امروز 10 آبان 1399, 11:44



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 3 خرداد 1391, 14:25 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4025 تا این لحظه




جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=751:marshmallow-fondant&catid=94:khamir&Itemid=148

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ssamiraa (24 فروردین 1393, 12:02) • faride sadat (7 مهر 1392, 10:35) • samira17 (18 شهریور 1392, 14:27)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 15:03 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی:
*اگه خمیر رو بخواهیم باز کنیم سطح کارمون رو باید پودر قند بریزیم؟ خمیر به وردنه نمیچسپه؟
جواب: بله حتما باید روی سطح کار پودر قند بریزید . نه معمولا خمیر به وردنه نمی چسبه .
*میشه از همون مارشمالوهایی که تو سایت اموزش دادین استفاده کرد؟
جواب : بله میتونید.دیگه نیاز به آب کردن نداره.
* میشه مارشمالو رو با حرارت کتری آب کرد؟
جواب: کلا آب کردن بروش مکروفر خیلی خیلی راحت تر هست ولی با روش بن ماری هم می شه آب کرد.
*میشه بعد از اینکه خمیر رو آماده کردیم توی فریزر نگه داریم و چه مدت؟
جواب: بله می شه در فریزر بمدت 6 ماه نگهداری کرد .
*براي رنگ كردنش ميشه از پودر كاكائو يا زعفران استفاده كرد؟
جواب: بله می تونید کمی پودر کاکائو بریزید ولی به این راحتی رنگ نمی گیره چون رنگ پذیریش کمه.
*من اين فوندانت رو درست كردم. ولي فقط نصف اون مقدار پودر قند رو جذب كرد و بعد يه خمير سفت شد. اصلا نرم و لطيف نبود. يه مقدارش رو دوباره حرارت دادم يه كم نرم شد ولي باز سريع سفت شد. نميتونستم با وردنه صافش كنم. ترك ترك ميشد.چرا؟
جواب: می تونید کمی گلیسیرین بهش اضافه کنید .
*لطافت اين خمير چجوري بايد باشه؟
جواب: تقریبا یه کوچولو سفت تر از خمیر بازی هست.
*چون رنگ خوب نداشتم در دسترس مجبور شدم همونطور سفید بسته بندی و فریز کنم..خواستم بدونم بعد که بخوام رنگش کنم مشکلی نخواهد داشت؟
جواب: بله میتونید بعدا رنگش کنید.
* اینکه من که ماکروفر ندارم چطوری بعد از خارج کردن از فریزر نرمش کنم تا بشه ورزش داد؟!
جواب: دردمای مجیط بذاریدتایخش بازبشهفقط جایی که فوندانتون عرق نکنه.
*میشه خمیر و یکی دو روز تو نایلون یا سلفون تو یخچال نگه داشت؟
جواب: بله میتونید داخل یخچال نگه داریدولی درحد4-5 روز.
*این که خمیر و در بیارم از فریز بعد رنگ کنم و باز دوباره فریز،مشکلی پیش نمیاد؟
جواب: بعدازاینکه رنگ شدن هم قابل نگهداریه.
*من خمیر فوندانت رو با مارشمالو درست کردم، مشکل اینه که خیلی چسبنده شده و در ضمن نرمه، من تونستم اونو به شکل یه گلوله توپ در بیارم اما وقتی دوباره بازش می کنم چشبنده است با توجه به اینکه دوبرابر خاکه قند اضافه کردم آیا باید باز هم اضافه کنم؟
جواب: با توجه به موارد فرمودید باز هم نیاز به پودر قند داره .
*برای تزیین سطح کیکم از رزهایی که با مارشملو ساختم استفاده کنم می خوام ببینم ایا باید رزهارو درست کنم و بذارم خشک شن بعد روی کیک بذارم یا نیازی نیس که خشکشون کنم؟
جواب: فرقی نداره چه خشک کنید و چه همونجوری قرار بدین . در نهایت این رزها خورده نمی شن و برای تزیین استفاده خواهند شد.
*اگر نازك پهنش مي كردم مي شكست و وقتي كلفت پهن كردم و روي كيك كشيدم خيلي سفت بود طوري كه موقع برش كيك ميشكست يعني پودر قند زياد اضافه كردم؟
جواب: وقتی پودر قند زیاد باشه این اتفاق می افته . کم بودن پودر قند هم چسیندگی خواهد داشت .پس در این خصوص باید دقت کنید و در حد متعادل پودر قند اضافه کنید .

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (2 مهر 1393, 01:24) • ssamiraa (24 فروردین 1393, 12:48)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 18 شهریور 1392, 14:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
متاسفانه طي بالا رفتن قيمت همه كالاها مارشمالو هاي تركيه اي هم بسيار گرون شدن و به صرفه است از دستور خانم نصيري عزيز مارشمالو خودمون درست كنيم و براي فوندانت استفاده كنيم... براي جشن دندوني بهسا خانم به ذهنم رسيد كه روش طرح دندوني با فوندانت اجرا كنم كه از فوندانت هاي قبلي استفاده كردم به اين صورت كه دوباره كمي مارشمالو درست كردم و به خميرهام اضافه كردم با اين حساب نرم تر شدن و ديگه اون حالت سفت رو مثل قند نداشتن...
گفتم اين رو بگم كه اگه دوستان مثل من در بار اول درست كردن فوندانت مارشمالو اشتباه كردن قابل جبران هست ... تجربه اي بود براي خودش

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): ssamiraa (24 فروردین 1393, 12:51) • Tahere Noorallahpour (22 آبان 1392, 13:24) • baharak mobini (22 شهریور 1392, 01:54) • Nayere (18 شهریور 1392, 19:49) • مریم2 (18 شهریور 1392, 18:53)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 21 آبان 1392, 00:32 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4025 تا این لحظه
nooshin نوشته است:
درستش کردم خیلی بد شد:(همون اول قبل از 30 ثانیه کلی پف کرد داشت از ظرف بیرون میریخت خیلیم چسبنده شد با پودر قندم که قاطی کردم خمیر یکدستی نشد همش قاچ میخورد:(سفید برفم نشد


دوست عزیز قدرت مکروفرها با هم فرق می کنه . پس حتما باید حواستون باشه که خیلی زیاد پف نکنه که از ظرف سرریز بشه .
اگه فوندانتون یکدست نشده و زیاد ترک می خوره از گلیسیرین استفاده کنید .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): ssamiraa (24 فروردین 1393, 13:02) • samira17 (26 آبان 1392, 15:45) • faride sadat (25 آبان 1392, 12:43) • مریم2 (22 آبان 1392, 01:37) • ملیسا (21 آبان 1392, 00:44)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 24 فروردین 1393, 11:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 10:06
پست ها : 75
تشکر کرده: 218 تا این لحظه
تشکر شده: 123 تا این لحظه
سلام
روز گذشته با دستور خانم نصیری مارشمالو درست کردم و قصد داشتم با استفاده از اون فوندانت درست کنم مقداری از مارشمالو رو داخل یخچال گذاشتم و با مابقی اون فوندانت درست کردم اما چون مقداری سفت شده بود کمی روی  کتری گذاشتم ولی یکباره خیلی شل شد و پودر قند خیلی زیادی صرف شد تا حالت خمیری به دست بیاد خمیرش هم نرم بود ولی شکل پذیر نبود مثلا اصلا نمیشد خمیر را کشید که صاف بشه و یا بهش حالت داد (زمانی که مارشمالو رو درست میکردم با همزن خوب هم زدم و مخلوط نسبتا غلیظی به دست اومد.)اگر ممکنه راهنماییم کنید .متشکرم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 تیر 1393, 13:31 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 تیر 1393, 13:27
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام من خمیر فوندانت با مارشملو رو طبق دستورتون درست کردم و چند تا گل رز و قلب ازشون درست کردم حالا میخوام روی کیکی که روش رو خامه مالیدم بزارم میشه اینکارو کرد یا چون خمیر فوندانت با مارشملو هست آب میشه روی خامه؟
ممنون میشم جواب بدین


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 5 مرداد 1393, 17:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
pariya_gn نوشته است:
سلام من خمیر فوندانت با مارشملو رو طبق دستورتون درست کردم و چند تا گل رز و قلب ازشون درست کردم حالا میخوام روی کیکی که روش رو خامه مالیدم بزارم میشه اینکارو کرد یا چون خمیر فوندانت با مارشملو هست آب میشه روی خامه؟
ممنون میشم جواب بدین


نه عزیزم برای مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت استفاده کن

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (5 مرداد 1393, 17:55)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 31 شهریور 1393, 10:57 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6444 تا این لحظه
سلام دوستان هنرمند بهاری ی سوال این خمیر نیاز به خشک شدن نداره یعنی به محض حاضر شدن میشه بهش فرم داد و قالب زد و روی کیک و شیرینی قرارش داد؟؟؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (2 مهر 1393, 01:20) • مامان 3 قلوها (31 شهریور 1393, 21:01)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 مهر 1393, 01:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
سلام دوستان هنرمند بهاری ی سوال این خمیر نیاز به خشک شدن نداره یعنی به محض حاضر شدن میشه بهش فرم داد و قالب زد و روی کیک و شیرینی قرارش داد؟؟؟


بستگی به توع تزیینش داره زهرای عزیزم.
اگه طرح پاپیون و کادویی بخوای بهش بدی مثل دستوری که بهار جون درست کردند نیاز به خشک شدن داره  ولی اگه نخوای حجمی درست کنی و فقط بخوای قالب بزنی و روی کیک قرار بدی نیاز به خشک شدن نداره. مثل کیکی که بهار جون واسه شب یلدا دستورش رو گذاشتند که طرح هندوانه بود.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): عاطفه54 (3 مهر 1393, 13:47) • مامان 3 قلوها (3 مهر 1393, 11:27) • faride sadat (3 مهر 1393, 11:16) • zahra.sh (2 مهر 1393, 01:55)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 مهر 1393, 10:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 23 مهر 1393, 10:18
پست ها : 3
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 3 تا این لحظه
سلام
تو رو خدا کمکم کنید
ابروم داره میره

اومدم برای خواهر زاده ام کیک باب اسفنجی درست کنم
با روکش فوندانت
مارشمالو پیشب خودم درست کردم عالی شد
بعد 3ساعت گذاشتم یخچال بعدش در اوردم گذاشتم تو کابینت
تا دیشب، دیشب درش اوردم دیدم زیرش ژله یکم نشست کرده
بعد گرفتم با همزن 5 دقیقه هم زدم و مارشمالوم 800 گرم بود با 2کیلو پودر قند مخلوط کردم
ولی دریغ از خمیر
اصلا انسجام نداشت
کاریش نمی تونم بکنم
خراب شد یعنی


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad