امروز 20 فروردین 1399, 16:29



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 9 تیر 1393, 09:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1392, 17:40
پست ها : 360
تشکر کرده: 1890 تا این لحظه
تشکر شده: 1969 تا این لحظه
سلام.من خمیر معرکه را دوباره درست کردم.اینبار همه ی آرد را ریختم .اما بازم چسبنده شده بود وبه دستم می چسبید.وقتی هم توی فر خاموش گذاشتم،روش سلفون کشیدم بعد که درش آوردم از اون ور چسبیده بودن به کف سینی. از این ور هم چسبیده بودن به سلفون.مجبور شدم مرتب دستمو خیس کنم تا بتونم درستشون کنم.به نظرتون اشکال کار کجاست؟راستی اینو بگم چون شیر نداشتم با آب درستش کردم.

_________________
باوجود چنین خدای مهربانی,نا امیدی از درگاهش کفر است.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 تیر 1393, 11:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 شهریور 1392, 14:09
پست ها : 352
تشکر کرده: 1566 تا این لحظه
تشکر شده: 1960 تا این لحظه
غزال نوشته است:
سلام.من خمیر معرکه را دوباره درست کردم.اینبار همه ی آرد را ریختم .اما بازم چسبنده شده بود وبه دستم می چسبید.وقتی هم توی فر خاموش گذاشتم،روش سلفون کشیدم بعد که درش آوردم از اون ور چسبیده بودن به کف سینی. از این ور هم چسبیده بودن به سلفون.مجبور شدم مرتب دستمو خیس کنم تا بتونم درستشون کنم.به نظرتون اشکال کار کجاست؟راستی اینو بگم چون شیر نداشتم با آب درستش کردم.



من فکر می کنم بازم باید آردشو زیاد تر کنی. در ضمن چون تو خمیرش روغن داره قاعدتا نباید بچسبه. ولی می تونی ظرفشو هم چرب کنی( روی خمیر رو چرب کنی و توی ظرف بغلتونی). ظرفتو هم یکم بزرگ تر انتخاب کنم تا به سلفون نچسبه.

_________________
حال دنیارا بپرسیدم من از فرزانه ای! گفت یا باد است یا افسانه ای!
گفتمش احوال عمرم را بگو تا عمر چیست؟ گفت یابرق است یا شمع است یا پروانه ای!
گفتمش آنان که می بینی براو دل بسته اند...! گفت یاکورند یامستند یا دیوانه ای!



کاربرانی که از arghavan در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (10 تیر 1393, 15:11) • غزال (9 تیر 1393, 17:27)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 10 تیر 1393, 12:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
من چند روز پیش این نونهای خوشمزه رو با مغز خرما و گردو و چند تایی هم با مغز مربا آلبالو درست کردم.خیلی عالی و خوشمزه و خیلی هم راحت بودم.اینم عکسش:


فقط به نظرتون میشه این نون رو این بار با آرد جو یا آرد سبوسدار بپزم؟

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): مریم بانو (10 تیر 1393, 18:12) • ملیکا (10 تیر 1393, 17:35) • مریم2 (10 تیر 1393, 15:11) • faride sadat (10 تیر 1393, 12:43) • عاطفه54 (10 تیر 1393, 12:33)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 10 تیر 1393, 15:13 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
najma نوشته است:
من چند روز پیش این نونهای خوشمزه رو با مغز خرما و گردو و چند تایی هم با مغز مربا آلبالو درست کردم.خیلی عالی و خوشمزه و خیلی هم راحت بودم.اینم عکسش:


فقط به نظرتون میشه این نون رو این بار با آرد جو یا آرد سبوسدار بپزم؟


نجمه جون نوش جونتون به نظرم با ارد سبوس دار موردی نداشته باشه ولی ارد جو رو نمی دونم فکر کنم نتیجه اش خوب نشه

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): najma (11 تیر 1393, 18:50) • sana (10 تیر 1393, 15:30)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 10 تیر 1393, 15:33 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
مونا نوشته است:
ممنون از پاسختون. من با این خمیر پیتزا درست کردم و خوب شد و خوشزه شده بود و کلی کیف کردم.
تجربیاتم رو همراه با سوالاتی که در طی مراحل برام پیش اومد مطرح میکنم، ممنون میشم راهنمایی کنین.
1. یکی اینکه این خمیر قبل از استراحت اول مثل بقیه خمیرها احتیاج به ورز دادن دارد یا به محض به دست اومدن خمیر می ذاریدش برای استراحت اول ؟ اگر دارد تا چه حد و چقدر؟ من حدود 5 6 دقیقه کمی ورز دادم نه زیاد.
2. و آیا بعد از استراحت اول پف خمیر رو با مشت آروم می گیریم و بعد هر کار خواستیم باهاش می کنیم؟
3. من بعد از استراحت اول پف خمیر رو گرفتم و یه چونه ازش برداشتم و روی میز کار کمی با دست بازش کردم و بعد روی قالب که کمی چرب شده بود بردم و با دست روی قالب پهنش کردم، ایا باز کردن خمیر توی قالب با دست و کلا ور رفتن زیاد با خمیر باعث سفت شدن و متراکم شدن اون میشه؟ و جلوی پفشو می گیره؟
4. شما دما و زمان رو برای پخت پیتزا با این خمیر چند می گذارید؟ من 180 گذاشتم با 30 دقیقه که دیدم موادش پخته اما هنوز خمیرش جا داره که چند دقیقه آخر دما رو کم کردم و 5 دقیقه هم اضافه کردم، خمیرش پخته بود و اطرافش خوب شده بود اما وسطش به نظر همسرم جا داشت که بیشتر بپزه اما به نظر خودم خوب بود.
5. بعد بقیه خمیر رو 4 تا چونه کردم و 2 تا رو به همون شکل گرد (بدون این که پهنش کنم و دوباره گرد کنم) و 2 تاشو به شکل نون باگت کوچک در آوردم و با چاقو اره ای چند تا برش روی نون ها انداختم و گفتم به شکل نون بپزمشون، دما رو 180 و زمان رو 20 دقیقه گذاشتم که آخراش دیدم وسطش کمی خمیریه، که دما رو 200 کردم و 10 دقیقه اضافه کردم که روش خشک شد، اما حالت خمیریش کم شد اما باز یه کمی داشت و در کل بافتش یه کم سنگین بود و سبک نبود، دلیلش چی میتونه باشه؟ ممکنه به دلیل این که بازش نکردم و و همون طور بهش شکل دادم باشه؟ یا اشکال از جای دیگه ست؟
6.  اصلا میشه باهاش به این شکل نون پخت؟ و دما برای پخت نان چقدر باید باشه؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن


نوش جانتون
1. نه زیاد احتیاج به ورز نداره همین که خمیر بدست اومد کافیه
2. بله کمی پف خمیر رو بگیرید
3.من باوردنه باز میکنم به نظر من که موردی نداره
4. دفعه ی بعد اول خمیر رو که تو قالب پهن کردی10 مین بزار تو فر بعد مواد رو بریز روش و دوباره بزار فر
5. حرارت فرتون زیاد بوده دفعه ی بعد حرارت رو کم کنید زمان رو بیش تر
6. بله عزیزم هر مدل نونی رو میتونید توش بپزید دماش به فرتون بستگی داره

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط مریم2 در 13 تیر 1393, 22:11 .


کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (10 تیر 1393, 16:28)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 تیر 1393, 10:50 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 10:47
پست ها : 177
تشکر کرده: 187 تا این لحظه
تشکر شده: 1221 تا این لحظه
میگم میشه با این خمیر نون باگت درست کرد
مریم جون دوام نکنی گفته بودی با این خمیر هر نوع نونی درست کرد
اصلا ولش کن جواب نده درست میکنم نتیجه رو میگم

_________________

هیچ چیز نمی تواند نگرانت کند وقتی که او مراقب توست



کاربرانی که از هستی در این پست تشکر کرده اند مریم2 (12 تیر 1393, 03:30)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 11 تیر 1393, 23:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
پیراشکی گل با خمیر معرکه


_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): zahra.sh (24 تیر 1393, 15:11) • مامان 3 قلوها (14 تیر 1393, 13:22) • faride sadat (13 تیر 1393, 23:06) • مریم2 (12 تیر 1393, 03:30)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 تیر 1393, 03:32 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5568 تا این لحظه
هستی نوشته است:
میگم میشه با این خمیر نون باگت درست کرد
مریم جون دوام نکنی گفته بودی با این خمیر هر نوع نونی درست کرد
اصلا ولش کن جواب نده درست میکنم نتیجه رو میگم


عزیز دلم هستی من چرا دعوا گلم من تجربه اش رو ندارم ولی شاید بشه اگر امتحان کردید و به نتیجه رسیدی منتظر هنرنماییت هستیم

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند هستی (15 تیر 1393, 10:32)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 تیر 1393, 12:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
خب من به حرف شما گوش نکردم و این باربا مخلوطی از آرد جو و آرد سفید این نون رو درست کردم.برای روغنش از روغن زیتون کلد پرس برای شکرش از شکر قهوه ای برای نمکش از نمک دریا وبجای شیر هم از آب استفاده کردم.کاملا رژیمی و مخصوص دیابتی ها.
البته بافتش به دلیل وجود آرد جو  سنگین و سفته ولی طعمش از نان جوهای بیرون بسیار بهتر.میزان آرد مصرف شده هم حدود 350 گرم شد.داخل قالب مافین درست کردم و مغزش هم چند تایی با خرما و گردو.چند تایی با مربا آلبالو و چند تا هم بدون مغز که صبحها با یکم عسل میخورم.البته میخوردم .تمووووم شد.دوباره میخوام درست کنم و این بار از آرد جوانه گندم استفاده کنم ببینم چی میشه

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): zahra.sh (24 تیر 1393, 15:11) • Tahere Noorallahpour (14 تیر 1393, 01:45) • مریم2 (14 تیر 1393, 00:12) • ملیکا (14 تیر 1393, 23:15) • sana (14 تیر 1393, 13:22) • مامان 3 قلوها (14 تیر 1393, 13:22) • faride sadat (14 تیر 1393, 13:13)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 تیر 1393, 12:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه


بازم نون با خمیر معرکه.اینا رو برای مسافرتمون درست کرده بودم.اون مافینیها با آرد جو و پودر جوانه گندم و آرد سفیده .اون یکی هم توی قالب لوف درست کردم و دقیقا طبق دستور فقط بجای شکرش نمک زدم.بسی خوشمزه تر از نون اسنکهای بیرون بود. شب توی قطار با کتلت خوردیم صبحش هم با کره و مربا.جای دوستان خالی

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): Tahere Noorallahpour (24 تیر 1393, 19:31) • ملیکا (24 تیر 1393, 16:06) • zahra.sh (24 تیر 1393, 15:10) • مامان 3 قلوها (24 تیر 1393, 13:32) • faride sadat (24 تیر 1393, 13:05) • مریم2 (24 تیر 1393, 12:57) • sana (24 تیر 1393, 12:30)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 71 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad