امروز 1 اسفند 1398, 01:35



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 38 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 21 آذر 1392, 01:35 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
سمیرا جون نوشته است:
سلام برای کار با فوندانت  میشه از کیک اسفنجی استفاده کرد یا از یه کیکی که بافتش سفت تر باشه نسبت به اسفنجی؟

سلام
بله می شه از کیک اسفنجی استفاده کرد

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند samira17 (23 آذر 1392, 12:18)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 23 آذر 1392, 16:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
majin نوشته است:
ممنون از آموزشاتون
میشه به جای پودر قند از پودر شکر استفاده کرد؟
چون به من گفته بودن شکر را پودر کنید همون پودر قند میشه؟آیا همینه؟


بله میتوانید استفاده کنید ولی حتما باید از الک عبورش دهید تا دانه ای از شکر داخلش نباشه ...
بهتره پودر قند را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند Nayere (23 آذر 1392, 22:38)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 17 بهمن 1392, 14:37 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
مهتاب نوشته است:
ی سوال دیگه بهار جان اشکالی رو که با فوندانت درست میکنیم چطور به کیک با روکش فوندانت بچسبونیم؟؟؟؟؟؟


پشت اشکالی که میخواهید بچسبونید کمی آب با قلمو بزنید و روی روکش فوندانت بچسبانید.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Nayere (20 بهمن 1392, 08:20) • baharak mobini (19 بهمن 1392, 02:28) • Tahere Noorallahpour (17 بهمن 1392, 18:15) • masumjoon (17 بهمن 1392, 14:38)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 19 بهمن 1392, 02:26 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
مهتاب نوشته است:
سلام بهارجان و سلام دوستان.میشه بهم بگید برای کیک 6تخم مرغه و 8 تخم مرغه و 12 تخم مرغه برای هرکدام جداگانه چ مقدار فوندانت نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟
و اگر من بخوام فوندانت با حجم بالا درست کنم( یعنی برا همین مقدار کیک اسفنجی که بالا عرض کردم )،مثلا در ماه اسفند درست کنم بزارم در فیریزر و در ماه فروردین استفاده کنم کیفیتش از بین نمیره؟ با تشکررررر فراوان


سلام
دوست عزیزم مقدار رو نمیشه به این راحتی گفت چون به نوع فوندانت و کشش فوندانتتون بستگی داره اگه کشش اون خوب باشه و بتونید نازک باز کنید بالطبع مقدار کمتری نیاز خواهد داشت . ولی در هر حال من مقدار حدودی رو خدمتتون میگم : برای کیک 8 تخم مرغی تقریبا 1 کیلو فوندانت نیاز دارید برای بقیه خودتون به نسبت کم و زیاد کنید . درضمن تزیینش هم هست پس باید یه مقدار هم برای تزیین درنظر بگیرید .
شما اگه فوندانت درست کنید و در فریزر بذارید هیچ مشکلی پیش نمی آد .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): faride sadat (20 بهمن 1392, 19:17) • samira17 (20 بهمن 1392, 14:14) • Nayere (20 بهمن 1392, 08:20)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 24 فروردین 1393, 19:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 فروردین 1393, 19:14
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
فروش گلیسیرین کلا ممنوع شده،وزارت بهداشت اخیرا به خاطر مضراتش قدغن کرده هیچ جایی دیگه نمیفروشن لطفا یک دستور بدون نیاز به گلیسیرین قرار بدید
من یه جایی تو کتاب آشپزی دیدم که فقط سفیده تخم مرغ پودر شکر و ژلاتین داشت


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 25 فروردین 1393, 18:22 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
kitkat نوشته است:
فروش گلیسیرین کلا ممنوع شده،وزارت بهداشت اخیرا به خاطر مضراتش قدغن کرده هیچ جایی دیگه نمیفروشن لطفا یک دستور بدون نیاز به گلیسیرین قرار بدید
من یه جایی تو کتاب آشپزی دیدم که فقط سفیده تخم مرغ پودر شکر و ژلاتین داشت


از دستور فوندانت با مارشمالو استفاده کنید.
من قبل از عید گلیسیرین خریدم.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): ملیکا (25 فروردین 1393, 01:47) • Nayere (25 فروردین 1393, 22:08)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 15 خرداد 1393, 00:58 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
اینم خمیر فوندانت من..... با اینکه بار اولم بود به گیلیسیرین دست میزدم و کار فوندانت میکردم ولی خرابکاری نکردم ! فوندانتم خیلی براق نشد.... طعمش از چیزی که فکر میکردم بهتر بود تقریبا شبیه مارشمالو بود ولی شیرینتر... چندتا نکته هم دستگیرم شد که فکر میکنم گفتنش خالی از لطف نیست حالا اگه اشتباه برداشت کردم خانوم مبینی عزیزم و طاهره خانوم گلم تصحیحش میکنن:
این نکته که خانوم مبینی فرمودند بذارین مخلوط ژلاتین و آب و گلوکز و گیلیسیرن خنک بشه رو جدی بگیرین چون در غیر اینصورت حتی اگه محلول ولرم هم باشه پودر قند زیادی خواهد برد و فوندانت سفت میشه و یه کمی کدر خواهد شد! مثل کاری که من کردم! شما نکنید لطفا!

نکته بعدی برای وقتیه که فوندانت فریز میشه و بهش توان ماکرو میدین بازم اگه مثل من جوگیر شدین و زمان زیاد دادین هیچ نگرانی به خودتون راه ندین بذارین مایه فوندانت کاااااااااااااااملا خنک بشه(چون دیگه خمیر نیست و وا رفته دیگه!) خودشو میگیره و اگه نیاز بود بهش پودر قند اضاف کنید

بعدشممممممممم آها یادم اومد پودر قند رو حتما از الک حریر رد کنین من الک حریر نداشتم و دونه هاش زیر دندون مشخص بود
الک حریر رو از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟


اینم یه نمای دیگه:


اینم جوگیری و ذوق فوندانتی من:


خب چیکار کنم؟! خیلی ترسیده بودم از فوندانت!
فقط بگین چیکار کنم فوندانتم براق بشه؟

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (17 خرداد 1393, 14:20) • Tahere Noorallahpour (16 خرداد 1393, 18:43) • baharak mobini (16 خرداد 1393, 13:40) • Nayere (16 خرداد 1393, 12:19) • ملیکا (15 خرداد 1393, 01:52)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر فوندانت
پستارسال شده در: 16 خرداد 1393, 12:20 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
آفرين فرشته جون، خيلي خوبه.
فوندانت همينجوريه ديگه!!! براق نيست.
براي براق شدنش بعد از اينكه كارت رو انجام دادي مي‌توني يه كمي روغن زيتون روش بزني.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re:‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 16 خرداد 1393, 16:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
ممنونم نیره جونم
آخه یه فیلم دیدم کیک تاپسی تروی رو با فوندانت روکش کرد فوندانتش خیلی براق بود
روغن زیتون رو مزه اش تاثیر نداره؟

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: Re:‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 16 خرداد 1393, 19:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
sali نوشته است:
ممنونم نیره جونم
آخه یه فیلم دیدم کیک تاپسی تروی رو با فوندانت روکش کرد فوندانتش خیلی براق بود
روغن زیتون رو مزه اش تاثیر نداره؟


فرشته جون من فوندانت براق نديدم. راستش رو بخواي من از مزه روغن زيتون بدم نمي‌ياد. ولي نمي‌دونم كه مزه فوندانت رو عوض كنه يانه.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 38 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad