امروز 4 شهریور 1398, 09:06



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 41 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 26 شهریور 1393, 23:51 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
سمیراجون من امروز غروب رفتم خمیرمایه خریدم که انشاله فردا این نون رو درست کنم ازونجایی که تاحالا خمیرمایه ندیدم و ظاهرش خیلی بنظرم عجیب بود محض اطمینان عکسشو اینجا گذاشتم اینی که گرفتم درسته؟
و اینکه من پیمانه اندازه گیری استاندارد ندارم اگه مقدار خمیرمایه ی کوچولو کم و زیاد شه مشکلی پیش میاد؟




کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 19:29) • faride sadat (27 شهریور 1393, 09:49) • masumjoon (27 شهریور 1393, 08:03)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 09:51 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
زهرا جون درسته. اینطور که در عکس مشخصه خمیرمایه فوری هم گرفتین.
سعی کنید اندازه رو تا حد ممکن دقیق بریزین تا یه موقع کیفیت خمیرتون تحت تاثیر قرار نگیره. اگه کم بزنید خوب عمب نمیاد و اگه زیاد زدید ممکنه وا بره.
یه پیشنهاد: در اسرع وقت عزیزم یه پیمانه تهیه کنید. چون زیاد باهاش سر و کار دارین



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 15:37) • zahra.sh (27 شهریور 1393, 11:23) • مامان 3 قلوها (27 شهریور 1393, 10:27)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 11:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
زهرا جون درسته. اینطور که در عکس مشخصه خمیرمایه فوری هم گرفتین.
سعی کنید اندازه رو تا حد ممکن دقیق بریزین تا یه موقع کیفیت خمیرتون تحت تاثیر قرار نگیره. اگه کم بزنید خوب عمب نمیاد و اگه زیاد زدید ممکنه وا بره.
یه پیشنهاد: در اسرع وقت عزیزم یه پیمانه تهیه کنید. چون زیاد باهاش سر و کار دارین


ممنون از راهنماییت فریده جون چشم در اسرع وقت تهیه میکنم ولی باید از رشت بخرم و امروز نمیشه پیشنهادی برای اینکه امروز کارم راه بیفته ندارید؟ بنظرت با چی اندازه بگیرم؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 15:37) • faride sadat (27 شهریور 1393, 11:31)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 11:32 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
فکر کنم یه قاشق سوپخوری خمیر مایه 11 گرم باشه

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 15:37) • zahra.sh (27 شهریور 1393, 11:40) • faride sadat (27 شهریور 1393, 11:34)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 11:35 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
faride sadat نوشته است:
زهرا جون درسته. اینطور که در عکس مشخصه خمیرمایه فوری هم گرفتین.
سعی کنید اندازه رو تا حد ممکن دقیق بریزین تا یه موقع کیفیت خمیرتون تحت تاثیر قرار نگیره. اگه کم بزنید خوب عمب نمیاد و اگه زیاد زدید ممکنه وا بره.
یه پیشنهاد: در اسرع وقت عزیزم یه پیمانه تهیه کنید. چون زیاد باهاش سر و کار دارین


ممنون از راهنماییت فریده جون چشم در اسرع وقت تهیه میکنم ولی باید از رشت بخرم و امروز نمیشه پیشنهادی برای اینکه امروز کارم راه بیفته ندارید؟ بنظرت با چی اندازه بگیرم؟


عزیزم با همون قاشق غذ خوری بریزن. نه زیاد کوهش کنید و نه سر خالی.
امیدوارم نتیجه کار خوب و عالی بشه
فکر کنم یه قاشق 10 گرم باشه



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 15:38) • zahra.sh (27 شهریور 1393, 11:40)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 11:41 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
zahra.sh نوشته است:
faride sadat نوشته است:
زهرا جون درسته. اینطور که در عکس مشخصه خمیرمایه فوری هم گرفتین.
سعی کنید اندازه رو تا حد ممکن دقیق بریزین تا یه موقع کیفیت خمیرتون تحت تاثیر قرار نگیره. اگه کم بزنید خوب عمب نمیاد و اگه زیاد زدید ممکنه وا بره.
یه پیشنهاد: در اسرع وقت عزیزم یه پیمانه تهیه کنید. چون زیاد باهاش سر و کار دارین


ممنون از راهنماییت فریده جون چشم در اسرع وقت تهیه میکنم ولی باید از رشت بخرم و امروز نمیشه پیشنهادی برای اینکه امروز کارم راه بیفته ندارید؟ بنظرت با چی اندازه بگیرم؟


عزیزم با همون قاشق غذ خوری بریزن. نه زیاد کوهش کنید و نه سر خالی.
امیدوارم نتیجه کار خوب و عالی بشه
فکر کنم یه قاشق 10 گرم باشه


بنظرتون بکشمش ترازوم دیجیتالیه گرم هم میکشه؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 15:38) • faride sadat (27 شهریور 1393, 11:51)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 11:54 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
faride sadat نوشته است:
zahra.sh نوشته است:
faride sadat نوشته است:
زهرا جون درسته. اینطور که در عکس مشخصه خمیرمایه فوری هم گرفتین.
سعی کنید اندازه رو تا حد ممکن دقیق بریزین تا یه موقع کیفیت خمیرتون تحت تاثیر قرار نگیره. اگه کم بزنید خوب عمب نمیاد و اگه زیاد زدید ممکنه وا بره.
یه پیشنهاد: در اسرع وقت عزیزم یه پیمانه تهیه کنید. چون زیاد باهاش سر و کار دارین


ممنون از راهنماییت فریده جون چشم در اسرع وقت تهیه میکنم ولی باید از رشت بخرم و امروز نمیشه پیشنهادی برای اینکه امروز کارم راه بیفته ندارید؟ بنظرت با چی اندازه بگیرم؟


عزیزم با همون قاشق غذ خوری بریزن. نه زیاد کوهش کنید و نه سر خالی.
امیدوارم نتیجه کار خوب و عالی بشه
فکر کنم یه قاشق 10 گرم باشه


بنظرتون بکشمش ترازوم دیجیتالیه گرم هم میکشه؟


ترازوی من که دو گرم به دو گرم رو نشون میده. مال شما هم اگه دیجیتاله حتما نشون میده. باز اول  یه قاشق از خمیر مایه بردار با دقت .
بعدم وزنش کن تا خیالت راحت باشه. انقدری هم حساسیت نمیخواد نشون بدین و استرس بگیرین عزیزم.



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (29 شهریور 1393, 15:38) • zahra.sh (27 شهریور 1393, 12:07)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 شهریور 1393, 12:07 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
سمیرا جون ممنون از دستور خوبتون. مثل همیشه عالی.
عزیزم امکان داره شکر رو حذف کرده و  فیلینگ گوشت و یا سبزیجات گذاشت؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): zahra.sh (29 شهریور 1393, 18:47) • samira17 (29 شهریور 1393, 15:38) • مامان 3 قلوها (27 شهریور 1393, 17:23)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 15:42 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
سمیرا جون ممنون از دستور خوبتون. مثل همیشه عالی.
عزیزم امکان داره شکر رو حذف کرده و  فیلینگ گوشت و یا سبزیجات گذاشت؟


خواهش میکنم عزیزم.
این دستور حالت نان داره و به نظرم مناسب پیراشکی های غذایی نباشه.

قبلا تو فروم دستور یک خمیر پیراشکی گذاشتم که همیشه با اون پیراشکی گوشت درست میکنم و به حالت کروسان می پیجمش.
این دستورشه. برای پیراشکی های غذایی از این دستور استفاده کن:

آرد سفید دو و نیم پیمانه
ب پ 1 ق غ
خمیرمایه فوری 1 ق غ
ماست نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف ق چ
شکر 1 ق غ

طرز تهیه:
ماست و شیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم . خمیر مایه و شکر را روی مخلوط می پاشیم و بعد از 2 دقیقه آرد و ب پ و نمک رو با هم مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم. و به مدت 10 دقیقه خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. ممکنه کمی چسبنده باشه ولی بهتره آرد اضافه نکنید. با استراحت کردن مشکل چسبنده بودن خمیر حل میشه.
و خمیر را به مدت یکساعت استراحت میدهیم تا حجمش دوبرابر شود.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (5 مهر 1393, 23:58) • zahra.sh (29 شهریور 1393, 18:47) • مامان 3 قلوها (29 شهریور 1393, 17:02)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 15:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
سمیراجون من امروز غروب رفتم خمیرمایه خریدم که انشاله فردا این نون رو درست کنم ازونجایی که تاحالا خمیرمایه ندیدم و ظاهرش خیلی بنظرم عجیب بود محض اطمینان عکسشو اینجا گذاشتم اینی که گرفتم درسته؟
و اینکه من پیمانه اندازه گیری استاندارد ندارم اگه مقدار خمیرمایه ی کوچولو کم و زیاد شه مشکلی پیش میاد؟



ببخشید زهرا جان نبودم که جواب بدم. ممنون از فریده جون که زحمت کشیدند و پاسخ دادند.
نان رو درست کردی؟

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (5 مهر 1393, 23:58) • zahra.sh (29 شهریور 1393, 18:47)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 41 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad