امروز 11 خرداد 1399, 17:16



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 23:45 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
پریا نوشته است:
باسلام. خانم مبینی عزیز یکی از محاسن پست های شما این هستش که درجه و مدت زمان با روش پخت کانوکشن رو هم میگین که خیلی مورد استفاده من بوده . برای نان عسلی هم این امکان وجود داره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
عزیزم برای پخت این نون به همون روش فر انجام بدین و دما مکروفرتون رو روی دمایی بذارید که کیک هاتون رو می پزید و ...
ولی نکته ای که لازمه خدمتتون ذکر کنم اینه که کلا شیرینی و نون در مکروفر کمی خشک تر می شه .
در ضمن باید از سه پایه کوتاه استفاده کنید و یه کاسه آبجوش وسط سه پایه قرار بدین .البته از بابت اینکه به دستگاه صدمه برسونه یا نه ، من اطلاعی ندارم .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): sarayi (10 آبان 1392, 02:35) • پریا (14 مهر 1392, 13:43) • ماهرخ (13 مهر 1392, 15:00) • Nayere (7 مهر 1392, 18:21) • samira17 (7 مهر 1392, 11:41)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 23:48 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
1391 نوشته است:
وقتي كه ديديم نونمون سنگينه و از دوباره بخواهيم داخل فر بگذاريم. آيا اون كاسه آب هم بايد بمونه يا برش داريم؟
وقتي كه مواد رو داخل ظرف ريختيم و مي‌خواهيم هم بزنيم با دست هم بزنيم يا همزن برقي؟ و چه مدت؟
ببخشيد من يكي يكي سوالام يادم مي‌ياد. احتياجي نيست گريل روشن بشه؟


عزیزم تا مرحله آخر باید آب جوش داخل فر بمونه چون محیط مرطوبی برای پخت ایجاد می کنه.
نیاز به همزن نیست.
خیر نیازی به گریل نیست چون گریل باعث می شه سطح نان سریع رنگ بگیره درحالیکه داخلش هنوز خمیره.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (7 مهر 1392, 18:21) • samira17 (7 مهر 1392, 11:41)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 6 مهر 1392, 00:12 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
najma نوشته است:
سلام وخیلی ممنونم. فکر کنم من اولین کسی هستم که این نان را درست کردم اولین تجربه نانوایی ام بود و به نظر خودم بد نبود. فقط میشه اساتید محترم بگویند چرا این نون این همه باد کرد و
چاق شد؟یه سوال دیگه اینکه وقتی بعد از حدود یک ساعت وخورده ای استراحت کردن خواستم خمیرم را لوله کنم مدام خمیر جمع میشد وخیلی اذیتم کرد آیا استراحتش کافی نبوده؟در ضمن یک کمی نونم ته مزه خمیر مایه میده.ممنون میشم راهنماییم کنید در کل خوب وخوشمزه است  ومراحل پختش هیجان انگیز بود و مهمتر از همه اینکه آقای خونه عاشقش شده و سه سوته نصف نونها غیب شدند یه سوال دیگه اینکه میشه از مغز گردو یا کشمش توی خمیر استفاده کرد؟ببخشید سوالام زیاد شد میشه از عسل یا شکر بیشتری استفاده کرد اگه بله چقدر؟بازم معذرت و بازم ممنون


سلام و هزاران احسنت و آفرین به شما که با هنر و ذوق آشپزیتون خستگی رو از تن آدم در می آرید .
نونتون خیلی خوشگل شده و معلومه بخوبی هم سبک شده و بافت خوبی داره و اما در خصوص سوالتون : بعضی از خمیر مایه ها همانند بکینگ پودرها قوی هستن ( ممکنه تا حالا به این نکته دقت نکرده بودید که با بعضی بکینگ پودرها کیکتون زیاد پف می کنه وبا بعضی دیگه کمتر) در مورد خمیر مایه هم همین حالت صدق داره . پس پف زیادش می تونه بخاطر این قضیه باشه که پیشنهاد می کنم دفعه بعد خمیر مایه رو 2 ق م بریزید . ولی قاعده کلی این هست که برای یک کیلو آرد 7 گرم خمیر مایه نیاز داریم .
کش اومدن خمیرتون نشون دهنده اینه که استراحت زیاد هست .
عزیزم توی مقادیر دستور تغییر ندید . شیرینی این نون کم هست پس هم می شه به همین صورت خورده بشه و هم با کره و عسل خوشمزه می شه.
بله به مقدار کم می شه گردو و کشمش اضافه بشه ولی پیشنهاد می کنم از دستورات دیگه ای که در آینده قرار خواهیم داد برای این منظور استفاده کنید .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 5 نفر): Tahere Noorallahpour (22 فروردین 1393, 18:58) • Nayere (7 مهر 1392, 18:22) • samira17 (7 مهر 1392, 11:42) • najma (7 مهر 1392, 08:51) • faride sadat (6 مهر 1392, 00:28)
  Rating: 16.13%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 7 مهر 1392, 11:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
1391 نوشته است:
samira17 نوشته است:
1391 نوشته است:
وقتي كه ديديم نونمون سنگينه و از دوباره بخواهيم داخل فر بگذاريم. آيا اون كاسه آب هم بايد بمونه يا برش داريم؟
وقتي كه مواد رو داخل ظرف ريختيم و مي‌خواهيم هم بزنيم با دست هم بزنيم يا همزن برقي؟ و چه مدت؟
ببخشيد من يكي يكي سوالام يادم مي‌ياد. احتياجي نيست گريل روشن بشه؟


نيره جان منتظر بودم مديران و اساتيد جواب بدن...
با اجازه همگي

بهتره كاسه آب تا انتهاي پخت داخل فر بمونه
براي اغلب نان ها بهتره از همزن برقي استفاده نكني و در حد مخلوط شدن از دست كمك بگيري يا نهايتا همزن دستي.
اگر حرارت فرت خوب باشه و زودتر روشن كرده باشي كه حسابي گرم شده باشه روي نان هم طلايي ميشه ولي اگر نشد چند دقيقه كوتاه گريل رو روشن كن تا روش هم طلايي بشه.


سميراجان وقتي كه فر را روشن كرديم از همان اول بايد ظرف آب رو هم قرار بديم يا اينكه وقتي خمير رو گذاشتيم داخلش؟


نيره جان اگه آب قبلا جوش هست و بخار داره ميتوني وقتي نان را گذاشتي داخل فر بذاري ولي اگر آب جوش نيست زودتر بذار كه تا موقعي كه ميخواي نان رو داخل فر بذاري بخارش ايجاد شده باشه...

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): Nayere (7 مهر 1392, 18:22) • faride sadat (7 مهر 1392, 11:47)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 7 مهر 1392, 12:13 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
najma نوشته است:
آیا میشه از آرد نانوایی هم استفاده کرد یا حتما باید آرد نول باشه؟

بهترین آرد برای نونها آردی هست که در نون فانتزیها استفاده میشه . من همیشه آرد مخصوص نونم رو از این مغازه ها میخرم .ولی اگه در دسترستون نبود میتونید از آرد شیرینی پزی هم استفاده کنید.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): najma (7 مهر 1392, 16:02) • samira17 (7 مهر 1392, 12:17) • faride sadat (7 مهر 1392, 12:14)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 8 مهر 1392, 11:39 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
mahe man نوشته است:
سلام من نون عسلی رو درست کردم ولی وسط نونم نرم و خمیری شد

ممنون میشم راهنماییم کنید

توی دستور توضیح داده شده که دمای فر رو کمتر کنید ومدت زمان پخت رو بیشتر کنید.گرم بودن فر از قبل هم مهمه.کاسه آبجوش هم یادتون نره

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): mahe man (8 مهر 1392, 14:53) • baharak mobini (8 مهر 1392, 13:04) • faride sadat (8 مهر 1392, 12:14) • samira17 (8 مهر 1392, 11:43)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 8 مهر 1392, 16:19 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 20 مرداد 1392, 11:51
پست ها : 528
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1411 تا این لحظه
تشکر شده: 2177 تا این لحظه
m74 نوشته است:
سلام نون من فک کنم آردش زیاد بود ؛ بافت خوبی پیدا نکرد
متوجه نشدم منظورتون ازینکه خمیر چسبناک نباشه چی بود
اینکه خمیر ازون حالت که کاااااامل به دست میچسبید خارج بشه کافیه یا اینکه اصـــــــــلا نچسبه؟
ممنون میشم کمک کنین

یه جایی توی همین سایت خوندم که برای پیمانه کردن آرد پیمانه را توی کیسه آرد فرو نکنید بلکه با یک قاشق آرد را از توی کیسه توی پیمانه تون بریزید وسعی نکنید با فشار دادن آرد پیمانه را کاملا پر کنید.این روش باعث میشه آرد به اندازه مصرف بشه برای من دقیقا 750 گرم در کل مصرف شد.و فکر میکنم هروقت حالت خمیری به خودش گرفت و قابل ورز دادن شد آردش کافی باشه .اگه اشتباه میکنم لطفا اساتید عزیزم تصحیح کنند

_________________
رب لا تکلنی الی نفسی طرفة عین ابدا



کاربرانی که از najma در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): baharak mobini (8 مهر 1392, 21:09) • motahareh (8 مهر 1392, 16:33) • samira17 (8 مهر 1392, 16:26)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 8 مهر 1392, 16:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
m74 نوشته است:
سلام نون من فک کنم آردش زیاد بود ؛ بافت خوبی پیدا نکرد
متوجه نشدم منظورتون ازینکه خمیر چسبناک نباشه چی بود
اینکه خمیر ازون حالت که کاااااامل به دست میچسبید خارج بشه کافیه یا اینکه اصـــــــــلا نچسبه؟
ممنون میشم کمک کنین


نجما جان كاملا درست راهنمايي كردند.
در ادامه صحبت هاي ايشون بايد بگم كه لازم نيست اصلا به دست نچسبه چون بعد از استراحت بهتر ميشه... پس فقط كمي از حالت چسبنده بودن خارج بشه كافيه.
زياد اضافه كردن آرد باعث سفت شدن ميشه و اون حالت نرم و پفكي بودن نان رو از دست ميده.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): baharak mobini (8 مهر 1392, 21:09) • najma (8 مهر 1392, 16:29)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 8 مهر 1392, 21:08 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
m74 نوشته است:
سلام نون من فک کنم آردش زیاد بود ؛ بافت خوبی پیدا نکرد
متوجه نشدم منظورتون ازینکه خمیر چسبناک نباشه چی بود
اینکه خمیر ازون حالت که کاااااامل به دست میچسبید خارج بشه کافیه یا اینکه اصـــــــــلا نچسبه؟
ممنون میشم کمک کنین


سلام
هر چقدر آرد بیشتر اضافه بشه نون سفت تر می شه . پس در حدی آرد اضافه کنید که نون چسبنده نباشه و بشه با اون کار کرد.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): najma (8 مهر 1392, 00:07) • faride sadat (8 مهر 1392, 23:03)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 10 مهر 1392, 21:38 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
گونش نوشته است:
ممنون از دستورای خوبتون
بهار جان اگه بخوایم از خمیر مایه معمولی استفاده کنیم مقدارش چقدر باید باشه ؟
در کل استفاده از کدوم نوعش بهتره؟
گفتین اگه خمیر کش بیاد به خاطر استراحت زیادشه
اگه استراحتش کمتر از حدش باشه چه موردی پیش میاد که متوجه بشیم؟

مقدار خمیر مایه معمولی با فوری یکی هستو از هر دو می تونید استفاده کنید و مشکلی نیست .
اگه بحد کافی استراحت نکنه یعنی خمیر به اندازه کافی پف نکرده و تو بافت نون تاثیر میذاره.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): گونش (11 مهر 1392, 13:09) • Nayere (10 مهر 1392, 23:03) • faride sadat (10 مهر 1392, 22:51)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad