امروز 1 اسفند 1398, 02:04



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 6 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نان بادام
پستارسال شده در: 26 تیر 1392, 13:19 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید  

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): ملیکا (20 آذر 1392, 14:16) • faride sadat (6 مهر 1392, 12:35) • samira17 (9 مرداد 1392, 23:14)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان بادام
پستارسال شده در: 5 مرداد 1392, 01:11 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه
سوالات عمومی :
* لطفا دستور پخت این موارد رو با ماکروفر و سولاردوم هم بگین
جواب : با سولار اول پیش گرمایش 200 درجه بدین بعد با درجه 180 به مدت 25 دقیقه کافیه تا نون پخته شه!
*  برش روی نان طوری هست که به مواد میانی برسه؟ می شه به جای بادام ، گردو یا مغز دیگری جایگزین کرد؟
جواب :  برشها نباید عمیق نباشه چون باعث میشه مواد میانی پف کنه و از نون بزنه بیرون . بله میتونین مغزهای دیگه جایگزین کنید .
* در مورد خمیر مارزیپان اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم که چی هست از کجا تهیه کنیم؟آیا میشه خودمون درست کنیم؟
جواب : برای تهیه خمیر مارزیپان به این لینک مراجعه کنید http://baharsite.com/index.php?option=c ... Itemid=148
و برای خرید خمیر مارزیپان به این لینک مراجعه کنید http://baharsite.com/shop/index.php?productID=379
* میخواستم بپرسم باید چی کار کنم که نان نرم و تازه ای درست کنم؟ اخه وقتی مثلا اشترودل درست می کنم خشک میشه میخوام که این نان بادام خوشمزه اونجوری نشه.
جواب : نرمی نان بستگی به میزان و نوع ارد مصرفی داره
شما در هر دستور نان که ملاحظه میکنین همیشه از مقدار آرد داده شده نیم پیمانه رو جدا کنین و داخله خمیر نریزین و خمیر رو با بقیه ارد درست کنین اگه حس کردین خمیر چسبناکه و احتیاج به ارد داره ازون نیم پیمانه قاشق قاشق به خمیر آرد اضاف کنین البته قبل از این مرحله دستاتونو بشورین و خشک کنین بعد دوباره آرد اضاف کنین تا چسبندگی خمیر شما رو گول نزنه که هی بخاین آرد اضافه کنین.همچنین می تونید یه کاسه آب داغ در فرتون قرار بدین تا محیط فرتون رطوبت لازم رو داشته باشه.
* ميشه از خمير مايه فوري استفاده كرد؟ در اون صورت فقط 10 دقيقه زمان حذف ميشه و يا بايد تغيير ديگه اي هم توي دستور داد؟
جواب : بله میتونین استفاده کنین.نه فقط تایم استراحت مایه حذف میشه .با آرد باید مخلوط بشه. البته میتونید مثل خمیر مایه غیر فوری عمل بیارید .
* پخت نان من ٢٥ دقيقه طول كشيد روش هم كامل طلايي شده،زود نيست؟ چطور بايد بفهمم نان ها كامل پخته شدند و توش خام نيست؟
جواب : چون بافت خمیر خیلی نرم و لطیفه ! زودتر هم میشه پخته شه بسته به فر داره! سینی رو دربیارین زیره یکی از نونها رو با چاقو بکشین اگه زود جدا شد و نچسبید یعنی نون آمادست
* من با نصف مواد درست کردم و چون وقت نداشتم فقط 1 ساعت به خمیرم استراحت دادم که دوبرابر نشده بود.بعد از پخت به کاغذ روغنی چسبده بودن و توشون خمیر بود علتش چیه؟در ضمن طعم تخم مرغ می داد نمیدونم به خاطر 1 دونه سفیده ای بود که به گردو های نگینی خرد شده زده بودم؟(همه موادو نصف کردم جز سفیده و زرده رومال)
جواب : علت عمل نیومدن خمیر نان شما فقط یه علت داره و اون اینه که خمیر مایه تونو یا عمل اوری نکردین یا خراب شده بود
چون در هوای گرم معمولا خمیر حجم پیدا میکنه! البته یه دلیل دیگه هم می تونه داشته باشه و اون اینکه سنگینی کاغذی که روش قرار می گیره نمی ذاره پف کنه.طعم تخم مرغ احتمالن از زیادی زدن رومال میتونم بگم پیدا شده!
* نانهای من حدود 1.5 پیمانه ارد بیشتر از مقدار داده شده مصرف کرد تا حالت چسبندگی نداشته باشه، اما ظاهرش مثل نانهای شما شده بود. چرا؟ ایا می توان شکر داخل ارد را بیشتر کرد تا نان شیرینی بیشتری داشته باشه و دیگه از هیچ مغزی استفاده نکرد.
جواب : میزان آرد مصرفی بسته به جنس آرد متغیره!بله میتونین حداکثر تا نیم پیمانه افزایش بدین اگه ازین مقدار بیشتر بشه نونها سفت میشن

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): mery1358 (10 مرداد 1392, 13:36) • samira17 (9 مرداد 1392, 00:26)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان بادام
پستارسال شده در: 9 مرداد 1392, 00:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
اينم نان بادام براي افطار آقاي همسر البته به همراه مارمالاد شاه توت نوش جان كردند... عكس بيشتر ندارم چون كسي بهش مهلت نداد...


پيوست ها:
DSC00941.jpg
DSC00941.jpg [ 95.54 KiB | بازديد 4695 بار ]

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.

کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 11:16) • ملیکا (20 آذر 1392, 14:15) • faride sadat (6 مهر 1392, 12:35) • marjan safania (10 مرداد 1392, 17:38) • baharak mobini (10 مرداد 1392, 15:25) • Tahere Noorallahpour (10 مرداد 1392, 11:43)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: 10 مرداد 1392, 13:52 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 10 مرداد 1392, 13:20
پست ها : 3
محل سکونت: کرج
تشکر کرده: 10 تا این لحظه
تشکر شده: 22 تا این لحظه
با سلام و خسته نباشید، این عکس نان بادام من هست.


پيوست ها:
001.jpg
001.jpg [ 87.9 KiB | بازديد 4688 بار ]

_________________
روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی صبر.......

کاربرانی که از mery1358 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 11:16) • ملیکا (20 آذر 1392, 14:13) • faride sadat (6 مهر 1392, 12:36) • samira17 (18 شهریور 1392, 14:21) • marjan safania (10 مرداد 1392, 17:38) • Tahere Noorallahpour (10 مرداد 1392, 17:37) • baharak mobini (10 مرداد 1392, 15:25)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان بادام
پستارسال شده در: 20 آذر 1392, 11:47 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 05:31
پست ها : 33
تشکر کرده: 2 تا این لحظه
تشکر شده: 111 تا این لحظه
اینم نان کرمدار. دستور خمیرش هموم دستور نان بادامه ولی وسطش کرم شیرینی دانمارکی گذاشتم

آرد وآب و شکر و کره.




کاربرانی که از مارال در این پست تشکر کرده اند (جمعا 6 نفر): مریم2 (25 خرداد 1393, 11:16) • samira17 (23 آذر 1392, 14:58) • baharak mobini (20 آذر 1392, 01:08) • Tahere Noorallahpour (20 آذر 1392, 18:18) • ملیکا (20 آذر 1392, 14:10) • faride sadat (20 آذر 1392, 11:49)
  Rating: 19.35%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان بادام
پستارسال شده در: 24 آذر 1392, 01:11 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
مارال نوشته است:
سلام عزیزان یه سوال داشتم .چرا تو بعضی رسپی ها تو مواد لازم خمیر مایه فوری گفته شده اما در طرز تهیه آن به روش غیر فوری اونو به عمل میاریم؟!!

یعنی با آب گرم وشکر مخلوط میکنیم و میذاریم 10دقیقه بمونه!! در صورتیکه فوریه!!


سلام
درحالت کلی اگه مایه خمیر فوری و غیر فوری عمل بیاد بهتره ولی مایه خمیر فوری رو می تونید بصورت مستقیم هم استفاده کنید . پس ارجحیت با عمل اومدن هست .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مارال (27 آذر 1392, 01:29) • ملیکا (25 آذر 1392, 16:27) • faride sadat (25 آذر 1392, 15:45) • samira17 (25 آذر 1392, 13:35)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 6 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad