امروز 4 شهریور 1398, 09:07



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 41 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 18:46 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
["quote="samira17"]
ببخشید زهرا جان نبودم که جواب بدم. ممنون از فریده جون که زحمت کشیدند و پاسخ دادند.
نان رو درست کردی؟[/quote]

خواهش میکنم سمیراجان 5شنبه خانواده برنامه گردش گذاشتن و نشد نون درست کنم پروژه موکول شد به ی روز دیگه تو این هفته. سمیراجان میشه مقدار آرد رو به کیلوگرم بگی و اینکه این دستور تقریبا چنتا نون بهمون میده؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): elham1988 (7 مهر 1393, 09:20) • samira17 (29 شهریور 1393, 19:03)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 19:05 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:

خواهش میکنم سمیراجان 5شنبه خانواده برنامه گردش گذاشتن و نشد نون درست کنم پروژه موکول شد به ی روز دیگه تو این هفته. سمیراجان میشه مقدار آرد رو به کیلوگرم بگی و اینکه این دستور تقریبا چنتا نون بهمون میده؟


ایشالا درست کنی و راضی باشی. حدود نیم کیلو آرد لازم داره. اگه برای خودتون 2 نفر میخوای درست کنی بهتره با نصف مقدار درست کنی. تعداد نان ها دقیق یادم نیست. فکر کنم خدود 20 تا شد.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند zahra.sh (29 شهریور 1393, 19:22)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 19:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
zahra.sh نوشته است:

خواهش میکنم سمیراجان 5شنبه خانواده برنامه گردش گذاشتن و نشد نون درست کنم پروژه موکول شد به ی روز دیگه تو این هفته. سمیراجان میشه مقدار آرد رو به کیلوگرم بگی و اینکه این دستور تقریبا چنتا نون بهمون میده؟


ایشالا درست کنی و راضی باشی. حدود نیم کیلو آرد لازم داره. اگه برای خودتون 2 نفر میخوای درست کنی بهتره با نصف مقدار درست کنی. تعداد نان ها دقیق یادم نیست. فکر کنم خدود 20 تا شد.


برای نصف مواد چقدخمیرمایه بزنم؟برای 250گرم آرد ی قاشق چایخوری بسته؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): elham1988 (7 مهر 1393, 09:20) • samira17 (29 شهریور 1393, 19:28)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 شهریور 1393, 19:29 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
samira17 نوشته است:
zahra.sh نوشته است:

خواهش میکنم سمیراجان 5شنبه خانواده برنامه گردش گذاشتن و نشد نون درست کنم پروژه موکول شد به ی روز دیگه تو این هفته. سمیراجان میشه مقدار آرد رو به کیلوگرم بگی و اینکه این دستور تقریبا چنتا نون بهمون میده؟


ایشالا درست کنی و راضی باشی. حدود نیم کیلو آرد لازم داره. اگه برای خودتون 2 نفر میخوای درست کنی بهتره با نصف مقدار درست کنی. تعداد نان ها دقیق یادم نیست. فکر کنم خدود 20 تا شد.


برای نصف مواد چقدخمیرمایه بزنم؟برای 250گرم آرد ی قاشق چایخوری بسته؟


یک و نیم قاشق چایخوری بریز عزیزم.
هر ق س 3 ق چ است.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (31 شهریور 1393, 11:49) • zahra.sh (29 شهریور 1393, 19:32)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 1 مهر 1393, 16:41 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
بالاخره من دیروز این نون خوشکل و خوشمزه رو درست کردم با اینکه دستمو سوزوندم ولی تجربه خیلی شیرینی بود و بااینکه اولین بارم بود نون میپختم همه خوششون اومد و با اینکه تازه شام خورده بودن نفری یدونه ازش خوردن مخصوصا پدرم که خیلی استقبال کرد. ممنون از سمیرای عزیزم بابت دستور خوبش و تمام راهنماییهاش

و باز هم من سوال دارم :

* نون رو که گذاشتم تو فر بپزه خیلی زود(فکر حدود 10-15دقیقه طول کشید) زیرش پخت و ترد شد و تغییر رنگ داد ولی روش کاملا خام و خمیری بود منم گریل رو روشن کردم که تا چشم بهم زدم دیدم نونهای وسط سینی سوخت

سریع خاموشش کردم و از فر درشون آوردم و تونستم ی تعدادی رو نجات بدم که عکسشو امشب براتون میذارم.

* سمیراجون میشه شکر دستور رو زیاد کرد؟ اگه آره بقیه مواد نباید کم و زیاد شه؟

* میشه به آرد وانیل یا جوز هندی اضافه کرد؟

*سایز استاندارد نونها چقدره؟ من با اینکه با نصف مواد دستور نون درست کردم 15تا نون بهم داد و فکر میکنم احتمالا کوچیک درستشون کردم.

بازم ممنون سمیرا جونم ببخشید پرحرفی کردم.



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): elham1988 (7 مهر 1393, 09:20) • samira17 (2 مهر 1393, 23:07) • مامان 3 قلوها (1 مهر 1393, 23:20) • faride sadat (1 مهر 1393, 23:09) • مامان مهرانا (1 مهر 1393, 18:53)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 1 مهر 1393, 23:13 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:

* نون رو که گذاشتم تو فر بپزه خیلی زود(فکر حدود 10-15دقیقه طول کشید) زیرش پخت و ترد شد و تغییر رنگ داد ولی روش کاملا خام و خمیری بود منم گریل رو روشن کردم که تا چشم بهم زدم دیدم نونهای وسط سینی سوخت

سریع خاموشش کردم و از فر درشون آوردم و تونستم ی تعدادی رو نجات بدم که عکسشو امشب براتون میذارم.


زهرا جان منتظر عکس زیبای نون هاتون هستیم . در مورد بقیه سؤال ها بهتره سمیرا جون بهتون پاسخ بدن. اما در مورد سوختگی و خام موندن رو نون هاف من حس میکنم دمای فر شما یکم بالاست و یا شعله ها تنظیم نیست. پیشنهاد میکنم هر دمایی که در دستورها ذکر مبشه شما یه مقدار کمتر در نظر بگیرین تا نتیجه بهتر بگیرین .باید بمرور قلق فرتون دستتون بیاد .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (2 مهر 1393, 23:08) • zahra.sh (1 مهر 1393, 01:27) • مامان 3 قلوها (1 مهر 1393, 23:20)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 1 مهر 1393, 01:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
اینم از نون های خوشکل من : توی تعدادیش تکه های شکلات گذاشتم و ی تعدادیش هم خرما




کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): elham1988 (7 مهر 1393, 09:20) • مریم2 (6 مهر 1393, 22:35) • sana (4 مهر 1393, 20:47) • Tara (3 مهر 1393, 13:38) • samira17 (2 مهر 1393, 23:08) • مامان 3 قلوها (2 مهر 1393, 10:39) • faride sadat (2 مهر 1393, 10:34) • masumjoon (2 مهر 1393, 09:41)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 2 مهر 1393, 01:05 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:

* نون رو که گذاشتم تو فر بپزه خیلی زود(فکر حدود 10-15دقیقه طول کشید) زیرش پخت و ترد شد و تغییر رنگ داد ولی روش کاملا خام و خمیری بود منم گریل رو روشن کردم که تا چشم بهم زدم دیدم نونهای وسط سینی سوخت

سریع خاموشش کردم و از فر درشون آوردم و تونستم ی تعدادی رو نجات بدم که عکسشو امشب براتون میذارم.

* سمیراجون میشه شکر دستور رو زیاد کرد؟ اگه آره بقیه مواد نباید کم و زیاد شه؟

* میشه به آرد وانیل یا جوز هندی اضافه کرد؟

*سایز استاندارد نونها چقدره؟ من با اینکه با نصف مواد دستور نون درست کردم 15تا نون بهم داد و فکر میکنم احتمالا کوچیک درستشون کردم.


از اینکه دستت رو سوزوندی خیلی ناراحت شدم... بیشتر مراقب باش.

عزیزم چند تا نکته رو همیشه باید رعایت کنی. برات توضیح میدم امیدوارم که جواب سوالات رو بگیری چون من نمیدونم کدوم رو رعایت کردی و کدوم رو رعایت نکردی...
سینی لعابی فر که مال خود گاز هست حتما روی طبقه پایینی که روی شعله فر میشه قرار بده که باعث میشه حرارت خیلی مستقیم به نان ، کیک یا شیرینی یا غذا برخورد نکنه.

سینی ای که برای پخت استفاده کردی چه رنگیه؟ سفید و روشنه یا سیاه و تیره؟ سینی های تیره مثل لباس های رنگ تیره بیشتر حرارت به خودش جذب میکنه و ممکنه زیر نان ها بسوزه و روش هنوز نپخته باشه.

همونطور که فریده عزیزم گفتن ممکنه حرارت فر زیاد باشه یا بیشتر از 15-20 دقیقه فر روشن مونده که فر خیلی داغ شده.

یا خمیر رو خیلی کلفت گرفتی که روش زود پخته نشده.

بهتره از گریل استفاده نکنی چون نان ها خشک می شوند. اگه حرارت فر استاندارد باشه و نکات رو رعایت کنی توی زمان گفته شده روی نان ها طلایی میشه و مشکلی نداره.

میتونی نهایت اندازه یک چهارم پیمانه شکر رو بیشتر کنی که خمیر شیرین تر بشه. ولی چون داخلش شکلات قرار میگیره به نظرم شیرینی اش کافی است. البته این مورد ذائقه ای است. لازم نیست بقیه مواد رو تغییر بدی.

جوز هندی ترکیب خوبی ایجاد نمیکنه. ولی میتونی همراه تخم مرغ وانیل بزنی... اگه نکات رو خوب رعایت کنی و نانها کامل پخته باشند اصلا نیاز به وانیل و جوز و هل و هیچ چیز دیگری نداره... نظر من اینه که دوباره این نان رو با رعایت نکات و دقت بیشتری انجام بده تا از طعم خوبش بیشتر لذت ببری...

توی عکس به نظر نمیرسه کوچک باشند. ممکنه من تعداد رو دقیق نگفته باشم.
من هر خمیرم اندازه کف دست (با انگشت) بود. البته پختن نان ها به میزان بزرگی و کوجکی شون هم بستگی داره. و زمانش فرق میکنه...

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): مامان 3 قلوها (3 مهر 1393, 11:20) • faride sadat (3 مهر 1393, 10:52) • zahra.sh (2 مهر 1393, 01:57)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 مهر 1393, 11:09 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6443 تا این لحظه
سمیراجون بابت تمام توضیحاتی که با حوصله برام نوشتی یک دنیا ممنون عزیزم با عرض شرمندگی باید اعتراف کنم من از سینی خود فر که رنگشم سیاه هست برای پختن نونها استفاده کرده بودم



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (3 مهر 1393, 15:28) • مامان 3 قلوها (3 مهر 1393, 11:20) • faride sadat (3 مهر 1393, 11:13)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 3 مهر 1393, 11:14 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
فر گاز منم یه سینی بیشتر نداره. سینی جدا رو از کجا میشه تهیه کرد؟



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (3 مهر 1393, 15:28) • zahra.sh (3 مهر 1393, 11:52) • مامان 3 قلوها (3 مهر 1393, 11:21)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 41 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad