امروز 4 شهریور 1398, 09:07



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان عسلی
پستارسال شده در: 5 مهر 1392, 00:45 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه



برای مشاهده طرز تهیه این دستور روی دکمه کلیک کنید

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 22 نفر): ملیکا (25 آذر 1392, 18:10) • Nayere (8 مهر 1392, 21:34) • Tahere Noorallahpour (6 مهر 1392, 17:07) • samira17 (6 مهر 1392, 12:42) • bahar2013 (6 مهر 1392, 10:56) • soroor01 (6 مهر 1392, 10:39) • masumjoon (6 مهر 1392, 09:53) • baran (6 مهر 1392, 09:33) • parimama (6 مهر 1392, 09:14) • faride sadat (5 مهر 1392, 01:07) and 12 more users
  Rating: 70.97%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 09:32 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
najma نوشته است:
سلام خیلی ممنون .نوع آموزشتون خانم مبینی به آدم جسارت واعتماد به نفس میده حتی به بی تجربه ها وتازه کارهایی مثل من تصمیم گرفتم همین الان برم درستش کنم فقط میشه بگین 400 گرم یعنی حدودا چند پیمانه؟ببخشید میدونم سوالم تکراریه ولی جوابشو پیدا نمیکنم

سلام . هر پیمانه برابر با 125 گرم آرد می باشد .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): baharak mobini (6 مهر 1392, 23:33) • najma (6 مهر 1392, 09:51)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 11:02 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 07:47
پست ها : 1
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 1 تا این لحظه
سلام بهار خانوم
ممنون از آموزش عاليتون، ولي فكر كنم يادتون رفت مدت زمان پخت رو بگيد؟
سپاسگذارم



کاربرانی که از molana در این پست تشکر کرده اند beni72 (12 مهر 1392, 14:36)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 16:53 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
Tara نوشته است:
با تشکر از دستور خوبتون
یک سوال داشتم اینکه اگر بخواهیم این نان درست کنیم داخل ماکروفر  میتونیم درست کنیم؟در صورت استفاده، چه جوری باید ظرف اب قرار بدیم داخل ماکرو؟
و از چه دمایی باید استفاده کنیم؟


تارا جان
بهت پيشنهاد ميدم از همون فر استفاده كني.. چون نان ها اغلب در فر تهيه ميشه . چون نان ها در ماكروفر خشك ميشه و نميشه ظرف آب داخلش گذاشت.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 19:33 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
yleilae نوشته است:
سلام  میخواستم بدونم که اگه بخواهیم این نون رو صبح درست کنیم بعد از رول کردن تا صبح بمونه اتفاقی براش نمی افته


با اجازه بهارجون
عزيزم استراحت بيش از حد باعث خراب شدن بافت نان ميشود و ممكنه بعد از پخت مزه خمير ترش بده!!!.... پس بهتره طبق دستور پيش بريد.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): baharak mobini (6 مهر 1392, 23:53) • Nayere (6 مهر 1392, 22:52)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 20:48 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
m74 نوشته است:
ببخشید بهار خانوم
شما چندتا رو با هم بافتین؟ 2تا یا سه تا؟

عزیزم همانطور که در تصاویر مشخصه ، خانوم مبینی خمیر رو به شش قسمت تقسیم کردند و باهاش 2 تا نون پختند . در نتیجه گیس بافت ها 3 رشته ای هستند .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): baharak mobini (6 مهر 1392, 23:53) • Nayere (6 مهر 1392, 22:52) • motahareh (6 مهر 1392, 21:08)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 22:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
سلام وخیلی ممنونم. فکر کنم من اولین کسی هستم که این نان را درست کردم اولین تجربه نانوایی ام بود و به نظر خودم بد نبود. فقط میشه اساتید محترم بگویند چرا این نون این همه باد کرد و
چاق شد؟یه سوال دیگه اینکه وقتی بعد از حدود یک ساعت وخورده ای استراحت کردن خواستم خمیرم را لوله کنم مدام خمیر جمع میشد وخیلی اذیتم کرد آیا استراحتش کافی نبوده؟در ضمن یک کمی نونم ته مزه خمیر مایه میده.ممنون میشم راهنماییم کنید در کل خوب وخوشمزه است  ومراحل پختش هیجان انگیز بود و مهمتر از همه اینکه آقای خونه عاشقش شده و سه سوته نصف نونها غیب شدند یه سوال دیگه اینکه میشه از مغز گردو یا کشمش توی خمیر استفاده کرد؟ببخشید سوالام زیاد شد میشه از عسل یا شکر بیشتری استفاده کرد اگه بله چقدر؟بازم معذرت و بازم ممنون



_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا


آخرين ويرايش توسط najma on 15 مهر 1392, 15:57, ويرايش شده در 2.


کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): مامان 3 قلوها (28 آبان 1393, 00:23) • ملیکا (25 آذر 1392, 18:07) • مهسا (22 مهر 1392, 13:15) • baharak mobini (6 مهر 1392, 00:15) • faride sadat (6 مهر 1392, 23:07) • Nayere (6 مهر 1392, 22:53) • Tahere Noorallahpour (6 مهر 1392, 22:39) • samira17 (6 مهر 1392, 22:30)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 22:21 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
تصاویری که از گیس بافت عکاسی کرده بودم مورد قبول خودم نبود ولی وقتی که این دو تصویرو از دو سایت مختلف نگاه کردم و کیفیت تصاویر این دو سایتو نگاه دیدم . بنظرم همون عکسهایی که مورد قبول خودم نیست رو بهتره قرار بدم (این عکسها در پرتال هم بعدا اضافه شد ).







* به همین ترتیب ادامه می دیم تا بافتمون تکمیل بشه .


_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): zahra.sh (2 آذر 1393, 12:04) • sali (29 بهمن 1392, 13:06) • مریم2 (10 مهر 1392, 19:23) • masumjoon (7 مهر 1392, 09:23) • faride sadat (6 مهر 1392, 23:09) • Nayere (6 مهر 1392, 22:53) • najma (6 مهر 1392, 22:48) • Tahere Noorallahpour (6 مهر 1392, 22:38) • samira17 (6 مهر 1392, 22:28)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 23:06 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9509 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
سميراجان وقتي كه فر را روشن كرديم از همان اول بايد ظرف آب رو هم قرار بديم يا اينكه وقتي خمير رو گذاشتيم داخلش؟

نیره خانوم بنظر من باید از همون ابتدا ظرف آب رو داخل فر بگذارین که تا موقع گذاشتن خمیر آب بجوشه و محیط رو مرطوب بکنه .



کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (7 مهر 1392, 11:40) • baharak mobini (6 مهر 1392, 00:16) • Nayere (6 مهر 1392, 23:21)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 23:42 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
marjankhanom نوشته است:
مرسی از دستورتون.من عاشق خمیر بازیم.حالا فقط نمیگید چطوری گیسش کردید؟و اینکه با دمای 160 درجه چقدر زمان میبره تا بپزه؟


عزیزم اصولا  ذکر کردن عدد دما و زمان کار صحیحی نیست و بجای گفتن این دماها باید گفته بشه مثلا با همون دمایی که کیک هاتونو می پزید و ... حالا چرا نباید برای دما عدد داده بشه ؟ چون دمای فرها با هم یکی نیست و همه قلق فرهای خودشون رو بمرور دستشون می آد و دما رو روی اون تنظیم می کن. ولی خوب از یه بابت هم نوشتن عدد دما باعث می شه خوانندگان بدونن که مثلا دمای پخت این نون با دمای پخت کیک یکیه .
گفتن زمان هم به همین منوال هست . در دستور اومده . این نان تا زمانی طول می کشه که روی نان طلایی بشه این یه نکته ای بود که بتونید مدت زمان رو تشخیص بدید . بعد در مرحله دوم دوباره در دستور به شما نکته دیگه ای رو آموزش داده و گفته که نون رو در دستتون بگیرید و اگه نون سنگین بود باز هم اجازه بدین با حداقل دما نونتون بپزه که بخار اضافیش از بین بره و نون سبک بشه .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (7 مهر 1392, 18:20) • samira17 (7 مهر 1392, 11:41)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad