امروز 4 شهریور 1398, 09:29



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 41 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 24 شهریور 1393, 03:55 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه


برای مشاهده طرز تهیه این دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 11 نفر): کتی (28 شهریور 1393, 14:17) • msts.msts (27 شهریور 1393, 12:04) • مریم2 (25 شهریور 1393, 12:24) • ملیسا (25 شهریور 1393, 11:53) • faride sadat (25 شهریور 1393, 10:29) • ssamiraa (25 شهریور 1393, 09:56) • zahra.sh (25 شهریور 1393, 09:21) • Nayere (25 شهریور 1393, 08:09) • masumjoon (25 شهریور 1393, 07:56) • Tahere Noorallahpour (24 شهریور 1393, 03:57) and one more user
  Rating: 35.48%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 08:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
سميرا جون ممنون از دستور بسيار خوب و خوشگلت. ميشه از فيلينگ شيريني مثلثي داخلش استفاده كرد؟ من سري پيش كه شيريني مثلثي درست كردم يه عالمه از فيلينگش اضافه اومده هنوز دارمش مي‌خواستم استفاده كنم.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (25 شهریور 1393, 10:50) • faride sadat (25 شهریور 1393, 10:30) • ssamiraa (25 شهریور 1393, 09:56) • zahra.sh (25 شهریور 1393, 09:31) • masumjoon (25 شهریور 1393, 08:12)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 09:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
سمیراجون ممنون از دستور خوبت عزیزم من تاحالا نون نپختم و سررشته ندارم ولی این یکیو باید حتما بپزم و دوتا سوال دارم: بخوام خمیرمایه بخرم فرق نداره چی باشه؟ شما اسم خمیر مایه خودتو میگی؟ و اینکه برای رومال کردنش میشه جای شربت بار از عسل استفاده کرد؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (25 شهریور 1393, 10:51) • faride sadat (25 شهریور 1393, 10:31) • ssamiraa (25 شهریور 1393, 10:00)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 10:12 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
سميرا جون ميشه از آرد نون فانتزي هم استفاده كرد؟



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند samira17 (25 شهریور 1393, 10:51)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 10:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
سمیراجون ممنون از دستور خوبت عزیزم من تاحالا نون نپختم و سررشته ندارم ولی این یکیو باید حتما بپزم و دوتا سوال دارم: بخوام خمیرمایه بخرم فرق نداره چی باشه؟ شما اسم خمیر مایه خودتو میگی؟ و اینکه برای رومال کردنش میشه جای شربت بار از عسل استفاده کرد؟


با اجازه سميرا جون، زهرا جان، بهتره كه از نون فانتزي‌فروشي‌ها خمير مايه به اندازه 500 تومان يا فوقش 1000 تومان بخري بصورت باز يا همون فله‌اي.
اگه خمير مايه زياد بمونه به قول معروف مي‌ميره يعني ديگه عمل نمي‌ياد خيلي بمونه يك سال، بعد از اون ديگه خاصيت خودش رو از دست مي‌ده.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): zahra.sh (25 شهریور 1393, 11:15) • samira17 (25 شهریور 1393, 10:52) • faride sadat (25 شهریور 1393, 10:32)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 10:51 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
سميرا جون ممنون از دستور بسيار خوب و خوشگلت. ميشه از فيلينگ شيريني مثلثي داخلش استفاده كرد؟ من سري پيش كه شيريني مثلثي درست كردم يه عالمه از فيلينگش اضافه اومده هنوز دارمش مي‌خواستم استفاده كنم.


سلام عزیزم. اتفاقا من اولین بار که این نان رو پختم با فیلینگ همون شیرینی مثلثی بود... خیلی هم خوشمزه و خوب شده بود.
فیلینگش رو طبق ذائقه میتونید تغییر بدید. حتی از کرمفیل هم میتوان استفاده کرد.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): ssamiraa (26 شهریور 1393, 09:09) • Nayere (26 شهریور 1393, 08:03) • zahra.sh (25 شهریور 1393, 11:15) • faride sadat (25 شهریور 1393, 11:11)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 10:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
Nayere نوشته است:
سميرا جون ميشه از آرد نون فانتزي هم استفاده كرد؟


بله عزیزم. میتونید استفاده کنید. ولی از آرد نانوایی و آرد سبوس دار نه. بافتش دیگه نرم و لطیف نمیشه.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (26 شهریور 1393, 08:03) • zahra.sh (25 شهریور 1393, 11:15)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 25 شهریور 1393, 10:55 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
سمیراجون ممنون از دستور خوبت عزیزم من تاحالا نون نپختم و سررشته ندارم ولی این یکیو باید حتما بپزم و دوتا سوال دارم: بخوام خمیرمایه بخرم فرق نداره چی باشه؟ شما اسم خمیر مایه خودتو میگی؟ و اینکه برای رومال کردنش میشه جای شربت بار از عسل استفاده کرد؟


عزیزم من خمیرمایه از لوازم قنادی فله ای میخرم و اسم ندارند. البته دیروز مارک رضوی خریدم که هنوز استفاده نکردم. بسته 100 گرمی است.
اگر در میزان کم بخرید و در یخچال نگهداری کنید مشکلی براش پیش نمیاد.
از عسل رقیق شده میتونی استفاده کنی. عسل رو کمی در آب حل کن و روش بکش که خوشرنگ تر بشه. حتی میتونی حذفش کنی و فقط زرده رو کمی با شیر رقیق کنی و روش بکشی.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): Nayere (26 شهریور 1393, 08:03) • faride sadat (25 شهریور 1393, 11:30) • zahra.sh (25 شهریور 1393, 11:15)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1393, 18:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 شهریور 1393, 18:41
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1 تا این لحظه
سميرا جون میشه بگید مثلث ها رو  به چه اندازه ای برش زدید



کاربرانی که از سمیرا65 در این پست تشکر کرده اند samira17 (2 مهر 1393, 23:59)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 26 شهریور 1393, 19:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
سمیرا65 نوشته است:
سميرا جون میشه بگید مثلث ها رو  به چه اندازه ای برش زدید


سلام دوست عزیز
ورودتون رو به جمع بهاری ها خوش آمد میگم.

اندازه مثلث ها بستگی به خودتون داره که چقدر بخواهید نان کوچک یا بزرگ باشه.
من اندازه یک کف کامل دست برش زدم.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): zahra.sh (26 شهریور 1393, 23:38) • مامان 3 قلوها (26 شهریور 1393, 19:41)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 41 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad