امروز 29 شهریور 1399, 06:06



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان فلفلی
پستارسال شده در: 17 تیر 1391, 15:57 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید :

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=769:nan-felfeli&catid=111:1391-02-15-21-11-41&Itemid=174

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): samira17 (18 مرداد 1393, 14:13) • ملیکا (1 تیر 1393, 01:29) • faride sadat (23 شهریور 1392, 18:50)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان فلفلی
پستارسال شده در: 23 شهریور 1392, 01:46 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
سلام . دوست دارم این نون رو درست کنم. فقط اینکه این نون به تنهایی سرو میشه ؟؟ یا با چیزی خورده میشه؟
شرایط نگه داریش رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم .

سلام
بله به تنهایی سرو می شه .
اگه زود مصرف می کنید که تو یخچال بذارید ولی چون نونها زود بیات می شن بخاطر همین سعی کنید زیاد نمونه .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (24 شهریور 1392, 08:13) • samira17 (23 شهریور 1392, 03:28)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان فلفلی
پستارسال شده در: 23 شهریور 1392, 01:49 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
مریم2 نوشته است:
بهارجون میشه هر بار یه مواد دیگه در خمیر بریزیم و یه نوع دیگه ی نان رو درست کنیم مثلا نان ذرتی


بله می شه

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (28 شهریور 1392, 12:09) • Nayere (24 شهریور 1392, 11:54) • faride sadat (24 شهریور 1392, 08:13) • samira17 (23 شهریور 1392, 03:29)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان فلفلی
پستارسال شده در: 1 تیر 1393, 15:12 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
نون فلفلی . من با سس کچاب خوردم . مرسی خانم مبینی گلم




کاربرانی که از faride sadat در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): samira17 (18 مرداد 1393, 14:21) • مریم2 (6 تیر 1393, 15:37) • masumjoon (2 تیر 1393, 08:03) • ملیکا (1 تیر 1393, 01:29) • Tahere Noorallahpour (1 تیر 1393, 00:22)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad