امروز 28 بهمن 1398, 06:24



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 21 بهمن 1392, 18:50 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
با عرض سلام علیک!
من امروز 100 تا تارتلت غذایی پزیدم وااااای که خیلی خسته شدم! ولی لذت بخش بود
سری اولم با مارگارین خالی بود یعنی 150گرم مارگارین زدم
سری بعد 50 تا کره حیوانی قاطی کردم
سری سوم 150 تا کره حیوانی زدم
هر سری بهتر از سری قبل میشد طوری که سری آخری خیلی  خوشگل شد
حالا یا دستم یاد گرفت و قلق کار دستم اومد یا اینکه واقعا کره حیوانی نتیجه بهتری میده


خمیر تارتلت پیتزا

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): مریم2 (22 بهمن 1392, 17:28) • faride sadat (21 بهمن 1392, 00:16) • ملیسا (21 بهمن 1392, 20:59) • Tahere Noorallahpour (21 بهمن 1392, 20:18) • samira17 (21 بهمن 1392, 19:07) • najma (21 بهمن 1392, 18:57)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 27 بهمن 1392, 12:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مرداد 1392, 12:44
پست ها : 465
محل سکونت: همدان
تشکر کرده: 777 تا این لحظه
تشکر شده: 1192 تا این لحظه
aramin2 نوشته است:
سلام
من با پخت خمیر تارت مشکل دارم. یعنی یا خیلی خشک میشه یا خام میمونه. دمای فرم متعادل نیست. راهی هست که بشه چشمی فهمید؟ که زیاد هم خشک نشه؟


دوست خوبم به نظرم مشکل از خمیر تارت نیست خودتو فرمودین دمای فرتون متعادل نیست پس دمای فر را درست کنید مثلا اوایل کار دما رو عادی بگیرید و زمان بیشتر بدین آخرش دما رو کمی بیشتر کنید تا تارت برشته بشه
درضمن تارت ماهیتش یه جوریه که خشکه ولی چون کره داره زودی تو دهن آب میشه در واقع از بیسکوئیت نرمتر  و از کیک خشکتره اگه به همچین حالتی میرسی کارت درسته

_________________
التماس دعا برای یه نی نی کوچولو



کاربرانی که از sali در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): aramin2 (1 اسفند 1392, 18:31) • Nayere (29 بهمن 1392, 13:58)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: خمیر تارت
پستارسال شده در: 5 اسفند 1392, 13:36 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
GoldenQueen نوشته است:
سلام ميخواستم ببينم ميشه اين خمير رو تو قالب بزرگ تارت كه كف اون جدا ميشه هم درست كرد يا حتما بايد تو قلب كوچيك درستش كرد


بله میتونید تو قالب بزرگ درست کنید

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند faride sadat (5 اسفند 1392, 16:15)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 13 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad