امروز 1 اسفند 1398, 00:55



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 16 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1391, 00:52 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=209:choux-puffs-or-cream-puffs-&catid=94:khamir&Itemid=148


سوالان عمومی
*كفته بوديد موقع كه كره و آب و شكر و نمك را مخلوط كرديد تا حدي كه كره آب شد آرد را اضافه كنيد من اينكار را كردم ولي مواد بعدش مثل كاچي شل شد..
جواب: موقعیکه جوشهای ریز زد همون موقع آرد رو یکدفعه اضافه کنید(یعنی تقریبا اوایل جوشیدن ).تخم مرغ ها باید دونه دونه اضافه بشه و هر کدوم هم باید انقدرهم زده بشه که خمیر از حالت شلی در بیاد و فرم بگیره.اگه با همزن خمیر رو زدید و فرم نگرفت و درعین حال تمام موارد رو درست رعایت کردید دفعه بعد یه دونه از تخم مرغها رو کم کنید.
*بعد یک ساعت درفر موندن اصلا طلایی نشد وقتی هم گریل رو روشن کردم روی نونها ترک برداشت ..
جواب: برای اینکه روی نونها طلایی تر بشه می تونید از 2 ق س شربت استفاده کنید. معمولا روی نونها کمی ترک برمی داره.
* خمیرم خیلی سفت بود با زور باید فرم میدادی مشکلم کجا بوده؟
جواب: مقدار و اندازه تخم مرغها با هم فرق داره . پس احتمالا در اندازه گیری مشکل بوده.
*همه چی خوب بود ولی داخلش خوب نپخته بود.چرا؟
جواب: بهترین روش برای نون خامه ای هم زدن با دسته . البته خیلی هم سخته چون بد جور به دست می چسبه.
همین که داخلش هم نپخته بود یعنی مراحل درست کردنش کامل نبوده.
*احساس کردم نونام بوی تخم مرغ می دادن؟
جواب: مقدار وانیل رو بیشتر کنید.وانیل رو با آخرین تخم مرغ اضافه کنید.
*از کاغذ روغنی میتونم برای کف سینی استفاده کنم؟
جواب: بله میتونید ازکاغذروغنی استفاده کنید.
*با اينكه كاغذ روغني انداختم ته نونهام سوخت ولي روشون طلايي نشد وكاملا سفيد بود؟
جواب: حرارت پایین فرتون زیاده . حرارت رو کمتر کنید تا روی نونها هم طلایی بشه.
* بعد از اینکه از فر بیرون آوردم پفشون خوابید ؟؟؟
جواب: اگه داخل فر خوب پف می کنه و بعد از درآوردن از فر پف اون می خوابه بخاطر حرارت زیاد فرتون هست.
*عده تخم مرغ دوم خمیرتون سفته سفته اما واسه من میشه مثه خمیر بامیه که خیلی چسبناکو کشداره.دیگه دو تا دیگه هم بهش اضافه میکنم ابکی میشه
جواب: اندازه تخم مرغ و نوع آرد در این خصوص دخیل هست . یه مورد دیگه اینکه باید خیلی هم بزنید تا تخم مرغ جذب مواد بشه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (16 آذر 1392, 13:19) • faride sadat (7 مهر 1392, 10:49)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 12 مرداد 1392, 01:08 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 15:02
پست ها : 3
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 7 تا این لحظه
با سلام و خسته نباشید.
من این خمیر رو درست کردم.عالی شد.برای وسط خمیر هم حلوا درست کردم و داخلش گذاشتم..هیچ کس باور نمی کرد که خودم درست کرده باشم.
از شما خیلی ممنونم به خاطر سایت آموزنده و کاملتون..
از اینکه همه نکته ها رو یاد می دید و عکس هم از مراحل کار می گذارید خیلی متشکرم...
با سپاس ...
خدانگهدار...



کاربرانی که از درسارا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): هستي 1 (28 اسفند 1392, 12:20) • ae4151 (28 آذر 1392, 22:34) • مهرنازمامان (29 مرداد 1392, 16:52) • بهار (14 مرداد 1392, 15:38) • baharak mobini (12 مرداد 1392, 01:20)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 20 مرداد 1392, 01:20 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
ميشه از روغن نيمه جامد استفاده كرد؟
روغن قنادي چطور؟


بله از روغن نیمه جامد می شه استفاده کرد

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (7 مهر 1392, 10:50) • samira17 (22 مرداد 1392, 11:21)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 23 مرداد 1392, 01:49 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
بهار جان منم درست كردم البته با كره ولي فكر كنم حرارت فر  رو روي ٢٠٠ درجه گذاشتم ولي فكر كنم زياد بود چون وسطش يكمي خميري بود و زيرش قهوه اي رنگ شده بود... روش هم مثل مال شما خوشرنگ نشد... سفيد بود.
در يكي از برنامه هاي تلويزيوني ديدم كه ميگفت ١٠ دقيقه اول با دماي ٢٠٠ و ٢٠ دقيقه بعد با دماي ١٧٥ درجه بپزيد.. به نظر شما براي من كه حرارت فرم زياده كدوم راه بهتره كه هم خميري نشه و هم داخلش پوك بشه و روش هم رنگ بگيره؟

بله مشخصه دمای فرتون بالا بوده . درسته بعضی مواقع برای پف کردن سریع دمای اولیه رو بیشتر می دن و بعد دما رو پایین می آرن تا داخلش بپزه . پیشنهاد می کنم هم این روشو امتحان کنید و هم یه مقار دمای فرتون رو از حالت قبلی کمتر کرده و زمان رو بیشتر کنید .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (7 مهر 1392, 10:50) • samira17 (24 مرداد 1392, 15:45)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 مرداد 1392, 10:10 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 14 مرداد 1392, 12:13
پست ها : 104
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 286 تا این لحظه
تشکر شده: 258 تا این لحظه
بهارجون لطفا نون خامه ای مدل قو اموزش میدیدکه با این خمیر درست میکنن خیلی ناز میشه حتی به جز مصرف  شیرینی من تو مهمونی دیدم تو دیس بزرگ کشک بادمجون چند تا گذاشته بودندوتوهرکدوم یه چیزی ریخته بودندمثل سیر سرخ کرده پیاز سرخ کرده ونعناخیلی خیلی جالب بود روی کشک بادمجونم با کشک که(خیلی کم رنگ ابی زده بودند) موج انداخته بودند.



کاربرانی که از مهرنازمامان در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (16 آذر 1392, 13:19) • مریم2 (26 آبان 1392, 01:16) • baharak mobini (29 مرداد 1392, 14:35)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 آذر 1392, 11:52 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
part نوشته است:
از ماسوره شماره چند استفاده کنم من ماسوره واسه بامیه دارم اون خوبه؟


بله می تونید استفاده کنید .البته نان خامه ای هاتون کمی بزرگ خواهند شد .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مریم2 (29 آذر 1392, 12:10) • samira17 (16 آذر 1392, 13:18)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 28 آذر 1392, 22:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 16:36
پست ها : 45
تشکر کرده: 152 تا این لحظه
تشکر شده: 124 تا این لحظه
منم ده دقیقه اول دما رو بیشتر گداشتم
بعد کمش کردم


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 دی 1392, 19:28 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
اژدهای صورتی نوشته است:
من دوبار درست کردم هر 2 بار تو راه یخچال تمومش کردن. خیلی عالی شدن. دستتون درد نکنه
اما مشکل اینه که روش سفید میمونه. آرد 000 استفاده میکنم. همه چی خوبه اما بی رنگه
باید چی کار کنم که رنگشون طلائی بشه؟
دمای فرم یه ذره بالاس. تو 180 درجه 30 دقیقه طول میکشه تا کاملا پف کنه و بپزه. اما هرچی صبر میکنم روش طلائی بشه نمیشه و یه کم زیرش میسوزه.


میتونید در آخر کار چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم رنگ بگیره و یا در ترکیب خمیرتون از 2 قاشق سوپخوری شربت بار استفاده کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند samira17 (15 دی 1392, 13:25)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 14 دی 1392, 19:30 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
masumjoon نوشته است:
Tahere Noorallahpour نوشته است:
مریم2 نوشته است:
به جز خامه و حلوا به نظرتون با چه موادی میشه توی نونا رو پر کرد ؟

مریم جون با الویه و سالادهای این چنینی هم خوب میشه.

خانوم نوراله پور چطوری میشه الویه رو توی این خمیرها ریخت ؟
پس الویه با این حساب نباید ذرت و نخود فرنگی و......رو داشته باشه نه؟باید کاملا میکس باشه؟


ته نون رو با چاقو برش بزنید , سالاد رو اضافه کنید و تهش رو ببندید کاملا به سالاد میچسبه و مشخص نمیشه .
استفاده از ذرت و نخودفرنگی هم مانعی نداره .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (15 دی 1392, 13:25) • masumjoon (15 دی 1392, 09:09)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 15 دی 1392, 23:06 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه




اینم نون خامه ای من با رسپی خانم مبینی خیلی خوب دراومد فقط روش خیلی رنگ نگرفت که این بار تصمیم گرفتم داخل خمیرش زغفران غلیظ بزنم
همسرم کلی تعجب کرده بود زیاد شیرینی خور نیست ولی نون خامه ای رو خیلی میدوسته

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند (جمعا 8 نفر): baharak mobini (26 دی 1392, 02:39) • مریم2 (26 دی 1392, 15:32) • ملیکا (26 دی 1392, 12:47) • Nayere (17 دی 1392, 19:12) • samira17 (16 دی 1392, 00:46) • faride sadat (16 دی 1392, 12:01) • ملیسا (15 دی 1392, 23:35) • Tahere Noorallahpour (15 دی 1392, 23:33)
  Rating: 25.81%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 16 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad