امروز 1 اسفند 1398, 00:51



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 4 خرداد 1393, 20:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
نان رول شکلات و دارچین قالبی

این نون طعمش معرکس بخصوص برای کسانیکه عاشق شکلاتن این دستور از مهرانه جونه که یکی از شفهای روز منوست منم دقیقا دستورو براتون نقل میکنم البته چون شیر خشک نداشتم از دستور خمیر معرکه مریم جون استفاده کردم و عالیییییییییییی شد

مواد لازم برا ي خمير نان :


خمير مايه خشك فوري : 7 گرم يا 1 قاشق سوپخوري

آب ولرم : يك پيمانه

كره نرم شده در دماي محيط : 3 قاشق سوپخوري يا 30 گرم

شكر : 3 قاشق سوپخوري

تخم مرغ : 1 عدد

نمك : 1 قاشق چايخوري

پودر شير خشك قنادي : 2 قاشق سوپخوري

آرد نان : 3 تا 3-2/1 پيمانه


مواد لازم براي مايه شكلاتي داخل خمير

شكلات چيپسي: 1 پيمانه

خامه صبحانه : 3/1 پيمانه يا حدود 100 گرم

شكر : 2 قاشق سوپخوري

دارچين : 2/1 قاشق چايخوري


طرز تهيه :
در یک کاسه كوچك يك قاشق چايخوري از شكر دستور و يك پيمانه آب ولرم ( در حدي كه دست را نسوزاند ) را اضافه كرده و كمي هم بزنيد و بعد مايه خمير خشك را به آن اضافه کرده وكمي هم زده به مدت 5 تا 10 دقيقه بگذاريد عمل بيايد .

کره نرم شده ، شکر ، تخم مرغ، نمک و پودر شیر خشك را در كاسه اي ريخته و خوب مخلوط کنید. خمير مايه عمل آمده را بدون هم زدن به مواد قبلي اضافه كنيد 2 پيمانه آرد را روي مواد ريخته و با قاشق هم بزنيد تا خمير نرمي بدست آيد
بقيه آرد را كم كم به خمير اضافه كرده تا حديكه خمير جمع شود
.

خمير را بر روي سطح كار ؛ كه روي آن آرد پاشي كرده ايم منتقل كرده و حدود 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم تا خمير نرم و لطيفي بدست آيد و به دست نچسبد 2/1 پيمانه آرد باقيمانده را اگر خمير نرم و يكدست و الاستيكي بدست آمده اضافه نكنيد مگر اينكه خمير هنوز چسبنده باشد و هنوز به آرد بيشتري نياز باشد بنابر احتياط اگر لازم شد به صورت مويي آرد پاشي كنيد تا خمير سفت نشود .

خمير را بعد از ورز دادن به كاسه اي كه از قبل با يك قاشق چايخوري روغن مايع چرب كرده ايم منتقل مي كنيم و رويش را با پارچه نخي پوشانده و در جاي گرم به مدت 5/1 تا 2 ساعت يا تا موقعيكه خمير دو برابر حجم پيدا كند استراحت دهيد .

تا خمير استراحت لازم را بكند كرم شكلاتي داخل خمير را تهيه كنيد شكلات چيپسي و خامه و شكر را با هم در يك ظرف مناسب ريخته و با هم مخلوط مي كنيم و روي شعله ملايم گاز قرا داده و مرتب هم بزنيد تا صاف و يكدست شود در آخر دارچين را به آن اضافه كرده و كرم شكلاتي را از روي شعله برداشته و در يخچال بگذاريد تا خمير استراحتش تمام شود و در عين حال كرم شكلاتي خودش را كمي بگيرد و قابل پهن كردن روي خمير باشد كرم شكلاتي نبايد خيلي شل و روان و يا خيلي سفت شود كه قابل پهن كردن روي خمير نباشد
با دست پف خمير را خوابانده و در روي ميز كار كمي آرد پاشي كرده و خمير را به طول 45 و عرض 25 با وردنه به شكل مستطيل باز كنيد

كرم شكلاتي را با قاشق يا ليسك روي خمير پهن كرده و و تا 2 سانت باقيمانده از لبه هاي خمير كرم شكلاتي را پهن كنيد.
بعد از طرف طول ؛ خمير را رول كرده

خمير رول شده را در قالبي 25 سانتيمتري تو خالي كه از قبل خوب چرب و آرد پاشي شده ( اگر قالب تفلون باشد نيازي به آرد پاشي كردن نيست چرب كردن كافيست ) مي گذاريم بصورتيكه درز خمير به كف ظرف باشد لبه درز خمير را خوب به هم بچسبانيد مي تونيد كمي لبه خمير رو مرطوب كنيد و بعد درزها را كاملا به خمير بچسبانيد .

خمير را دوباره به مدت 30 دقيقه در جاي گرم استراحت دهيد

خمير را در فر از قبل گرم شده در دماي 185 درجه سانتيگراد به مدت 35 تا 40 دقيقه در طبقه وسط قرار داده تا به رنگ طلايي درآيد نان را از فر خارج و 10 دقيقه مهلت دهيد و نان را از قالب خارج نكنيد و بعد نان را روي توري سيمي به طور كامل خنك كنيد .



نكته :

پودر شيرخشك قنادي با پودر شيرخشك نوزادان فرق دارد در صورت در دسترس نبودن پودر شير خشك قنادي آن را حذف كنيد پودر شير خشك علاوه به طعم مطلوب دادن به نان باعث ميشود پوسته نان بدون رومال كردن رنگ مطلوبي داشته باشد .


اگر قالب تو خالي در دسترس نداريد مي توانيد خمير را به همان صورت گفته شده رول كرده و توي سيني كه با كاغذ روغني پوشانده و كمي چرب كرده ايد بگذاريد و پخت نمائيد .


چيپس شكلاتي و پودر شيرخشك قنادي را مي توانيد از لوازم قناديها تهيه كنيد .


اگر كرم شكلاتي داخل خمير قبل از پهن كردن روي خمير هنوز شل بود و حدس ميزنيد رول كردن خمير به سختي انجام ميشه آن را در يخچال يا فريزر قرار داده تا كمي خودش را بگيرد و قابل پهن كردن روي خمير باشد .



اینم عکسهای من










_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (12 خرداد 1393, 18:46) • samira17 (11 خرداد 1393, 13:18) • sana (4 خرداد 1393, 01:14) • faride sadat (4 خرداد 1393, 21:36)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 4 تیر 1394, 18:48 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 خرداد 1394, 11:06
پست ها : 61
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
ای کاش یه جا بود ازینا داشت
عطرش تو دماغمه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad