امروز 29 شهریور 1399, 07:54



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: خمیر پیتزا
پستارسال شده در: 25 اردیبهشت 1393, 08:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
nasim نوشته است:
ایا آرد باید الک کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه الک کنید بهتره هرچند که این دستور مثل کیکها زیاد حساس نیست ولی من واسه همه دستورها حتی اگه حساس هم نباشه الک میکنم.

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند samira17 (27 اردیبهشت 1393, 15:37)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر پیتزا
پستارسال شده در: 27 مرداد 1393, 20:49 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 21 مرداد 1393, 15:10
پست ها : 2
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
خمیر چقدر باید در فر باشه؟یعنی  خمیر در پخت اولیه چه شکلی میشه که آماده میشه برای ریختن بقیه مواد؟خمیری که من درست کردم خیلی خوب شده بود ولی برای پخت اولیه که داخل فر گذاشتم کمی پف کرد وچون نمیدونستم از کجا بفهمم خمیرم پخته شده بیرون آوردم و مواد ریختم دوباره گذاشتم ولی زیر خمیرم پخته شد و روی خمیر که مواد بود هنوز حالت خمیری داشت.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر پیتزا
پستارسال شده در: 28 مرداد 1393, 08:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
zoha 1368 نوشته است:
خمیر چقدر باید در فر باشه؟یعنی  خمیر در پخت اولیه چه شکلی میشه که آماده میشه برای ریختن بقیه مواد؟خمیری که من درست کردم خیلی خوب شده بود ولی برای پخت اولیه که داخل فر گذاشتم کمی پف کرد وچون نمیدونستم از کجا بفهمم خمیرم پخته شده بیرون آوردم و مواد ریختم دوباره گذاشتم ولی زیر خمیرم پخته شد و روی خمیر که مواد بود هنوز حالت خمیری داشت.


دوست عزيزم، توي سوالات عمومي به اين پرسش شما پاسخ داده شده:

*آياقبل ازريختن موادبايد خمير رو بپزيم ؟
جواب: بله بهتره در دو مرحله پخت بشه.کافیست فقط خمیر اون کمی نیم پز شود و بعد با بقیه مواد مجددا در فر قرار گیرد . در دمای 180 درجه سانتیگراد و تقریبا 10 دقیقه کافیست.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (1 شهریور 1393, 17:39) • masumjoon (28 مرداد 1393, 10:09)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر پیتزا
پستارسال شده در: 28 مرداد 1393, 08:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 11:10
پست ها : 1692
تشکر کرده: 2849 تا این لحظه
تشکر شده: 4946 تا این لحظه
zoha 1368 نوشته است:
خمیر چقدر باید در فر باشه؟یعنی  خمیر در پخت اولیه چه شکلی میشه که آماده میشه برای ریختن بقیه مواد؟خمیری که من درست کردم خیلی خوب شده بود ولی برای پخت اولیه که داخل فر گذاشتم کمی پف کرد وچون نمیدونستم از کجا بفهمم خمیرم پخته شده بیرون آوردم و مواد ریختم دوباره گذاشتم ولی زیر خمیرم پخته شد و روی خمیر که مواد بود هنوز حالت خمیری داشت.

خانومی خمیر دو تا زمان پخت داره در زمان اول خمیر به تنهایی توی فر میره و حدودا 10-12 دقیقه طول میکشه تا هم پف کنه و هم نیم پخت بشه و تقریبا رطوبتی هم نداشته باشه و بیرون میاریم و موادمون که ترجیحا خیس نباشه رو روی خمیرمون میریزیم و تا وقتی پنیر آب شه صبر میکنیم تا اون زمان هم خمیر حسابی می پزه و در آخر اگه هنوز پنیرتون با وجود آب شدن طلایی نشده بود گریل رو در حد 2 دقیقه میزنیم و پنیر روش حسابی طلایی میشه

_________________
گاهی باید خدا راشکر کنی نه اصلا بغل کنی و ببوسی که چیزی را که روزی از او میخواستی به تو ارزانی نکرد



کاربرانی که از masumjoon در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): samira17 (1 شهریور 1393, 17:39) • zahra.sh (28 مرداد 1393, 10:51)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر پیتزا
پستارسال شده در: 12 آبان 1398, 22:45 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 آبان 1398, 22:38
پست ها : 1
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
یکی از بهترین طرز تهیه خمیر پیتزا که دیدم مربوط به آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو بود. سرآشپزشون خیلی ماهر و با تجربه است و تمامی نکات که ممکن است در حین پخت و آماده سازی مواد به آن برخورید را براتون میگه من برای اینکه با این سایت آشنا بشید و اگر سوالی داشتید از خود سآشپز این آموزشگاه بپرسید لینک طرز تهیه خمیر پیتزا رو براتون میزارم تا ازش استفاده کنید.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad