید تنظیم باشه و زیادی داغ باشه نون رو خشک میکنه.
یه مطلب دیگه هم مقدار آرده که اگر خیلی زیاد تو خمیر بزنید نون خشک و خرده مانند میشه.

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (27 خرداد 1393, 10:48) • sana (26 خرداد 1393, 15:25)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 خرداد 1393, 20:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه


سلام مریم جون.این اولین دستپخت من باخمیر معرکه هست.ازلحاظ مزه واقعا معرکه شد.اماازلحاظ پخت یکی دوتامشکل داشت که ازتون راهنمایی می خوام.اول اینکه خمیرم کمی شل شد یعنی به دست می چسبیدوچونه نمی شد.باراول که گذاشتم توی فرخاموش پهن شدتوی سینی.همه ی آردراکامل نریختم ممکنه مشکل پهن شدنش همین باشه؟دوم اینکه درمرحله آخرکه پخت کامل انجام شدهمه ی خمیرا به سینی چسبیده بود.مگه باید سینی را جرب می کردم؟اما از لحاظ پوک شدن ومزه عالی شد.مرسی مریم جون بوووووووووووووووووووووس.

_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.



کاربرانی که از غزال در این پست تشکر کرده اند مریم2 (29 خرداد 1393, 01:39)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 خرداد 1393, 11:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
غزال نوشته است:
ملیسا نوشته است:
غزال نوشته است:

سلام مریم جون.این اولین دستپخت من باخمیر معرکه هست.ازلحاظ مزه واقعا معرکه شد.اماازلحاظ پخت یکی دوتامشکل داشت که ازتون راهنمایی می خوام.اول اینکه خمیرم کمی شل شد یعنی به دست می چسبیدوچونه نمی شد.باراول که گذاشتم توی فرخاموش پهن شدتوی سینی.همه ی آردراکامل نریختم ممکنه مشکل پهن شدنش همین باشه؟دوم اینکه درمرحله آخرکه پخت کامل انجام شدهمه ی خمیرا به سینی چسبیده بود.مگه باید سینی را جرب می کردم؟اما از لحاظ پوک شدن ومزه عالی شد.مرسی مریم جون بوووووووووووووووووووووس.


با اجازه مریم جون غزال ان میزان آردتو خیلی کم ریختی که اینجوری شده اردو باید درحدی بریزی که خمیره لطیفی داشته باشی و بدست نچسبه


مرسی عزیزم از راهنماییت.پس ممکنه علت اینکه بعد از پخت کامل به سینی چسبیده بود هم همین باشه.درسته؟


اره عزیزم  باید آردو در حدی که توی دستور گفته شده بریزی بستگی به اندازه تخم مرغت و نوع آردت امکان داره یکم مقدارش کمو زیاد بشه ولی نه خیلی

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (5 تیر 1393, 14:54) • غزال (31 خرداد 1393, 09:18)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 30 خرداد 1393, 14:41 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
[quote="غزال"][/quote]

خواهش میکنم نوش جانتون راضیه جان بله شما ارد رو کم ریختید لطفا پستای قبلی رو هم حتما مطالعه بفرماییند در مورد اینکه خمیرتون باید چه طوری باشه کامل توضیح دادم در ضمن خیلی ممنون از اعتمادت مطمئنم دفعه ی بعدی حتما عالی میشه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند غزال (30 خرداد 1393, 17:45)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 تیر 1393, 01:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 15:06
پست ها : 7
تشکر کرده: 15 تا این لحظه
تشکر شده: 29 تا این لحظه
سلام مریم خانم. ممنون از دستور کاربردیتون. چند تا سوال داشتم.
1 . برای پخت پیتزا با این خمیر، لازم نیست ابتدا خمیر جدا پخته بشه بعد مواد رو روش بریزیم و مجدد در فر بره؟ یا از همون اول مواد پیتزا رو بریزیم روی خمیر و با هم توی فر بزاریم؟
2. و این که برای پیتزا چه مقدار نمک و شکر به خمیر اضافه می کنید؟
3. اگر بخواهیم برای خمیر پیتزا، خمیر مایه رو جدا عمل بیاریم بعد به مواد اضافه کنیم چقدر شکر و شیر استفاده می کنیم؟ و آیا به همون نسبت از مقدار اولیه کم میشه؟
4. و آیا این خمیر بعد از استراحت اول و بعد از این که در سینی پهن شد احتیاج به استراحت دوم داره؟ (یکی از دوستان گفته بودن برای پیتزا استراحت دوم نمی خواد)
5. آیا کلا میشه در این خمیر به جای شیر از آب استفاده کرد؟ فرقی می کنه؟
می بخشید سوالام زیاده، دوستان تعریف این خمیر رو زیاد کردن برا همین میخوام پیتزا رو با این خمیر درست کنم.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 تیر 1393, 12:49 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
مونا نوشته است:
سلام مریم خانم. ممنون از دستور کاربردیتون. چند تا سوال داشتم.
1 . برای پخت پیتزا با این خمیر، لازم نیست ابتدا خمیر جدا پخته بشه بعد مواد رو روش بریزیم و مجدد در فر بره؟ یا از همون اول مواد پیتزا رو بریزیم روی خمیر و با هم توی فر بزاریم؟
2. و این که برای پیتزا چه مقدار نمک و شکر به خمیر اضافه می کنید؟
3. اگر بخواهیم برای خمیر پیتزا، خمیر مایه رو جدا عمل بیاریم بعد به مواد اضافه کنیم چقدر شکر و شیر استفاده می کنیم؟ و آیا به همون نسبت از مقدار اولیه کم میشه؟
4. و آیا این خمیر بعد از استراحت اول و بعد از این که در سینی پهن شد احتیاج به استراحت دوم داره؟ (یکی از دوستان گفته بودن برای پیتزا استراحت دوم نمی خواد)
5. آیا کلا میشه در این خمیر به جای شیر از آب استفاده کرد؟ فرقی می کنه؟
می بخشید سوالام زیاده، دوستان تعریف این خمیر رو زیاد کردن برا همین میخوام پیتزا رو با این خمیر درست کنم.


با اجازه مریم جون تا خودشون تشریف بیارن من جواب میدم.
1.عزیزم هر دو راه میشه من با هر خمیری هر دو روش رو امتحان کردم خیلی فرقی نمیکنی من معمولا بدون پخت اولیه خمیر پیتزا رو آماده میکنیم.
2.مقدار نمک دستور میشه 2 ق چایخوری و مقدار شکر دستور هم میشه 1 ق چایخوری
3. 1 ق چایخوری شکری که در دستور هست رو با خمیر مایه مخلوط کن و 250 میلی لیترشیر گرم رو روشون بریز درش رو بذار تا عمل بیاد.
4. برای پیتزا احتیاج به استراحت دوم نیست.
5.بله میتونی کل شیر رو با آب گرم جایگزین کنی . من این خمیر رو هم با آب و هم با شیر درست کردم و جالبه که وقتی با آب درست کردم بیشتر راضی بودم

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مونا (7 تیر 1393, 16:00) • مریم2 (5 تیر 1393, 14:56)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 تیر 1393, 02:14 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
نان با مغز گردو و کشمش دستور ترکیب خمیر جادویی صفحه ی 1 و2 همین تاپیک

قبل از پخت



بعد از پخت


_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مونا (7 تیر 1393, 16:00) • مامان 3 قلوها (6 تیر 1393, 20:35) • najma (6 تیر 1393, 19:14) • Tahere Noorallahpour (6 تیر 1393, 15:01) • sana (6 تیر 1393, 12:23) • faride sadat (6 تیر 1393, 11:55) • ملیسا (6 تیر 1393, 10:52) • ملیکا (5 تیر 1393, 02:37)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 تیر 1393, 17:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 15:06
پست ها : 7
تشکر کرده: 15 تا این لحظه
تشکر شده: 29 تا این لحظه
ممنون از پاسختون. من با این خمیر پیتزا درست کردم و خوب شد و خوشزه شده بود و کلی کیف کردم.
تجربیاتم رو همراه با سوالاتی که در طی مراحل برام پیش اومد مطرح میکنم، ممنون میشم راهنمایی کنین.
1. یکی اینکه این خمیر قبل از استراحت اول مثل بقیه خمیرها احتیاج به ورز دادن دارد یا به محض به دست اومدن خمیر می ذاریدش برای استراحت اول ؟ اگر دارد تا چه حد و چقدر؟ من حدود 5 6 دقیقه کمی ورز دادم نه زیاد.
2. و آیا بعد از استراحت اول پف خمیر رو با مشت آروم می گیریم و بعد هر کار خواستیم باهاش می کنیم؟
3. من بعد از استراحت اول پف خمیر رو گرفتم و یه چونه ازش برداشتم و روی میز کار کمی با دست بازش کردم و بعد روی قالب که کمی چرب شده بود بردم و با دست روی قالب پهنش کردم، ایا باز کردن خمیر توی قالب با دست و کلا ور رفتن زیاد با خمیر باعث سفت شدن و متراکم شدن اون میشه؟ و جلوی پفشو می گیره؟
4. شما دما و زمان رو برای پخت پیتزا با این خمیر چند می گذارید؟ من 180 گذاشتم با 30 دقیقه که دیدم موادش پخته اما هنوز خمیرش جا داره که چند دقیقه آخر دما رو کم کردم و 5 دقیقه هم اضافه کردم، خمیرش پخته بود و اطرافش خوب شده بود اما وسطش به نظر همسرم جا داشت که بیشتر بپزه اما به نظر خودم خوب بود.
5. بعد بقیه خمیر رو 4 تا چونه کردم و 2 تا رو به همون شکل گرد (بدون این که پهنش کنم و دوباره گرد کنم) و 2 تاشو به شکل نون باگت کوچک در آوردم و با چاقو اره ای چند تا برش روی نون ها انداختم و گفتم به شکل نون بپزمشون، دما رو 180 و زمان رو 20 دقیقه گذاشتم که آخراش دیدم وسطش کمی خمیریه، که دما رو 200 کردم و 10 دقیقه اضافه کردم که روش خشک شد، اما حالت خمیریش کم شد اما باز یه کمی داشت و در کل بافتش یه کم سنگین بود و سبک نبود، دلیلش چی میتونه باشه؟ ممکنه به دلیل این که بازش نکردم و و همون طور بهش شکل دادم باشه؟ یا اشکال از جای دیگه ست؟
6.  اصلا میشه باهاش به این شکل نون پخت؟ و دما برای پخت نان چقدر باید باشه؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن



کاربرانی که از مونا در این پست تشکر کرده اند مریم2 (7 تیر 1393, 20:11)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 تیر 1393, 18:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
آیا برای پخت نیازه که کاسه آبجوش توی فر بذاریم مثل نون عسلی؟

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 7 تیر 1393, 20:08 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
najma نوشته است:
آیا برای پخت نیازه که کاسه آبجوش توی فر بذاریم مثل نون عسلی؟

نه عزیزم نیازی نیست

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند najma (8 تیر 1393, 19:51)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad