امروز 29 شهریور 1399, 06:27



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 21 اردیبهشت 1391, 00:53 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=210:khamire-marzipan&catid=94:khamir&Itemid=148

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (6 مهر 1392, 15:20) • samira17 (18 شهریور 1392, 14:20)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 16:47 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی
*علت خاصی داره که بادوم رو چرخ میکنیم و مثلا بجای چرخ کردن از غذاساز استفاده نمیکنیم؟
جواب:سلام بخاطر اینکه دونه های بادام توی خمیرمون پیدا نشه باید چرخ کنیم . نه متاسفانه نمی شه از غذاساز استفاده کرد.
جواب: چه مدت میشه نگهداریشون کرد و تو چه شرایطی؟
جواب:این خمیر رو ترجیحا رنگ نشده نگهداری کنید می تونید تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید و حتی تا یکسال در فریزر قابل نگهداری هست.
*میشه به جای بادام از چیزای دیگه استفاده کرد؟
جواب: می تونید از بادام زمینی هم استفاده کنید.
*من این خمیرو درست کردم اشکالش این بود که خیلی شکنندس و اصلا نمیشه اونو پهن کرد و کیکو پوشاند مرتب پاره میشه اگه گلیسیرین یا ژلاتین بزنم بد میشه آیا؟
جواب: خمیر مارزیپان در کشورهای دیگه مدلهای مختلف داره که می تونید برای روکش کیک هم استفاده کنید ولی متاسفانه در ایران خیلی کم پیدا می شه و با مارزیپانهای معمولی هم نمی شه اینکارو انجام داد.با گلیسرین یا ژلاتین مشکل حل نمی شه.
*من بادام چرخ شده نرم دارم ولي با پوست!! ميتونم باهاش مارزيپان درست كنم؟
جواب: متاسفانه چرخ شده با پوست برای مارزیپان مناسب نیست .
*اسانس بادام تلخ براي چي؟؟؟؟؟؟؟ بدون اون نميشه؟
جواب: این اسانس برای طعم دادن به مارزیپان هست . می تونید بدون اونهم درست کنید .
* در نهایت اصلاً خمیر شکل نشد و خیلی شل بود :cry:
جواب:مقدار آب رو کمتر کنید و پودر قند رو تا زمانیکه خمیر بدست بیاد، بریزید.
*اگر مقدار بادامم نصف این مقدار باشه،آیا لازمه که سفیده تخم مرغ رو هم نصف کنم؟
جواب: بله باید نصف کرد.
*بجای چرخ گوشت میشه از آسیاب استفاده کرد؟
جواب :خیر!
*میشه برای رنگ کردن مارزیپان از رنگهای مایع استفاده کرد؟
جواب: بله.
*خمیر رو از فریزر در آوردم ورزش بدم یا کار خواستی باید انجام بدم تا آماده استفاده بشه؟
جواب: یا اجازه بدین در دمای محیط نرم بشه یا اینکه در مکروفر چند ثانیه به چند ثانیه زمان بدین تا نرم بشه بعد کمی ورز بدین تا خمیرتون یکدست بشه.
*بادومامو چرخ کردم اما خیلی روغن پس داد چکارکنم؟
جواب: یا بدون شکر چرخ کردید یا مقدار شکر کم بوده.

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند ssamiraa (25 شهریور 1392, 15:53)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 11 شهریور 1392, 00:41 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5216 تا این لحظه
saeideh نوشته است:
سلام بهار جون خسته نباشی قبلا تو یکی ازین کامنتها خوندم که بعد از چرخ کردن بادام و شکر باز هم شکر دون دون بوده برای جلوگیری از این مشکل میشه اول شکر رو آسیاب کرد بعد با بادوم چرخ کرد؟ ممنون که جواب میدی عزیزم!

سعیده جان بادوم و شکر باید با هم چرخ بشن چون شکر از روغن انداختن بادوم جلوگیری میکنه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): faride sadat (6 مهر 1392, 15:21) • samira17 (18 شهریور 1392, 14:21) • مریم2 (12 شهریور 1392, 18:24) • baharak mobini (11 شهریور 1392, 02:56)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 18 شهریور 1392, 14:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
بالاخره چندي پيش اين خمير رو درست كردم و گذاشتم فريزر...حالا ديگه دلم نمياد ازش استفاده كنم اصلا يادم رفت واسه چه كاري ميخواستمش
البته دليل درست كردنش اين بود كه براي حريره بادام بهسا خانوم آقاي همسر مغز بادام خريده بودند كه متاسفانه بادام تلخ زياد داشت... مجبور بودم براي هر بار حريره كلي بادام امتحان كنم كه مطمئن باشم شيرينه!!! منم طي يك عمليات انتحاري از مغز بادام ها مارسيپان درست كردم كه بدون اسانس بادام تلخ كاملا مزه اسانس داره ... البته نه اونقدر كه نشه بخوري!!!
جلوي خودمو گرفتم و توي فريزر قايم كردم كه يه وقت نرم سراغش و به انتها برسونمش

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم بانو (14 دی 1392, 09:33) • faride sadat (6 مهر 1392, 15:21) • ssamiraa (25 شهریور 1392, 15:56) • مریم2 (18 شهریور 1392, 18:54)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 24 آذر 1392, 15:11 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
ghazal86 نوشته است:
سلام
من چند تا سوال در باره این خمیر داشتم:
1- میشه به جای اینکه بادام پوستدار رو پوست بکنیم و بزاریم خشک بشه مستقیم از خلال بادام استفاده کنیم؟
2- حتما باید شکر رو باهاش چرخ کنیم؟ اگر همینطوری بعد از چرخ کردن بهش اضافه کنیم چی میشه؟
3- برای رنگ کردن مارتسپان از رنگهای پودری میشه استفاده کرد؟ چطوری؟ همینطوری مستقیم بریزم روی خمیر و ورز بدم یا اینکه با آب یا اسانس قاطی کنم بریزم روش؟
مرسی


سلام دوست عزیز
بله میتونید از خلال بادام هم استفاده کنید.
شکر حتما باید با بادام چرخ بشه.. نباید دانه های شکر توی خمیر معلوم بشه ضمن اینکه از روغن افتادن بادام هم جلوگیری میکنه.
در مورد رنگ های پودری اطلاعی ندارم. اگر همیشه موقع استفاده از آب استفاده میکنید اینبار هم از حداقل آب استفاده کنید

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ملیکا (24 آذر 1392, 16:30) • ghazal86 (24 آذر 1392, 15:55)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 29 تیر 1393, 14:49 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 29 تیر 1393, 14:42
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام
ممنون از دستوری که گذاشتین ولی یه سوال :
میشه کلا از بادام تلخ واسه پخت این خمیر استفاده کرد
اگر میشه آیا میزان شکر یا پودر قند اون هم تغییر میکنه ؟
ممنون


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 31 تیر 1393, 16:27 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
marzi3 نوشته است:
سلام
ممنون از دستوری که گذاشتین ولی یه سوال :
میشه کلا از بادام تلخ واسه پخت این خمیر استفاده کرد
اگر میشه آیا میزان شکر یا پودر قند اون هم تغییر میکنه ؟
ممنون


سلام
به شدنش که میشه اگه با مزه اش مشکل پیدا نکنید.
میزان ها رو نمیتونید به تنهایی تغییر بدید باید با نسیت کم و زیاد بشه

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 31 شهریور 1393, 11:01 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 4 دی 1392, 18:47
پست ها : 1237
محل سکونت: گیلان
تشکر کرده: 9815 تا این لحظه
تشکر شده: 6444 تا این لحظه
*من این خمیرو درست کردم اشکالش این بود که خیلی شکنندس و اصلا نمیشه اونو پهن کرد و کیکو پوشاند مرتب پاره میشه اگه گلیسیرین یا ژلاتین بزنم بد میشه آیا؟
جواب: خمیر مارزیپان در کشورهای دیگه مدلهای مختلف داره که می تونید برای روکش کیک هم استفاده کنید ولی متاسفانه در ایران خیلی کم پیدا می شه و با مارزیپانهای معمولی هم نمی شه اینکارو انجام داد.با گلیسرین یا ژلاتین مشکل حل نمی شه.

دوستان با این تفاسیر میشه راهنمایی کنید که خمیر مارزیپان چه کاربردی داره؟
اگه موارد استفادش تو سایت هست لطف میکنید بگید تو کدوم تاپیکه؟
سمیراجون شما با خمیر مارزیپانتون چی درست کردین؟



کاربرانی که از zahra.sh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (2 مهر 1393, 01:15) • مامان 3 قلوها (31 شهریور 1393, 21:01)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر مارزیپان
پستارسال شده در: 2 مهر 1393, 01:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
zahra.sh نوشته است:
*من این خمیرو درست کردم اشکالش این بود که خیلی شکنندس و اصلا نمیشه اونو پهن کرد و کیکو پوشاند مرتب پاره میشه اگه گلیسیرین یا ژلاتین بزنم بد میشه آیا؟
جواب: خمیر مارزیپان در کشورهای دیگه مدلهای مختلف داره که می تونید برای روکش کیک هم استفاده کنید ولی متاسفانه در ایران خیلی کم پیدا می شه و با مارزیپانهای معمولی هم نمی شه اینکارو انجام داد.با گلیسرین یا ژلاتین مشکل حل نمی شه.

دوستان با این تفاسیر میشه راهنمایی کنید که خمیر مارزیپان چه کاربردی داره؟
اگه موارد استفادش تو سایت هست لطف میکنید بگید تو کدوم تاپیکه؟
سمیراجون شما با خمیر مارزیپانتون چی درست کردین؟


عزیزم از مارسیپان داخل خیلی از دستورات سایت استفاده شده.
مثلا نان بادام که از مارسیپان برای مغز نان استفاده شده.
یا برای مغز شکلات هایی که قالب میزنیم که من شب یلدا پارسال درست کرده بودم و عکسش هم هست.
شیرینی های مارسیپانی... کتاب های کوچک که از مارسیپان و شکلات استفاده شده.
و ....
خالی خالی خوردنش هم توصیه میشه خیلی خوشمزه است...  

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): عاطفه54 (3 مهر 1393, 13:47) • مامان 3 قلوها (3 مهر 1393, 11:28) • faride sadat (3 مهر 1393, 10:58) • zahra.sh (2 مهر 1393, 01:56)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad