امروز 14 خرداد 1399, 07:06



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: خمیر تارت
پستارسال شده در: 19 تیر 1392, 16:43 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 تیر 1392, 19:23
پست ها : 64
تشکر کرده: 27 تا این لحظه
تشکر شده: 285 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید  



کاربرانی که از Masume Nasiri در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): ملیکا (25 آذر 1392, 00:23) • diana77 (4 آبان 1392, 21:07) • sarah56 (3 آبان 1392, 19:40) • hasti5 (1 آبان 1392, 18:09) • faride sadat (7 مهر 1392, 10:37) • varesh (10 شهریور 1392, 10:54) • samira17 (9 مرداد 1392, 23:14)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 9 شهریور 1392, 16:23 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی
*میشه از این خمیر برای تارتهای با مواد گوشتی هم استفاده کرد؟
جواب: بله میتونید فقط پودرقندرا حذف کرده نمک وفلفل اضافه کنید.
*من اين خمير رو درست كردم ولي مثل تارت شما انگار يكم شل بود .مجبور شدم حدود يك ساعت بذارم در يخچال بمونه و بعد از اينكه پخته شد سطح خمير يكدست و صاف نبود... دليلش چي ميتونه باشه؟
جواب:اول اینکه کره سرد باشه ودلیلش خوب مخلوط نشدن کره وآرد بوده برای اینکه این مرحله بهترانجام بشه میتونیدازغذا ساز استفاده کنید یعنی کره سرد وآرد را داخل غذاسازبریزید.
*میشه به جای پودر قند از پودر شکر استفاده کرد ؟
جواب: بله میتونیدازپدرشکراستفاده کنید.
*علت سفتی خمیر تارتم چی بود؟
جواب: مطمئنا خیلی باخمیروررفتیدزمان آماده سازی خمیرتارت هرچه کوتاهتر باشه خمیرکمترسفت میشه تاجایی که میشه فقط با نوک انگشتاتون خمیررالمس کنیدیاازغذاسازاستفاده کنید.
*من از بوی کره به شدت متنفرم میتونم با روغن جامد عوضش کنم؟
جواب:سلام بله میتونیدازروغن جامدکاملاسفت استفاده کنیدولی ازتردی خمیرکم میشه.
*برای خمیر تارت میشه از روغن مایع هم استفاده کرد؟
جواب: دستوری داریم که با روغن مایع باشه ولی در این دستور از کره استفاده می شه.
*من تارتم را در یک ظرف پیرکس درست کردم لبه های خمیرم رو هم 3 سانت بالا آوردم اما وقتی پخت همش صاف و یکدست شده بود چی کار کنم که مثل مال قنادی ها شکل کاسه ای داشته باشه؟
جواب: قنادیها درقالبهای فلزی مخصوص تارت و این شیرینی را درست میکنند بهتره ازقالبهای فلزی استفاده کنیدتاشکلی که موردنظرتونه بدست بیارید.
*این مقدار خمیری که آموزش دادید برای چه سایز قالبی مناسبه؟
جواب: برای یک قالب 25 سانتی مناسب باشه.
*ببخشید آرد چی باید باشه ؟
جواب: بهتره آرد سه صفر باشه.

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 1 آبان 1392, 18:35 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
hasti5 نوشته است:
سلام عزیزم. خانم هنرمند یه سوال داشتم از حضور گرمتون.  

گلم میشه از این تارت برای حلوا به عنوان ظرف حلوا وخرما استفاده کرد؟خمیرش نرمه یا خشک؟ جواب بدید بیشتر ممنون میشم.

سلام
بله میتونید برای حلوا استفاده کنید یعنی مینی تارت رو آماده کنید و داخلش رو حلوا بریزید ولی منطورتون رو از خرما دقیق متوجه نشدم.
خمیر تارت یه کم شکننده ست و نباید زیاد ورز داده بشه و در نهایت تارتها ترد و شکننده هستن.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند hasti5 (1 آبان 1392, 20:28)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 1 آبان 1392, 20:57 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
hasti5 نوشته است:
ممنون که جواب داردید. منظورم اینکه حلوا رو شکوفه کوچولو بزنیم تو قالب کاغذی. خرما هم گردو داخلش وکنارش. بنظرتون  میتونه ایده قشنگی بشه یانه؟ برای سالگرد پدر شوهرم میخوام. وواقعا میخوام جاری کوش بشه نظرتون چیه؟


هستی جان ببخشید من گیج شدم لطفا اینو نگاه کن

حلوا مجلسی به شکل گل رز

میتونی به جای اینکه گل بزنی شکوفه بزنی خیلی هم زیبا میشه

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): hasti5 (2 آبان 1392, 18:32) • faride sadat (2 آبان 1392, 11:25)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 4 آبان 1392, 09:59 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 23:16
پست ها : 31
تشکر کرده: 171 تا این لحظه
تشکر شده: 67 تا این لحظه
hasti5 نوشته است:
عزیزم. ممنون که جواب دادی .خودم هم گیج شدم بیخیال.


دوست خوبم این مدلی رو که شما در نظرتون هست من تو هنر آشپزی یا سرآشپز دیدم که معمولا تارت رو بیضی شکل درست می کنندویک طرف حلوا رو شکوفه می زنند ویک طرفش خرما با گردو می ذارن



کاربرانی که از کتی در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): Tahere Noorallahpour (22 فروردین 1393, 19:10) • samira17 (12 بهمن 1392, 13:24) • hasti5 (11 آبان 1392, 08:40)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 10 بهمن 1392, 16:40 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 آذر 1392, 16:08
پست ها : 3
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 0 تا این لحظه
سلام. من دیشب این خمیر رو درست کردم و بعد در قالب باز کردم و پختم. حالا می خواستم بدونم تا چند روز میتونم داخل یخچال نگهدارمشون؟ و تا چند وقت میتونم فریزرش کنم؟  بعد باید بذارم اول یخش باز بشه و بعد داخلش رو پر کنم و بپزم؟ ممنون


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 14 بهمن 1392, 14:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
sali نوشته است:
میشه روغن نیمه جامدو بذاریم تو یخچال سفت بشه بعد نصف مارگارین و نصف از اون روغن که تو یخچال سفت شده استفاده کنیم؟


فکر نکنم بشه فرشته جون. روغن نیمه جامد وقتی تو فر حرارت ببینه بالاخره شل میشه.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): Tahere Noorallahpour (14 بهمن 1392, 19:15) • sali (14 بهمن 1392, 14:53) • ملیسا (14 بهمن 1392, 14:21)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 14 بهمن 1392, 14:21 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 مرداد 1392, 13:24
پست ها : 1011
تشکر کرده: 988 تا این لحظه
تشکر شده: 3631 تا این لحظه
sali نوشته است:
میشه روغن نیمه جامدو بذاریم تو یخچال سفت بشه بعد نصف مارگارین و نصف از اون روغن که تو یخچال سفت شده استفاده کنیم؟

اره فرشته جون خمیرتو خراب میکنه من هر دستوری از تارت دیدم توش کره استفاده شده نه روغن

_________________
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بزرگ شدیم......



کاربرانی که از ملیسا در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): sali (14 بهمن 1392, 14:52) • samira17 (14 بهمن 1392, 14:24)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 14 بهمن 1392, 14:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
ملیسا نوشته است:
samira17 نوشته است:
sali نوشته است:
میشه روغن نیمه جامدو بذاریم تو یخچال سفت بشه بعد نصف مارگارین و نصف از اون روغن که تو یخچال سفت شده استفاده کنیم؟


فکر نکنم بشه فرشته جون. روغن نیمه جامد وقتی تو فر حرارت ببینه بالاخره شل میشه.


اره فرشته جون خمیرتو خراب میکنه من هر دستوری از تارت دیدم توش کره استفاده شده نه روغن


یه دستور تارت تو پرتال هست که با روغن مایع است. یادم نیست چی بود؟!!

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند sali (14 بهمن 1392, 14:52)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: ‎گفتگوی آزاد
پستارسال شده در: 14 بهمن 1392, 19:14 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
samira17 نوشته است:
sali نوشته است:
ملیسا نوشته است:
sali نوشته است:
مارگارینم کمه 250 گرمه! میخوام دیگه از خونه نرم بیرون! ولی باید برم مثل اینکه!
مارگارینم نزدیکای خونه مون فقط تو رفاه دیدم که رفاهم الان قیامته سر این سبدا!

فرشته جون فکر کنم با کره معمولی هم بتونی خمیرشو بدرستیا

کره معمولی برای سه سری خمیر تارت به صرفه نیست عارفه جون
پیشنهاد میکنم شما هم مارگارینو جایگزین دستورات کره دار کنید تا کلسترول تهدیدتون نکنه
جیبتونم کمتر تهدید میشه!  ضمن اینکه عطر کره رو خواهید داشت!

قبلا هم گفتم دوباره میگم فرشته جان.
برعکس همه چیزهایی که گیاهیش خوبه کره حیوانیش خوبه. کره گیاهی در حقیقت همون روغن جامد های قدیمی هستن که مادرامون واسه پخت و پز استفاده میکردن. که خیلی ضرر داره!!

ولی من شنیدم که مارگارین با روغن جامد فرق داره!
یعنی تو فرآیند تولید مارگارینم هیدروژن هست؟
برم تو پرسش و پاسخ شیرینی پزی بیا اونجا ببینم

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad