امروز 1 اسفند 1398, 00:18



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان تابه ای
پستارسال شده در: 13 خرداد 1393, 22:16 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
نان تابه ای




مواد لازم:

شیر...... نصف پیمانه

ماست...... نصف پیمانه

روغن..... یک چهارم پیمانه

آرد...... دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر..... یک ق غ

خمیر  مایه..... یک ق غ

شکر...... 3 ق غ( من چون نمی خواستم شیرین بشه یک و نیم ق ریختم)

نمک..... نصف ق چ


طرز تهیه:

ابتدا ماست و شیر و روغن رو با هم مخلوط می کنیم



بعد شکر و خمیر مایه فوری رو اضافه می کنیم و کمی هم میزنیم و دو دقیقه بمونه



حالا ارد و نمک و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با قاشق هم می زنیم.



اصلاً ارد اضافه به خمیر اضافه نکنین. برای راحتی کار سطح کار رو  ارد پاشی میکنیم و خمیر رو ورز میدیم. خمیر چسبنده است، من دوبار سطح کار رو آردپاشی کردم ولی به خود خمیر آرد اضافه نکردم.



ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم.





حالا یه ظرف رو چرب می کنیم و خمیر رو توش میذاریم و روش رومی پوشونیم و یک ساعت بهش استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.



سطح کار رو کاملاَ ارد پاشی میکنیم و خمیر رو به این صورت باز می کنیم و تقسیم می کنیم.






چونه ها رو گرد می کنیم و روشون آرد می پاشیم و با یه پارچه می پوشونیمشون و ده دقیقه  بهشون استراحت می دیم.



حالا سطح کار رو حسابی آرد پاشی می کنیم و با دست بازش می کنیم.( خیلی نازک یا کلفت باز نکنین، دو میل خوبه)





ماهیتابه نچسبمون رو چرب می کنیم و خمیر رو میذاریم توش و روی خمیر رو با قلمو با آب خیس می کنیم وکنجد روش می پاشیم و در ماهیتابه رو میذاریم.

شعله باید ملایم باش( تو ماهیتابه های دو طرفه هم میشه درست کرد)







وقتی زیرش قهوه ای شد بر می گردونیم تا طرف دیگه هم حرارت ببینه. هر طرف حدوداً ده دقیقه طول می کشه، دیر برگردونین سفت میشه و نونتون لاستیکی میشه







اگه حوصله درست کردنش تو ماهیتابه رو نداشتین می تونین تو فر با دمای 200 درجه مثل بقیه نونها درستش کنین.

منبع: هانی شف

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): masumjoon (14 مرداد 1393, 07:55) • sorour (1 تیر 1393, 21:29) • faride sadat (17 خرداد 1393, 12:08) • مریم بانو (14 خرداد 1393, 00:43) • ملیکا (14 خرداد 1393, 16:20) • Nayere (14 خرداد 1393, 13:09) • samira17 (14 خرداد 1393, 13:05) • مریم2 (14 خرداد 1393, 11:29) • Tahere Noorallahpour (13 خرداد 1393, 23:19) • sana (13 خرداد 1393, 22:34) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 خرداد 1393, 18:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 3 شهریور 1392, 09:29
پست ها : 375
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 499 تا این لحظه
تشکر شده: 2919 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
luna نوشته است:
نان تابه ای

  


دوست عزیز
مورد استفاده این نان چیه؟ نرمه یا خشک؟



راستش تو سایتی که من دستور این نون رو دیدم نوشته بود این نون برای یه غذایی به اسم مناقیش درست میشه که عربیه و روش یه سری مواد میریزنو تو فر می پزن. یه چیزی شبیه پیتزا البته موادی مثل ماست و روغن زیتون روش میزنن

ولی میشه تو  ماهیتابه هم بعنوان نون درستش کرد. من دوست داشتم و با پنیر و مربا خیلی چسبید. به قول آشپزهای خارجی Wow نیست یعنی منتظر یه طعم عجیب غریب نباشین، مزه نون میده دیگه، ولی هم درست کردنش لذت بخش بود هم خوردنش اونم داغ داغ.

در مورد نرم بودنش هم، اگه دو طرف نان به اندازه کافی حرارت ببینه نرمه وگرنه سفت میشه. البته ضخامتش مهمه ،نه باید نازک باشه نه کلفت. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشین.

_________________
همیشه آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران،
گرفتن خودت از آنها باشد....



کاربرانی که از luna در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (17 خرداد 1393, 14:36) • Tahere Noorallahpour (15 خرداد 1393, 15:36) • مریم2 (14 خرداد 1393, 22:16)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان تابه ای
پستارسال شده در: 14 خرداد 1393, 19:49 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:08
پست ها : 247
محل سکونت: گرگان
تشکر کرده: 600 تا این لحظه
تشکر شده: 716 تا این لحظه
ترکمن ها هم این رو دارن به اسم قتلمه.خیلی خوش مزه اس.



کاربرانی که از diana77 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (17 خرداد 1393, 14:36) • Tahere Noorallahpour (15 خرداد 1393, 15:36) • مریم2 (14 خرداد 1393, 22:16) • luna (14 خرداد 1393, 22:04)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان تابه ای
پستارسال شده در: 13 مرداد 1393, 02:00 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
نان تابه ای



_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): ملیکا (18 مرداد 1393, 00:52) • مریم2 (16 مرداد 1393, 11:22) • faride sadat (14 مرداد 1393, 12:58) • مامان 3 قلوها (14 مرداد 1393, 12:14) • samira17 (14 مرداد 1393, 11:24) • luna (14 مرداد 1393, 11:20) • zahra.sh (14 مرداد 1393, 09:46) • masumjoon (14 مرداد 1393, 07:54)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad