امروز 11 خرداد 1399, 17:26



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 10 مهر 1392, 23:34 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 شهریور 1392, 21:18
پست ها : 88
تشکر کرده: 104 تا این لحظه
تشکر شده: 204 تا این لحظه
سلام این نون عسلیه منه
آردش زیاد بود بافتش خوب نشد:(







کاربرانی که از motahareh در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): baharak mobini (10 مهر 1392, 00:58) • faride sadat (10 مهر 1392, 00:57)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 11 مهر 1392, 10:48 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
m74 نوشته است:
baharak mobini نوشته است:
m74 نوشته است:
میشه از آرد جو بجای آرد سفید استفاده کرد؟


در این دستور خیر نمی تونید جایگزین کنید.
میزان آردتون چقدر بود ؟


سلام،نمیدونم آردشو چقدر مصرف کردم
البته 400 گرم اولیه بود
در نهایت بعد از آماده شدن خمیر و قبل از استراحت خمیر 1 کیلو شده بود


آرد مصرفی تون بین 700 الی 800 گرم مناسبه . بیشتر از اون بافت نان رو سفت می کنه.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): motahareh (13 مهر 1392, 17:53) • مریم2 (11 مهر 1392, 21:05)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 15 مهر 1392, 01:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
نان عسلي، خوشبو ، خوشمزه
ولي دفعه بعد يك كمي عسلش رو بيشتر مي‌ريزم.

دوستان ببخشيد هر كاري كردم نمي‌دونم چرا با آپلود سنتر نتونستم عكس‌هام رو آپلود كنم.


پيوست ها:
IMG_5658.JPG
IMG_5658.JPG [ 79.58 KiB | بازديد 5687 بار ]

کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): مامان 3 قلوها (28 آبان 1393, 00:18) • samira17 (20 مهر 1392, 18:38) • تاشا (19 مهر 1392, 15:09) • baharak mobini (17 مهر 1392, 00:18) • najma (16 مهر 1392, 17:23) • Tahere Noorallahpour (16 مهر 1392, 12:43) • faride sadat (16 مهر 1392, 10:38) • masumjoon (16 مهر 1392, 09:05) • مریم2 (15 مهر 1392, 02:32)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 17 مهر 1392, 23:44 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 12:34
پست ها : 1876
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 8813 تا این لحظه
تشکر شده: 7494 تا این لحظه
narges نوشته است:
این نون رو چه مدت زمان و در چه شرایطی میشه نگهداری کرد؟


من كه 4 روز پيش پختم امروز تمام شد. اتفاقي براش نيفتاده بود فقط مثل همه نونهاي ديگه كمي بيات شده بود.



کاربرانی که از Nayere در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): faride sadat (18 مهر 1392, 09:21) • مریم2 (17 مهر 1392, 03:49)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 18 مهر 1392, 03:38 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 18:25
پست ها : 3
تشکر کرده: 11 تا این لحظه
تشکر شده: 13 تا این لحظه
بهار جان ممنون از زحماتتون برا اموزش
من این نونو درست کردم خوب واسون خوشمزه بود
ولی میخواستم علت اینکه نون من به تمیزی مال شما در نیومده رو بدونم
روی نون انگار تیر کشیده تو عکس هم مشخصه
ممنون میشم راهنمائی کنید این موردو حل کنم


پيوست ها:
081020131047.jpg
081020131047.jpg [ 48.13 KiB | بازديد 5620 بار ]
081020131046.jpg
081020131046.jpg [ 46.61 KiB | بازديد 5620 بار ]

کاربرانی که از گونش در این پست تشکر کرده اند (جمعا 3 نفر): Tahere Noorallahpour (20 مهر 1392, 01:50) • faride sadat (19 مهر 1392, 12:11) • مریم2 (18 مهر 1392, 03:43)
  Rating: 9.68%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 19 مهر 1392, 15:26 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 18:25
پست ها : 3
تشکر کرده: 11 تا این لحظه
تشکر شده: 13 تا این لحظه
1391 نوشته است:
گونش نوشته است:
بهار جان ممنون از زحماتتون برا اموزش
من این نونو درست کردم خوب واسون خوشمزه بود
ولی میخواستم علت اینکه نون من به تمیزی مال شما در نیومده رو بدونم
روی نون انگار تیر کشیده تو عکس هم مشخصه
ممنون میشم راهنمائی کنید این موردو حل کنم


از بهار جان معذرت مي‌خواهم كه جواب مي‌دم ولي فكر كنم كه زمان استراحت خميرتان كم بوده كه در اثر گرما از هم باز شده و باد كرده.



ولی من زمان استراحت ها رو دقیق رعایت کردم 1ساعت اولش وبعد بافت هم 40 مین
ارد هم حدود 730 گرم مصرف کردم!



کاربرانی که از گونش در این پست تشکر کرده اند Nayere (20 مهر 1392, 15:04)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 20 مهر 1392, 23:40 
آفلاين
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 17 اردیبهشت 1391, 01:26
پست ها : 849
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 1801 تا این لحظه
تشکر شده: 4024 تا این لحظه
گونش نوشته است:
baharak mobini نوشته است:
گونش نوشته است:
بهار جان ممنون از زحماتتون برا اموزش
من این نونو درست کردم خوب واسون خوشمزه بود
ولی میخواستم علت اینکه نون من به تمیزی مال شما در نیومده رو بدونم
روی نون انگار تیر کشیده تو عکس هم مشخصه
ممنون میشم راهنمائی کنید این موردو حل کنم

بعضی از مخمرها قویتر عمل می کنه . دفعه بعد مخمرتون رو به اندازه 2 ق م بریزید .

بهار جان مگه 2 ق م معادل با 1 ق س نیست؟

خیر 3 ق م برابر با 1 ق س هست .

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

لطفا از ارسال موضوعات تكراري و ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست اكيدا خودداري كنيد.
لطفا دکمه تشکر را جایگزین پست های تشکر کنید.



کاربرانی که از baharak mobini در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (4 آبان 1392, 17:46) • گونش (21 مهر 1392, 13:25) • faride sadat (21 مهر 1392, 13:07) • masumjoon (21 مهر 1392, 08:56)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 21 مهر 1392, 13:29 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5214 تا این لحظه
مامی دوقلو نوشته است:
سلام خیلی ممنون .من الان دارم درستش میکنم .فقط یه سوال اگه رو کاغذ روغنی نذارم به سینی فر میچسبه یا نه؟ خدا کنه نون منم مثل شکل شما خوشگل بشه

سلام
اگه جنس سینیت تفلون خوبه نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد ولی برای اطمینان میتونی یه مقدار خیلی خیلی کم سینی رو چرب کنی .نمیخواهیم نون سرخ بشه !!!!!!!!!!پس فقط یه مقدار خیلی کم.

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 2 نفر): مامی دوقلو (21 مهر 1392, 14:26) • faride sadat (21 مهر 1392, 13:40)
  Rating: 6.45%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 30 مهر 1392, 01:24 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 مرداد 1392, 17:20
پست ها : 254
محل سکونت: اصفهان
تشکر کرده: 1648 تا این لحظه
تشکر شده: 1157 تا این لحظه
ميخواستم بدونم  شرايط نگهداري خمير مايه فوري چطوريه؟ اخه با اينكه تو  يخچال تو يه ظرف در بسته ميگذارم ولي فقط سري اول كه تازه درپاكتش رو باز ميكنم عمل ميكنه وبعدش ديگه بايد دور بريزم

_________________
     بيا وتاريكي را فوت كن ...

              دلم يك دل سير صبح ميخواهد...


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: نان عسلی
پستارسال شده در: 1 آبان 1392, 15:25 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 آبان 1392, 09:28
پست ها : 2
تشکر کرده: 1 تا این لحظه
تشکر شده: 8 تا این لحظه
با سلام
استرس گرفتم اولین باره میخوام نون بپزم.
یه خواهش موقع پخت نان و کیکها اگه لطف کنید و در مورد اینکه تخم مرغ ها سرد باشن یا به دمای محیط رسیده باشن هم توضیح بدید ممنون میشم.
من الان دارم میرم که با تخم مرغ سرد نون بپزونم ببینیم چی میشه


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad